Híreink

Csapathíreicikkjeiaktualitásai

Országos Fiú Serdülő Bajnokság: győzelem a Szeged ellen

Vasárnap 10 órától serdülő csapatunk ugrott vízbe a Szeged ellen idegenben. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 5-16 lett. 

Gólszerzőink: Benedek Mór - 4, Rabb Benedek - 3, Várnagy Petúr - 2, Vojnisek Péter - 1, Rónay Lénárd - 1, Végső Balázs - 1, Balogh Dávid - 1, Barcsa Dániel - 1, Csendes Roland - 1, Kiss Csanád Noel - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

A szegedi csapat ért el nem várt eredményt, vert meg olyan csapatot ami papíron erősebb nála, viszont az utóbbi időben nem sikerült mérkőzést nyernie. Arra hívtam fel a srácok figyelmét, hogy nehogy lebecsüljük ellenfelünket mert képesek nagyon jó játékra, ellenben ha tudjuk hozni, amit tudunk és koncentráltak leszünk akkor biztosan nyerni fogunk. Az első negyedben eldöntöttük a mérkőzést, fegyelmezetten játszottunk és nem hagytunk kérdést a végkimenetel tekintetében. Ez a dominancia megmaradt a többi negyedben is, az 5 kapott gól teljesen elfogadható, és ez is volt a lényeg, a védekezés fontosságát hangsúlyoztam a megbeszélésen, a srácok pedig betartották ezt. Készülünk a következő mérkőzésre.

Országos Fiú Serdülő Bajnokság: győzelem hazai pályán

Vasárnap 11 óra 15 perctől a Széchy medencében játszott serdülő fiú csapatunk, az ellenfél a Debrecen volt. A találkozó nagyarányú győzelemmel zárult, a végeredmény 21-3 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Csendes Roland - 5, Rónay Lénárd - 5, Barcsa Dániel - 4, Várnagy Petúr - 3, Szekeres Áron - 2, Végső Balázs - 1, Skoflek Patrik - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

Sajnos a mérkőzés szakmailag nem igazán értékelhető. Ha pozitívumot szeretnék mondani az talán lehet az eredmény, a mutatott játékkal nem voltam maradéktalanul elégedett. Készülünk a következő mérkőzésekre!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság: győzelem a Honvéd ellen

Vasárnap 16 órától serdülő csapatunk a Honvédot fogadta a Hajós uszodában. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 18-3 lett. 

Gólszerzőink: Várnagy Petúr - 4, Kiss Csanád Noel - 3, Vojnisek Péter - 3, Csendes Roland - 2, Szekeres Áron - 2, Benedek Mór - 2, Balogh Dávid - 1, Tyukodi Barnabás - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

Azt gondolom aki látta a múlt heti produkciónkat és a mait, egy teljesen más csapatot láthatott. Nagyon elégedett voltam a mai teljesítményünkkel, nem is csak az eredmény, hanem a mutatott játék miatt. Nagyon sokat dolgoztunk az elmúlt héten, és jó volt látni, hogy minden amit gyakoroltunk visszaköszönt a játékunkban. Így is bennünk maradt jó pár helyzet, de azt gondolom soha rosszabbat. Gratulálok a csapatomnak, fontos volt, hogy össze tudjuk szedni magunkat a múltkori fiaskó után, és bizonyítsuk leginkább magunknak, hogy ennél jobbak vagyunk.

Országos Fiú Serdülő Bajnokság: BVSC győzelem vasárnap

Vasárnap 12 óra 30 perctől serdülő csapatunk játszott mérkőzést a BVSC ellen a Szőnyi úti uszodában. A találkozó ellenfelünk győzelmével ért véget, az eredmény 15-12 lett. 

Gólszerzőink: Rabb Benedek - 2, Kiss Csanád Noel - 2, Tyukodi Barnabás - 2, Csendes Roland - 2, Barcsa Dániel - 2, Várnagy Petúr - 1, Szekeres Áron - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

Számítottam rá, hogy nehéz lesz a hétvége, több nehezítő körülmény is hátráltatott minket a héten, ennek ellenére bíztam abban, hogy így is hozni tudjuk ezt a mérkőzést. Sajnos csalódott vagyok, nem erre számítottam. Sem az eredmény tekintetében sem pedig a mutatott játék tekintetében. Amellett, hogy gratulálok a BVSC-nek a győzelemhez és nem szeretném kisebbíteni az érdemeiket, újra átgondolva a mérkőzést, azt kell mondjam magunkat vertük meg már másodjára ebben az évben.

El kell hinnie minden játékosnak, hogy ugyan olyan fontos minden csapattag, és ugyan úgy befolyásolja a mérkőzés kimenetelét minden játékos teljesítménye. Ne arra várjunk, hogy pár ember megoldja a nehéz szituációkat, hanem mindenki tegyen azért, hogy átlendüljünk az akadályokon. Ehhez bátorság kell, önbizalom, és teljesítmény a mindennapokban is. Ha ezt megértjük, nagyot léphetünk előre.

Országos Fiú Serdülő Bajnokság: győzelem a Pécs ellen

Vasárnap 14 óra 30 perctől serdülő csapatunk játszott mérkőzést a Pécs ellen. A találkozó szorosan alakult, végül csapatunk három gólos előnnyel tudott nyerni. A végeredmény 14 - 11 lett. 

Gólszerzőink: Kiss Csanád Noel - 3, Rácz Richárd - 3, Benedek Mór - 2, Vojnisek Péter - 1, Balogh Dávid - 1, Rónay Lénárd - 1, Rabb Benedek - 1, Végső Balázs - 1, Várnagy Petúr - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

Zsinórban a 3. rangadóra került sor a hétvégén. Bár nehéz mérkőzésre számítottunk, azt reméltem, hogy nem nehezítjük meg saját magunknak a mérkőzést. Kapkodtunk, rossz döntéseket hoztunk támadásban is, de leginkább védekezésben. Pontos az történt amire felhívtuk a figyelmet, a védekezésben mégis rendre ugyan azok a hibák jöttek elő. Ennek köszönhetően végig fej-fej mellett haladtunk nem tudtunk ellépni két gólnál többel. Ekkor jött egy fegyelmezetlenség, és egy 4 perces kiállítás nálunk. Ez picit felébresztett bennünket, onnantól a védekezésünk is a helyén volt, és 4-1-re hoztuk az utolsó negyedet amivel megnyertük a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak, mert bár 3 negyedig nem játszottunk jól, amikor hátrányba kerültünk össze tudtuk szedni magunkat és egy ilyen szituációt megoldva, hozni tudtuk a mérkőzést.

Országos Serdülő Bajnokság: győzelem az Eger ellen

Vasárnap 12 óra 30 perctől játszott csapatunk mérkőzést az egriek ellen idegenben. A srácok jelentős előnyt kialakítva 5-16-os végeredménnyel megnyerték a meccset. 

Gólszerzőink: Benedek Mór - 4, Kiss Csanád Noel - 3, Csendes Roland - 2, Várnagy Petúr - 2, Végső Balázs - 1, Tyukodi Barnabás - 1, Rónay Lénárd - 1, Rózsa Benedek - 1, Vojnisek Péter - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

A második fordulóban Egerbe látogattunk. A kérésem a fiúk felé az volt, hogy a védekezést vegyük nagyon komolyan, támadásban pedig próbáljuk meg az eddig gyakorolt taktikai elemeket megvalósítani “élesben”. Minden dicséret megilleti a csapatot, amit kértem azt maximálisan megpróbálták betartani. Azt gondolom, az, hogy nem mindig sikerült tökéletesen, teljesen normális, ellenben a törekvést, akaratot láttam, és ez ebben a periódusban elég. A támadásokban sokszor több volt, mint amit kihoztunk belőlük, de ezen még bőven van időnk dolgozni. Összességében dicséret illeti a fiúkat, fegyelmezetten, szépen játszottunk, láttam a tudatosságot a játékunkban.

 

Serdülő csapatkép

Országos Serdülő Bajnokság - serdülőink nyerni tudtak Szolnokon

Vasárnap 12 óra 30 perctől serdülő csapatunk ugrott vízbe Szolnokon, hogy megküzdjön a hazaiakkal a győzelemért. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 7-15 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Rácz Richárd - 3, Benedek Mór - 3, Nagy Zalán Márk - 2, Szirtes Bátony - 1, Kiss Ádám - 1, Kiss Csanád Noel - 1, Szabó Kristóf - 1, Barcsa Dániel - 1, Rónay Lénárd - 1, Mester Bulcsú - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

Itt Szolnokon már több csapatnak is nehézségei adódtak, mi is erre számítottunk. Az eredményen nem látszik, de nagyon parázs kis mérkőzés volt, a Szolnok keményen játszott, nem adta fel, a mérkőzés végéig koncentrálnunk kellet. Nagyon örülök a győzelemnek és annak, ahogy győztünk. A srácok fegyelmezetten sokszor hatalmas önuralmat tanúsítva játszottak, egy pillanatra sem veszítették el a fejüket. Ehhez külön gratulálok. Egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl, külön gratulálok Kiss Gerinek, hogy egy biztos hátteret adott a játékunknak.

Országos Serdülő csapatkép

Országos Serdülő Bajnokság: győzelem a BVSC ellen

Vasárnap 10 órától serdülő csapatunk játszott meccset a BVSC-Zugló ellen. A mérkőzés szorosan alakult, a végeredmény azonban 9-7 lett a KSI javára.

Gólszerzőink: Benedek Mór - 4, Szirtes Bátony - 1, Nagy Zalán Márk - 1, Kiss Csanád Noel - 1, Barcsa Dániel - 1, Végső Balázs - 1. 

Dávid Zoltán értékelése: 

A BVSC számomra a bajnokság legerősebb csapata, egyben a legkomplettebb is. Ezért nagy öröm számomra, hogy 7 gólon tudtuk tartani őket. A nagyszerű kapusteljesítmény mellet a védekezést is ki kell emelnem, nagyon sok blokkunk volt, sokszor értünk oda az utolsó pillanatokban a lövő kezekre. Ki tudtuk kapcsolni a legjobb játékosaikat, elől pedig még egy kihagyott 5m-es is belefért. Nem gondolom, hogy ez mindig így lesz, de most örülünk ennek a sikernek. A bajnokság legjobb formáját mutattuk ma, remélem, hogy nem ez volt az utolsó ilyen teljesítmény részünkről. Gratulálok a csapatnak, szép munka volt.

Országos Serdülő csapatkép

Országos Serdülő Bajnokság: két góllal nyert az FTC

Vasárnap 10 órától serdülő csapatunk a FTC uszodában játszott mérkőzést a hazaiak ellen. A találkozó szorosan alakult, a 4x8 perc után a Fradi 13-11-re legyőzte csapatunkat. 

Gólszerzőink: Nagy Zalán Márk - 3, Benedek Mór - 2, Szirtes Bátony - 1, Kiss Ádám - 1, Kiss Csanád Noel - 1, Barcsa Dániel - 1, Végső Balázs - 1, Mester Bulcsú - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

A mérkőzésnek nem mi voltunk az esélyesei, ennek ellenére egy nagyon szoros meccset játszottunk. Kevesebb hibával a védekezésünkben akár 3 ponttal is távozhattunk volna. Ennek ellenére gratulálok a csapatomnak, nagyot küzdöttünk, nem kell szégyenkeznünk az eredmény miatt. Viszont az is látható van még hova fejlődnünk.

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket