Híreink

Budapest Gyermek III. - ezüstérmes csapatunk

Szombaton a 2011-es fiúk két meccset játszottak az elsőt a Szolnok, a második pedig a BVSC-Zugló csapata ellen. Mindkét találkozó győzelemmel ért véget, így a srácok ezüstérmet szereztek. 

Szolnoki Dózsa - KSI SE : 7 - 19

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 7, László Zsombor - 3, Juhász Bodony Jácint - 3, Verebély Máté - 2, Findeisz-Szentteleki Ákos - 1, Cseh Márton Sidiki - 1, Takács Dániel - 1, Arányi Balázs - 1. 

KSI SE - BVSC-Zugló : 17 - 8

Gólszerzőink: Arányi Balázs - 4, Gemeter Ákos - 3, László Zsombor - 3, Cseh Márton Sidiki - 3, Honti Ádám Boldizsár - 1, Findeisz-Szentteleki Ákos - 1, Gedey Ruben Viktor - 1, Tóth Barnabás Bendegúz - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Elérkeztünk a Budapest Gyermek III. Bajnokság utolsó fordulójához, ha kettőt nyerünk másodikok vagyunk……

Első mérkőzésünket a Szolnok csapata ellen játszottuk, amit kértem megvalósították a fiúk végig koncentrálva, végig vezetve, nagy arányú győzelem született. Az első győzelem meg van!

Második mérkőzésünket a BVSC ellen játszottuk. Itt a bemelegítésnél rájuk kellett pirítanom, mert nem láttam a megfelelő koncentrációt, de aztán a mérkőzés kezdetére összeálltunk és itt is végig vezetve, szép játékkal, végig nagy koncentrációval ezt a mérkőzést is nagy különbséggel nyertük. A második győzelem is meg van!

Messziről indult ez a 2011-es korosztály, két éve, amikor átvettem, hát voltak gondok, de beleálltak a fiúk a munkába, jöttek új játékosok, akiket befogadtak és utat mutattak, versenyhelyzetet teremtettek, ami vitt minket előre, napról napra jobbak és jobbak akartunk lenni, tavaly harmadikok, idén másodikok lettünk a bajnokságban!

Kezdünk kiemelkedni a mezőnyből, csapattá formálódtunk az edzéseken elvégzett munkától, a jó hangulattól, néha egy-egy kudarctól, öröm volt veletek dolgozni, BÜSZKE vagyok rátok!!!!

Budapest Gyermek III. - egy győzelem, egy vereség a hétvégén

Szombaton 2011-es csapatunk két mérkőzésen ugrott vízbe, az elsőn az OSC-vel, a másodikon az UVSE-vel játszottak a fiúk. 

KSI SE - Genesys OSC Újbuda : 12 - 9

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 4, László Zsombor - 3, Arányi Balázs - 3, Honti Ádám Boldizsár - 2.

UVSE - KSI SE : 13 - 5

Gólszerzőink: László Zsombor - 2, Takács Dániel - 1, Gemeter Ákos - 1, Arányi Balázs - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Régen játszottunk és ez megint meglátszott az elején……

Első mérkőzésünk: az OSC ellen, még mindig egy gyenge kezdést láthattunk, az első negyedben 0-4 oda. A második végére 3-7 az ellenfélnek, de nem adtuk fel és megfordítottuk az eredményt. A második félidőt 9-2-re hoztuk az edzettségünknek köszönhetően, amivel megnyertük a mérkőzést.

Második mérkőzésünk: az UVSE ellen játszottuk. A mérkőzés első felében még tudtuk tartani az UVSE által diktált nagy iramot, de már látszott a fáradtság és a sok rossz döntésünket rögtön megbüntették, ezzel elhúztak mellettünk. Sajnos mi már nem tudtuk tartani a lépést, így a mérkőzés második felét nagy fölénnyel nyerte ellenfelünk. Véleményem szerint már nincs ekkora különbség a két csapat között.

Gratulálok a Fiúknak a hétvégi teljesítményükhöz!

 

Budapest Gyermek III. - egy győzelem egy vereség

Szombaton 2011-es csapatunk két mérkőzést játszott a Kőér utcai uszodában. Ellenfeleink a BVSC és a Honvéd csapatai voltak. 

KSI - BVSC : 17 - 6

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 6, Takács Dániel - 3, László Zsombor - 3, Verebély Máté - 2, Éder Soma - 1, Arányi Balázs - 1, Honti Ádám Boldizsár - 1. 

Honvéd - KSI : 6 - 4

Gólszerzőink: László Zsombor - 1, Takács Dániel - 1, Arányi Balázs - 1, Honti Ádám Boldizsár - 1.

Bóta Krisztián értékelése:

Első mérkőzésünket a BVSC csapata ellen játszottuk, érett, magas színvonalú volt a teljesítményünk, nagy sebesség, kemény védekezés, szép támadások, csapatjáték jellemezte játékunkat és sikerült nagy arányú győzelmet aratnunk.

A második mérkőzés a HONVÉD csapata ellen az elsőnek teljesen az ellentéte volt, görcsös, egyéni, fegyelmezetlen, fáradt játék volt, senki nem tudta a csapatot a hátára venni, mindenki mélyen a saját tudása alatt játszott. Egyedül Ivanics Mátét tudom kiemelni, aki tartotta kicsit az esélyt, de ilyen kapus teljesítmény mellett sem lehet sajnos négy lőtt góllal mérkőzést nyerni. Gratulálok a HONVÉD-nak!

Ilyen a sport, nehéz egy napon kétszer magas színvonalon teljesíteni, dolgozunk tovább.

 

Budapest Gyermek III. - két győzelem szombaton

Szombaton 2011-es csapatunk a Szőnyi úton játszott két mérkőzést. Mindkét találkozó KSI győzelemmel zárult. 

KSI - OSC : 10 - 6

Gólszerzőink: Arányi Balázs - 3, Gemeter Ákos - 2, Juhász Bodony Jácint - 1, Tóth Barnabás Bendegúz - 1, Honti Ádám Boldizsár - 1, Verebély Máté - 1, Takács Dániel - 1.

Szolnok - KSI : 3 - 17

Gólszerzőink: Verebély Máté - 4, Cseh Márton Sidiki - 3, Findeisz-Szentteleki Ákos - 3, Takács Dániel - 2, Arányi Balázs - 1, Gemeter Ákos - 1, Gedey Ruben Viktor - 1, László Zsombor - 1, Honti Ádám Boldizsár - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Régen játszottunk és ez meglátszott az elején, de aztán a nyolcadik negyedet is 1-6-ra nyertük! Gratulálok a Fiúknak a hétvégi teljesítményükhöz!

Az OSC ellen a szokásos gyenge kezdést láthattuk (ezzel kezdeni kell valamit), de a mérkőzés második felére felébredtünk és csináltunk egy 7-1-es második félidőt, amivel megfordítottuk és megnyertük a mérkőzést.

Második mérkőzésünk a Szolnok ellen játszottuk, 0-6-tal kezdtük az első negyedet és végig koncentráltan meg tudtuk nyerni ezt a mérkőzést is. Örülök, hogy mindenki tudott játszani és hogy CSAPAT-ként egymásnak segítve, blokkokkal, szép passzokkal, góloknak örülve vízilabdáztunk. 

Budapest Gyermek III. Bajnokság: egy győzelem egy vereség

Szombaton 2011-es csapatunk két meccset is játszott a Honvéd és az UVSE csapatai ellen. Az első meccs győzelemmel, a második vereséggel zárult. 

Honvéd - KSI : 4 - 10

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 3, Arányi Balázs - 3, Verebély Máté - 2, Gemeter Ákos - 2. 

KSI - UVSE : 5 - 12

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 2, Takács Dániel - 1, Gemeter Ákos - 1, Tóth Barnabás Bendegúz - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Dupla fordulónk volt szombaton mi kezdtük és mi zártuk a bajnoki fordulót a margitszigeti Hajós 33-as medencében.

Első mérkőzésüket a Honvéd ellen játszottuk, az első két negyed szoros volt a Honvéd vezetett 2-0-ra, de a harmadik negyedben rákapcsoltak a fiúk és csináltunk egy 0-6-os negyedet, az utolsó negyedben még növeltük az előnyünket és sikerült nyernünk.

A második mérkőzésünket az UVSE csapatával játszottuk 16:15 kor, megtelt a sátor, rendkívüli hangulatban nagy szurkolással kezdődött. A harmadik negyed közepéig szorosan tartottuk magunkat, nagyon jól játszottunk, ebben, valamint az utolsó játékrészben azok is sok játéklehetőséget kaptak, akik eddig kevesebbet szerepeltek, csak itt tudott ellépni az ellenfél.

Budapest Gyermek III.: döntetlen meccs a BVSC ellen

Szombaton 9 óra 45 perctől 2011-es csapatunk a BVSC-Zuglóval játszott mérkőzést a Hajós Alfréd uszodában. A találkozó végig szorosan alakult, a végeredmény egy 8-8-as döntetlen lett.

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 4, Arányi Balázs - 3, Juhász Bodony - 1.

Bóta Krisztián értékelése:

Egy éhes, győzni akaró BVSC-vel találkoztunk szombaton a margitszigeti Hajós sátorban. Izgalmas, jó iramú mérkőzést láthattak a kilátogató szülők. Végig jól védekeztünk, labdákat szereztünk, de sok helyzetet hagytunk ki elől, az ellenfél nem adta fel, végig fej-fej mellett haladtunk, egy-egy hibánkat a BVSC könyörtelenül kihasználta és a mérkőzés végén, időkérés után belőtték a fórjukat, ezzel döntetlen lett a találkozó.

Gratulálok a BVSC-nek és az én csapatomnak is, megyünk tovább, edzünk keményen!

Budapest Gyermek III. - két meccs, egy győzelem

Szombaton 2011-es csapatunk két mérkőzést játszott, az első meccset az OSC, a másodikat pedig a Pécs csapata ellen. 

KSI SE - Genesys OSC Újbuda : 6 - 7  

(4-1, 1-4, 0-2, 0-1)

Gólszerzőink: Arányi Balázs - 1, Juhász Bodony Jácint - 1, Gemeter Ákos - 1, Takács Dániel - 1, Honti Ádám Boldizsár - 1.

PÉCSI SPORTISKOLA - KSI SE : 6 - 13

(0-1, 1-2, 2-4, 3-6)

Gólszerzőink: Verebély Máté - 2, Honti Ádám Boldizsár - 2, Takács Dániel - 2, Gemeter Ákos - 1, Cseh Márton Sidiki - 1, Arányi Balázs - 1, Juhász Bodony Jácint - 1, Balogh Nándor - 1, László Zsombor - 1, Tóth Barnabás Bendegúz - 1.

Bóta Krisztián értékelése:

Szombaton elkezdődött a bajnokság alapszakasza, a bajnoki menetrend változott, egy fordulóban két mérkőzést játszottunk, ez fizikálisan és főleg koncentrációban sokkal nehezebb feladat, de a cél továbbra is hogy sokat tanuljunk és fejlődjünk..

Az első mérkőzésünket az OSC csapatával játszottuk, hát még igencsak idény eleji állapotban ért bennünket, első negyed 4-1 az ellenfelünknek, a második negyedre sikerült kicsit felébrednünk és 1-4 lett nekünk, majd megint egy rövidzárlat 0-2 az OSC-nek, a negyedik negyedet sikerült megnyernünk 1-0-ra, de sajnos a mérkőzést nem, 6-7-re az OSC nyert.

Rövid pihenő után a második mérkőzésünket a Péccsel játszottuk. Ez a meccs is nagyon nehezen indult, az első negyedben csak egy gól született, 0-1 nekünk, a második negyedet hoztuk 2-1-re, még mindig szoros volt a találkozó, viszont a térfél csere után végre kicsit viszont láttam azt, amit szeretnék egész évben, a harmadik-negyedik negyedet 5-10-re nyertük, ezzel a mérkőzést is 6-13-ra.

Remélem sokat tanultunk a hétvégén, nagyobb koncentráció és keménység szükséges a mérkőzések elején is. Gratulálok a győzelemhez, illetve hogy az OSC mérkőzést is szorosabbá tudtuk tenni!

Budapest Gyermek III. - bronzérmes 2010-es csapatunk

Szombaton 12 órától a Szőnyi úton 2010-es csapatunk a szezon utolsó meccsét játszotta a pécsiek ellen. A találkozó végeredménye 14-5 lett, ezzel a győzelemmel a srácok idén a harmadik helyet tudták kivívni a bajnokságban. 

Gólszerzőink: Merényi Milán Attila - 7, Henter Ákos - 4, Csendes Alex Milán - 1, Éder Barnabás - 1, Éder Soma - 1. 

Szabó Zoltán értékelése: 

Ma lejátszottuk a szezon utolsó meccsét a Pécs ellen. Végig jól játszottunk, mind védekezésben, mind támadásban. Méltó búcsú volt! Sikerült megszereznünk a bronzérmet! Gratulálok a csapatomnak! Irány az országos korosztály! Hajrá KSI!

Turi Csoma kapuskidobás

Budapest Gyermek III. - OSC győzelem

Szombaton 16 óra 30 perctől 2010-es csapatunk az OSC ellen ugorhatott vízbe a Tüzér utcai uszodában. A találkozó ellenfelünk győzelmével ért véget, az eredmény 15-7 lett. 

Gólszerzőink: Merényi Milán Attila - 6, Éder Barnabás - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Az OSC volt az ellenfelünk. Jól kezdtük a mérkőzést, mind védekezésben, mind támadásban remek játékot mutattunk, aztán a 3. negyedben valami eltört, már nem ment úgy a védekezés sem, a támadásainkban is egyre több hiba csúszott, így megérdemelten nyert ellenfelünk. Sajnos meccsek óta hullámzóan játszunk, nem tudjuk azt a játékot produkálni amit szeretnék látni. Borzasztóan csalódott vagyok…

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket