Híreink

Leány Gyermek II. - aranyérmes csapatunk

Leány gyerek csapatunk szombaton két meccset játszott a Fehérvár és a Fradi csapatai ellen. Mindkét meccs győzelemmel zárult, így csapatunk megnyerte a bajnokságat!

Fehérvár VSE - KSI SE : 6 - 21

Gólszerzőink: Tordai Réka - 8, Kókány Zsófia Renáta - 3, Szabó Veronika - 2, György Katalin - 2, Nagy Anna Csenge - 2, Gyenes Lilla - 1, Antal Zsófia Teréz - 1, Csányi Ágnes - 1, Ehmann-Nagy Bettina - 1. 

KSI SE - FTC-Telekom Waterpolo : 14 - 9

Gólszerzőink: Tordai Réka - 4, Szados Lili Anna - 3, Kókány Zsófia Renáta - 3, Antal Zsófia Teréz - 2, Szabó Veronika - 2. 

Bozi Áron értékelése:

Gratulálok a csapatnak, a mai teljesítményéhez. Köszönöm a feleségemnek, az egyesületnek, és a szülőknek a támogatást.
Mind a két mérkőzésen a második negyed volt a kritikusabb pont. Ott több hibát is vétettünk. De mind a kétszer tudtunk váltani és egy magasabb tempóra kapcsolni. Sok szép megoldást csináltak a lányok védekezésben és támadásban egyaránt. Külön kiemelném a két kapusomat, akik nagyon jól védtek és egy biztos alapot szolgáltak a védekezéshez, többször ziccert is védtek.
Szép volt lányok Büszke vagyok rátok!
Hajrá KSI!

Budapest Gyermek IV. - egy döntetlen és egy győzelem a hétvégén

2012-es csapatunk hétvégén az OSC és a Fradi csapatai ellen játszott a Széchy medencében. Az OSC ellen 11-11-et játszottunk, a Fradi elleni mérkőzésünk végeredménye pedig 12-6 lett a javunkra. 

Genesys OSC Újbuda - KSI SE: 11 - 11

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 8, Éder Soma - 3. 

KSI SE - FTC-Telekom Waterpolo : 12 - 6

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 5, Horváth Vince - 5, Éder Soma - 1, Uhlmann Bence - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Ma az Osc és az Ftc volt az ellenfelünk. Mind a két mérkőzés nehéz volt, főleg azért, mert mind a két meccsen nagyon hullámzó volt a teljesítményünk. Ami bizakodásra ad okot, és nagyon tetszett, hogy több nagyon szép megoldást is láttam a gyerekektől. Nagyon szeretném, hogy a hibáinkból tanuljunk, és a jó dolgokat megtartsuk! Bízom benne, hogy minden játékosom levonja a konzekvenciákat, és továbbra is alázattal, szorgalommal folytatja az edzéseket. Mert csak így tudunk fejlődni! Hajrá KSI!

Országos Leány Gyerek Bajnokság: bronzérmes lett csapatunk

Pénteken kezdetét vette az Országos Leány Gyerek Bajnokság nyolcas döntője. A meccsek Győrben kerültek megrendezésre. Az első mérkőzésen fölényes győzelmet arattunk, azonban a döntőbe jutásért vívott csatában ötméteres párbajban alulmaradtunk a Szentes ellen. A lányok vasárnap így a bronzéremért játszhattak, amit viszont szép játékkal megnyertek. 

KSI SE - DIGI-EGER : 18 - 7

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 7, Lévai Rozália - 4, Horváth Lilla - 2, Szakváry Júlia - 2, Kókány Zsófia Renáta - 1, Rappai Réka Anna - 1, Tordai Réka - 1. 

KSI SE - ProInterier Szentes : 12 - 14

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 5, Lévai Rozália - 2, Kókány Zsófia Renáta - 2, Horváth Lilla - 2, Szabó Ágnes - 1. 

GYVSE-UNI-GYŐR - KSI SE : 5 - 14

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 4, Zilahy Aliz - 2, Kókány Zsófia Renáta - 2, Tordai Réka - 2, Szabó Ágnes - 1, Szakváry Júlia - 1, Fodor Boglárka - 1, Horváth Lilla - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Nagy reményekkel vágtunk bele a hétvégi bajnoki rájátszásba. Azért mentünk Győrbe, hogy bajnokcsapatként térjünk haza. A pénteki napon az Eger elleni meccs jól sikerült. Szombati napon is jól indult a mérkőzésünk a Szentes ellen, de félidőben elvesztettük a fonalat. Megremegett a kezünk és fontos helyzetekben hibáztunk. 5 m-es párbajba torkollott a mérkőzés, ahol alulmaradtunk. Vasárnapra sikerült a csapatnak kihúzni saját magát ebből a nehéz helyzetből. Becsületbeli ügy volt, hogy megnyerjük a vasárnapi meccset, ami sikerült. Emellett, úgy gondolom, hogy ez a harmadik helyezés igazából egy kis sebtapasz volt a szombati nagy sebre. Én és a csapatom is csalódásként élte meg ezt a harmadik helyet, ez egy fájó tanuló pénz. Köszönöm az egyesület, a kollégáim és a szülők támogatását.
Hajrá KSI!

Budapest Gyermek III. - ezüstérmes csapatunk

Szombaton a 2011-es fiúk két meccset játszottak az elsőt a Szolnok, a második pedig a BVSC-Zugló csapata ellen. Mindkét találkozó győzelemmel ért véget, így a srácok ezüstérmet szereztek. 

Szolnoki Dózsa - KSI SE : 7 - 19

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 7, László Zsombor - 3, Juhász Bodony Jácint - 3, Verebély Máté - 2, Findeisz-Szentteleki Ákos - 1, Cseh Márton Sidiki - 1, Takács Dániel - 1, Arányi Balázs - 1. 

KSI SE - BVSC-Zugló : 17 - 8

Gólszerzőink: Arányi Balázs - 4, Gemeter Ákos - 3, László Zsombor - 3, Cseh Márton Sidiki - 3, Honti Ádám Boldizsár - 1, Findeisz-Szentteleki Ákos - 1, Gedey Ruben Viktor - 1, Tóth Barnabás Bendegúz - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Elérkeztünk a Budapest Gyermek III. Bajnokság utolsó fordulójához, ha kettőt nyerünk másodikok vagyunk……

Első mérkőzésünket a Szolnok csapata ellen játszottuk, amit kértem megvalósították a fiúk végig koncentrálva, végig vezetve, nagy arányú győzelem született. Az első győzelem meg van!

Második mérkőzésünket a BVSC ellen játszottuk. Itt a bemelegítésnél rájuk kellett pirítanom, mert nem láttam a megfelelő koncentrációt, de aztán a mérkőzés kezdetére összeálltunk és itt is végig vezetve, szép játékkal, végig nagy koncentrációval ezt a mérkőzést is nagy különbséggel nyertük. A második győzelem is meg van!

Messziről indult ez a 2011-es korosztály, két éve, amikor átvettem, hát voltak gondok, de beleálltak a fiúk a munkába, jöttek új játékosok, akiket befogadtak és utat mutattak, versenyhelyzetet teremtettek, ami vitt minket előre, napról napra jobbak és jobbak akartunk lenni, tavaly harmadikok, idén másodikok lettünk a bajnokságban!

Kezdünk kiemelkedni a mezőnyből, csapattá formálódtunk az edzéseken elvégzett munkától, a jó hangulattól, néha egy-egy kudarctól, öröm volt veletek dolgozni, BÜSZKE vagyok rátok!!!!

Női OB 1/B: vereség a hétvégi mérkőzésen

Vasárnap női csapatunk a BVSC otthonába látogatott, ahol a hazaiak fogadtak minket. A találkozó ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 14-10 lett.

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 5, Kiss Patrícia - 1, Bozsó Boglár - 1, Dimitrovics Nia - 1, Hegedűs Atina - 1, Kemény Amira Anna - 1.

Nádor Zsombor értékelése:

Ízelítőt kaptunk abból, hogy milyen az OB 1-es mezőny. A BVSC felnőtt játékosainak rutinosabb és érettebb játéka eldöntötte a találkozót. Ahhoz azonban gratulálok a csapatomnak, hogy méltó ellenfelek tudtunk lenni.

BVSC-Zugló - KSI SE : 14 - 10

(5-3,4-3,3-0,2-4)

E.ON OB 1 - Play-out: 3. forduló

Szombat este megrendezésre került a kiesési rangadó harmadik fordulója, ahol a Pécs fogadott otthonában. 

A play-out harmadik fordulójában újabb izgalmas összecsapásra került sor Pécsen, ahol a tét óriási volt, elsősorban csapatunk számára, hiszen ellenfelünk már két győztes meccset tudhatott maga mögött.

Az első percekben úgy tűnt, hogy csapatunk képes lesz felvenni a versenyt a Péccsel, hiszen az első negyedben még sikerült tartani magunkat. Sajnos a második nyolc percnek, a Pécs hatalmas lendülettel indult neki, így a félidőben már 7-2-re vezettek.

Innentől kezdve a mérkőzés már szinte eldőlt, ellenfelünk folyamatosan növeli tudta előnyét, míg mi a találkozó végéig összesen 3 gólt értékesítettünk még. A végeredmény 11-5 lett, ezzel a pécsiek biztosították bennmaradásukat az OB 1-ben. 

Gólszerzőink: Irmes Márton - 2, Csendes Roland - 1, Bede Marcell - 1, Nagy Zalán Márk - 1.

PVSK-Mecsek Füszért - KSI SE: 11 - 5

(2-1, 5-1, 1-2, 3-1)

E.ON OB 1 - Play-out: 2. forduló

A férfi vízilabda OB I Play-out 2. fordulójában a Pécs csapatát fogadtuk a Komjádi uszodában. Ellenfelünk már egy győzelmet szerzett, a párharc az egyik fél három győztes mérkőzéséig tart. 

 

A mérkőzés kezdetén ellenfelünk megszerezte a vezetést, majd előnyét végig tartani tudta. A harmadik negyedig csapatunk elég gyengén játszott. A negyedik játékrészben 3-7-ről visszahozták a fiúk 6-7-re az eredményt. A Pécs azonban egy akcióból szerzett góllal elvette tőlünk a lehetőséget, hogy egyenlíteni tudjunk, így a végeredmény 6-8 lett ellenfelünk javára, ezzel megszerezték a második győzelmüket is. Szombaton tudunk szépíteni Pécsen! 

Gólszerzőink: Bede Marcell - 2, Benedek Mór - 1, Nagy Zalán Márk - 1, Iriczfalvi Gábor - 1, Pető Ádám - 1.

KSI SE - PVSK-Mecsek Füszért : 6 - 8

(1-2,1-2,1-3,3-1)

A meccs az alábbi linken visszanézhető. 

Leány Gyermek 2 (2010-2011): két győzelem

Leány csapatunk szombaton két meccset játszott AQUA SE Nyíregyháza és az Amazounok Szolnok ellen. Mindkét találkozó KSI győzelemmel ért véget.

AQUA SE Nyíregyháza - KSI SE : 5 - 18

Gólszerzőink: Tordai Réka - 4, Antal Zsófia Teréz - 3, Ehmann-Nagy Bettina - 3, Szabó Veronika - 2, Nagy Anna Csenge - 2, György Katalin - 2, Horváth Manna - 1, Kőrösfőy Titanilla - 1. 

Amazounok Szolnok - KSI SE : 3 - 31

Gólszerzőink: Antal Zsófia Teréz - 5, Tordai Réka - 4, Kőrösfőy Titanilla - 3, Busák Dóra Hanna - 3, Szabó Veronika - 3, Ehmann-Nagy Bettina - 2, Balla Réka - 2, György Katalin - 2, Horváth Manna - 2, Deteky Melinda Erzsébet - 2, Csányi Ágnes - 2, Nagy Anna Csenge - 1.

Bozi Áron értékelése:

A Nyíregyháza és a Szolnok csapata ellen játszottunk. Az első mérkőzésen számítottunk nagyobb ellenállásra, ami az első negyedben meg is valósult. A védekezésünknek köszönhetően sikerült negyedről negyedre növelni az előnyünket a Nyíregyháza csapata ellen, és megnyerni a mérkőzést. A második mérkőzésen egy nálunk sokkal kevésbé tapasztalt csapattal játszottunk, és nyertünk.
 
 
 
 
 
 
 

Budapest Gyermek III. - egy győzelem, egy vereség a hétvégén

Szombaton 2011-es csapatunk két mérkőzésen ugrott vízbe, az elsőn az OSC-vel, a másodikon az UVSE-vel játszottak a fiúk. 

KSI SE - Genesys OSC Újbuda : 12 - 9

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 4, László Zsombor - 3, Arányi Balázs - 3, Honti Ádám Boldizsár - 2.

UVSE - KSI SE : 13 - 5

Gólszerzőink: László Zsombor - 2, Takács Dániel - 1, Gemeter Ákos - 1, Arányi Balázs - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Régen játszottunk és ez megint meglátszott az elején……

Első mérkőzésünk: az OSC ellen, még mindig egy gyenge kezdést láthattunk, az első negyedben 0-4 oda. A második végére 3-7 az ellenfélnek, de nem adtuk fel és megfordítottuk az eredményt. A második félidőt 9-2-re hoztuk az edzettségünknek köszönhetően, amivel megnyertük a mérkőzést.

Második mérkőzésünk: az UVSE ellen játszottuk. A mérkőzés első felében még tudtuk tartani az UVSE által diktált nagy iramot, de már látszott a fáradtság és a sok rossz döntésünket rögtön megbüntették, ezzel elhúztak mellettünk. Sajnos mi már nem tudtuk tartani a lépést, így a mérkőzés második felét nagy fölénnyel nyerte ellenfelünk. Véleményem szerint már nincs ekkora különbség a két csapat között.

Gratulálok a Fiúknak a hétvégi teljesítményükhöz!

 

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket