Híreink

Országos Leány Ifi Bajnokság: vereség a Fradi ellen

Vasárnap ifi csapatunk játszott meccset a Fradival idegenben. A mérkőzés szorosan alakult, végül ellenfelünk szerezte meg a győzelmet. A végeredmény 14-13 lett.

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 4, Bozsó Boglár - 4, Kiss Patrícia - 3, Hegedűs Atina - 2. 

Nádor Zsombor értékelése:

Tudtuk, hogy nehéz lesz, mert egy jó Fradi ellen játszottunk, idegenben. További hátrányt jelentett nekünk, hogy 15 perccel a serdülő meccs után kezdtünk és a csapatunk nagyobbik fele mindkét mérkőzésen érintett volt. Ezzel együtt a végsőkig kiélezett meccset játszottunk, de sajnos túl sokat hibáztunk ahhoz, hogy sikerüljön pontot szerezni.

Országos Leány Ifi Bajnokság: szentesi győzelem

Leány ifi csapatunk 12 óra 30 perctől játszott mérkőzést a Széchyben a szentesiek ellen. Jól kezdtünk, a második negyedben azonban ellépett ellenfelünk. A mérkőzés 7-10 lett, a három pontot a Szentes vitte haza. 

Gólszerzőink: Kiss Patrícia - 3, Kemény Amira Anna - 2, Hegedűs Atina - 1, Binder Dorka - 1.

Nádor Zsombor értékelése:

Az első másfél negyedben jó játékkal, több góllal vezettünk. Az utolsó negyedben becsülettel küzdöttünk, harcoltunk, de nem volt szerencsénk. Közte azonban volt másfél negyed Waterloo, amit csak magunknak köszönhetünk. Mérkőzés után átbeszéltük a lányokkal, hogy min kell változtatnunk, hogy ez ne ismétlődhessen meg.

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem vasárnap

Vasárnap 14 órától ifi csapatunk játszott a Szőnyi úton, a BVSC-Zugló ellen. A meccs végeredménye 5-8 lett, csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 4, Alaksza Kinga - 2, Péter Nóra - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

A csoportelsőségért ugrottunk medencébe, a Szőnyi úton. Az első két negyedben elől semmi nem sikerült, amiért elsősorban a rossz passzainakat hibáztathattunk. Szerencsére a védekezésünk végig rendben volt, így 2 gólos hátránnyal, 2-4-el cseréltünk térfelet. A második két negyedben, szinte hibátlan védekezés mellett, feljavult a támadásunk is, s végül 7-5-ös győzelemmel jöhettünk haza. A szív diadala volt, ma mi akartuk jobban. Gratulálok a csapatomnak!
S gratulálok kollégáimnak is, mert mindhárom országos lány csapatunk csoportelsőként (36 mérkőzés, 34 győzelem) lép tovább a középszakaszba.

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem a Polo SC ellen

Leány ifi csapatunk vasárnap 12 óra 30 perctől játszott meccset a Széchyben a Polo SC ellen. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 18-9 lett. 

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 6, Hegedűs Atina - 2, Péter Nóra - 2, Alaksza Kinga - 2, Binder Blanka - 1, Bozsó Boglár - 1, Korpás Janka - 1, Forster Luca Julianna - 1, Binder Dorka - 1, Ágner Janka - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Több játékosunk 3 mérkőzést játszott a hétvégén, így ezen, az utolsón sem a tempó, sem a koncentráció nem volt tökéletes. De ezzel együtt magabiztos győzelmet arattunk, amihez gratulálok!

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem a Dunaújváros ellen

Vasárnap 10 óra 30 perctől ifi lányaink Dunaújvárosban játszottak meccset a hazaiak ellen. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 4-8 lett. 

Gólszerzőink: Kiss Patrícia - 3, Alaksza Kinga - 3, Kemény Amira Anna - 2.

Nádor Zsombor értékelése: 

Álomszerű kezdés után, két negyedig harcoltunk magunkkal, a jól küzdő ellenféllel és a körülményekkel. Az utolsó etapban visszataláltunk a játékunkhoz és meggyőző győzelmet arattunk. Gratulálok a lányoknak ehhez is és a 10/9-es őszi szezonhoz is. Dolgozunk tovább, hogy az álmainkat elérjük.

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem a Győr csapata ellen

Vasárnap ifi lányaink 16 óra 30 perctől fogadták a győrieket a Széchy medencében. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 23-9 lett. 

Gólszerzőink: Kiss Patrícia - 5, Hegedűs Atina - 4, Kemény Amira Anna - 4, Serfőző-Celik Aranka Lana - 3, Bozsó Boglár - 2, Binder Dorka - 2, Dimitrovics Nia - 1, Forster Luca Julianna - 1, Ágner Janka - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Egy ritkábban játszott védekezésünket szerettem volna gyakorolni ma, ez az oka a több kapott gólnak. Gratulálok a támadásban mutatott dinamikus játékhoz és a győzelemhez! 

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem a Fehérvár ellen

Vasárnap 11 óra 15 perctől leány ifi csapatunk játszott mérkőzést a Fehérvár VSE ellen. A találkozót idegenben, Székesfehérváron rendezték meg. Csapatunk már az első negyedben jelentős előnyre tett szert. A meccs vége magabiztos KSI győzelem lett, a végeredmény 1-34. 

Gólszerzőink: Serfőző-Celik Aranka Lana - 6, Korpás Janka - 6, Binder Dorka - 5, Bozsó Boglár - 3, Horváth Bodza - 3, Veres Boglárka - 3, Ágner Janka - 2, Hegedűs Atina - 2, Binder Blanka - 2, Andrejka Zita - 1, Péter Nóra - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Gratulálok a csapatomnak!

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem a Tatabánya ellen

Vasárnap 12 óra 30 perctől ifi lányaink a Tatabánya csapatát fogadták hazai pályán. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 11-5 lett.

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 4, Bozsó Boglár - 3, Korpás Janka - 3, Kiss Patrícia - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Az elmúlt egy hetünk nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, ezért ma a megszokottól eltérő megbeszélést tartottunk. Gratulálok a lányoknak és büszke vagyok rájuk, mert hatalmas koncentrációval és küzdeni tudással álltak bele a mai napba. 10 góllal vezetni a Tatabánya ellen hatalmas fegyvertény. Ebből a mérkőzésből lehet erőt meríteni.

Országos Leány Ifi Bajnokság: a BVSC nyert egy góllal

Vasárnap 16 óra 30 perctől ifi lányaink a BVSC csapatát fogadták a Széchyben. A meccs szorosan alakult, végül a BVSC került ki győztesen. A végeredmény 9-10 lett a javukra. 

Gólszerzőink: Kiss Patrícia - 3, Kemény Amira Anna - 2, Serfőző-Celik Aranka Lana - 2, Hegedűs Atina - 1, Péter Nóra - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

A játék minden elemében egy kicsivel többet kellett volna mutatnunk a győzelemhez. Gratulálok a BVSC-nek!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket