Híreink

Országos Fiú Serdülő Bajnokság: győzelem az UVSE ellen

Vasárnap 10 órától serdülő csapatunk az UVSE-t fogadta a Széchy medencében. A vezetést a találkozó elején megszereztük, amit aztán tartani tudtunk. A végeredmény 8-4 lett a javunkra. 

Gólszerzőink: Csendes Roland - 2, Rónay Lénárd - 2, Barcsa Dániel - 1, Benedek Mór - 1, Skoflek Patrik - 1, Rabb Benedek - 1.

Dávid Zoltán értékelése:

Nagyon sok pozitívum volt ezen a mérkőzésen, ide sorolnám a 4 kapott gólt. Nagyon fegyelmezett volt a védekezés, sok blokk és kiváló kapusteljesítmények voltak. Hátrányból egy gólt kaptunk. A támadójátékunk is jól működött szépen dolgoztuk ki a helyzeteket, és egészen a befejezésekig minden flottul ment. Sajnos a helyzetek értékesítésével hadi lábon álltunk. Ahogy a srácoknak is mondtam, a nehezét megoldottuk, a könnyű résznél azonban rendre hibáztunk. A koncentrációt is gyakorolni kell az edzéseken. Ebben van mit előre lépnünk.

Országos Fiú Ifi Bajnokság: UVSE győzelem

Vasárnap az ifi fiúk 12 óra 30 perctől játszottak az UVSE csapata ellen, hogy megküzdjenek a győzelemért. A meccs szorosan kezdődött, aztán ellenfelünk annyival meg tudta növelni előnyét, hogy győzelmük már nem forgott kockán. A végeredmény 7-11 lett az UVSE javára.

Gólszerzőink: Benedek Mór - 2, Niklász Ádám - 1, Mérő Alex - 1, Nagy Zalán Márk - 1, Mihov Attila - 1, Csendes Roland - 1, 

Horváth János értékelése:

Gratulálok az UVSE-nek, megérdemelten nyertek!
Szerettünk volna egy jó meccset játszani, de főleg az első negyedben elkövetett banális hibáink, fegyelmezetlenségeink meghatározták a mérkőzés végeredményét! Akartunk, mentünk előre, de valahogy a fontos helyzetekben rosszul döntöttünk!
Sajnálom, mert ha fegyelmezettebben játszunk lett volna keresni valónk! Javulnunk kell az elkövetkező fordulókban!

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: UVSE győzelem vasárnap

Vasárnap 11 óra 15 perctől gyerek csapatunk az UVSE-vel játszott mérkőzést a Széchy medencében. Ellenfelünk szinte majdnem végig vezetve 5-11-re nyerte meg a mérkőzést.

Gólszerzőink: Tidrenczel Olivér - 2, Judák Zétény Bulcsú - 1, Fodor Damian - 1, Tóth-Deme Bulcsú - 1.

Keszthelyi Tibor értékelése:

A 8. forduló rangadóján az UVSE csapatával játszottunk. Sajnos csak a mérkőzés feléig volt rangadó a rangadó, a folytatásban fokozatosan elfáradtunk, sokat hibáztunk. Védekezésben figyelmetlenek, tompák voltunk, hibáinkért pedig rendre gólokkal fizettünk. Emberelőny - emberhátrány játékban volt legnagyobb különbség, sajnos nem a mi javunkra. Tanulságokkal teli volt a mérkőzés remélhetőleg tanulni is fogunk ezekből.

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem Kaposváron

Vasárnap 12 óra 15 perctől gyerek csapatunk játszott meccset Kaposváron a hazaiak ellen. A találkozón győzelmünk nem forgott kockán, a végeredmény 5-16 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Tidrenczel Olivér - 5, Bíró Márk - 3, Merényi Milán Attila - 2, Judák Zétény Bulcsú - 2, Pálfi-Kovács Márk - 2, László Barnabás - 1, Czirok Márton - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

A középszakasz 7. fordulójában Kaposvárra látogattunk. Csendesen folydogált a mérkőzés, az eddigiekhez képest végre egy kicsit kevesebb volt az izgalom. Több-kevesebb sikerrel de mindenki játszott, a nagyobb kihívást talán az utazás jelentette. Az igyekezet, az elszántság mint általában, most is rendben volt, a figyelem lankadt egy kissé, de ez most bőven belefért.

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem a Honvéd ellen

Csütörtök este fiú gyerek csapatunk játszott meccset a Tüzér utcában, a Honvéd ellen. A találkozón sok gól született mindkét részről, a győzelmet csapatunk szerezte meg. A végeredmény 14-19 lett. 

Gólszerzőink: Tidrenczel Olivér - 6, Bíró Márk - 4, Judák Zétény Bulcsú - 3, Rácz Domonkos - 2, Fodor Damian - 2, Tóth-Deme Bulcsú - 1, Czirok Márton - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

A Fiú Gyermek Országos Vízilabda Bajnokság középszakaszának elhalasztott első mérkőzését csütörtökön este végre sikerült lejátszani. A Honvéd otthonában, a Tüzér utcában játszottunk egy nagyon fontos mérkőzést és azt hiszem az eredménnyel és a látottakkal is elégedettek lehetünk. Csapatként, nagy igyekezettel játszottunk, támadó játékunk hatékony volt, egy jó csapat ellen szereztünk sok-sok gólt akcióból. Jó volt látni, hogy nem csak sok gólt lőttünk akcióból, de számtalan olyan megoldás is sikerült, amire méltán lehet büszke a gólszerző. Kapusunk jól védett, védekezésünk elsősorban a meccs első felében jól is működött, ellenfelünk kulcsjátékosait szinte végig jól semlegesítettük. Úgy vélem a játék szinte minden elemében jobban játszottunk, megérdemelten arattunk győzelmet.

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem az OSC ellen

Vasárnap 11 óra 15 perctől gyerek csapatunk az OSC-t fogadta hazai pályán. A mérkőzés szorosan alakult, végül csapatunk került ki győztesen. Az eredmény 9-7 lett a javunkra. 

Gólszerzőink: Fodor Damian - 3, Bíró Márk - 3, Tidrenczel Olivér - 2, Judák Zétény Bulcsú - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

A bajnokság középszakaszának 6. fordulójában hazai pályán az OSC csapatát fogadtuk.
Jól kezdődött a mérkőzés, az első negyedben akcióból szerzett gólokkal sikerült háromgólos előnyt szerezni. Sajnos a folytatás már döcögösebbre sikerült, elsősorban azért mert támadásainkat rendere elhibáztuk. Ziccerek sorát hagytuk ki, de sajnos hátul is elkövettünk néhány egyszerű hibát. A harmadik negyedben felváltva estek a gólok, míg a negyedik negyedben végre a lefordulásainkat sikerült gólokra váltani és ezzel a negyed derekára eldőlt minden. 

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: BVSC győzelem a meccsen

Szerdán 17 óra 15 perctől gyerek csapatunk ugrott vízbe, hogy megküzdjön a BVSC-vel a győzelemért. A találkozó szorosan haladt a harmadik negyed végéig, végül ellenfelünk 5-8-ra megnyerte a mérkőzést. 

Gólszerzőink: Tóth-Deme Bulcsú - 2, Hüse István - 1, Henter Ákos - 1, Fábián Mátyás Benedek - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

A Fiú Országos Gyermek Vízilabda Bajnokság középszakaszának hétközi 5. fordulójában a BVSC csapatát láttuk vendégül. Az első támadásunk végén gólt szereztünk, de ezt ellenfelünk a következő támadásból azonnal kiegyenlítette, majd a negyed végén ismét akcióból gólt szerezve már ellenfelünknél volt az előny. A második negyed hullámzó játékot hozott, elsősorban a védekezés dominált. A negyed végén ugyan még sikerült kiegyenlíteni, de a maradék tíz másodpercet nem tudtuk kivédekezni és ismét hátrányba kerültünk. Fordulás után még egyszer kiegyenlítettünk, de a harmadik negyed végére már kétgólos volt a hátrányunk. Tulajdonképpen itt eldőlt a mérkőzés, a folytatásban csak tovább nőtt a különbség. Kikaptunk egy jó csapattól, ez előfordul, ez mással is megesik. Sajnos nem tudom, hogy formánk miért ennyire ingadozó, a játék képe, az amit láttunk, ahogyan kikaptunk az szomorú és elkeserítő. Nem játszottunk jól, nyolcból hat gólt kaptunk akcióból, de 8 kapott góllal még lehet együtt élni, igazából a támadó játékunk volt az ami gyengére sikerült. Ha nem tudunk fordulni, akkor elöl kezdődnek a gondok és a jobb csapatok ellen csak elvétve fordulunk le.

Országos Fiú Ifi Bajnokság: győzelem a BVSC ellen

Szerda este a Széchy medencében fogadtuk a BVSC csapatát. Előnyünket folyamatosan tudtuk növelni, így a találkozó végeredmény 16-11 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Niklász Ádám - 6, Benedek Mór - 5, Mérő Alex - 2, Rabb Benedek - 1, Mihov Attila - 1, Végső Balázs - 1. 

Horváth János értékelése:

Hétvégi nyilatkozatomban mondtam, hogy ,,A Hit hegyeket mozgat… de a hegyek nem mozogtak!” Hát ma mozogtak!!!!! Gratulálok a csapatomnak, különösen a nyolc darab serdülő játékosnak, akik túl egy nagyon magabiztos serdülő győzelmen, szívüket-lelküket kitéve, a mérkőzést végig kontrollálva, magabiztos győzelmet arattak egy nagyon jó BVSC ellen! Fontos győzelem volt, amiből építkezhetünk, erőt meríthetünk! Good job! Hajrá KSI!

Országos és Budapest Gyerek Bajnokság: két győzelem egy vereség a hétvégi mérleg

Gyerek csapatunk szombaton és vasárnap is mecset játszott, először a Budapest, majd az Országos Bajnokságban. A három találkozóból kettőt csapatunk nyert. 

Budapest Bajnokság

BVSC - KSI : 5 - 8

Gólszerzőink: Fodor Damian - 3, Merényi Milán Attila - 1, Tidrenczel Olivér - 1, Tóth-Deme Bulcsú - 1, Czirok Márton - 1, Busák István - 1.

KSI - UVSE : 11 - 4

Gólszerzőink: Hüse István - 3, Merényi Milán Attila - 3, Judák Zétény Bulcsú - 2, Rácz Domonkos - 1, Henter Ákos - 1, Bíró Márk - 1. 

Országos Bajnokság

FTC - KSI : 14 - 8

Gólszerzőink: Csendes Roland - 3, Kiss Csanád Noel - 2, Végső Balázs - 2, Rácz Richárd - 1.

Keszthelyi Tibor értékelése:

Szombaton két mérkőzést játszottunk a Budapesti Szívós István Gyermek Fiú Bajnokság keretében és a sorozat eddigi legjobb játékával leptünk meg mindenkit. Fegyelmezetten, ugyanakkor felszabadultan játszottunk, öröm volt látni a jobbnál jobb megoldásokat és a csillogó szemeket. Sajnos a folytatásban, vasárnap a Fiú Gyermek Országos Vízilabda Bajnokság már nem úgy alakult ahogy vártuk, vagy ahogyan sokan reméltük. Nem indult jól a mérkőzés, már az első negyedben kétgólos hátrányba kerültünk, de ezt még a második negyed elején sikerült egalizálni. Igazából a játék képe volt az, ami a várakozásokat jelentősen alulmúlta. Kishitűen, enerváltan játszottunk, de ami még ennél is nagyobb gondot okozott, hogy nem sikerült a megbeszéltek szerint játszanunk. A második negyed második felében döntőnek bizonyult, hogy hasonló szituációkban mi hibáztunk, ellenfelünk viszont gólokat szerzett. Például 3 : 3- nál kétszer is emberelőnyben voltunk, ugyanúgy 5 : 4 -nél is, de ezeket a lehetőségeket mi rendre elvétettük. És hogy a végén ne legyen semmi izgalom, egy meglepetésszerű, kevesek által látott támadó hiba, egy kettős emberhátrány, és ezekkel végleg el is dőlt minden. Azt hiszem, hogy a Fradi jobban használta ki a helyzeteit, talán jobban is játszott, úgy vélem megérdemelten győzött. Viszont azt is gondolom és nem ezzel akarom felmenteni a csapatot, de a mérkőzés folyamán azonos helyzetekben különböző ítéletek születtek, ezekből az itéletekből mi rendre rosszul jöttünk ki, és ezzel a játékvezetők erősen és feleslegesen borzolták a játékosok, a nézők és az edzők hangulatát.

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket