Híreink

Országos Leány Serdülő csapatkép

Országos Leány Serdülő Bajnokság: UVSE győzelem

Vasárnap leány serdülő csapatunkat az UVSE fogadta a Hajós uszoda fedett medencéjében. A sok gólos találkozó ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 20-14 lett. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 6, Kiss Patrícia - 2, Alaksza Kinga - 2, Forster Luca Julianna - 2, Binder Dorka - 1, Kemény Amira Anna - 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A bajnoki középszakasz utolsó fordulójában a legnagyobb favorit UVSE csapatával játszottunk. Célunk az előző meccshez hasonlóan az volt, hogy végig kiélezett csatára késztessük a felnőtt és korosztályos válogatottakkal felálló ellenfelünket. A lányok minden várakozásomat felülmúlták, rendkívül kreatívan és bátran támadtak, egymást segítve védekeztek, volt jó pár kiemelkedő egyéni teljesítmény, ennek megfelelően a harmadik negyed végén még döntetlent mutatott az eredményjelző. A negyedik játékrészre elfáradtunk, de az utolsó pillanatig küzdöttünk, nagyon jó volt ezt látni! Köszönöm a lányoknak az ezen a mérkőzésen, valamint az eddig eltelt szezonban a mutatott játékot és hozzáállást! Gratulálok és folytatjuk tovább a megkezdett munkát, vár ránk a rájátszás!

Leány Gyermek csapatkép

Országos Leány Gyerek Bajnokság: UVSE győzelem

Vasárnap 15 óra 30 perctől csapatunkat az UVSE fogadta a margitszigeti fedett uszodában. Szorosan kezdődött a meccs, az utolsó negyedben ellenfelünk azonban jelentős előnyt alakított ki, így a végeredmény 22-15 lett a javukra. 

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 6, Dimitrovics Nia - 4, Horváth Lilla - 3, Péter Nóra - 1, Szabó Ágnes - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Először is gratulálok az UVSE csapatának a győzelemhez.
A csapatommal kapcsolatosan, pozitív és negatív dolgok egyaránt kavarognak bennem. Pozitív dolgok között, az egyik, hogy három negyedig szoros volt a mérkőzés, annak ellenére, hogy volt két hiányzónk is. Emellett többször kinyílhatott volna az olló a két csapat között, mégis sikerült meccsben maradni a negyedik negyed elejéig. Pozitívum az is, hogy 15 gólt tudtunk lőni, sok szép megoldással. Negatívumok leginkább a védekezésünkben vannak. A kapott gólok mennyisége az nagyon sok, és hiába, hogy az egyik legjobb csapat ellen játszottunk a huszonkét gólnak a felét is sokallanám.
Ebből a bajnokságból még van 12 negyedünk hátra, szeretnénk a legjobbat kihozni magunkból. Van három hetünk az első negyedig, ennyi időnk van a hibáink kijavítására.
Hajrá Lányok!

Leány ifi csapatkép

Országos Leány Ifi Bajnokság: UVSE győzelem

Vasárnap 17 órától ifi lányaink az UVSE ellen játszottak meccset a Hajós fedett medencéjében. A találkozó végeredménye 12-7 lett ellenfelünk javára. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 3, Korpás Janka - 2, Kiss Patrícia - 1, Kemény Amira Anna - 1.

Nádor Zsombor értékelése: 

Az eddigi legszorosabb mérkőzést játszottuk az UVSE ellen. Gratulálok a csapatomnak, hogy az eltiltás, betegségek, sérülések ellenére volt tartásuk és szívük. Most pár hét szünet következik, utána pedig a szezon legfontosabb mérkőzése, a negyeddöntő. Készülünk, dolgozunk és küzdeni fogunk! Hajrá KSI!

Leány serdülő csapat megbeszélés

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem az egriek ellen

Vasárnap 14 órától leány serdülő csapatunk játszott meccset a Tigra-Zf-Eger ellen a Komjádi uszodában. A találkozó magabiztos KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 18-6 lett. 

Gólszerzőink: Kiss Patrícia - 3, Serfőző-Celik Aranka Lana - 3, Alaksza Kinga - 3, Binder Dorka - 2, Péter Nóra -  2, Forster Luca Julianna - 2, Lendvai Natasa Sára - 1, Korpás Janka - 1, Dimitrovics Nia - 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A középszakasz hetedik fordulójában az Eger csapatát láttuk vendégül. Az egri mérkőzésen elért nagy különbségű győzelmünk ellenére kemény csatára számítottunk, ami be is igazolódott. Ellenfelünk rendkívül harcosan állt bele a meccsbe, olykor talán túl keményen is, ez okozott némi fejtörést és még több higgadtságot igényelt tőlünk. Ugyanakkor úgy láttam, hogy a nehézségek nagy lökést adtak a csapatnak, szebbnél szebb akciókat vezettünk, az összes! emberelőnyünket gólra váltottuk és egymást segítve védekeztünk. Nagyszerű teljesítmény volt, gratulálok lányok!

Leány Gyermek csapatkép

Országos Leány Gyerek Bajnokság: győzelem az Eger ellen

Leány gyerek csapatunk vasárnap 15 óra 15 perctől játszhatott mérkőzést a Tigra-Zf-Eger ellen. A mérkőzés csapatunk győzelmével zárult, a végeredmény 18-10 lett. 

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 7, Péter Nóra - 3, Dimitrovics Nia - 3, Péter Alma Gabriella - 2, Kikindai Magdaléna - 1, Lévai Rozália - 1, Zilahy Aliz - 1. 

Bozi Áron értékelése:

A mérkőzést sikerült fegyelmezetten kezdeni védekezésben, támadásban viszont lassúak és körülményesek voltunk, de így is sikerült az első negyed végére 3-1-re vezetni. A második és harmadik negyedben sorra követtük el a nagyobbnál nagyobb védekezési hibákat amiket ki is használt az ellenfelünk. Ebben a szakaszban az eredményes támadójátékunknak köszönhetően tudtuk növelni a két csapat közti különbséget. Az utolsó negyedet sikerült az első negyedhez hasonlóan fegyelmezetten játszani és csak 1 gólt kapni. Gratulálok a győzelemhez, de a védekezésben rendet kell tenni a fejekben.

Lendvai Natasa lövés közben

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem az Eger csapata ellen

Vasárnap 16 óra 30 perctől leány ifi csapatunk ugrott vízbe a Komjádi uszodában. Az ellenfél a Tigra-Zf-Eger volt. Szorosan kezdődött a meccs, majd szép fokozatosan előnyünket növelve sikerült megnyerni a találkozót. A végeredmény 13-5 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 6, Tidrenczel Hanna - 3, Kiss Patrícia - 2, Ágner Janka - 1, Korpás Janka - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Az elmúlt hetek nehezebb mérkőzései után ma azt kértem a csapattól, hogy találjunk vissza a győzelem útjára.
Ezt teljesítettük, s meggyőző fölénnyel nyertük meg a találkozót.
Ugyanakkor sokat kell még élesednünk a play offig.
Ahhoz külön gratulálok a csapatnak, hogy a 4 perces kiállítást ilyen profin oldották meg.

Leány Gyermek csapatkép

Leány Gyermek II. - győzelem a Dunaújváros ellen

Leány csapatunk szombaton két mérkőzést játszott a DFVE ellen, a Hajós Alfréd uszodában. Mindkét meccs KSI győzelemmel zárult, az első végeredménye 14-6, míg a másodiké 12-9 lett. 

Gólszerzőink az első meccsen: Horváth Lilla - 7, Alaksza Kinga - 5, Szabó Ágnes - 1, Lévai Rozália - 1. 

Gólszerzőink a második meccsen: Alaksza Kinga - 6, Lévai Rozália - 4, Horváth Lilla - 1, Fodor Boglárka - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Az első mérkőzésen sikerült egyből nagy előnyre szert tenni, amit a mérkőzés végéig meg tudtunk tartani. A második mérkőzés izgalmasabbra sikeredett. A félidő végén még vezetett az ellenfelünk. A meccs kulcsa az volt, hogy a lányok elkezdtek szorosabban keményebben védekezni amiből sikerült megúszás gólokat lőni, illetve több betörést csináltak támadásban, így sikerült megnyerni a második meccset is. Gratulálok a lányoknak sok szép megmozdulással örvendeztették meg a közönséget illetve engem. Köszönöm.

Leány serdülő csapat megbeszélés

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem a BVSC csapata ellen

Vasárnap 14 órától leány serdülő csapatunk játszott a Széchy medencében a BVSC-Zugló ellen. A találkozó KSI győzelemmel ért véget, az eredmény 11-4 lett.

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 4, Kiss Patrícia - 3, Alaksza Kinga - 2, Kemény Amira Anna - 2.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A BVSC elleni idei második mérkőzésünk is a stabil védelemről és a remek kapusteljesítményről szólt, ezúttal azonban a támadásainkban nem voltunk elég élesek, sokszor éreztem szétszórtságot és tanácstalanságot, főként a kevésbé rutinos játékosoknál, amiben rengeteget kell még fejlődniük. A mérkőzés végén még jött álomszerű, rendkívül kreatív 4 perces szakasz, amivel szépen zártuk a meccset és magabiztosan nyertünk. Gratulálok lányok, megyünk tovább!

Országos Ifi csapatkép

Országos Leány Ifi Bajnokság: a BVSC ezúttal jobb volt nálunk

Vasárnap 16 óra 30 perctől leány ifi csapatunk a BVSC-Zuglót fogadta a Széchy medencében. Nehezen indult a meccs, jelentős hátrányba kerültünk, amit később sikerült ledolgozni, de a győzelmet így sem tudtuk megszerezni. A végeredmény 8-14 lett a BVSC javára. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 4, Tidrenczel Hanna - 2, Kiss Patrícia - 1, Serfőző-Celik Aranka Lana - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

A játék minden elemében jobb volt a BVSC, megérdemelten nyertek. Sajnos megkönnyítettük a dolgukat és helyenként úgy tűnt, hogy magunkat verjük meg. Most kell erősnek lennünk, csapatként működnünk és újra jobban akarni, mint az ellenfél. A sérülteknek jobbulást kívánok!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket