Híreink

Budapest Gyermek III. - egy győzelem egy vereség

Szombaton 2011-es csapatunk két mérkőzést játszott a Kőér utcai uszodában. Ellenfeleink a BVSC és a Honvéd csapatai voltak. 

KSI - BVSC : 17 - 6

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 6, Takács Dániel - 3, László Zsombor - 3, Verebély Máté - 2, Éder Soma - 1, Arányi Balázs - 1, Honti Ádám Boldizsár - 1. 

Honvéd - KSI : 6 - 4

Gólszerzőink: László Zsombor - 1, Takács Dániel - 1, Arányi Balázs - 1, Honti Ádám Boldizsár - 1.

Bóta Krisztián értékelése:

Első mérkőzésünket a BVSC csapata ellen játszottuk, érett, magas színvonalú volt a teljesítményünk, nagy sebesség, kemény védekezés, szép támadások, csapatjáték jellemezte játékunkat és sikerült nagy arányú győzelmet aratnunk.

A második mérkőzés a HONVÉD csapata ellen az elsőnek teljesen az ellentéte volt, görcsös, egyéni, fegyelmezetlen, fáradt játék volt, senki nem tudta a csapatot a hátára venni, mindenki mélyen a saját tudása alatt játszott. Egyedül Ivanics Mátét tudom kiemelni, aki tartotta kicsit az esélyt, de ilyen kapus teljesítmény mellett sem lehet sajnos négy lőtt góllal mérkőzést nyerni. Gratulálok a HONVÉD-nak!

Ilyen a sport, nehéz egy napon kétszer magas színvonalon teljesíteni, dolgozunk tovább.

 

Budapest Gyermek IV. - győzelem az OSC csapata ellen

Szombaton 10 órától 2012-es csapatunk az OSC ellen játszott mérkőzést a Hajós uszodában. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 13-14 lett. 

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 7, Kasza Gergő - 3, Éder Soma - 2, Uhlmann Bence - 1, Simon Tibor - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Ma az OSC volt az ellenfelünk. Kemény meccset játszottunk. Sajnos nagyon hullámzó volt a teljesítményünk mind a védekezésünkben, mind a támadásainkban. Egész héten látszott, hogy zavar van a fejekben, és ez a mérkőzésen ki is ütközött! Ma sok játékosomnál hiányzott az akarat, az alázat, a küzdés, ehhez párosult sok fegyelmezetlenség is! Nem tudtuk hozni azt a játékot, amit szerettem volna látni! Meg kell érteni mindenkinek, hogy ha fejlődni akarunk, ahhoz több kell annál, hogy lejövünk edzésre és jól érezzük magunkat! Csak az visz előre, ha folyamatosan feszegetjük a határainkat! Mindenesetre sokat tudunk tanulni ebből a meccsből is… Hajrá KSI!

Budapest Gyermek III. - két győzelem szombaton

Szombaton 2011-es csapatunk a Szőnyi úton játszott két mérkőzést. Mindkét találkozó KSI győzelemmel zárult. 

KSI - OSC : 10 - 6

Gólszerzőink: Arányi Balázs - 3, Gemeter Ákos - 2, Juhász Bodony Jácint - 1, Tóth Barnabás Bendegúz - 1, Honti Ádám Boldizsár - 1, Verebély Máté - 1, Takács Dániel - 1.

Szolnok - KSI : 3 - 17

Gólszerzőink: Verebély Máté - 4, Cseh Márton Sidiki - 3, Findeisz-Szentteleki Ákos - 3, Takács Dániel - 2, Arányi Balázs - 1, Gemeter Ákos - 1, Gedey Ruben Viktor - 1, László Zsombor - 1, Honti Ádám Boldizsár - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Régen játszottunk és ez meglátszott az elején, de aztán a nyolcadik negyedet is 1-6-ra nyertük! Gratulálok a Fiúknak a hétvégi teljesítményükhöz!

Az OSC ellen a szokásos gyenge kezdést láthattuk (ezzel kezdeni kell valamit), de a mérkőzés második felére felébredtünk és csináltunk egy 7-1-es második félidőt, amivel megfordítottuk és megnyertük a mérkőzést.

Második mérkőzésünk a Szolnok ellen játszottuk, 0-6-tal kezdtük az első negyedet és végig koncentráltan meg tudtuk nyerni ezt a mérkőzést is. Örülök, hogy mindenki tudott játszani és hogy CSAPAT-ként egymásnak segítve, blokkokkal, szép passzokkal, góloknak örülve vízilabdáztunk. 

Budapest Gyermek IV. : győzelem szombaton az FTC és a Pécs ellen

Szombaton 2012-es csapatunk a Fradi és a Pécs ellen játszott mérkőzést a Komjádi uszodában. Mindkét meccs KSI győzelemmel zárult. 

KSI - FTC : 8 - 5 

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 4, Éder Soma - 2, Horváth Vince - 1, Ország Fülöp Mihály - 1.

Pécs - KSI : 10 - 15 

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 11, Éder Soma - 2, Kasza Gergő - 1, Simon Tibor - 1. 

Szabó Zoltán értékelése: 

Ma a Fradi és a Pécs volt az ellenfelünk! Tudtam, hogy nehéz mérkőzéseknek nézünk elébe, mert több hátráltató tényező is volt a héten, és a meccs alatt is! Ami viszont óriási pozitívum, hogy a gyerekek nem adták föl, és vert helyzetből is fel tudtunk állni! Emiatt nagyon büszke vagyok rájuk, de lesz mit kijavítanunk… most nem is szeretnék többet mondani, mert nekem is végig kell gondolnom a látottakat, és a videót kielemezve átbeszélni a gyerekekkel is! Hajrá KSI!

Budapest Gyermek IV. Bajnokság: két győzelem szombaton

Szombaton 2012-es csapatunk két meccset játszott az UVSE és a Balatoni Vízilabda Klub ellen. Mindkét találkozó KSI győzelemmel zárult. 

KSI SE - UVSE : 20 - 5

Gólszerzőink: Éder Soma - 6, Kasza Gergő - 3, Fedák Loránd Aurél - 3, Berényi Bence - 2, Honti Ádám Boldizsár - 1, Dargai-Kis Örs - 1, Uhlmann Bence - 1, Simon Tibor - 1, Berényi Botond - 1, Szél Soma - 1.  

Balatoni Vízilabda Klub - KSI SE : 3 - 16

Gólszerzőink: Éder Soma - 3, Uhlmann Bence - 2, Honti Ádám Boldizsár - 2, Horváth Vince - 2, Szél Soma - 2, Kasza Gergő - 1, Ország Fülöp Mihály - 1, Simon Tibor - 1, Berényi Botond - 1, Fedák Loránd Aurél - 1.

Szabó Zoltán értékelése:

Az év utolsó meccsein az UVSE és a Balaton volt az ellenfelünk. Az első meccsen nagyon jól játszottunk, mind a védekezésünk, mind a támadásunk hatékony volt, így sikerült nyernünk. A második meccsen a Balaton volt az ellenfelünk. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, mert ellenfelünk egy nagyon fegyelmezett, ügyes csapat! Ez a meccs bebizonyította, nem véletlenül úszunk az edzéseken ilyen sokat, mert míg ellenfelünk a harmadik negyedre elfáradt, addig mi végig tudtuk hajtani a mérkőzést. Nagy örömmel tölt el, hogy ma olyan játékosaim is önbizalommal telve nyújtottak szuper játékot, akik eddig nem nagyon mertek vállalkozni! A befektetett munkának meg van az eredménye! Csak így tovább, HAJRÁ KSI, HAJRÁ KSI 2012 CSAPAT! Ezúton kívánok mindenkinek Áldott Karácsonyt és Sikerekben gazdag boldog új évet!

Budapest Gyermek III. Bajnokság: egy győzelem egy vereség

Szombaton 2011-es csapatunk két meccset is játszott a Honvéd és az UVSE csapatai ellen. Az első meccs győzelemmel, a második vereséggel zárult. 

Honvéd - KSI : 4 - 10

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 3, Arányi Balázs - 3, Verebély Máté - 2, Gemeter Ákos - 2. 

KSI - UVSE : 5 - 12

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 2, Takács Dániel - 1, Gemeter Ákos - 1, Tóth Barnabás Bendegúz - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Dupla fordulónk volt szombaton mi kezdtük és mi zártuk a bajnoki fordulót a margitszigeti Hajós 33-as medencében.

Első mérkőzésüket a Honvéd ellen játszottuk, az első két negyed szoros volt a Honvéd vezetett 2-0-ra, de a harmadik negyedben rákapcsoltak a fiúk és csináltunk egy 0-6-os negyedet, az utolsó negyedben még növeltük az előnyünket és sikerült nyernünk.

A második mérkőzésünket az UVSE csapatával játszottuk 16:15 kor, megtelt a sátor, rendkívüli hangulatban nagy szurkolással kezdődött. A harmadik negyed közepéig szorosan tartottuk magunkat, nagyon jól játszottunk, ebben, valamint az utolsó játékrészben azok is sok játéklehetőséget kaptak, akik eddig kevesebbet szerepeltek, csak itt tudott ellépni az ellenfél.

Budapest Gyermek IV. - két győzelmet szereztek a fiúk

Szombaton 2012-es csapatunk a BVSC és a Fradi csapata ellen játszott meccset. Mindkét találkozó KSI győzelemmel ért végét. 

KSI SE - BVSC-Zugló : 17 - 3

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 6, Szél Soma - 3, Simon Tibor - 2, Ország Fülöp Mihály - 2, Éder Soma - 1, Kasza Gergő - 1, Hangody Vilmos - 1, Varró Ábel - 1. 

FTC-Telekom Waterpolo - KSI SE : 5 - 13

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 6, Éder Soma - 3, Uhlmann Bence - 1, Fedák Loránd - 1, Simon Tibor - 1, Horváth Vince - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Ma a BVSC és a FTC volt az ellenfelünk. Mind a két mérkőzésen azt kértem a srácoktól, hogy a védekezésre koncentráljunk. Azt gondolom, ezt kiválóan oldották meg, látva, hogy az egyik meccsen 3, a másikon 5 gólt kaptunk. Nagyon örültem, hogy mindenki be tudta bizonyítani saját magának, ha keményen dolgozik edzésen, annak gyümölcsét a meccseken le tudja aratni! Gratulálok a csapatomnak, nagyon büszke vagyok rájuk! Természetesen nagyon sok munka vár ránk, de remélem, hogy ezen a két mérkőzésen nyújtott teljesítmény nagy löketet ad mindenkinek! Hajrá KSI!

Budapest Gyermek III.: döntetlen meccs a BVSC ellen

Szombaton 9 óra 45 perctől 2011-es csapatunk a BVSC-Zuglóval játszott mérkőzést a Hajós Alfréd uszodában. A találkozó végig szorosan alakult, a végeredmény egy 8-8-as döntetlen lett.

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 4, Arányi Balázs - 3, Juhász Bodony - 1.

Bóta Krisztián értékelése:

Egy éhes, győzni akaró BVSC-vel találkoztunk szombaton a margitszigeti Hajós sátorban. Izgalmas, jó iramú mérkőzést láthattak a kilátogató szülők. Végig jól védekeztünk, labdákat szereztünk, de sok helyzetet hagytunk ki elől, az ellenfél nem adta fel, végig fej-fej mellett haladtunk, egy-egy hibánkat a BVSC könyörtelenül kihasználta és a mérkőzés végén, időkérés után belőtték a fórjukat, ezzel döntetlen lett a találkozó.

Gratulálok a BVSC-nek és az én csapatomnak is, megyünk tovább, edzünk keményen!

Budapest Gyermek IV. - két győzelem szombaton

Szombaton 12 órától és 14 órától játszott mérkőzést 2012-es csapatunk. Mindkét mérkőzés KSI győzelemmel zárult. 

KSI  - UVSE : 20 - 5

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 5, Horváth Vince - 4, Éder Soma - 2, Ország Fülöp - 2, Simon Tibor - 2, Szél Soma - 2, Berényi Botond - 1, Fedák Loránd - 1, Kasza Gergő - 1. 

Honvéd - KSI : 2 - 17

Gólszerzőink: Éder Soma - 6, Honti Ádám Boldizsár - 4, Uhlmann Bence - 2, Kasza Gergő - 2, Ország Fülöp - 1, Horváth Vince - 1, Simon Tibor - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Hétvégén az UVSE és a Honvéd volt az ellenfelünk. Az UVSE-vel kezdtünk. Azt kértem a srácoktól, hogy próbáljanak meg az első perctól, az utolsóig koncentráltan játszani. Ezt be is tartották! Ami nekem a lényeg volt, hogy viszontlássam azokat az alap dolgokat, amit az edzéseken tanulunk. Ez többnyire sikerült, a hibáinkból pedig tudunk tanulni. Örülök annak is, hogy mindenki kivétel nélkül tudott játszani, és minden játékosom a tudásának a legjavát adta ki magából. Fontosnak tartom azt is, hogy csapatként küzdöttek, játszottak. Sokszor élményszámba ment, hogy egymással lövettek gólokat. Nagyon büszke voltam. 1 óra pihenés után következett a Honvéd. Itt a kezdés nem sikerült, de az első negyed végére megnyugodtunk, és elkezdtük játszani a saját játékunkat. Ezen a mérkőzésen is mindenki játszott, bár már voltak a fáradságnak jelei, de végig fegyelmezett játék jellemzett minket. Összességében elégedett vagyok, de elmondtam a fiuknak, hogy ez már történelem, és még keményebben kell dolgoznunk ezután!

 

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket