Híreink

Leány ifi csapatkép

Országos Leány Ifi Bajnokság: UVSE győzelem

Vasárnap 17 órától ifi lányaink az UVSE ellen játszottak meccset a Hajós fedett medencéjében. A találkozó végeredménye 12-7 lett ellenfelünk javára. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 3, Korpás Janka - 2, Kiss Patrícia - 1, Kemény Amira Anna - 1.

Nádor Zsombor értékelése: 

Az eddigi legszorosabb mérkőzést játszottuk az UVSE ellen. Gratulálok a csapatomnak, hogy az eltiltás, betegségek, sérülések ellenére volt tartásuk és szívük. Most pár hét szünet következik, utána pedig a szezon legfontosabb mérkőzése, a negyeddöntő. Készülünk, dolgozunk és küzdeni fogunk! Hajrá KSI!

Lendvai Natasa lövés közben

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem az Eger csapata ellen

Vasárnap 16 óra 30 perctől leány ifi csapatunk ugrott vízbe a Komjádi uszodában. Az ellenfél a Tigra-Zf-Eger volt. Szorosan kezdődött a meccs, majd szép fokozatosan előnyünket növelve sikerült megnyerni a találkozót. A végeredmény 13-5 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 6, Tidrenczel Hanna - 3, Kiss Patrícia - 2, Ágner Janka - 1, Korpás Janka - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Az elmúlt hetek nehezebb mérkőzései után ma azt kértem a csapattól, hogy találjunk vissza a győzelem útjára.
Ezt teljesítettük, s meggyőző fölénnyel nyertük meg a találkozót.
Ugyanakkor sokat kell még élesednünk a play offig.
Ahhoz külön gratulálok a csapatnak, hogy a 4 perces kiállítást ilyen profin oldották meg.

Országos Ifi csapatkép

Országos Leány Ifi Bajnokság: a BVSC ezúttal jobb volt nálunk

Vasárnap 16 óra 30 perctől leány ifi csapatunk a BVSC-Zuglót fogadta a Széchy medencében. Nehezen indult a meccs, jelentős hátrányba kerültünk, amit később sikerült ledolgozni, de a győzelmet így sem tudtuk megszerezni. A végeredmény 8-14 lett a BVSC javára. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 4, Tidrenczel Hanna - 2, Kiss Patrícia - 1, Serfőző-Celik Aranka Lana - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

A játék minden elemében jobb volt a BVSC, megérdemelten nyertek. Sajnos megkönnyítettük a dolgukat és helyenként úgy tűnt, hogy magunkat verjük meg. Most kell erősnek lennünk, csapatként működnünk és újra jobban akarni, mint az ellenfél. A sérülteknek jobbulást kívánok!

Leány ifi csapatkép

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem Egerben

Ifi csapatunk tegnap Egerben játszott mérkőzést a hazaiak ellen. A találkozó KSI győzelemmel ért véget, az eredmény 6-13 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 5, Tidrenczel Hanna - 4, Kiss Patrícia - 3, Ágner Janka - 1. 

Nádor Zsombor értékelése: 

Sosem könnyű Egerben játszani, de ezt talán ma túl is bonyolítottuk. Voltak kiváló egyéni teljesítményeink, jól működött a védelmünk, a győzelmünk pedig nem volt veszélyben. Ezek fontos és jó dolgok, de muszáj lesz hozzá elől pontosabbnak és dinamikusabbnak lennünk. Gratulálok a csapatnak!

Leány ifi csapat

Leány Ifi Bajnokság: Szentes győzelmével ért véget a találkozó

Leány ifi csapatunk vasárnap 16 óra 30 perctől játszott mérkőzést a Szentes ellen. A végeredmény 9-12 lett ellenfelünk javára.

Gólszerzőink: Kiss Patrícia - 6, Lendvai Natasa Sára - 1, Tidrenczel Hanna - 1, Ágner Janka - 1. 

Nádor Zsombor értékelése: 

Mély gödörbe tettük magunkat az első pár percben. Hiába voltunk 3.5 negyedig méltó ellenfelei a kiváló Szentesnek, az első támadásoknál kialakult 3 gólos különbséget nem tudtuk ledolgozni. Küzdöttünk, hajtottunk, ami dicséretes, de amikor esélyünk volt 1 gólra zárkózni, nagy hibákat vétettünk.

Ifi csapatkép

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem Dunaújvárosban

Vasárnap 13 órától leány ifi csapatunk játszott mérkőzést a Dunaújváros ellen idegenben. A meccsen KSI győzelem született, a végeredmény 21-2 lett.

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 6, Tidrenczel Hanna - 6, Kiss Patrícia - 3, Binder Dorka - 2, Korpás Janka - 1, Veres Boglárka - 1, Nagy Natália Zsófia - 1, Serfőző-Celik Aranka Lana - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Ellenfelünk 3 játékosa nem játszott, így más mérkőzés lett, mint a megszokott KSI-Dunaújváros ragadók. Az azonban örömteli, hogy sikerült végig koncentráltan és motiváltan játszani. Gratulálok a csapatnak!
 
 
Leány ifi csapatkép

Leány Ifi Országos Bajnokság: győzelem a Fradi ellen

Szerda este 19 óra 30 perctől lány csapatunk játszott meccset a Fradi ellen, a Hajós 33-as medencében. A lányok szépen játszva 6 gólos előnnyel megnyerték a meccset, a csapatból majdnem mindenki szerzett találatot. A végeredmény 18-12 lett a KSI javára. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 6, Tidrenczel Hanna - 2, Kiss Patrícia - 2, Alaksza Kinga - 2, Veres Boglárka - 2, Forster Luca Julianna - 1, Kemény Amira Anna - 1, Nagy Natália Zsófia - 1, Serfőző-Celik Aranka Lana - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Több fontos láncszemünk hiányzott ma, ami miatt utolsó pillanatban a teljes játékunkat át kellett variálni. Büszke vagyok a csapatomra, hogy ekkora szívvel játszottak, küzdöttek. Természetesen a nagy lendületbe itt-ott bosszantó hibák is becsúsztak, de ma ez is belefért. Gratulálok, hajrá KSI!

Leány ifi csapatkép

Országos Leány Ifi Bajnokság: büntetőpárbaj a Tatabányával

Vasárnap 14 óra 30 perctől ifi csapatunk a Tatabánya ellen ugorhatott vízbe. A meccs szorosan alakult, döntetlen lett a rendes játékidő alatt, így ötméteresekre került sor. A végeredmény 11-9 lett a Tatabánya javára. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 4, Tidrenczel Hanna - 3, Kiss Patrícia - 1, Korpás Janka - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Az idei szezonban mi vagyunk az elsők, akik pontot hozunk haza Tatabányáról. Ennek az értékét csak emeli, hogy 3 gólos hátrányban tudtak a lányok váltani és úgy visszajönni a mérkőzésbe, hogy a végén még mi támadhattunk a győzelemért. Remélem, hogy a gyengébb kezdésből tudunk tanulni, a találkozó második feléből pedig erőt meríteni. Gratulálok a csapatomnak!

Lányok ifi csapakép

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem a TVE ellen

Vasárnap 9 órától ifi lányaink játszottak mérkőzést idegenben a III. Ker. TVE csapata ellen. A lányok már az első két negyedben jelentős előnyre tettek szert, amit tudtak tartani a mérkőzés végéig, így 6-12-re megnyerték a találkozót. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 3, Tidrenczel Hanna - 3, Kiss Patrícia - 2, Alaksza Kinga - 2, Veres Boglárka - 2. 

Nádor Zsombor értékelése:

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. A mind elől, mind hátul átlagon felüli teljesítménynek köszönhetően a félidőre 9-1-re vezettünk, ezzel tulajdonképpen eldöntöttük a találkozót. A második két negyedben nem tudtuk tartani a korábbi koncentrációt, de a győzelem nem forgott veszélyben. Gratulálok a csapatomnak! 

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket