Híreink

Országos Leány Ifi Bajnokság: kevésen múlott a győzelem

Vasárnap 12 óra 30 perctől leány ifi csapatunk fogadta hazai pályán a Fradit. A találkozó nagyon szorosan alakult, végül ellenfelünk került ki győztesen. A végeredmény 11-12 lett. 

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 4, Korpás Janka - 2, Péter Nóra - 2, Binder Blanka - 1, Forster Luca Julianna - 1, Bozsó Boglár - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Nem bírtuk el sem a hiányzóink számát, sem a kiállítási arányt. Ugyanakkor, ha a meccs középső szakaszában pontosabbak a passzaink és nem válunk hitehagyottá a lövéseknél, akkor mindezeket elbírtuk volna. Gratulálok a Ferencvárosnak! 

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem Szentesen

Vasárnap lány csapataink Szentesre utaztak, hogy a hazaiakkal küzdjenek meg a győzelemért. Az ifi meccs a rendes játékidőben döntetlen lett, így a büntetők döntöttek a meccs végkimeneteléről. A találkozót csapatunk 10-12-re nyerte meg. 

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 5, Péter Nóra - 3, Bozsó Boglár - 2, Kiss Patrícia - 1, Binder Dorka - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Mínusz kettőről, Szentesen mentettük x-re a találkozót és nyertük meg büntetőkkel a mérkőzést. Gratulálok a küzdeni akaráshoz, hajrá KSI! 

Országos Leány Ifi Bajnokság: nem sikerült a győzelem

Leány ifi csapatunk ma 10 órától Egerben játszott a hazaiak ellen. A mérkőzés során jelentősebb hátrányból kétszer is sikerült megközelíteni ellenfelünket, de a győzelemhez ez ma nem volt elég. A találkozó végeredménye 10-9 lett.

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 4, Kemény Amira Anna - 3, Péter Nóra - 2. 

Nádor Zsombor értékelése:

Sok hibával, ólmosan mozogva és a megbeszéltekről gyakran megfeledkezve játszottunk ma. 2-5-ről és 5-9-ről még vissza tudtunk jönni, de a végén nem sikerült a bravúr, megérdemelten nyert az Eger.

Országos Leány Ifi Bajnokság: vereség a Fradi ellen

Vasárnap ifi csapatunk játszott meccset a Fradival idegenben. A mérkőzés szorosan alakult, végül ellenfelünk szerezte meg a győzelmet. A végeredmény 14-13 lett.

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 4, Bozsó Boglár - 4, Kiss Patrícia - 3, Hegedűs Atina - 2. 

Nádor Zsombor értékelése:

Tudtuk, hogy nehéz lesz, mert egy jó Fradi ellen játszottunk, idegenben. További hátrányt jelentett nekünk, hogy 15 perccel a serdülő meccs után kezdtünk és a csapatunk nagyobbik fele mindkét mérkőzésen érintett volt. Ezzel együtt a végsőkig kiélezett meccset játszottunk, de sajnos túl sokat hibáztunk ahhoz, hogy sikerüljön pontot szerezni.

Országos Leány Ifi Bajnokság: szentesi győzelem

Leány ifi csapatunk 12 óra 30 perctől játszott mérkőzést a Széchyben a szentesiek ellen. Jól kezdtünk, a második negyedben azonban ellépett ellenfelünk. A mérkőzés 7-10 lett, a három pontot a Szentes vitte haza. 

Gólszerzőink: Kiss Patrícia - 3, Kemény Amira Anna - 2, Hegedűs Atina - 1, Binder Dorka - 1.

Nádor Zsombor értékelése:

Az első másfél negyedben jó játékkal, több góllal vezettünk. Az utolsó negyedben becsülettel küzdöttünk, harcoltunk, de nem volt szerencsénk. Közte azonban volt másfél negyed Waterloo, amit csak magunknak köszönhetünk. Mérkőzés után átbeszéltük a lányokkal, hogy min kell változtatnunk, hogy ez ne ismétlődhessen meg.

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem vasárnap

Vasárnap 14 órától ifi csapatunk játszott a Szőnyi úton, a BVSC-Zugló ellen. A meccs végeredménye 5-8 lett, csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 4, Alaksza Kinga - 2, Péter Nóra - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

A csoportelsőségért ugrottunk medencébe, a Szőnyi úton. Az első két negyedben elől semmi nem sikerült, amiért elsősorban a rossz passzainakat hibáztathattunk. Szerencsére a védekezésünk végig rendben volt, így 2 gólos hátránnyal, 2-4-el cseréltünk térfelet. A második két negyedben, szinte hibátlan védekezés mellett, feljavult a támadásunk is, s végül 7-5-ös győzelemmel jöhettünk haza. A szív diadala volt, ma mi akartuk jobban. Gratulálok a csapatomnak!
S gratulálok kollégáimnak is, mert mindhárom országos lány csapatunk csoportelsőként (36 mérkőzés, 34 győzelem) lép tovább a középszakaszba.

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem a Polo SC ellen

Leány ifi csapatunk vasárnap 12 óra 30 perctől játszott meccset a Széchyben a Polo SC ellen. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 18-9 lett. 

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 6, Hegedűs Atina - 2, Péter Nóra - 2, Alaksza Kinga - 2, Binder Blanka - 1, Bozsó Boglár - 1, Korpás Janka - 1, Forster Luca Julianna - 1, Binder Dorka - 1, Ágner Janka - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Több játékosunk 3 mérkőzést játszott a hétvégén, így ezen, az utolsón sem a tempó, sem a koncentráció nem volt tökéletes. De ezzel együtt magabiztos győzelmet arattunk, amihez gratulálok!

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem a Dunaújváros ellen

Vasárnap 10 óra 30 perctől ifi lányaink Dunaújvárosban játszottak meccset a hazaiak ellen. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 4-8 lett. 

Gólszerzőink: Kiss Patrícia - 3, Alaksza Kinga - 3, Kemény Amira Anna - 2.

Nádor Zsombor értékelése: 

Álomszerű kezdés után, két negyedig harcoltunk magunkkal, a jól küzdő ellenféllel és a körülményekkel. Az utolsó etapban visszataláltunk a játékunkhoz és meggyőző győzelmet arattunk. Gratulálok a lányoknak ehhez is és a 10/9-es őszi szezonhoz is. Dolgozunk tovább, hogy az álmainkat elérjük.

Országos Leány Ifi Bajnokság: győzelem a Győr csapata ellen

Vasárnap ifi lányaink 16 óra 30 perctől fogadták a győrieket a Széchy medencében. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 23-9 lett. 

Gólszerzőink: Kiss Patrícia - 5, Hegedűs Atina - 4, Kemény Amira Anna - 4, Serfőző-Celik Aranka Lana - 3, Bozsó Boglár - 2, Binder Dorka - 2, Dimitrovics Nia - 1, Forster Luca Julianna - 1, Ágner Janka - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Egy ritkábban játszott védekezésünket szerettem volna gyakorolni ma, ez az oka a több kapott gólnak. Gratulálok a támadásban mutatott dinamikus játékhoz és a győzelemhez! 

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket