Híreink

Leány Gyermek II. - aranyérmes csapatunk

Leány gyerek csapatunk szombaton két meccset játszott a Fehérvár és a Fradi csapatai ellen. Mindkét meccs győzelemmel zárult, így csapatunk megnyerte a bajnokságat!

Fehérvár VSE - KSI SE : 6 - 21

Gólszerzőink: Tordai Réka - 8, Kókány Zsófia Renáta - 3, Szabó Veronika - 2, György Katalin - 2, Nagy Anna Csenge - 2, Gyenes Lilla - 1, Antal Zsófia Teréz - 1, Csányi Ágnes - 1, Ehmann-Nagy Bettina - 1. 

KSI SE - FTC-Telekom Waterpolo : 14 - 9

Gólszerzőink: Tordai Réka - 4, Szados Lili Anna - 3, Kókány Zsófia Renáta - 3, Antal Zsófia Teréz - 2, Szabó Veronika - 2. 

Bozi Áron értékelése:

Gratulálok a csapatnak, a mai teljesítményéhez. Köszönöm a feleségemnek, az egyesületnek, és a szülőknek a támogatást.
Mind a két mérkőzésen a második negyed volt a kritikusabb pont. Ott több hibát is vétettünk. De mind a kétszer tudtunk váltani és egy magasabb tempóra kapcsolni. Sok szép megoldást csináltak a lányok védekezésben és támadásban egyaránt. Külön kiemelném a két kapusomat, akik nagyon jól védtek és egy biztos alapot szolgáltak a védekezéshez, többször ziccert is védtek.
Szép volt lányok Büszke vagyok rátok!
Hajrá KSI!

Országos Leány Gyerek Bajnokság: bronzérmes lett csapatunk

Pénteken kezdetét vette az Országos Leány Gyerek Bajnokság nyolcas döntője. A meccsek Győrben kerültek megrendezésre. Az első mérkőzésen fölényes győzelmet arattunk, azonban a döntőbe jutásért vívott csatában ötméteres párbajban alulmaradtunk a Szentes ellen. A lányok vasárnap így a bronzéremért játszhattak, amit viszont szép játékkal megnyertek. 

KSI SE - DIGI-EGER : 18 - 7

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 7, Lévai Rozália - 4, Horváth Lilla - 2, Szakváry Júlia - 2, Kókány Zsófia Renáta - 1, Rappai Réka Anna - 1, Tordai Réka - 1. 

KSI SE - ProInterier Szentes : 12 - 14

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 5, Lévai Rozália - 2, Kókány Zsófia Renáta - 2, Horváth Lilla - 2, Szabó Ágnes - 1. 

GYVSE-UNI-GYŐR - KSI SE : 5 - 14

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 4, Zilahy Aliz - 2, Kókány Zsófia Renáta - 2, Tordai Réka - 2, Szabó Ágnes - 1, Szakváry Júlia - 1, Fodor Boglárka - 1, Horváth Lilla - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Nagy reményekkel vágtunk bele a hétvégi bajnoki rájátszásba. Azért mentünk Győrbe, hogy bajnokcsapatként térjünk haza. A pénteki napon az Eger elleni meccs jól sikerült. Szombati napon is jól indult a mérkőzésünk a Szentes ellen, de félidőben elvesztettük a fonalat. Megremegett a kezünk és fontos helyzetekben hibáztunk. 5 m-es párbajba torkollott a mérkőzés, ahol alulmaradtunk. Vasárnapra sikerült a csapatnak kihúzni saját magát ebből a nehéz helyzetből. Becsületbeli ügy volt, hogy megnyerjük a vasárnapi meccset, ami sikerült. Emellett, úgy gondolom, hogy ez a harmadik helyezés igazából egy kis sebtapasz volt a szombati nagy sebre. Én és a csapatom is csalódásként élte meg ezt a harmadik helyet, ez egy fájó tanuló pénz. Köszönöm az egyesület, a kollégáim és a szülők támogatását.
Hajrá KSI!

Leány Gyermek 2 (2010-2011): két győzelem

Leány csapatunk szombaton két meccset játszott AQUA SE Nyíregyháza és az Amazounok Szolnok ellen. Mindkét találkozó KSI győzelemmel ért véget.

AQUA SE Nyíregyháza - KSI SE : 5 - 18

Gólszerzőink: Tordai Réka - 4, Antal Zsófia Teréz - 3, Ehmann-Nagy Bettina - 3, Szabó Veronika - 2, Nagy Anna Csenge - 2, György Katalin - 2, Horváth Manna - 1, Kőrösfőy Titanilla - 1. 

Amazounok Szolnok - KSI SE : 3 - 31

Gólszerzőink: Antal Zsófia Teréz - 5, Tordai Réka - 4, Kőrösfőy Titanilla - 3, Busák Dóra Hanna - 3, Szabó Veronika - 3, Ehmann-Nagy Bettina - 2, Balla Réka - 2, György Katalin - 2, Horváth Manna - 2, Deteky Melinda Erzsébet - 2, Csányi Ágnes - 2, Nagy Anna Csenge - 1.

Bozi Áron értékelése:

A Nyíregyháza és a Szolnok csapata ellen játszottunk. Az első mérkőzésen számítottunk nagyobb ellenállásra, ami az első negyedben meg is valósult. A védekezésünknek köszönhetően sikerült negyedről negyedre növelni az előnyünket a Nyíregyháza csapata ellen, és megnyerni a mérkőzést. A második mérkőzésen egy nálunk sokkal kevésbé tapasztalt csapattal játszottunk, és nyertünk.
 
 
 
 
 
 
 

Országos Leány Serdülő Bajnokság: UVSE győzelem vasárnap

Vasárnap 14 órától az UVSE csapatával játszottunk a Széchy medencében. A találkozó ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 8-12 lett.

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 4, Péter Nóra - 2, Alaksza Kinga - 1, Korpás Janka - 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

Az középszakasz utolsó fordulójában az UVSE csapatát fogadtuk. Az előző, rosszul sikerült egymás elleni meccsünk után a célunk az volt, hogy megmutassuk, sokkal többre is képesek vagyunk. Már a kezdésnél látszódott, hogy egyenrangú felek tudunk lenni, kemény volt az iram, de tartottuk a lépést. A harmadik negyedben védekezést váltottunk, ezzel feljöttünk 2 gólra, viszont egy-két kulcs szituációban rutintalan hibákat vétettünk, ebből az ellenfél szerzett könnyű gólokat, így négygólos vereség lett a vége. Összességében azt mondhatom, hogy nagyon jó meccset játszottunk, sok tapasztalattal gazdagodtunk és erre a teljesítményre lehet építeni! Dolgozunk tovább, fontos feladatok várnak még ránk!

Országos Leány Gyerek Bajnokság: szoros meccs az UVSE ellen

Vasárnap 15 óra 15 perctől gyerek csapatunk az UVSE-t fogadta a Széchy medencében. A találkozó végig szoros volt, így a rendes játékidőben döntetlen lett az eredmény. A mérkőzés végkimeneteléről büntetőpárbaj döntött, ahol az UVSE egy góllal többet tudott szerezni, így végül 13-14-re megnyerték a meccset. 

Gólszerzőink: Lévai Rozália - 4, Alaksza Kinga - 3, Horváth Lilla - 2, Zilahy Aliz - 2, Fodor Boglárka - 1, Kókány Zsófia Renáta - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Gratulálok az UVSE csapatának győzelemhez.
A mai mérkőzésen a tudásunk alatt játszottunk, lassúak voltunk, és pontatlanok. Több olyan nagy hibát is vétettünk, amiből gólt kaptunk. Bár 5 perccel a mérkőzés vége előtt sikerült ellépnünk négy góllal az ellenféltől, az utolsó 1 percben mégis sikerült az ellenfélnek két gólt lőni, amivel kiegyenlítették a mérkőzést. A döntetlen állás után jöhettek a büntetők, amiből, mi hibáztunk egyet, az ellenfél nem.
Megyünk tovább három hét múlva rájátszás amire gőzerővel készülünk.
Hajrá KSI!

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem a Fradi ellen

Vasárnap 10 órától serdülő lányaink a Fradit fogadták a Széchy medencében. A mérkőzés szorosan alakult, végül 9-6-ra csapatunk nyerte a találkozót. 

Gólszerzőink: Dimitrovics Nia - 2, Tordai Réka - 2, Kemény Amira Anna - 2, Alaksza Kinga - 1, Péter Nóra - 1, Forster Luca Julianna - 1. 

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A múlt heti rosszul sikerült meccsünk után a Fradi ellen az volt a célunk, hogy újra visszataláljunk a saját utunkra. Nagyon jól kezdtünk, sok helyzetet alakítottunk ki, hátul jól zártunk annak ellenére, hogy plusz nehézséget okozott a játékvezetői felfogás, túlzóan sokszor kerültünk emberhátrányba (összesen 17 hibapontunk lett a végére) a zónavédekezésünk ellenére. A csapat és a lányok erejét mutatja, hogy egy percre sem zökkentették ki őket a külső körülmények, fegyelmezetten védekezték ki a hátrányokat egymás után, elől jöttek a jó megoldások és magabiztosan nyertünk. Szép volt lányok, gratulálok!

Országos Leány Gyerek Bajnokság: győzelem a Fradi ellen

Vasárnap 11 óra 15 perctől leány gyerek csapatunk a Fradit fogadta a Széchy medencében. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 11-5 lett. 

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 3, Horváth Lilla - 3, Tordai Réka - 2, Lévai Rozália - 1, Szabó Ágnes - 1, Kókány Zsófia Renáta - 1. 

Bozi Áron értékelése:

A Fradi ellen játszani mindig kihívás. A lányok figyelmesen kezdték a mérkőzést. A támadásaink és a védekezésünk pontos volt, amikor nem sikerült a védekezés, kapusunk a helyén volt és kivette a részét a csapatmunkából. A mérkőzés félidejében 5-1 volt az állás és összesen 3 kiállítási hibánk volt amivel nagyon elégedett vagyok. A második félidőben is jól játszottunk, bár itt volt több hibánk. Összességében tetszett amit ma láttam, gratulálok a lányoknak a győzelemhez.

Országos Leány Ifi Bajnokság: kevésen múlott a győzelem

Vasárnap 12 óra 30 perctől leány ifi csapatunk fogadta hazai pályán a Fradit. A találkozó nagyon szorosan alakult, végül ellenfelünk került ki győztesen. A végeredmény 11-12 lett. 

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 4, Korpás Janka - 2, Péter Nóra - 2, Binder Blanka - 1, Forster Luca Julianna - 1, Bozsó Boglár - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Nem bírtuk el sem a hiányzóink számát, sem a kiállítási arányt. Ugyanakkor, ha a meccs középső szakaszában pontosabbak a passzaink és nem válunk hitehagyottá a lövéseknél, akkor mindezeket elbírtuk volna. Gratulálok a Ferencvárosnak! 

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem Szentesen

Vasárnap serdülő lányaink Szentesen játszottak mérkőzést 12 óra 30 perctől. A találkozó szorosan alakult, végül csapatunk győzelmet aratott. A végeredmény 7-8 lett.

Gólszerzőink: Péter Nóra - 3, Kemény Amira Anna - 2, Binder Dorka - 1, Dimitrovics Nia - 1, Horváth Lilla 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

Vasárnap Szentesen ugrottunk medencébe. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hátul remekül zártunk, elől szépen dolgoztuk ki a helyzeteket, félidőre látszólag megnyugtató előnyt sikerült szereznünk. Azonban a harmadik negyedben elkezdtünk hibázni támadásban, kicsit egyénileg próbáltuk megoldani és átlendülni a holtponton, emiatt a védekezésben is bele-bele hibáztunk, így teljesen nyitott maradt minden a végéig. A negyedik negyedben két akciógóllal elléptünk és ez elégnek bizonyult. A találkozó végül egy Schmuck Tünde védéssel zárult, ami szimbolikus, hiszen óriási érdemei vannak abban, hogy idegenben is nyerni tudtunk! Gratulálok lányok, megyünk tovább!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket