Híreink

Csapathíreicikkjeiaktualitásai

Országos Fiú Serdülő Bajnokság: győzelem az UVSE ellen

Vasárnap 10 órától serdülő csapatunk az UVSE-t fogadta a Széchy medencében. A vezetést a találkozó elején megszereztük, amit aztán tartani tudtunk. A végeredmény 8-4 lett a javunkra. 

Gólszerzőink: Csendes Roland - 2, Rónay Lénárd - 2, Barcsa Dániel - 1, Benedek Mór - 1, Skoflek Patrik - 1, Rabb Benedek - 1.

Dávid Zoltán értékelése:

Nagyon sok pozitívum volt ezen a mérkőzésen, ide sorolnám a 4 kapott gólt. Nagyon fegyelmezett volt a védekezés, sok blokk és kiváló kapusteljesítmények voltak. Hátrányból egy gólt kaptunk. A támadójátékunk is jól működött szépen dolgoztuk ki a helyzeteket, és egészen a befejezésekig minden flottul ment. Sajnos a helyzetek értékesítésével hadi lábon álltunk. Ahogy a srácoknak is mondtam, a nehezét megoldottuk, a könnyű résznél azonban rendre hibáztunk. A koncentrációt is gyakorolni kell az edzéseken. Ebben van mit előre lépnünk.

Országos Fiú Serdülő Bajnokság: győzelem az Eger ellen

Vasárnap serdülő csapatunk hazai pályán fogadta a Tigra-Zf-Egert. A mérkőzés 10 órakor kezdődött, és csapatunk győzelmével ért véget. Az eredmény 11-4 lett.

Gólszerzőink: Barcsa Dániel - 2, Kiss Csanád Noel - 2, Tyukodi Barnabás - 1, Várnagy Petúr - 1, Csendes Roland - 1, Vojnisek Péter - 1, Benedek Mór - 1, Végső Balázs - 1, Balogh Dávid - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

Kicsit csalódott voltam a mérkőzés után. A védekezésünk rendben volt a 4 kapott gól teljesen elfogadható. A helyzetek kialakítása, az hogy megtaláltuk a legjobb helyzetet és oda is adtuk mind mind pozitívumok. Ami a csalódást okozta, hogy a befejezések katasztrofálisak voltak. Sakk-matt szituációkat hibáztunk el többet is. Nem látom az okot, nem volt gond a hozzáállással sem a koncentrációval. Talán nagyon akartunk. Mindenesetre a csalódottságom ellenére gratulálok a srácoknak, mert tisztességgel megcsináltak mindent, de valahogy ez ma így sikerült.

Országos Fiú Serdülő Bajnokság: győzelem a pécsiek ellen

Vasárnap 10 óra 30 perctől serdülő csapatunk játszott a pécsiek ellen idegenben. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 11-19 lett.

Gólszerzőink: Benedek Mór - 4, Rónay Lénárd - 4, Barcsa Dániel - 3, Várnagy Petúr - 2, Tyukodi Barnabás - 2, Skoflek Patrik - 1, Rabb Benedek - 1, Kiss Csanád Noel - 1, Balogh Dávid - 1.

Dávid Zoltán értékelése:

Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy azt szerettük volna, a védekezésünk hibátlan volt, támadásban pedig fegyelmezettek és türelmesek voltunk. Nagyon sok jó egyéni teljesítmény volt, jól szűrtük a lövéseket, ennek is köszönhetően kapusaink jól védtek. Amikor kialakult egy nagyobb különbség, a mérkőzés képe is megváltozott, ellenfelünk fizikálisan szeretett volna minket demoralizálni. A sok ítélet és páros kiállítások ennek tudhatók be. Az utolsó másfél negyedben próbáltunk spórolni az energiával az ifi mérkőzésre, kevesebbet cseréltem, de az eredményt ez már nem tudta befolyásolni. A kapott gólok mennyiségével kicsit elégedetlen voltam a meccs után, de belegondolva mennyi kiállítás volt, valahol ez most reális. Gratulálok a csapatomnak, a Pécs nagyon jó játékerőt képvisel, az otthonukban nyerni mindenképpen szép teljesítmény.

Országos Fiú Serdülő Bajnokság: győzelem a Fradi ellen

Vasárnap csapataink közül elsőként a serdülő fiúk játszottak. A meccs 10 órakor kezdődött a Széchyben, az ellenfél pedig a Fradi csapata volt. A találkozó első negyedében háromgólos előnyt szereztünk, amit tartani és még növelni is tudtunk. A mérkőzés 10-6-os KSI győzelemmel zárult. 

Gólszerzőink: Benedek Mór - 5, Rabb Benedek - 4, Barcsa Dániel - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

Mondhatjuk, hogy a forduló rangadója volt ez a mérkőzés. Nekünk fontos volt, hogy ne szakadjunk le a bajnoki élmezőnytől, és persze minden mérkőzést szeretnénk megnyerni. Ma nagyon fegyelmezett és koncentrált volt a csapat, sajnos a mérkőzés első negyedében elvesztettük Barcsa Dani-t, agyrázkódást kapott. A többiek pedig nagyon fegyelmezetten és harcosan játszottak a fizikálisan nagyon erős FTC ellen. Külön gratulálok Rabb Bebének és Benedek Mórnak, akik nagyon gólerősek voltak, illetve Dámosy Kristófnak aki az első két negyedben 1 gólt kapott csupán. Dicséret illet minden játékost mert a védekezésünk nagyon jó volt, 6 gólt kaptunk a nagyon jó Fraditól, sok blokkal és labdaszerzéssel adtuk meg az alapot a védekezésünknek. Nagyon fontos és értékes győzelem volt ez, gratulálok minden játékosomnak.

Országos Fiú Serdülő Bajnokság: győzelem a Szeged ellen

Vasárnap 10 órától serdülő csapatunk ugrott vízbe a Szeged ellen idegenben. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 5-16 lett. 

Gólszerzőink: Benedek Mór - 4, Rabb Benedek - 3, Várnagy Petúr - 2, Vojnisek Péter - 1, Rónay Lénárd - 1, Végső Balázs - 1, Balogh Dávid - 1, Barcsa Dániel - 1, Csendes Roland - 1, Kiss Csanád Noel - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

A szegedi csapat ért el nem várt eredményt, vert meg olyan csapatot ami papíron erősebb nála, viszont az utóbbi időben nem sikerült mérkőzést nyernie. Arra hívtam fel a srácok figyelmét, hogy nehogy lebecsüljük ellenfelünket mert képesek nagyon jó játékra, ellenben ha tudjuk hozni, amit tudunk és koncentráltak leszünk akkor biztosan nyerni fogunk. Az első negyedben eldöntöttük a mérkőzést, fegyelmezetten játszottunk és nem hagytunk kérdést a végkimenetel tekintetében. Ez a dominancia megmaradt a többi negyedben is, az 5 kapott gól teljesen elfogadható, és ez is volt a lényeg, a védekezés fontosságát hangsúlyoztam a megbeszélésen, a srácok pedig betartották ezt. Készülünk a következő mérkőzésre.

Országos Fiú Serdülő Bajnokság: győzelem hazai pályán

Vasárnap 11 óra 15 perctől a Széchy medencében játszott serdülő fiú csapatunk, az ellenfél a Debrecen volt. A találkozó nagyarányú győzelemmel zárult, a végeredmény 21-3 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Csendes Roland - 5, Rónay Lénárd - 5, Barcsa Dániel - 4, Várnagy Petúr - 3, Szekeres Áron - 2, Végső Balázs - 1, Skoflek Patrik - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

Sajnos a mérkőzés szakmailag nem igazán értékelhető. Ha pozitívumot szeretnék mondani az talán lehet az eredmény, a mutatott játékkal nem voltam maradéktalanul elégedett. Készülünk a következő mérkőzésekre!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság: győzelem a Honvéd ellen

Vasárnap 16 órától serdülő csapatunk a Honvédot fogadta a Hajós uszodában. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 18-3 lett. 

Gólszerzőink: Várnagy Petúr - 4, Kiss Csanád Noel - 3, Vojnisek Péter - 3, Csendes Roland - 2, Szekeres Áron - 2, Benedek Mór - 2, Balogh Dávid - 1, Tyukodi Barnabás - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

Azt gondolom aki látta a múlt heti produkciónkat és a mait, egy teljesen más csapatot láthatott. Nagyon elégedett voltam a mai teljesítményünkkel, nem is csak az eredmény, hanem a mutatott játék miatt. Nagyon sokat dolgoztunk az elmúlt héten, és jó volt látni, hogy minden amit gyakoroltunk visszaköszönt a játékunkban. Így is bennünk maradt jó pár helyzet, de azt gondolom soha rosszabbat. Gratulálok a csapatomnak, fontos volt, hogy össze tudjuk szedni magunkat a múltkori fiaskó után, és bizonyítsuk leginkább magunknak, hogy ennél jobbak vagyunk.

Országos Fiú Serdülő Bajnokság: BVSC győzelem vasárnap

Vasárnap 12 óra 30 perctől serdülő csapatunk játszott mérkőzést a BVSC ellen a Szőnyi úti uszodában. A találkozó ellenfelünk győzelmével ért véget, az eredmény 15-12 lett. 

Gólszerzőink: Rabb Benedek - 2, Kiss Csanád Noel - 2, Tyukodi Barnabás - 2, Csendes Roland - 2, Barcsa Dániel - 2, Várnagy Petúr - 1, Szekeres Áron - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

Számítottam rá, hogy nehéz lesz a hétvége, több nehezítő körülmény is hátráltatott minket a héten, ennek ellenére bíztam abban, hogy így is hozni tudjuk ezt a mérkőzést. Sajnos csalódott vagyok, nem erre számítottam. Sem az eredmény tekintetében sem pedig a mutatott játék tekintetében. Amellett, hogy gratulálok a BVSC-nek a győzelemhez és nem szeretném kisebbíteni az érdemeiket, újra átgondolva a mérkőzést, azt kell mondjam magunkat vertük meg már másodjára ebben az évben.

El kell hinnie minden játékosnak, hogy ugyan olyan fontos minden csapattag, és ugyan úgy befolyásolja a mérkőzés kimenetelét minden játékos teljesítménye. Ne arra várjunk, hogy pár ember megoldja a nehéz szituációkat, hanem mindenki tegyen azért, hogy átlendüljünk az akadályokon. Ehhez bátorság kell, önbizalom, és teljesítmény a mindennapokban is. Ha ezt megértjük, nagyot léphetünk előre.

Országos Fiú Serdülő Bajnokság: győzelem a Pécs ellen

Vasárnap 14 óra 30 perctől serdülő csapatunk játszott mérkőzést a Pécs ellen. A találkozó szorosan alakult, végül csapatunk három gólos előnnyel tudott nyerni. A végeredmény 14 - 11 lett. 

Gólszerzőink: Kiss Csanád Noel - 3, Rácz Richárd - 3, Benedek Mór - 2, Vojnisek Péter - 1, Balogh Dávid - 1, Rónay Lénárd - 1, Rabb Benedek - 1, Végső Balázs - 1, Várnagy Petúr - 1. 

Dávid Zoltán értékelése:

Zsinórban a 3. rangadóra került sor a hétvégén. Bár nehéz mérkőzésre számítottunk, azt reméltem, hogy nem nehezítjük meg saját magunknak a mérkőzést. Kapkodtunk, rossz döntéseket hoztunk támadásban is, de leginkább védekezésben. Pontos az történt amire felhívtuk a figyelmet, a védekezésben mégis rendre ugyan azok a hibák jöttek elő. Ennek köszönhetően végig fej-fej mellett haladtunk nem tudtunk ellépni két gólnál többel. Ekkor jött egy fegyelmezetlenség, és egy 4 perces kiállítás nálunk. Ez picit felébresztett bennünket, onnantól a védekezésünk is a helyén volt, és 4-1-re hoztuk az utolsó negyedet amivel megnyertük a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak, mert bár 3 negyedig nem játszottunk jól, amikor hátrányba kerültünk össze tudtuk szedni magunkat és egy ilyen szituációt megoldva, hozni tudtuk a mérkőzést.

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket