Híreink

Budapest Gyermek III. - ezüstérmes csapatunk

Szombaton a 2011-es fiúk két meccset játszottak az elsőt a Szolnok, a második pedig a BVSC-Zugló csapata ellen. Mindkét találkozó győzelemmel ért véget, így a srácok ezüstérmet szereztek. 

Szolnoki Dózsa - KSI SE : 7 - 19

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 7, László Zsombor - 3, Juhász Bodony Jácint - 3, Verebély Máté - 2, Findeisz-Szentteleki Ákos - 1, Cseh Márton Sidiki - 1, Takács Dániel - 1, Arányi Balázs - 1. 

KSI SE - BVSC-Zugló : 17 - 8

Gólszerzőink: Arányi Balázs - 4, Gemeter Ákos - 3, László Zsombor - 3, Cseh Márton Sidiki - 3, Honti Ádám Boldizsár - 1, Findeisz-Szentteleki Ákos - 1, Gedey Ruben Viktor - 1, Tóth Barnabás Bendegúz - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Elérkeztünk a Budapest Gyermek III. Bajnokság utolsó fordulójához, ha kettőt nyerünk másodikok vagyunk……

Első mérkőzésünket a Szolnok csapata ellen játszottuk, amit kértem megvalósították a fiúk végig koncentrálva, végig vezetve, nagy arányú győzelem született. Az első győzelem meg van!

Második mérkőzésünket a BVSC ellen játszottuk. Itt a bemelegítésnél rájuk kellett pirítanom, mert nem láttam a megfelelő koncentrációt, de aztán a mérkőzés kezdetére összeálltunk és itt is végig vezetve, szép játékkal, végig nagy koncentrációval ezt a mérkőzést is nagy különbséggel nyertük. A második győzelem is meg van!

Messziről indult ez a 2011-es korosztály, két éve, amikor átvettem, hát voltak gondok, de beleálltak a fiúk a munkába, jöttek új játékosok, akiket befogadtak és utat mutattak, versenyhelyzetet teremtettek, ami vitt minket előre, napról napra jobbak és jobbak akartunk lenni, tavaly harmadikok, idén másodikok lettünk a bajnokságban!

Kezdünk kiemelkedni a mezőnyből, csapattá formálódtunk az edzéseken elvégzett munkától, a jó hangulattól, néha egy-egy kudarctól, öröm volt veletek dolgozni, BÜSZKE vagyok rátok!!!!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket