Híreink

Női OB 1/B: fontos győzelem a Fradi ellen

Szombaton 10 órától a lányok a Fradit fogadták hazai pályán a bajnokság 8. fordulójában. A találkozó szorosan alakult, végül csapatunk győzedelmeskedett. A végeredmény 9-7 lett.

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 7, Kiss Patrícia - 2. 

Nádor Zsombor értékelése:

Okos, taktikus, de ugyanakkor lendületes és motivált csapatjátékkal játszottak ma a lányok, amihez néhány extra egyéni teljesítmény is társult. Gratulálok hozzá, fontos győzelem volt!

Női OB 1/B: UVSE győzelem

Lány csapatunk szombaton 10 órától a Hajósban játszott meccset az UVSE ellen. A találkozón kevés gól született, a mérkőzés végeredménye 6-3 lett, a három pontot az UVSE vitte el.

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 2, Dróth Izabella - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Tisztes helytállás volt, kevés kapott góllal, mégis elégedetlen vagyok. Úgy érzem, hogy annyi pontatlansággal játszottunk (főleg elől), hogy a hibák csökkentésével sokkal nehezebbé tehettük volna az UVSE dolgát. Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez!

Női OB I/B: győzelem a Polo SC ellen

Lány csapatunk délelőtt a Polo SC-vel játszott mérkőzést a Kőér utcai uszodában. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 5-13 lett. 

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 3, Kiss Patrícia - 2, Péter Nóra - 2, Bozsó Boglár - 2, Ágner Janka - 1, Korpás Janka - 1, Hegedűs Atina - 1, Kemény Amira Anna - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Ilyen meccsekért érdemes játékosként, edzőként is vízilabdázni. Egymásért küzdve, csapatként és egyénenként is hatalmas szívvel és lendülettel játszottak a lányok. Mindezt majdnem tökéletes védekezés mellett. Nagyot léptünk előre az álmaink felé. Gratulálok a Csapatomnak, hajrá KSI!

Női OB I/B: UVSE győzelem

Lányaink szombaton 10 órától az UVSE ellen ugrottak vízbe a női OB I/B bajnokságban. A találkozó hazai pályán került megrendezésre a Széchy medencében és ellenfelünk győzelmével zárult. A végeredmény 4-13 lett. 

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 2, Dróth Izabella - 2.

Nádor Zsombor értékelése: 

Kifejezetten rosszul játszottunk ma. Sajnos a mérkőzés nagy egyéni hibákkal indult. Ezt követte egy két és fél negyed kiegyenlített és küzdős felvonás, amiben sajnos a rossz passzok és a rossz döntések miatt nem tudtunk kiegyenlíteni. A 4. negyedben pedig összezuhantunk és semmi sem sikerült. Gratulálok az UVSE-nek!

Női OB 1/B: győzelem a szombati meccsen

Lány csapatunk szombaton 15 órától a MAFC ellen játszott mérkőzést a Szőnyi úti 50-es sátorban. A meccs eleje szorosan alakult, csapatunk a második negyedtől kezdte el növelni előnyét. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 5-14 lett. 

Gólszerzőink: Serfőző-Celik Aranka Lana - 3, Kiss Patrícia - 2, Bozsó Boglár - 2, Kemény Amira Anna - 2, Dróth Izabella - 2, Hegedűs Atina - 1, Forster Luca Julianna - 1, Péter Nóra - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Nehezen kezdtük a találkozót, nem találtuk a saját ritmusunkat. A második negyedben azonban sikerült tempót váltanunk és előbb megszerezni a vezetést, majd azt folyamatosan növelve, magabiztos győzelmet aratni. Gratulálok a csapatomnak!
 
 
 
 
 
 

Női OB 1/B: két győzelem hétfőn

Hétfőn délelőtt 11 óra 30 perctől és délután 14 órától leány csapatunk mérkőzést játszott a Hajós Alfréd Sportuszodában. Az első meccsen a MAFC volt az ellenfelünk, itt a végeredmény fölényes KSI győzelem lett. Az OSC elleni mérkőzésünkön a találkozó második felében, csapatunk átvette a vezetést, amit aztán végig tartani tudott, így a végeredmény 14-11 lett. A találkozó szintén KSI győzelemmel zárult. 

Gólszerzőink az első meccsen: Lendvai Natasa Sára - 3, Ágner Janka - 3, Alaksza Kinga - 2, Bóta-Tóth Andrea - 1, Tidrenczel Hanna - 1, Dróth Izabella - 1, Forster Luca Julianna - 1, Kemény Amira Anna - 1. 

Gólszerzőink a második meccsen: Lendvai Natasa Sára - 5, Kiss Patrícia - 5, Tidrenczel Hanna - 3, Korpás Janka - 1.

Nádor Zsombor értékelése:

24 órán belül 4 mérkőzést játszottunk, ezért a hiányzók ellenére is muszáj volt rotálnom a mai csapatot.
Bár nem voltunk gyorsak és sokszor látszott a jogos fáradtság, mindkét mai mérkőzésünket folyamatosan ellépve, magabiztosan nyertük meg. Büszke vagyok a csapatomra, hogy az első OB1B-s szezonunkat úgy zártuk, hogy nem vesztettünk pontot nem OB1-es klub ellen.
Gratulálok, hajrá KSI!

Női OB 1/B

Női OB 1/B: dunaújvárosi győzelem a meccsen

Szerda este a lányok Dunaújvárosban játszottak meccset a hazai csapat ellen. A mérkőzés végeredménye 9-12 lett ellenfelünk javára. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 5, Tidrenczel Hanna - 2, Dróth Izabella - 1, Veres Boglárka - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Bár 12-9-re kikaptunk, büszke vagyok a csaptomra. Idegenben játszottunk egy fiatal, de felnőtt Újváros ellen, aki a felnőtt válogatott játékosait pihentetve is sokkal rutinosabb csapat, mint mi. Sok tapasztalatot szereztünk ma, testközelből tapasztaltunk meg OB1-es dinamikát, fizikumot, döntéseket. Öröm volt, hogy a meccs nagyobbik felében fel tudtunk ehhez nőni. Gratulálok mindkét csapatnak!

OB I/B mérkőzés kép

OB I/B: győzelem az YBL ellen

Szombat délelőtt az YBL ellen játszott mérkőzést OB I/B-s csapatunk a Komjádi uszodában. Szorosan kezdődött a meccs, a félidőig a két csapat között csupán egy gólos különbség volt, hol az egyik, hol a másik javára. A harmadik negyedtől kezdett változni az arány, játékosaink egyre több találatot tudtak értékesíteni, így végül az eredmény 16-10 lett, a KSI javára. 

Gólszerzőink: Strasser László - 3, Pető Attila - 3, Tóth Bence - 2, Gábor Lőrinc - 2, Iriczfalvi Gábor - 2, Irmes Márton - 1, Nagy Ákos - 1, Pocsai Péter - 1, Szépfalvi Gergely - 1. 

Horváth János értékelése:

A mérkőzés előtt úgy gondoltam, hogy az év meccse következik számunkra. Mindenki elkönyvelt bennünket bajnoknak (talán mi magunk is….) de amíg matematikai esély van a bukásra addig nyomnunk kell. Volt még 5 meccsünk, amiből ha 3-at nyerünk bajnokok és újra OB I-esek vagyunk. Nem úgy sikerült ez a meccs ahogyan az őszi (21-4), gyengék voltunk a játék több elemében, rengeteg helyzetet hibáztunk. Ennek ellenére mondhatni simán nyertünk, így készülhetünk az ifi rájátszásra… Fejlődnünk kell, mert ez a teljesítmény kevés lesz….

OB I/B csapatkép

OB I/B: győzelem Martfűn

Szombat 13 órától OB I/B-s csapatunk Martfűn játszott mérkőzést az Invictus ellen. Szorosan alakult az első negyed, a következő játékrészben sikerült azonban ellépni ellenfelünktől. A második félidőtől kezdve az Invictus már csak egy góllal tudta csökkenteni a két csapat közötti különbséget, így végeredményben 10-13-ra megnyertük a meccset. 

Gólszerzőink: Strasser László - 4, Bede Marcell - 2, Szalai Péter Miklós - 2, Pető Ádám - 2, Tóth Bence - 1, Lantos István - 1, Iriczfalvi Gábor - 1. 

Horváth János értékelése:

Nehéz mérkőzésre számítottam, be is igazolódott! Ellenfelünk a télen több OB/I-es játékossal erősödött, az idén még otthon veretlen volt. Mi erősen tartalékosak voltunk, talán nem is hittük el, hogy baj lehet. Hiába kértem a koncentrációt, gyengén kezdtünk, így pillanatok alatt ellépett az Invictus két góllal. Ekkor észbe kaptunk, védekezést váltottunk, elsősorban lefordulásos játékunkkal felőröltük az ellenfelet. A mérkőzés végére elfáradtunk (ami nem szokott ránk jellemző lenni), de így is sikerült viszonylag simán nyernünk! Beigazolódott, hogy ebben az osztályban saját magunk legnagyobb ellenfelei mi vagyunk! Ha kiengedünk, nem figyelünk oda eléggé, akkor könnyen bajba kerülhetünk! Az Invictus szervezetten, jól játszott gratulálok nekik! Csapatom egy tanulási folyamat közepén tart, megvívja a saját csatáit, hibázik, tapasztal, tanul és okul! Ezért tisztelem és szeretem őket! Hajrá KSI!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket