Klub

KSI

Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület

A Központi Sportiskola 1963-ban jött létre. A kezdetekben még csak 7, jelenleg 13 szakosztály létezik, úgy, mint az asztalitenisz, az atlétika, a kajak-kenu, a jégkorong, a judo, a karate, a kerékpár, a kézilabda, az öttusa, a tenisz, a torna, az ökölvívás, a sportlövészet, valamint a vízilabda. A KSI fő célja az utánpótlás nevelése. A vízilabda szakosztály edzéseit két helyszínen tartja: a Margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodában, valamint a Császár Komjádi uszodában. Egyesületünk jelenlegi vezetője Székely Bulcsú, Sydney olimpiai bajnoka. Több mint 200 játékos játszik nálunk, akikkel 17 szakedző foglalkozik.

Korábban olyan pólósok nevelkedtek itt, mint: - Kenéz György, Sudár Attila, Budavári Imre, Somossy József, Benedek Tibor, Kásás Tamás, Vári Attila, Székely Bulcsú, Märcz Tamás, Steinmetz Barnabás, Steinmetz Ádám, Varga Zsolt, Szivós Márton, Vámos Márton - akik közül többen olimpiai- és világbajnokok lettek!

0
Kinevelt játékosaink
0
Bizalom
0
Bajnokaink
KSI klub nyitólapja

Missziónk

Életünk a vízilabda és mindannyian azt szeretnénk, hogy akik nálunk kezdenek, sikeres játékosok lehessenek és megvalósíthassák minden sportoló legnagyobb álmát. Ehhez minden segítséget megadunk legkisebb és legnagyobb játékosainknak is. A KSI azonban nem csupán erről szól. Tudjuk, hogy a vízilabdán túl is van élet, így figyelemmel kísérjük a gyerekek tanulmányait, kezüket az uszodán kívül sem engedjük el, segítjük őket a felnőtt életben való mozgásban is. A sport sok mindenre megtanít, a közeg fantasztikus, a Margitszigeti uszodának pedig van egy leírhatatlan varázsa. Mindenképp érdemes kipróbálni!

0
Gyerek
0
Szakedző
0
Kinevelt játékos
0
Csapat

Különleges edzői alakulat

Horváth János
Horváth JánosOB1/B, Fiú Ifjúsági
Keszthelyi Tibor
Keszthelyi TiborFiú Gyermek
Horváth Dániel
Horváth DánielOB1/B, Fiú Ifjúsági
Dávid Zoltán
Dávid ZoltánFiú Serdülő
Székely Bulcsú
Székely BulcsúSzakosztályvezető
Tóth Imre
Tóth ImreFiú Serdülő
KSI Vízilabda emoji

Elnyertük a bizalmadat?

Gyere le a Margitszigeti uszodába és nézd meg milyen a hangulat. Kattints a jelentkezés gombra, hogy tudjuk mikor várhatunk rád!

Image
KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket