Híreink

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem a Pécs ellen

Vasárnap 11 óra 45 perctől gyerek csapatunk a pécsiek ellen játszott meccset. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 6-15 lett. 

Gólszerzőink: Czirok Márton - 5, Fodor Damian - 4, Rácz Domonkos - 2, Tidrenczel Olivér - 2, Merényi Milán Attila - 1, Hüse István - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Az Országos Fiú Gyermek Bajnokság folytatásában a sok megbetegedés miatt az első mérkőzésünk elmaradt, így a PVSK ellen kezdtünk idegenben. Játékunk közel sem volt tökéletes, de a lényegi dolgok tulajdonképpen már az elején eldőltek. Ugyan hullámzó volt a játékunk, elkövettünk kisebb - nagyobb hibákat is, de összességében panaszra nem nagyon lehet okunk. Mindenki kapott lehetőséget és csalódást nem is okozott senki. Talán a legnagyobb kihívást az utazás jelentette, de ezt is minden gond nélkül megoldottuk.

Országos Fiú Ifi Bajnokság: győzelem a Pécs ellen

Vasárnap 13 órától ifi csapatunk Pécsen játszott a hazaiak ellen. A találkozó szorosan alakult, végül mi kerültünk ki győztesen. A végeredmény 12-14 lett.

Gólszerzőink: Niklász Ádám - 3, Nagy Zalán Márk - 3, Benedek Mór - 3, Mérő Alex - 3, Rónay Lénárd - 1, Rácz Richárd - 1. 

Horváth János értékelése:

Fontos mérkőzést játszottunk Pécsett. Építkezünk, és ez a meccs fontos tégla volt a falban. Tartottunk a mérkőzéstől, egyrészt azért, mert az elmúlt két hétben szinte mindenkin átfutott a vírus (hol kisebb, hol nagyobb áldozatokkal…) másrészt 7 serdülő játékosunk már játszott egy meccset. Nagyon jól kezdtünk, pillanatok alatt elléptünk 2-0-ra. Utána szokás szerint kihagytuk a helyzeteinket és az ellenfelünk ripsz-ropsz fordított. 3. negyed végéig mindig a Pécs vezetett egy-egy góllal, mi mindig egyenlitettunk. Rengeteg emberhátrányt kaptunk, melyek kivédekezése extra energiákat emésztett. 3. Negyed végén sikerült több góllal ellépnünk ami lehetővé tette, hogy az utolsó játékrészt ,,okosan lehozva” hazavigyük a 3 pontot. Büszke vagyok a csapatomra, mert nehéz helyzetben nagyot küzdöttünk. Kaptunk 3-4 blokkról bepattanó gólt ami nem szegte kedvünket! Összességében elégedett lehetek, gratulálok a srácoknak! Hajrá KSI!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság: győzelem a pécsiek ellen

Vasárnap 10 óra 30 perctől serdülő csapatunk játszott a pécsiek ellen idegenben. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 11-19 lett.

Gólszerzőink: Benedek Mór - 4, Rónay Lénárd - 4, Barcsa Dániel - 3, Várnagy Petúr - 2, Tyukodi Barnabás - 2, Skoflek Patrik - 1, Rabb Benedek - 1, Kiss Csanád Noel - 1, Balogh Dávid - 1.

Dávid Zoltán értékelése:

Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy azt szerettük volna, a védekezésünk hibátlan volt, támadásban pedig fegyelmezettek és türelmesek voltunk. Nagyon sok jó egyéni teljesítmény volt, jól szűrtük a lövéseket, ennek is köszönhetően kapusaink jól védtek. Amikor kialakult egy nagyobb különbség, a mérkőzés képe is megváltozott, ellenfelünk fizikálisan szeretett volna minket demoralizálni. A sok ítélet és páros kiállítások ennek tudhatók be. Az utolsó másfél negyedben próbáltunk spórolni az energiával az ifi mérkőzésre, kevesebbet cseréltem, de az eredményt ez már nem tudta befolyásolni. A kapott gólok mennyiségével kicsit elégedetlen voltam a meccs után, de belegondolva mennyi kiállítás volt, valahol ez most reális. Gratulálok a csapatomnak, a Pécs nagyon jó játékerőt képvisel, az otthonukban nyerni mindenképpen szép teljesítmény.

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem a Kaposvár és AVUS csapatai ellen

Szombaton és vasárnap is vízbe ugrott gyerek csapatunk az országos bajnokságban. Mindkét meccs KSI győzelemmel zárult.

KSI - Kaposvár: 17 - 5

Gólszerzőink: Fodor Damian - 5, Tidrenczel Olivér - 3, Rácz Domonkos - 2, Bíró Márk - 2, Csendes Alex - 2, Hüse István - 1, Judák Zétény - 1, Merényi Milán - 1. 

AVUS - KSI : 4 - 10

Gólszerzőink: Fodor Damian - 4, Rácz Domonkos - 3, Czirok Márton - 1, Bíró Márk - 1, Merényi Milán - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Az alapszakasz utolsó két mérkőzésére került sor ezen a hétvégén. Szombaton a Kaposvár csapatával játszottunk és mondhatni egyenletesen jó játékkal arattunk győzelmet. Védekezésünk szinte hiba nélkül működött, elől pedigi a kínálkozó lehetőségek többségét kihasználtuk. Mivel januárban a felkészülésünkben a hangsúly elsősorban az úszáson volt, a látottakkal maximálisan elégedettek lehetünk. Vasárnap Szombathelyre utaztunk és ott már sajnos nem sikerült megismételni a szombati jó játékot. Sajnos csapatunk egyik alapembere, Tidrenczel Olivér a hét folyamán már sérüléssel bajlódott, megsérült, így nélküle vágtunk neki a nagy utazásnak. A védekezéssel most sem volt baj, hiszen mindössze négy gólt kaptunk, de elől már figyelmetlenek, enerváltak voltunk. Talán ezért is, de helyzeteink többségét kihagytuk, részünkről nem volt túl magas a színvonal. A negyedik negyedben egy kicsit összeszedtük magunkat és ha nem is valami szép játékkal, de hoztuk a kötelezőt.

Országos Fiú Ifi Bajnokság: két győzelem az alapszakasz végén

Fiú ifi csapatunk két mérkőzést játszott a hétvége alatt, szombaton a Kaposvár, míg vasárnap az AVUS ellen szálltak vízbe. Mindkét találkozó KSI győzelemmel zárult. 

KSI - Kaposvár : 24 - 7

Gólszerzőink: Benedek Mór - 5, Nagy Zalán Márk - 4, Mihov Attila - 3, Kiss Csanád Noel - 3, Mérő Alex - 2, Rabb Benedek - 2, Cseh Alex - 2, Végső Balázs - 1, Niklász Ádám - 1, Kiss Ádám - 1. 

AVUS - KSI : 9 - 16

Gólszerzőink: Benedek Mór - 4, Mérő Alex - 3, Várnagy Petúr - 2, Végső Balázs - 2, Niklász Ádám - 2, Csendes Roland - 1, Nagy Zalán Márk - 1, Kiss Ádám - 1.

Horváth János értékelése:

Két nap alatt két forduló…. Így végződött az alapszakasz. Őszi enyhén szólva rapszódikus teljesítményünk után, az alapozás kellős közepén magabiztos győzelmeket vártunk magunktól! Szombaton a Kaposvári csapatot fogadtuk. Magabiztos jó játékkal, önbizalomtól duzzadva fegyelmezett védekezéssel és koncentrált pontos támadás vezetéssel nagy gólaranyú győzelmet arattunk! Vasárnap Szombathelyre látogattuk de itt már nem sikerült átmentenünk az előző napi jó formánkat. Sok hibával, pontatlan játékkal gyakorlatilag az utolsó negyedig nyílt volt a mérkőzés! A negyedik játékrészben aztán bedaráltuk ellenfelünket. Amennyire szombaton elégedett voltam a csapatom hozzáállásával és játékával vasárnap bőven maradt bennem hiányérzet! Dolgunk tehát van bőven, tornyosulnak előttünk a feladatok! Hajrá KSI!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság: győzelem a Fradi ellen

Vasárnap csapataink közül elsőként a serdülő fiúk játszottak. A meccs 10 órakor kezdődött a Széchyben, az ellenfél pedig a Fradi csapata volt. A találkozó első negyedében háromgólos előnyt szereztünk, amit tartani és még növelni is tudtunk. A mérkőzés 10-6-os KSI győzelemmel zárult. 

Gólszerzőink: Benedek Mór - 5, Rabb Benedek - 4, Barcsa Dániel - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

Mondhatjuk, hogy a forduló rangadója volt ez a mérkőzés. Nekünk fontos volt, hogy ne szakadjunk le a bajnoki élmezőnytől, és persze minden mérkőzést szeretnénk megnyerni. Ma nagyon fegyelmezett és koncentrált volt a csapat, sajnos a mérkőzés első negyedében elvesztettük Barcsa Dani-t, agyrázkódást kapott. A többiek pedig nagyon fegyelmezetten és harcosan játszottak a fizikálisan nagyon erős FTC ellen. Külön gratulálok Rabb Bebének és Benedek Mórnak, akik nagyon gólerősek voltak, illetve Dámosy Kristófnak aki az első két negyedben 1 gólt kapott csupán. Dicséret illet minden játékost mert a védekezésünk nagyon jó volt, 6 gólt kaptunk a nagyon jó Fraditól, sok blokkal és labdaszerzéssel adtuk meg az alapot a védekezésünknek. Nagyon fontos és értékes győzelem volt ez, gratulálok minden játékosomnak.

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem az FTC ellen

Vasárnap 11 óra 15 perctől gyerek csapatunk a Fradit fogadta a Széchy medencében. A meccs szinte fej-fej mellett haladt, a fiúk az utolsó negyedben tudták növelni az előnyüket. A végeredmény 9-6-os KSI győzelem lett. 

Gólszerzőink: Tóth-Deme Bulcsú - 2, Busák István - 2, Fodor Damian - 1, Bíró Márk - 1, Tidrenczel Olivér - 1, Merényi Milán Attila - 1, Judák Zétény Bulcsú - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

A Fiú Országos Gyermek Bajnokság 12. fordulójában az FTC csapatával játszottunk. A hét folyamán helyzetünk tovább romlott, a hiányzók száma nem csökkent, sőt  még tovább növekedett,. Az utolsó pillanatokban még két játékosunk lebetegedett, így a két kapus mellett mindössze tíz játékosunk maradt bevethető. A mérkőzésen ahogy az várható volt, a csapatok a fő hangsúlyt a védekezésre helyezték, a küzdelem erősen dominált. A mérkőzés folyamán végig kiegyenlített volt a játék, mindkét csapat sokat játszotta a szoros emberfogást, kicsi volt a csapatok közötti különbség, apróságok döntöttek. A négy negyedből csak egyben volt döntetlen, míg hármat sikerült aprócska egy-egy góllal megnyernünk. Döntőnek bizonyult, hogy hét játékosunk is gólt, gólokat szerzett, csapatként tudtuk ellenfelünkkel felvenni a versenyt. Nem igazán száguldoztunk, de sikerült keveset hibázva jól védekezni és a kínálkozó kevés lehetőségből jó arányban gólokat szerezni. Egy jó csapat ellen szereztünk értékes győzelmet, mindenkit nagy - nagy dicséret illet.

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: UVSE győzelem

Vasárnap 11 óra 30 perctől gyerek csapatunk játszott meccset az UVSE ellen. A találkozó ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 7-6 lett. 

Gólszerzőink: Busák István - 3, Judák Zétény Bulcsú - 1, Tóth-Deme Bulcsú - 1, Bíró Márk - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Ebben a fordulóban ugyan született néhány szoros eredmény, de azt hiszem mondhatjuk, hogy a forduló egyik rangadóját játszottuk az UVSE csapatával. A kiegyenlített első negyed után a második negyedben egy olyan mérkőzésen ahol viszonylag kevés gól született, produkáltunk egy 0:4-et és tulajdonképpen ezzel el is dőlt minden. A folytatásban ugyan a védekezésünk jelentősen feljavult, de támadó játékunk finoman fogalmazva sem volt hatékony. Ellenfelünk zóna védekezését a meccs folyamán mindössze kétszer sikerült átlőni, lövéseink sokszor voltak pontatlanok. Néhány gyengécskébb egyéni teljesítmény mellett viszont üde színfolt volt Csomortányi Dániel védése és Busák István három csodálatos ejtése, melyeknek köszönhetően végül is egy vállalható eredmény született.

Országos Fiú Ifi Bajnokság: UVSE győzelem a hétvégén

Vasárnap 13 órától az UVSE ellen játszott ifi csapatunk a Hajós 33 m-es medencében. A mérkőzés szorosan alakult, a végeredmény 10-9 lett az UVSE javára. 

Gólszerzőink: Nagy Zalán Márk - 2, Barcsa Dániel - 2, Végső Balázs - 2, Kiss Csanád Noel - 1, Mérő Alex - 1, Niklász Ádám - 1. 

Horváth János értékelése:

UVSE csapatával játszottuk a Margitsziget El Classico-ját. Gyengén kezdtük a mérkőzést, sorozatban olyan helyzetekből kaptuk a gólokat, amelyek elkerülésére direkt felhívtuk a figyelmet. Kapus csere után stabilizálódott a védekezésünk és elkezdtünk vízilabdázni! Rengeteg helyzetet sikerült kidolgoznunk, melyek tetemes része sajnos kimaradt! Egy gólos vereségünk oka a gyenge helyzetkihasználás! Ezen próbálunk javítani az elkövetkező edzéseken! Hajrá KSI!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket