Híreink

Budapest Gyermek IV. - egy döntetlen és egy győzelem a hétvégén

2012-es csapatunk hétvégén az OSC és a Fradi csapatai ellen játszott a Széchy medencében. Az OSC ellen 11-11-et játszottunk, a Fradi elleni mérkőzésünk végeredménye pedig 12-6 lett a javunkra. 

Genesys OSC Újbuda - KSI SE: 11 - 11

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 8, Éder Soma - 3. 

KSI SE - FTC-Telekom Waterpolo : 12 - 6

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 5, Horváth Vince - 5, Éder Soma - 1, Uhlmann Bence - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Ma az Osc és az Ftc volt az ellenfelünk. Mind a két mérkőzés nehéz volt, főleg azért, mert mind a két meccsen nagyon hullámzó volt a teljesítményünk. Ami bizakodásra ad okot, és nagyon tetszett, hogy több nagyon szép megoldást is láttam a gyerekektől. Nagyon szeretném, hogy a hibáinkból tanuljunk, és a jó dolgokat megtartsuk! Bízom benne, hogy minden játékosom levonja a konzekvenciákat, és továbbra is alázattal, szorgalommal folytatja az edzéseket. Mert csak így tudunk fejlődni! Hajrá KSI!

Budapest Gyermek III. - ezüstérmes csapatunk

Szombaton a 2011-es fiúk két meccset játszottak az elsőt a Szolnok, a második pedig a BVSC-Zugló csapata ellen. Mindkét találkozó győzelemmel ért véget, így a srácok ezüstérmet szereztek. 

Szolnoki Dózsa - KSI SE : 7 - 19

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 7, László Zsombor - 3, Juhász Bodony Jácint - 3, Verebély Máté - 2, Findeisz-Szentteleki Ákos - 1, Cseh Márton Sidiki - 1, Takács Dániel - 1, Arányi Balázs - 1. 

KSI SE - BVSC-Zugló : 17 - 8

Gólszerzőink: Arányi Balázs - 4, Gemeter Ákos - 3, László Zsombor - 3, Cseh Márton Sidiki - 3, Honti Ádám Boldizsár - 1, Findeisz-Szentteleki Ákos - 1, Gedey Ruben Viktor - 1, Tóth Barnabás Bendegúz - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Elérkeztünk a Budapest Gyermek III. Bajnokság utolsó fordulójához, ha kettőt nyerünk másodikok vagyunk……

Első mérkőzésünket a Szolnok csapata ellen játszottuk, amit kértem megvalósították a fiúk végig koncentrálva, végig vezetve, nagy arányú győzelem született. Az első győzelem meg van!

Második mérkőzésünket a BVSC ellen játszottuk. Itt a bemelegítésnél rájuk kellett pirítanom, mert nem láttam a megfelelő koncentrációt, de aztán a mérkőzés kezdetére összeálltunk és itt is végig vezetve, szép játékkal, végig nagy koncentrációval ezt a mérkőzést is nagy különbséggel nyertük. A második győzelem is meg van!

Messziről indult ez a 2011-es korosztály, két éve, amikor átvettem, hát voltak gondok, de beleálltak a fiúk a munkába, jöttek új játékosok, akiket befogadtak és utat mutattak, versenyhelyzetet teremtettek, ami vitt minket előre, napról napra jobbak és jobbak akartunk lenni, tavaly harmadikok, idén másodikok lettünk a bajnokságban!

Kezdünk kiemelkedni a mezőnyből, csapattá formálódtunk az edzéseken elvégzett munkától, a jó hangulattól, néha egy-egy kudarctól, öröm volt veletek dolgozni, BÜSZKE vagyok rátok!!!!

Budapest Gyermek III. - egy győzelem, egy vereség a hétvégén

Szombaton 2011-es csapatunk két mérkőzésen ugrott vízbe, az elsőn az OSC-vel, a másodikon az UVSE-vel játszottak a fiúk. 

KSI SE - Genesys OSC Újbuda : 12 - 9

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 4, László Zsombor - 3, Arányi Balázs - 3, Honti Ádám Boldizsár - 2.

UVSE - KSI SE : 13 - 5

Gólszerzőink: László Zsombor - 2, Takács Dániel - 1, Gemeter Ákos - 1, Arányi Balázs - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Régen játszottunk és ez megint meglátszott az elején……

Első mérkőzésünk: az OSC ellen, még mindig egy gyenge kezdést láthattunk, az első negyedben 0-4 oda. A második végére 3-7 az ellenfélnek, de nem adtuk fel és megfordítottuk az eredményt. A második félidőt 9-2-re hoztuk az edzettségünknek köszönhetően, amivel megnyertük a mérkőzést.

Második mérkőzésünk: az UVSE ellen játszottuk. A mérkőzés első felében még tudtuk tartani az UVSE által diktált nagy iramot, de már látszott a fáradtság és a sok rossz döntésünket rögtön megbüntették, ezzel elhúztak mellettünk. Sajnos mi már nem tudtuk tartani a lépést, így a mérkőzés második felét nagy fölénnyel nyerte ellenfelünk. Véleményem szerint már nincs ekkora különbség a két csapat között.

Gratulálok a Fiúknak a hétvégi teljesítményükhöz!

 

Budapest Gyermek IV. - győzelem a Pécs ellen

Szombaton 14 óra 30 perctől 2012-es csapatunk a Kőér utcában játszott meccset, az ellenfél a Pécs csapata volt. A srácok jelentős előnyt kialakítva végig vezetve 6-17-re nyerték a mérkőzést. 

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 9, Simon Tibor - 2, Horváth Vince - 2, Uhlmann Bence - 2, Hangody Vilmos László - 1, Kasza Gergő - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Ma Pécs volt az ellenfelünk. A második és a harmadik negyed játékával tökéletesen elégedett vagyok, az első negyedben a védekezésünk akadozott, ezen javítanunk kell. A negyedik negyedben sok olyan helyzetet dolgoztunk ki, ahol a szép játék miatt passzolni kellett volna, és sokszor nem adtuk át a labdát! Összességében azt tudom mondani, hogy jól játszottunk, ezeket a hibákat viszont ki kell javítani. Hajrá KSI!

Budapest Gyermek IV. - győzelem az UVSE ellen

Szombaton 12 órától 2012-es csapatunk az UVSE ellen játszott a Szőnyi úton. Csapatunk már az első negyed során jelentős előnyre tett szert, amit a későbbiekben tovább tudtak növelni, így magabiztos győzelmet arattak a fiúk. A végeredmény 17-5 lett, a KSI javára. 

Gólszerzőink: Fedák Loránd Aurél - 4, Honti Ádám Boldizsár - 3, Simon Tibor - 2, Éder Soma - 2, Horváth Vince - 2, Uhlmann Bence - 1, Hangody Vilmos László - 1, Szél Soma - 1, Kasza Gergő - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Ma az UVSE volt az ellenfelünk. Amit kértem a játékosoktól, a védekezés, a támadásoknál az összjáték szuper volt. Most sajnálom igazán, hogy a jegyzőkönyvben nem tüntetik fel az asszisztokat, mint a hokiban! Több játékosom is ebben jeleskedett a mai napon! Ezt sajnos csak azok látták akik ott voltak a meccsen! Pedig ezt igen nagyra kell értékelni. Gratulálok srácok! Ez ma nagyon szép munka volt! Hajrá KSI!

Budapest Gyermek IV. : két győzelem szombaton

Szombaton a 2012-es fiúk két mérkőzést játszottak a balatoni és tatabányai csapatok ellen a Szőnyi úton. Mindkét meccs KSI győzelemmel zárult. 

Balatoni Vízilabda Klub - KSI SE : 1 - 13

Gólszerzőink: Éder Soma - 4, Honti Ádám Boldizsár - 1, Fedák Loránd Aurél - 1, Szél Soma - 1, Kasza Gergő - 1, Simon Tibor - 1, Ország Fülöp Mihály - 1, Hangody Vilmos László - 1, Horváth Vince - 1, Korabi-Birkás András - 1. 

KSI SE - Tatabányai VSE : 20 - 8

Gólszerzőink: Éder Soma - 5, Honti Ádám Boldizsár - 4, Berényi Bence - 2, Simon Tibor - 2, Uhlmann Bence - 1, Kasza Gergő - 1, Horváth Vince - 1, Szél Soma - 1, Hangody Vilmos László - 1, Fedák Loránd Aurél - 1, Korabi-Birkás András - 1.

Szabó Zoltán értékelése:

Ma az Balaton és a Tatabánya volt az ellenfelünk. A Balaton ellen fantasztikusan játszottunk! A védekezésünk szinte hiba nélküli volt! Mindenki végig maximálisan koncentrált és fegyelmezett volt! Öröm volt nézni, ahogy játszottak a srácok. A Tatabánya ellen, már egy kicsivel alábbhagyott a koncentráció, több hiba is becsúszott, de összességében nagyon örültem! Büszke vagyok a játékosaimra! Hajrá KSI!

Budapest Gyermek III. - egy győzelem egy vereség

Szombaton 2011-es csapatunk két mérkőzést játszott a Kőér utcai uszodában. Ellenfeleink a BVSC és a Honvéd csapatai voltak. 

KSI - BVSC : 17 - 6

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 6, Takács Dániel - 3, László Zsombor - 3, Verebély Máté - 2, Éder Soma - 1, Arányi Balázs - 1, Honti Ádám Boldizsár - 1. 

Honvéd - KSI : 6 - 4

Gólszerzőink: László Zsombor - 1, Takács Dániel - 1, Arányi Balázs - 1, Honti Ádám Boldizsár - 1.

Bóta Krisztián értékelése:

Első mérkőzésünket a BVSC csapata ellen játszottuk, érett, magas színvonalú volt a teljesítményünk, nagy sebesség, kemény védekezés, szép támadások, csapatjáték jellemezte játékunkat és sikerült nagy arányú győzelmet aratnunk.

A második mérkőzés a HONVÉD csapata ellen az elsőnek teljesen az ellentéte volt, görcsös, egyéni, fegyelmezetlen, fáradt játék volt, senki nem tudta a csapatot a hátára venni, mindenki mélyen a saját tudása alatt játszott. Egyedül Ivanics Mátét tudom kiemelni, aki tartotta kicsit az esélyt, de ilyen kapus teljesítmény mellett sem lehet sajnos négy lőtt góllal mérkőzést nyerni. Gratulálok a HONVÉD-nak!

Ilyen a sport, nehéz egy napon kétszer magas színvonalon teljesíteni, dolgozunk tovább.

 

Budapest Gyermek IV. - győzelem az OSC csapata ellen

Szombaton 10 órától 2012-es csapatunk az OSC ellen játszott mérkőzést a Hajós uszodában. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 13-14 lett. 

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 7, Kasza Gergő - 3, Éder Soma - 2, Uhlmann Bence - 1, Simon Tibor - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Ma az OSC volt az ellenfelünk. Kemény meccset játszottunk. Sajnos nagyon hullámzó volt a teljesítményünk mind a védekezésünkben, mind a támadásainkban. Egész héten látszott, hogy zavar van a fejekben, és ez a mérkőzésen ki is ütközött! Ma sok játékosomnál hiányzott az akarat, az alázat, a küzdés, ehhez párosult sok fegyelmezetlenség is! Nem tudtuk hozni azt a játékot, amit szerettem volna látni! Meg kell érteni mindenkinek, hogy ha fejlődni akarunk, ahhoz több kell annál, hogy lejövünk edzésre és jól érezzük magunkat! Csak az visz előre, ha folyamatosan feszegetjük a határainkat! Mindenesetre sokat tudunk tanulni ebből a meccsből is… Hajrá KSI!

Budapest Gyermek III. - két győzelem szombaton

Szombaton 2011-es csapatunk a Szőnyi úton játszott két mérkőzést. Mindkét találkozó KSI győzelemmel zárult. 

KSI - OSC : 10 - 6

Gólszerzőink: Arányi Balázs - 3, Gemeter Ákos - 2, Juhász Bodony Jácint - 1, Tóth Barnabás Bendegúz - 1, Honti Ádám Boldizsár - 1, Verebély Máté - 1, Takács Dániel - 1.

Szolnok - KSI : 3 - 17

Gólszerzőink: Verebély Máté - 4, Cseh Márton Sidiki - 3, Findeisz-Szentteleki Ákos - 3, Takács Dániel - 2, Arányi Balázs - 1, Gemeter Ákos - 1, Gedey Ruben Viktor - 1, László Zsombor - 1, Honti Ádám Boldizsár - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Régen játszottunk és ez meglátszott az elején, de aztán a nyolcadik negyedet is 1-6-ra nyertük! Gratulálok a Fiúknak a hétvégi teljesítményükhöz!

Az OSC ellen a szokásos gyenge kezdést láthattuk (ezzel kezdeni kell valamit), de a mérkőzés második felére felébredtünk és csináltunk egy 7-1-es második félidőt, amivel megfordítottuk és megnyertük a mérkőzést.

Második mérkőzésünk a Szolnok ellen játszottuk, 0-6-tal kezdtük az első negyedet és végig koncentráltan meg tudtuk nyerni ezt a mérkőzést is. Örülök, hogy mindenki tudott játszani és hogy CSAPAT-ként egymásnak segítve, blokkokkal, szép passzokkal, góloknak örülve vízilabdáztunk. 

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket