Híreink

E.ON OB 1: szegedi győzelem

Szombaton csapatunk 11 óra 30 perctől a Szegedi Vízilabda Egylet ellen játszott a Komjádi uszodában.

Az első két negyed során a Szeged jó kezdésének köszönhetően jelentős előnyre tettek szert, a félidőnél 3-10-re vezettek. A találkozó második felében csapatunk jobban teljesített, ugyanakkor a mérkőzés végkimenetelét illetően nem volt kérdés. A harmadik és negyedik negyedet megnyertük 7-3-ra, a végső győzelemhez azonban ez már nem volt elég. A végeredmény 10-13 lett a Szeged javára.

KSI SE - Szegedi Vízilabda Egylet : 10 - 13

(1-4,2-6,4-1,3-2)

Gólszerzőink: Iriczfalvi Gábor - 4, Szőke Benedek - 3, Nagy Zalán Márk - 1, Mihov Attila - 1, Irmes Márton - 1.

A mérkőzés sajtótájékoztatója.

 

E.ON OB 1: UVSE győzelemmel zárult a mai mérkőzés

Szombaton 11 óra 30 perctől a fiúk hazai pályán mégis vendégként ugrottak vízbe a Komjádi uszodában. Az ellenfél az UVSE csapata volt. 

Az első negyed alatt ellenfelünk 3 gólos előnyt tudott kialakítani, amit a második negyedben megpróbáltunk ledolgozni. A játékrész feléhez érve 4-3-ra tudtunk javítani, de a félidő kezdetéig az UVSE ismét növelte előnyét. A mérkőzés második felében összesen 1 gólt értékesítettünk, így a három pontot ellenfelük szerezte. 

UVSE - KSI SE : 10 - 5

(4-1, 3-3, 1-0, 2-1)

Gólszerzőink: Balogh Mátyás - 1, Benedek Mór - 1, Iriczfalvi Gábor - 1, Cseh Alex - 1, Irmes Márton - 1. 

Női OB I/B: UVSE győzelem

Lányaink szombaton 10 órától az UVSE ellen ugrottak vízbe a női OB I/B bajnokságban. A találkozó hazai pályán került megrendezésre a Széchy medencében és ellenfelünk győzelmével zárult. A végeredmény 4-13 lett. 

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 2, Dróth Izabella - 2.

Nádor Zsombor értékelése: 

Kifejezetten rosszul játszottunk ma. Sajnos a mérkőzés nagy egyéni hibákkal indult. Ezt követte egy két és fél negyed kiegyenlített és küzdős felvonás, amiben sajnos a rossz passzok és a rossz döntések miatt nem tudtunk kiegyenlíteni. A 4. negyedben pedig összezuhantunk és semmi sem sikerült. Gratulálok az UVSE-nek!

E.ON OB 1: OSC győzelem a Szőnyin

Szombaton 15 órától az OSC csapata fogadott minket, ezúttal nem a Kondorosin, hanem a Szőnyi úton. 

A találkozó első negyede KSI góllal indult, majd elég szorosan alakult. Ellenfelünk a második játékrésztől kezdte el növelni előnyét, de fölényes különbséget nem tudtak kialakítani a félidőre, amikor is 8-5 volt az állás.

A harmadik és negyedik negyedben összesen 5 találatot tudtunk értékesíteni, így a végeredmény 16-10 lett, a győzelmet és a három pontot az OSC szerezte meg.  

Genesys OSC Újbuda - KSI SE : 16 - 10

(3-1,5-4,4-2,4-3)

Gólszerzőink: Benedek Mór - 3, Balogh Mátyás - 2, Szőke Benedek - 2, Cseh Alex - 1, Mihov Attila - 1, Irmes Márton - 1. 

E.ON OB 1: Honvéd győzelem szombaton

Szombaton 11 óra 30 perctől a Honvéd csapatát fogadtuk a Komjádi uszodában a bajnokság 8. fordulójában. 

Ellenfelünk az első két negyed során jelentős előnyre tett szert, míg mi összesen 3 találatot értékesítettünk, addig ők 11 gólt szereztek. 

A mérkőzés második fele gólcsendesebben alakult, azonban a Honvéd az előnyét tovább tudta növelni, így a győzelmet és az ezzel járó 3 pontot ők szerezték meg. A végeredmény 4-16 lett ellenfelünk javára. 

KSI SE - Endo Plus Service-Honvéd : 4 - 16

(1-5, 1-6, 1-2, 0-3)

Gólszerzőink: Nagy Zalán Márk - 2, Iriczfalvi Gábor - 1, Irmes Márton - 1. 

A mérkőzés sajtótájékoztatója

E.ON OB 1: győzelem az utolsó másodpercben

Szombaton 11 óra 30 perctől a Pécs csapatát fogadtuk itthon a Komjádi uszodában. 

A mérkőzés első két negyede nagyon kiegyenlítetten indult a két csapat fej-fej mellett haladt végig. Játékosaink a harmadik játékrész végére tudtak ellépni két góllal, ekkor az állás 7-5 volt a javunkra. 

Az utolsó negyed alatt a Pécs 8-8-ra egyenlíteni tudott, újabb gólt szerezni azonban jó pár percig egyik csapatnak sem sikerült. A meccs végkimenetelét egy utolsó másodpercben ellőtt KSI találat döntötte el, így a végeredmény győzelem lett. Csapatunk itthon 9-8-ra le tudta győzni a pécsieket. 

Büszkék vagyunk a fiúkra!

KSI SE - PVSK-Mecsek Füszért : 9 - 8

(3-3,1-2,3-0,2-3)

Gólszerzőink: Iriczfalvi Gábor - 2, Mihov Attila - 2, Szőke Benedek - 2, Mezei Tamás - 1, Nagy Zalán Márk - 1, Irmes Márton - 1. 

A mérkőzés jegyzőkönyve

A mérkőzés után készült sajtótájékoztató

Női OB 1/B: győzelem a szombati meccsen

Lány csapatunk szombaton 15 órától a MAFC ellen játszott mérkőzést a Szőnyi úti 50-es sátorban. A meccs eleje szorosan alakult, csapatunk a második negyedtől kezdte el növelni előnyét. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 5-14 lett. 

Gólszerzőink: Serfőző-Celik Aranka Lana - 3, Kiss Patrícia - 2, Bozsó Boglár - 2, Kemény Amira Anna - 2, Dróth Izabella - 2, Hegedűs Atina - 1, Forster Luca Julianna - 1, Péter Nóra - 1. 

Nádor Zsombor értékelése:

Nehezen kezdtük a találkozót, nem találtuk a saját ritmusunkat. A második negyedben azonban sikerült tempót váltanunk és előbb megszerezni a vezetést, majd azt folyamatosan növelve, magabiztos győzelmet aratni. Gratulálok a csapatomnak!
 
 
 
 
 
 

E.ON OB 1: BVSC győzelem

Szombaton 11 óra 30 perctől csapatunk a BVSC-vel játszott mérkőzést a Komjádi uszodában a bajnokság 6. fordulójában. 

Ahogy a sajtótájékoztatón is elhangzott, edzőnk, Horváth János azt kérte a csapattól, hogy a kezdésre és a védekezésre figyeljenek oda. A találkozó esélyese a BVSC volt azonban csapatunk nagyon jól kezdett a mérkőzés elején. Az első negyedet 3-2-re meg is nyertük. 

A második nyolc perctől kezdve a BVSC egyre többször talált be a mi kapunkba és elkezdték növelni előnyüket. A meccset ellenfelünk nyerte, a végeredmény 7-18 lett. 

Megyünk tovább, jövő héten a Pécs csapatát fogadjuk a Komjádiban. 

KSI SE - BVSC-Zugló : 7 - 18

(3-2,1-5,1-6,2-5)

Gólszerzőink: Mihov Attila - 3, Szőke Benedek - 3, Rabb Benedek - 1. 

A mérkőzés sajtótájékoztatója

A mérkőzés jegyzőkönyve

 

E.ON OB 1: vereség a Kaposvár ellen

Péntek délelőtt csapatunk Kaposváron játszott mérkőzést a bajnokság 5. fordulójában. 

Már a mérkőzés elején jelentős előnyt tudott kialakítani a Kaposvár, de a negyed végén csapatunk szépíteni tudott egy büntetőből szerzett góllal. 

A második játékrészben sajnos eldőlt a mérkőzés végkimenetele, ugyanis ellenfelünk 7 találatot tudott értékesíteni és így ezzel a félidőre 11-1 lett az állás. 

A meccs második felében szereztünk még néhány gólt, de a győzelmet és az ezzel járó 3 pontot a Kaposvár vihette el.

Gólszerzőink: Nagy Zalán Márk - 1, Szőke Benedek - 1, Iriczfalvi Gábor - 1, Balogh Mátyás - 1, Bede Marcell - 1. 

 

Kaposvári Vízilabda Klub - KSI SE : 18 - 5

(4-1,7-0,4-3,3-1)

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket