Híreink

Budapest Gyermek III. - bronzérmes 2010-es csapatunk

Szombaton 12 órától a Szőnyi úton 2010-es csapatunk a szezon utolsó meccsét játszotta a pécsiek ellen. A találkozó végeredménye 14-5 lett, ezzel a győzelemmel a srácok idén a harmadik helyet tudták kivívni a bajnokságban. 

Gólszerzőink: Merényi Milán Attila - 7, Henter Ákos - 4, Csendes Alex Milán - 1, Éder Barnabás - 1, Éder Soma - 1. 

Szabó Zoltán értékelése: 

Ma lejátszottuk a szezon utolsó meccsét a Pécs ellen. Végig jól játszottunk, mind védekezésben, mind támadásban. Méltó búcsú volt! Sikerült megszereznünk a bronzérmet! Gratulálok a csapatomnak! Irány az országos korosztály! Hajrá KSI!

Aranyérmes 2009-es csapat

Leány Gyermek II. - megvan az aranyérem

Szombaton leány csapatunk Egerben két meccset játszott a hazai csapattal. Mindkét mérkőzés magabiztos KSI győzelemmel zárult, ahol a végeredmény 5-21 és 7-22 lett. Csapatunk ezzel megnyerte a bajnokságot és megszerezte leány szakágunk első aranyérmét. Gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk az egész csapatra! 

Gólszerzőink az első meccsen: Lévai Rozália - 6, Alaksza Kinga - 3, Horváth Lilla - 3, Zilahy Aliz - 2, Fodor Boglárka - 2, Szabó Ágnes - 1, Rappai Réka Anna - 1, Kókány Zsófia Renáta - 1, Szakváry Júlia - 1, György Katalin - 1. 

Gólszerzőink a második meccsen: Horváth Lilla - 6, Alaksza Kinga - 5, Lévai Rozália - 3, Fodor Boglárka - 3, Papp Szonja Napsugár - 1, Szabó Ágnes - 1, Zilahy Aliz - 1, Kovács Eszter Dóra - 1, Kókány Zsófia Renáta - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Az országos leány 2009-2010-es bajnokságban ma játszottuk az utolsó két mérkőzésünket, annak tudatában, hogy ha megnyerjük ezt a kettőt, akkor megnyerjük a bajnokságot is.
Az elmúlt napokban már többször átbeszéltük a lányokkal, hogy csak is arra kell koncentrálni a mérkőzéseken, hogy megcsináljuk a megbeszélt és begyakorolt elemeket. Az elejétől kezdve nagyon koncentráltan játszottak, aminek nagyon örültem, mert így lehetőséget adtak többször a mérkőzések alatt arra, hogy csak gyönyörködjek a játékukban, az egymásért való küzdésükben, abban ahogy egymást biztatják, örülnek a csapattársak góljainak. Ma igazán szép élménnyel gazdagodtunk mindnyájan. Köszönöm a lányok és a magam nevében a szülőknek azt az odaadást, amit azért tesznek, hogy a lányok eljussanak edzésre, a meccsekre, hogy itt lehessenek a KSI-ben.
Köszönöm a szakosztály vezetésének a bizalmat és a kollégáknak a segítséget. Külön köszönet Lőrincz Lajos bácsinak az állandó külön edzésekért, Bóta-Tóth Andi néninek a meccseken való segítségeket.
Sok időnk nincs az örömködésre, mert két hét múlva újabb megmérettetés vár ránk.
Hajrá Lányok!

Turi Csoma kapuskidobás

Budapest Gyermek III. - OSC győzelem

Szombaton 16 óra 30 perctől 2010-es csapatunk az OSC ellen ugorhatott vízbe a Tüzér utcai uszodában. A találkozó ellenfelünk győzelmével ért véget, az eredmény 15-7 lett. 

Gólszerzőink: Merényi Milán Attila - 6, Éder Barnabás - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Az OSC volt az ellenfelünk. Jól kezdtük a mérkőzést, mind védekezésben, mind támadásban remek játékot mutattunk, aztán a 3. negyedben valami eltört, már nem ment úgy a védekezés sem, a támadásainkban is egyre több hiba csúszott, így megérdemelten nyert ellenfelünk. Sajnos meccsek óta hullámzóan játszunk, nem tudjuk azt a játékot produkálni amit szeretnék látni. Borzasztóan csalódott vagyok…

2011-es csapat megbeszélés

Budapest Gyermek IV. - UVSE győzelem a szombati meccsen

Szombaton 13 órától 2011-es csapatunk az UVSE-vel játszott meccset a Népligetben. A mérkőzés ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 5-8 lett.

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 3, Takács Dániel - 2.

Bóta Krisztián értékelése:

Nagy iramú, látványos, fárasztó, izgalmas, mérkőzést játszottunk az UVSE csapatával. Az UVSE győzelmével zárult a mérkőzés, de nagyon büszke vagyok a fiúkra, mert végig nagy koncertrációval, remek védekezéssel, CSAPATKÉNT játszottak! Fizikálisan még erősebb az UVSE, megyünk tovább, nekünk is erősödnünk kell! Gratulálok mindkét csapatnak!

2011 megbeszélés meccs közben

Budapest Gyermek IV. - győzött az OSC

Szombaton 11 órától a Szőnyi úton 2011-es csapatunk az OSC ellen játszott mérkőzést. A találkozó ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 9-4 lett. 

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 2, Tóth Barnabás  - 1, Juhász Bodony - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Ismét egy olyan mérkőzés, amin semmi nem jön össze, mélyen magunk alatt játszottunk, sok bambulás, lassú gondolkodás, lassú cselekvés, sok rossz passz, állás és bizonytalanság ezek jutnak eszembe a mai mérkőzés kapcsán. Nagyon nem volt jó nézni ezt fiúk! Remélem a két nap pihenő rendet tesz a fejekben. Gratulálok az OSC-nek!

 

Henter Ákos a labdával

Budapest Gyermek III. - UVSE győzelem

Szombaton 17 óra 30 perctől 2010-es csapatunk az UVSE ellen játszott meccset a Hajós Alfréd Uszodában. A találkozó ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 4-10 lett az UVSE javára. 

Gólszerzőink: Henter Ákos - 1, Csendes Alex Milán - 1, Merényi Milán Attila - 1, Tawouz Amin - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Ma az UVSE volt az ellenfelünk. Jól indult a mérkőzés, de sajnos az első negyed végén elkövettünk két hibát, ami kizökkentette a csapatomat, és innentől kezdve hibát-hibára halmoztunk. A harmadik negyedtől a játékunk javult, de az önbizalmunk nem állt helyre, így nem sikerült visszatérni a meccsbe. Önbizalom nélkül nehéz rangadót játszani…

Ráúszás a 2011-es meccsen

Budapest Gyermek IV. - győzelem a szombati meccsen

Szombaton 14 órától a BVSC fogadta csapatunkat otthonában a Budapest Gyermek IV. Bajnokság soron következő fordulójában. A találkozó harmadik negyedében tudtunk jelentős előnyt kialakítani, a végeredmény 8-4 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Arányi Balázs - 3, Tóth-Barnabás Bendegúz - 1, Gemeter Ákos - 1, Takács Dániel - 1, László Zsombor - 1, Findeisz-Szentteleki Ákos - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Tatabánya után a BVSC uszodában játszottuk következő mérkőzésünket a BVSC 2011-es csapatával, volt miért visszavágnunk, hiszen előzőleg 8-6-ra kikaptunk tőlük.
Az első negyedben nem született gól, 0-0. A másodikban lőttünk 3 gólt, de a BVSC is így ez a negyed 3-3. A harmadik negyedben 5 gólt tudtunk lőni az ellenfél nem tudott ezt a negyedet 0-5-re nyertük. Az utolsó, negyedik negyedet pedig a BVSC nyerte 0-1-re, a mérkőzés vége 8-4 a javunkra.
Gratulálok a csapatomnak, CSAPAT-ként küzdöttek egymásért, ezt jó volt nézni!

 

Gyermek csapatkép

Budapest Gyermek II. - UVSE győzelmével zárult a találkozó

Szombaton 10 órától gyerek csapatunk az UVSE-vel játszott a Szőnyi úti uszodában. A mérkőzés szorosan indult, majd a meccs második felében ellenfelünk el tudott lépni tőlünk, így a végeredmény 6-11 lett az UVSE javára. 

Gólszerzőink: Tidrenczel Olivér - 4, Tóth-Deme Bulcsú - 1, Busák István - 1. 

Petrák Kevin értékelése:

Első sorban gratulálok az UVSE-nek a győzelemhez. Két részre bontanám a mai mérkőzésünket: első félidőben egy gólos vereséget szenvedtünk, rengeteg helyzetünk volt amiket sorra kihagytunk, és védekezésünk fegyelmezettlen volt, balszerencsés gólokat kaptunk. A második félidőben már 7-3-as zakót kaptunk, nem tudtunk koncentrálni támadásban továbbra is kihagytuk a helyzeteink nagy részét, míg hátul lemaradtunk, elengedtük az embereket. De láttam ma nagyon szép dolgokat, amik bizakodásra adnak okot, a hibákból meg tanulunk. Nem ma kellet győzni, a gyerekek fejlődése a legfontosabb. Hajrá KSI!

 

2011 csapatkép

Budapest Gyermek IV. : győzelem Tatabányán

Kedden Tatabányán játszott 2011-es csapatunk az SE SK ellen. A találkozó KSI győzelemmel ért véget, a végeredmény 6-10 lett. 

Gólszerzőink: Findeisz-Szentteleki Ákos - 3, Gemeter Ákos - 2, Arányi Balázs - 2, Juhász Bodony Jácint - 2, Takács Dániel - 1. 

Bóta Krisztián értékelése: 

Húsvéti szünet után Tatabányán játszottunk egy izgalmas, brusztos, jó mérkőzést a SE SK 2011-es csapatával.

Az első negyedben elmentünk és 0-3 nekünk. A másodikban megilletődtünk az ellenfél ezt jól kihasználta és kaptunk 3 gólt ez a negyed 3-0 az ellenfélnek. A harmadik negyedben újra kezdődött a mérkőzés, ezt sikerült 2-1-re megnyernünk. Az utolsó, negyedik negyedet pedig 2-5-re nyertük, a mérkőzés vége 6-10 a javunkra.

Ez a mérkőzés is bizonyítja, hogy edzés nélkül ez a sport elég nehéz, kicsit még a húsvéti pihenőt éreztem a fiúkban. Ólmosan, fáradtan, nehézkesen mozogtunk.

Gratulálok a csapatomnak és az SE SK csapatnak is sokat fejlődtek.

 

 

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket