Híreink

Országos Leány Ifi Bajnokság: vereség a Fradi ellen

Vasárnap ifi csapatunk játszott meccset a Fradival idegenben. A mérkőzés szorosan alakult, végül ellenfelünk szerezte meg a győzelmet. A végeredmény 14-13 lett.

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 4, Bozsó Boglár - 4, Kiss Patrícia - 3, Hegedűs Atina - 2. 

Nádor Zsombor értékelése:

Tudtuk, hogy nehéz lesz, mert egy jó Fradi ellen játszottunk, idegenben. További hátrányt jelentett nekünk, hogy 15 perccel a serdülő meccs után kezdtünk és a csapatunk nagyobbik fele mindkét mérkőzésen érintett volt. Ezzel együtt a végsőkig kiélezett meccset játszottunk, de sajnos túl sokat hibáztunk ahhoz, hogy sikerüljön pontot szerezni.

Budapest Gyermek III. - egy győzelem egy vereség

Szombaton 2011-es csapatunk két mérkőzést játszott a Kőér utcai uszodában. Ellenfeleink a BVSC és a Honvéd csapatai voltak. 

KSI - BVSC : 17 - 6

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 6, Takács Dániel - 3, László Zsombor - 3, Verebély Máté - 2, Éder Soma - 1, Arányi Balázs - 1, Honti Ádám Boldizsár - 1. 

Honvéd - KSI : 6 - 4

Gólszerzőink: László Zsombor - 1, Takács Dániel - 1, Arányi Balázs - 1, Honti Ádám Boldizsár - 1.

Bóta Krisztián értékelése:

Első mérkőzésünket a BVSC csapata ellen játszottuk, érett, magas színvonalú volt a teljesítményünk, nagy sebesség, kemény védekezés, szép támadások, csapatjáték jellemezte játékunkat és sikerült nagy arányú győzelmet aratnunk.

A második mérkőzés a HONVÉD csapata ellen az elsőnek teljesen az ellentéte volt, görcsös, egyéni, fegyelmezetlen, fáradt játék volt, senki nem tudta a csapatot a hátára venni, mindenki mélyen a saját tudása alatt játszott. Egyedül Ivanics Mátét tudom kiemelni, aki tartotta kicsit az esélyt, de ilyen kapus teljesítmény mellett sem lehet sajnos négy lőtt góllal mérkőzést nyerni. Gratulálok a HONVÉD-nak!

Ilyen a sport, nehéz egy napon kétszer magas színvonalon teljesíteni, dolgozunk tovább.

 

E.ON OB 1: győzelem a Miskolc ellen

Hosszú pihenő után ma újra vízbe ugrott csapatunk az Országos Bajnokság középszakaszának első fordulóján. Az ellenfél a Miskolc csapata volt.

Az első negyed elején ellenfelünk ellépett három góllal. Időkérés után elkezdtük ledolgozni hátrányunkat, ki is egyenlítettünk a negyed végére, de az utolsó másodpercben a Miskolc ismét szerzett egy gólt. A félidőre fordult a kocka és átvettük a vezetést, az állás ekkor 9-7 volt, csapatunk javára. 

A mérkőzés második felében csapatunk tudta tartani előnyét, így végezetül sikerült megszereznünk a győzelmet és az ezzel járó három pontot. 

Gólszerzőink: Bede Marcell - 4, Iriczfalvi Gábor - 3, Rajna Péter - 2, Mihov Attila - 2, Balogh Mátyás - 1, Végső Balázs - 1, Nagy Zalán Márk - 1.

KSI SE - PannErgy-MVLC-Miskolc : 14 - 12

(4-5,5-2,3-3,2-2)

Országos Serdülő Leány Bajnokság: győzelem a Szentes ellen

Serdülő leány csapatunk vasárnap 10 órától a Szentes ellen játszott mérkőzést hazai pályán. A két csapat sokáig fej-fej mellett haladt, lányaink a meccs vége felé tudtak ellépni ellenfelüktől. A végeredmény 9-6 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 4, Kemény Amira Anna - 3, Horváth Lilla - 1, Dimitrovics Nia - 1. 

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

Vasárnap a szentesi csapatot fogadtuk, ami igazi erőpróbának ígérkezett. A védekezés fontosságára hívtam fel a lányok figyelmét, illetve ebből türelmes támadásvezetést kértem. Ez szinte maradéktalanul megvalósult, védekezésben fegyelmezetten zártunk, a számtalan blokkhoz, labdaszerzéshez extra kapusteljesítmény párosult, 6 gólon tartva az ellenfelet. Aminek külön örülök, hogy a második félidőben csak 2 gólt kaptunk. Támadásban döcögős volt a helyzetkihasználás, ez betudható annak, hogy védekezésben extra energiákat mozgósítottunk, ennek ellenére sok helyzetünk volt és megint voltak kiemelkedő teljesítmények, amikkel átlendültünk a nehézségeken. Gratulálok lányok, szép volt!

Országos Leány Ifi Bajnokság: szentesi győzelem

Leány ifi csapatunk 12 óra 30 perctől játszott mérkőzést a Széchyben a szentesiek ellen. Jól kezdtünk, a második negyedben azonban ellépett ellenfelünk. A mérkőzés 7-10 lett, a három pontot a Szentes vitte haza. 

Gólszerzőink: Kiss Patrícia - 3, Kemény Amira Anna - 2, Hegedűs Atina - 1, Binder Dorka - 1.

Nádor Zsombor értékelése:

Az első másfél negyedben jó játékkal, több góllal vezettünk. Az utolsó negyedben becsülettel küzdöttünk, harcoltunk, de nem volt szerencsénk. Közte azonban volt másfél negyed Waterloo, amit csak magunknak köszönhetünk. Mérkőzés után átbeszéltük a lányokkal, hogy min kell változtatnunk, hogy ez ne ismétlődhessen meg.

Országos Leány Gyerek Bajnokság: győzelem a Szentes ellen

Leány gyerek csapatunk vasárnap 11 óra 15 perctől a Széchy medencében játszott a Szentes csapata ellen. A meccs szorosan indult, aztán a harmadik negyedben sikerült nagyobb előnyre szert tenni, így végül KSI győzelem született. A végeredmény 16-11 lett.

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 9, Tordai Réka - 3, Kókány Zsófia Renáta - 2, Lévai Rozália - 1, Fodor Boglárka - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. A mai mérkőzésen nem játszottunk jól, ellenben nagyon sok jó egyéni megoldás született. A mérkőzés első két negyede elég kaotikusra sikeredett, amiből mi tudtunk előbb kijönni. A harmadik negyedben sikerült rendezni a védekezésünket és pontosabbá tenni a támadásainkat. Összességében örülök, hogy nyertünk, de sokkal fegyelmezettebben kell játszani és viselkedni.

Női OB 1/B: UVSE győzelem

Lány csapatunk szombaton 10 órától a Hajósban játszott meccset az UVSE ellen. A találkozón kevés gól született, a mérkőzés végeredménye 6-3 lett, a három pontot az UVSE vitte el.

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 2, Dróth Izabella - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Tisztes helytállás volt, kevés kapott góllal, mégis elégedetlen vagyok. Úgy érzem, hogy annyi pontatlansággal játszottunk (főleg elől), hogy a hibák csökkentésével sokkal nehezebbé tehettük volna az UVSE dolgát. Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez!

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem a Pécs ellen

Vasárnap 11 óra 45 perctől gyerek csapatunk a pécsiek ellen játszott meccset. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 6-15 lett. 

Gólszerzőink: Czirok Márton - 5, Fodor Damian - 4, Rácz Domonkos - 2, Tidrenczel Olivér - 2, Merényi Milán Attila - 1, Hüse István - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Az Országos Fiú Gyermek Bajnokság folytatásában a sok megbetegedés miatt az első mérkőzésünk elmaradt, így a PVSK ellen kezdtünk idegenben. Játékunk közel sem volt tökéletes, de a lényegi dolgok tulajdonképpen már az elején eldőltek. Ugyan hullámzó volt a játékunk, elkövettünk kisebb - nagyobb hibákat is, de összességében panaszra nem nagyon lehet okunk. Mindenki kapott lehetőséget és csalódást nem is okozott senki. Talán a legnagyobb kihívást az utazás jelentette, de ezt is minden gond nélkül megoldottuk.

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem az Eger ellen

Vasárnap 10 órától leány serdülő csapatunk az egriek ellen játszhatott hazai pályán. A mérkőzés KSI győzelemmel ért véget, az eredmény 14-8 lett.

Gólszerzőink: Kemény Amira 3 - Horváth Lilla 2 - Tordai Réka 2 - Péter Nóra 1 - Forster Luca 1 - Binder Dorka 1 - Korpás Janka 1 - Szabó Ágnes 1 - Lévai Rozália 1 - Móger Léna 1.

A felsőházi rájátszásban először az Eger csapatával találkoztunk. Az első két negyedben csak kerestük önmagunkat, számtalan helyzetet dolgoztunk ki, ítéleteket szereztünk, de egyszerűen nem találtuk a helyes megoldásokat elől, ennek következtében a védekezésben is becsúsztak hibák, emiatt több gólt kaptunk, mint amit szoktunk. Félidőben rendeztük a sorokat, védekezésünk összeállt, ebből jöttek a lefordulások, amivel elléptünk az egriektől és magabiztosan hoztuk a meccset. Kicsit döcögős volt ugyan a játékunk, de van ilyen, pozitív, hogy felül tudtunk kerekedni a nehézségeken és csapatmunkával nyerni tudtunk! Szép volt lányok!

 
 
 
 
 
 
KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket