Híreink

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem Székesfehérváron

Vasárnap 12 óra 30 perctől serdülő csapatunk Székesfehérváron játszott a hazaiak ellen. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 2-23 lett. 

Gólszerzőink: Forster Luca Julianna - 6, Tordai Réka - 6, Ábrahám Teréz - 3, Móger Léna - 2, Kikindai Magdaléna - 2, Lévai Rozália - 2, Szabó Ágnes - 1, Horváth Lilla - 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A fehérvári mérkőzésen nagyrészt a fiatalabbak kaptak lehetőséget, amivel maradéktalanul élt is mindenki, szép megoldásokat láttunk, fegyelmezett védekezéssel. Gratulálok lányok!

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem a Fehérvár ellen

Vasárnap 11 óra 15 perctől leány ifi csapatunk játszott mérkőzést a Fehérvár VSE ellen. A találkozót idegenben, Székesfehérváron rendezték meg. Csapatunk már az első negyedben jelentős előnyre tett szert. A meccs vége magabiztos KSI győzelem lett, a végeredmény 1-34. 

Gólszerzőink: Serfőző-Celik Aranka Lana - 6, Korpás Janka - 6, Binder Dorka - 5, Bozsó Boglár - 3, Horváth Bodza - 3, Veres Boglárka - 3, Ágner Janka - 2, Hegedűs Atina - 2, Binder Blanka - 2, Andrejka Zita - 1, Péter Nóra - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Gratulálok a csapatomnak!

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem a Tatabánya ellen

Vasárnap 10 órától serdülő lányaink a Tatabánya csapatát fogadták a Széchy medencében. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 13-5 lett. 

Gólszerzőink: Binder Dorka - 3, Alaksza Kinga - 3, Forster Luca Julianna - 2, Korpás Janka - 2, Kemény Amira Anna - 1, Paupa Eszter - 1, Horváth Lilla - 1. 

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

Az alapszakasz második körébe fordultunk a Tatabánya elleni mérkőzéssel. Ezúttal jobban sikerült az ellenfél kiemelkedő játékosainak semlegesítése, mint az első fordulóban, köszönhetően a magasabb koncentrációnak, ezzel együtt a stabil védekezésnek. Támadásainkat szépen szövögettük, amelyekben még mindig sok a hiba, páran fáradtabbak a szokásosnál, de szerencsére mindig akadnak kiemelkedő teljesítmények, amik átlendítenek a holtpontokon! Gratulálok lányok!

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem a Tatabánya ellen

Vasárnap 12 óra 30 perctől ifi lányaink a Tatabánya csapatát fogadták hazai pályán. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 11-5 lett.

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 4, Bozsó Boglár - 3, Korpás Janka - 3, Kiss Patrícia - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Az elmúlt egy hetünk nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, ezért ma a megszokottól eltérő megbeszélést tartottunk. Gratulálok a lányoknak és büszke vagyok rájuk, mert hatalmas koncentrációval és küzdeni tudással álltak bele a mai napba. 10 góllal vezetni a Tatabánya ellen hatalmas fegyvertény. Ebből a mérkőzésből lehet erőt meríteni.

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem vasárnap a BVSC ellen

Vasárnap 14 órától serdülő lányaink a BVSC csapatát fogadták a Széchy medencében. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 10-3 lett. 

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 2, Kemény Amira Anna - 2, Forster Luca Julianna - 2, Binder Dorka - 2, Péter Nóra - 1, Paupa Eszter - 1. 

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

Vasárnap a jól szervezett BVSC volt az ellenfelünk. Már a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és apránként léptünk el a zuglóiaktól. A védekezésünk egészen extra volt, az ellenfél meghatározó játékosait jól semlegesítettük, ehhez hozzájárult kapusunk parádés teljesítménye, sokszor kisegítve a csapatot egy-egy figyelmetlenség kapcsán. Elől szinte végig zóna ellen támadtunk, tudtuk gyakorolni az ehhez szükséges taktikai elemeket. Ezekbe csúsztak hibák, de ez benne van a tanulási folyamatban. Gratulálok lányok, szép volt!

Országos Leány Gyerek Bajnokság: győzelem a BVSC ellen

Vasárnap gyerek csapatunk 15 óra 15 perctől a BVSC-vel játszott mérkőzést a Széchy medencében. Lányaink előnyüket folyamatosan növelve megnyerték a mérkőzést, a végeredmény 15-2 lett. 

Gólszerzőink: Horváth Lilla - 5, Tordai Réka - 3, Zilahy Aliz - 2, Kókány Zsófia Renáta - 2, Alaksza Kinga - 2, Fodor Boglárka - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Gratulálok a csapatomnak, a győzelemhez. Védekezésben nagyon jó teljesítményt mutattak a lányok, igazi csapatmunka volt. A támadásokban sokszor körülményesek és lassúak voltunk. Emellett, azért ott is láttam szép megoldásokat.

Országos Leány Ifi Bajnokság: a BVSC nyert egy góllal

Vasárnap 16 óra 30 perctől ifi lányaink a BVSC csapatát fogadták a Széchyben. A meccs szorosan alakult, végül a BVSC került ki győztesen. A végeredmény 9-10 lett a javukra. 

Gólszerzőink: Kiss Patrícia - 3, Kemény Amira Anna - 2, Serfőző-Celik Aranka Lana - 2, Hegedűs Atina - 1, Péter Nóra - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

A játék minden elemében egy kicsivel többet kellett volna mutatnunk a győzelemhez. Gratulálok a BVSC-nek!

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem a Polo SC ellen

Vasárnap 17 órától serdülő lányaink a Polo SC ellen játszottak a Hajósban. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 6-22 lett. 

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 4, Alaksza Kinga - 4, Korpás Janka - 4, Péter Nóra - 3, Dimitrovics Nia - 2, Horváth Bodza - 2, Binder Dorka - 1, Forster Luca Julianna - 1, Péter Alma Gabriella - 1.

Vasárnap a Polo SC volt az ellenfelünk és a várakozásoknak megfelelően magabiztos győzelmet arattunk, DE! Nagyon hullámzó a teljesítményünk, negyedeken belül tudunk igen magas szinten játszani, ami egyébként szerintem a valós tudásunk, és utána jön menetrendszerűen a rövidzárlat, néhol érthetetlen hibákkal. Az edzéseken befektetett rengeteg energia így nem mindig tükröződik a játékban, ami fejben dől el elsősorban, ezen szeretném, ha javítanánk! Gratulálok a győzelemhez, folytatjuk az utunkat!

Országos Leány Gyerek Bajnokság: KSI győzelem a Hajósban

Vasárnap leány gyerek csapatunk is vízbe ugrott 15 óra 45 perctől a Polo SC ellen. A végeredmény 7-21 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Tordai Réka - 6, Lévai Rozália - 4, Szabó Ágnes - 4, Szakváry Júlia - 2, Zilahy Aliz - 1, Szabó Veronika - 1, Rappai Réka Anna - 1, Szabados Lili Anna - 1, Papp Szonja Napsugár - 1. 

Bozi Áron értékelése:

A mai napon egy nálunk gyengébb ellenfél ellen játszottunk, így tudtunk olyan dolgokat gyakorolni, ami még nem mennek jól, de szoros mérkőzésen egy egy, ilyen szituáció jól lereagálása jelentheti a sikert.
Védekezésben történtek elalvások, amik meg is bosszulták magukat. Ezek azért zavaróak, mert egyszerű helyzetekben történtek. Jó volt látni, hogy a fiatalabb játékosok is ügyesen helyt álltak.
Összességében jó gyakorlás volt, és volt tanulsága mindenki számára.

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket