Híreink

Nagy Zalán lóba

Országos Fiú Bajnokság: három győzelem a szezon elején

Vasárnap országos csapataink a Kecskeméttel játszottak mérkőzést a Széchy medencében. 

Gyerek csapatunk 10 órakor ugrott vízbe és nagyarányú győzelmet aratott a mérkőzésen. A végeredmény 17-0 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Tidrenczel Olivér - 5, Rácz Domonkos - 4, Tóth-Deme Bulcsú - 2, Czirok Márton - 2, Judák Zétény - 1, Vásárhelyi-Lakat Bence - 1, Pálfi-Kovács Márk - 1, Busás István - 1.

Keszthelyi Tibor értékelése:

A bajnokság első mérkőzésén hazai környezetben a Kecskemét csapatával játszottunk. Az első negyedben talán egy kicsit ellenfelünket meglepve jó játékkal kezdtünk és szereztünk jelentős előnyt. Hátul működött a szoros emberfogás, elől pedig szinte minden sikerült. A folytatásban már voltak gondjaink, elsősorban az átadások pontossága volt az, ami miatt  játékunk erősen döcögött. A mérkőzés kimenetele nem volt kérdéses, de rengeteg volt a pontatlan átadás, mely nagyban rontotta támadó játékunk hatékonyságát. A jó védekezés a mérkőzés végéig kitartott, elől pedig egy kicsit figyelmesebben játszottunk és így született a nagy gólkülönbség. Így elsőre panaszra azt hiszem nem lehet okunk, több-kevesebb sikerrel mindenki játszott, összességében úgy vélem megérdemelten győztünk.

11 óra 15 perctől serdülő csapatunk következett, ahol a fiúk szintén jelentős különbséget kialakítva tudtak nyerni a meccsen. A végeredmény 18-10  lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Végső Balázs - 5, Tyukodi Barnabás - 3, Balogh Dávid - 2, Rónay Lénárd - 2, Várnagy Petúr - 2, Csendes Roland - 1, Barcsa Dániel - 1, Szekeres Áron - 1, Rabb Benedek - 1.

Dávid Zoltán értékelése:

Az évad első hivatalos mérkőzését játszottuk. Az általam elvárt teljesítménytől elmaradt a játékunk. A 18 lőtt gól nem számít rossznak, de ha a kihagyott helyzeteket is figyelembe veszem, és a kapott gólok számát, akkor kicsit árnyaltabb a kép. Néhány egyszerű és látszólag egyértelmű helyzetben, érthetetlen hibákat követtünk el, ugyanakkor tetszetős, és kreatív dolgokat csináltunk. A két véglet között nagy a különbség, arra kell törekednünk, hogy ne kövessük el ezeket az egyszerű hibákat. Ahogy az első negyedet el tudtuk veszíteni 3-2 re, és a másodikat megnyerni 6-1 re, ezek a hullámzások, nem fognak beleférni egy jó csapat ellen. Erősítenünk kell a jó dolgokat és minimalizálni a hibákat. Ezen dolgozunk...

Tegnap utolsóként ifi csapatunk ugrott vízbe. A srácok 16-7-es végeredménnyel fölényes győzelmet arattak. 

Gólszerzőink: Benedek Mór - 4, Nagy Zalán Márk - 3, Mérő Alex - 2, Niklász Ádám - 2, Cseh Alex - 1, Kiss Csanád Noel - 1, Szirtes Bátony - 1, Sudár Zalán - 1, Mihov Attila - 1. 

Horváth János értékelése:

Sok hibával tarkított rendkívül alacsony színvonalú mérkőzésen, elsősorban az első negyedben nyújtott magabiztos játékkal nyertünk. "Minden kezdet nehéz" ahogy mondja a szólás ez tökéletesen ráillik az idény kezdetünkre. Sokat kell még dolgoznunk, hogy elérhessük az általam elvárt színvonalat. Pozitív viszont, hogy egy év után újra játszott Mérő Alex, aki fontos része a csapatunknak. Dolgozunk tovább és próbáljuk leküzdeni az előttünk levő akadályokat! Hajrá KSI!

2012-es csapatkép

Budapest Gyermek IV. - két győzelem a hétvégén

Szombaton 2012-es csapatunk két mérkőzéssel kezdte a szezont. Az ellenfelünk az OSC és a Pécs csapatai voltak. Mindkét mérkőzés KSI győzelemmel zárult.

KSI - OSC : 11 - 5

Gólszerzőink: Éder Soma - 5, Honti Ádám Boldizsár - 4, Horváth Vince - 1, Dargai-Kis Örs - 1. 

PSN - KSI : 3 - 11

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 5, Éder Soma - 4, Uhlmann Bence - 1, Horváth Vince - 1. 

Szabó Zoltán értékelése: 

Az OSC ellen gyengén kezdtük a mérkőzést, ellenfelünk el is húzott 3-1-re. Ezután megnyugodtunk, összeállt a védekezés, és több lefordulásunk is volt, amivel sikerült egyenlíteni, majd átvenni a vezetést. Ezután jól tartottuk a védekezést, és a támadásaink is hatékonyak voltak, így végül megnyertük a mérkőzést.

A Pécs meccsünk egy óra múlva kezdődött. Azt kértem a fiuktól, hogy a védekezésre koncentráljunk! Ezt be is tartottuk, és a jó védekezésből sikerült lefordulnunk, és gólokat lőnünk. Összességében nem játszottunk rosszul, de még nagyon sok dolgunk lesz! Annak örülök, hogy minden játékosomon látszott, hogy a tudása legjavát akarja megmutatni! Csak így tovább, hajrá KSI!

E.ON OB 1: első hazai meccs a szezonban

Szombaton 11 óra 30 perctől ugrottak a fiúk vízbe a Komjádi uszodában. A mérkőzésen a Tigra-Zf-Eger csapatát fogadták.

KSI SE - Tigra-Zf-Eger : 10 - 15

(2-5, 3-3, 3-3, 2-4)

Az első negyed nehezen indult számunkra, ellenfelünk 5 perc elteltével már 4-0-ra vezetett. A játékrész vége fele elkezdtük ledolgozni hátrányunkat.

A második negyed izgalmasan alakult. Fejes Kristóf ötméteres védése után sajnos nem tudtunk rögtön találatot szerezni, így az Eger tovább növelte előnyét. Időkérés után Iriczfalvi Gábor talált be ellenfelünk kapujába. Egy kihagyott lövés következett az Eger részéről, majd egy emberelőnyös gól a mi oldalunkon. A srácok elkezdték ledolgozni hátrányukat, ekkor 6-5 volt az állás. A félidőre megint kinyílt az olló a két csapat között, így a meccs második felét 5-8-as állással kezdtük. 

A második félidőt góllal kezdtük, majd a negyed során három találatot sikerült értékesítenünk, így 8-11-el fordultunk az utolsó negyedre. Az utolsó játékrészben igyekeztünk tartani magunkat, a győzelem és a három pont azonban az Eger csapatáé lett. A végeredmény 10-15 lett ellenfelünk javára. 

Gólszerzőink: Pető Ádám - 2, Szőke Benedek - 1, Mihov Attila - 1, Niklász Ádám - 1, Benedek Mór - 1, Bede Marcell - 1, Iriczfalvi Gábor - 1, Petrák Kevin - 1. 

A mérkőzés jegyzőkönyve.

OB 1 csapatkép

E.ON OB 1: tisztes helytállás a címvédő ellen

Szerda este elstartolt az E.ON OB I Férfi Bajnokság. Az első forduló alkalmával csapatunkat a címvédő Ferencváros fogadta otthonában. 

 

FTC Telekom Waterpolo - KSI SE : 17 - 11

(3-1,5-2,6-3,3-5)

Az első negyed elején csapatunk elhozta a labdát, a támadást azonban nem sikerült gólra váltani. A meccs első találatát ellenfelünk szerezte. Csapatunk részéről Cseh Alex volt az első gólszerző, aki emberelőnyből tudott találatot értékesíteni.  

A második játékrész során két gólt tudtunk szerezni, a különbség viszont elkezdett nőni a két csapat között. A félidőnél a Fradi 8-3-ra vezetett. 

A következő negyedben tovább nőtt a Fradi előnye, viszont csapatunk az utolsó 8 percet 5-3-ra megnyerte. A fiúk szépen tartották magukat, a győzelem és az ezzel járó pontok ellenfelünk otthonában maradtak, a végeredmény 17-11 lett. 

Gólszerzőink: Irmes Márton - 3, Mihov Attila - 2, Cseh Alex - 1, Benedek Mór - 1, Szőke Benedek - 1, Nagy Zalán Márk - 1, Petrák Kevin - 1, Bede Marcell - 1. 

A mérkőzés jegyzőkönyve

OB 1 csapatkép 2023-2024 szezon

Magyar Kupával indult a szezon

Augusztus közepén elindult a Magyar Kupa, ahol csapatunk három meccset játszott Egerben, az Eger, BVSC és Szeged csapatai ellen. 

Idén jóval fiatalabb csapattal álltunk rajthoz, mint tavaly. Vezetőedzőnk, Horváth János a mérkőzések előtti interjúban elmondta, hogy célunk elsősorban a fejlődés, hogy a srácok mérkőzésről mérkőzésre fejlődjenek. A Magyar Kupában való részvétel remek kezdési lehetőség volt játékosaink számára, különösebb elvárás nem volt a csapat felé. Játékosunk Bede Marcell azt nyilatkozta a meccs előtt, hogy elsősorban a gyorsaságra próbálják meg fektetni a hangsúlyt.

Első és egyben legszorosabb meccsünket a hazaiak ellen játszottuk, a végeredmény 10-13 lett ellenfelünk javára. Péntek este a BVSC-Zugló csapata várt még ránk, ezen a mérkőzésen már nagyobb volt a különbség a két csapat között. A vasút 21 találatot tudott értékesíteni ellenünk. Szombaton a srácok a Szegeddel mérkőzhettek meg, itt szintén ellenfelünk vitte el a győzelmet. Számunkra a Magyar Kupa ezzel véget ért, várjuk az Országos Bajnokság kezdetét. 

 

Budapest Gyermek III. - bronzérmes 2010-es csapatunk

Szombaton 12 órától a Szőnyi úton 2010-es csapatunk a szezon utolsó meccsét játszotta a pécsiek ellen. A találkozó végeredménye 14-5 lett, ezzel a győzelemmel a srácok idén a harmadik helyet tudták kivívni a bajnokságban. 

Gólszerzőink: Merényi Milán Attila - 7, Henter Ákos - 4, Csendes Alex Milán - 1, Éder Barnabás - 1, Éder Soma - 1. 

Szabó Zoltán értékelése: 

Ma lejátszottuk a szezon utolsó meccsét a Pécs ellen. Végig jól játszottunk, mind védekezésben, mind támadásban. Méltó búcsú volt! Sikerült megszereznünk a bronzérmet! Gratulálok a csapatomnak! Irány az országos korosztály! Hajrá KSI!

Aranyérmes 2009-es csapat

Leány Gyermek II. - megvan az aranyérem

Szombaton leány csapatunk Egerben két meccset játszott a hazai csapattal. Mindkét mérkőzés magabiztos KSI győzelemmel zárult, ahol a végeredmény 5-21 és 7-22 lett. Csapatunk ezzel megnyerte a bajnokságot és megszerezte leány szakágunk első aranyérmét. Gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk az egész csapatra! 

Gólszerzőink az első meccsen: Lévai Rozália - 6, Alaksza Kinga - 3, Horváth Lilla - 3, Zilahy Aliz - 2, Fodor Boglárka - 2, Szabó Ágnes - 1, Rappai Réka Anna - 1, Kókány Zsófia Renáta - 1, Szakváry Júlia - 1, György Katalin - 1. 

Gólszerzőink a második meccsen: Horváth Lilla - 6, Alaksza Kinga - 5, Lévai Rozália - 3, Fodor Boglárka - 3, Papp Szonja Napsugár - 1, Szabó Ágnes - 1, Zilahy Aliz - 1, Kovács Eszter Dóra - 1, Kókány Zsófia Renáta - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Az országos leány 2009-2010-es bajnokságban ma játszottuk az utolsó két mérkőzésünket, annak tudatában, hogy ha megnyerjük ezt a kettőt, akkor megnyerjük a bajnokságot is.
Az elmúlt napokban már többször átbeszéltük a lányokkal, hogy csak is arra kell koncentrálni a mérkőzéseken, hogy megcsináljuk a megbeszélt és begyakorolt elemeket. Az elejétől kezdve nagyon koncentráltan játszottak, aminek nagyon örültem, mert így lehetőséget adtak többször a mérkőzések alatt arra, hogy csak gyönyörködjek a játékukban, az egymásért való küzdésükben, abban ahogy egymást biztatják, örülnek a csapattársak góljainak. Ma igazán szép élménnyel gazdagodtunk mindnyájan. Köszönöm a lányok és a magam nevében a szülőknek azt az odaadást, amit azért tesznek, hogy a lányok eljussanak edzésre, a meccsekre, hogy itt lehessenek a KSI-ben.
Köszönöm a szakosztály vezetésének a bizalmat és a kollégáknak a segítséget. Külön köszönet Lőrincz Lajos bácsinak az állandó külön edzésekért, Bóta-Tóth Andi néninek a meccseken való segítségeket.
Sok időnk nincs az örömködésre, mert két hét múlva újabb megmérettetés vár ránk.
Hajrá Lányok!

Országos Leány Serdülő csapatkép

Országos Leány Serdülő Bajnokság: UVSE győzelem

Vasárnap leány serdülő csapatunkat az UVSE fogadta a Hajós uszoda fedett medencéjében. A sok gólos találkozó ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 20-14 lett. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 6, Kiss Patrícia - 2, Alaksza Kinga - 2, Forster Luca Julianna - 2, Binder Dorka - 1, Kemény Amira Anna - 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A bajnoki középszakasz utolsó fordulójában a legnagyobb favorit UVSE csapatával játszottunk. Célunk az előző meccshez hasonlóan az volt, hogy végig kiélezett csatára késztessük a felnőtt és korosztályos válogatottakkal felálló ellenfelünket. A lányok minden várakozásomat felülmúlták, rendkívül kreatívan és bátran támadtak, egymást segítve védekeztek, volt jó pár kiemelkedő egyéni teljesítmény, ennek megfelelően a harmadik negyed végén még döntetlent mutatott az eredményjelző. A negyedik játékrészre elfáradtunk, de az utolsó pillanatig küzdöttünk, nagyon jó volt ezt látni! Köszönöm a lányoknak az ezen a mérkőzésen, valamint az eddig eltelt szezonban a mutatott játékot és hozzáállást! Gratulálok és folytatjuk tovább a megkezdett munkát, vár ránk a rájátszás!

Turi Csoma kapuskidobás

Budapest Gyermek III. - OSC győzelem

Szombaton 16 óra 30 perctől 2010-es csapatunk az OSC ellen ugorhatott vízbe a Tüzér utcai uszodában. A találkozó ellenfelünk győzelmével ért véget, az eredmény 15-7 lett. 

Gólszerzőink: Merényi Milán Attila - 6, Éder Barnabás - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Az OSC volt az ellenfelünk. Jól kezdtük a mérkőzést, mind védekezésben, mind támadásban remek játékot mutattunk, aztán a 3. negyedben valami eltört, már nem ment úgy a védekezés sem, a támadásainkban is egyre több hiba csúszott, így megérdemelten nyert ellenfelünk. Sajnos meccsek óta hullámzóan játszunk, nem tudjuk azt a játékot produkálni amit szeretnék látni. Borzasztóan csalódott vagyok…

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket