Híreink

Női OB 1/B: vereség a hétvégi mérkőzésen

Vasárnap női csapatunk a BVSC otthonába látogatott, ahol a hazaiak fogadtak minket. A találkozó ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 14-10 lett.

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 5, Kiss Patrícia - 1, Bozsó Boglár - 1, Dimitrovics Nia - 1, Hegedűs Atina - 1, Kemény Amira Anna - 1.

Nádor Zsombor értékelése:

Ízelítőt kaptunk abból, hogy milyen az OB 1-es mezőny. A BVSC felnőtt játékosainak rutinosabb és érettebb játéka eldöntötte a találkozót. Ahhoz azonban gratulálok a csapatomnak, hogy méltó ellenfelek tudtunk lenni.

BVSC-Zugló - KSI SE : 14 - 10

(5-3,4-3,3-0,2-4)

E.ON OB 1 - Play-out: 3. forduló

Szombat este megrendezésre került a kiesési rangadó harmadik fordulója, ahol a Pécs fogadott otthonában. 

A play-out harmadik fordulójában újabb izgalmas összecsapásra került sor Pécsen, ahol a tét óriási volt, elsősorban csapatunk számára, hiszen ellenfelünk már két győztes meccset tudhatott maga mögött.

Az első percekben úgy tűnt, hogy csapatunk képes lesz felvenni a versenyt a Péccsel, hiszen az első negyedben még sikerült tartani magunkat. Sajnos a második nyolc percnek, a Pécs hatalmas lendülettel indult neki, így a félidőben már 7-2-re vezettek.

Innentől kezdve a mérkőzés már szinte eldőlt, ellenfelünk folyamatosan növeli tudta előnyét, míg mi a találkozó végéig összesen 3 gólt értékesítettünk még. A végeredmény 11-5 lett, ezzel a pécsiek biztosították bennmaradásukat az OB 1-ben. 

Gólszerzőink: Irmes Márton - 2, Csendes Roland - 1, Bede Marcell - 1, Nagy Zalán Márk - 1.

PVSK-Mecsek Füszért - KSI SE: 11 - 5

(2-1, 5-1, 1-2, 3-1)

E.ON OB 1 - Play-out: 2. forduló

A férfi vízilabda OB I Play-out 2. fordulójában a Pécs csapatát fogadtuk a Komjádi uszodában. Ellenfelünk már egy győzelmet szerzett, a párharc az egyik fél három győztes mérkőzéséig tart. 

 

A mérkőzés kezdetén ellenfelünk megszerezte a vezetést, majd előnyét végig tartani tudta. A harmadik negyedig csapatunk elég gyengén játszott. A negyedik játékrészben 3-7-ről visszahozták a fiúk 6-7-re az eredményt. A Pécs azonban egy akcióból szerzett góllal elvette tőlünk a lehetőséget, hogy egyenlíteni tudjunk, így a végeredmény 6-8 lett ellenfelünk javára, ezzel megszerezték a második győzelmüket is. Szombaton tudunk szépíteni Pécsen! 

Gólszerzőink: Bede Marcell - 2, Benedek Mór - 1, Nagy Zalán Márk - 1, Iriczfalvi Gábor - 1, Pető Ádám - 1.

KSI SE - PVSK-Mecsek Füszért : 6 - 8

(1-2,1-2,1-3,3-1)

A meccs az alábbi linken visszanézhető. 

E.ON OB 1 - Play-out: 1. forduló

Szerda este kezdetét vette az OB 1 play-out 1. fordulója. A 3 győzelemig tartó párharcot a Pécs csapatával vívjuk. 

A mérkőzés rendkívül szorosan alakult, a két csapat már az első negyedben fej-fej mellett haladt. A félidőben az állás 5-5 volt. A harmadik játékrész során egyetlen találat sem született. Az utolsó 8 perc alatt dőlt el a mérkőzés sorsa, a Pécs egyel több találatot tudott értékesíteni így 8-7-re megnyerték az első fordulót. 

Gólszerzőink: Bede Marcell - 2, Irmes Márton - 2, Iriczfalvi Gábor - 1, Benedek Mór - 1, Mihov Attila - 1. 

PVSK-Mecsek Füszért - KSI SE : 8 - 7

(2-2,3-3,0-0,3-2)

E.ON OB 1: vereség az Eger ellen

Szombaton 16 órától csapatunk az Eger ellen játszott mérkőzést idegenben. 

Az első negyed gólcsendesen alakult, ekkor egész jól tartottuk magunkat. A második 8 percben az egriek sajnos jelentős előnyre tudtak szert tenni, így az állás a félidőben már 9-4 volt a javukra. A harmadik játékrészben döntetlent játszottunk, de ez a teljesítmény nem volt elég a pontszerzéshez. A végeredmény 18-10 lett ellenfelünk javára. 

Gólszerzőink: Bede Marcell - 3, Irmes Márton - 2, Csendes Roland - 2, Petrák Kevin - 1, Pető Ádám - 1, Benedek Mór - 1. 

Digi-Eger - KSI SE : 18 - 10

(2-1,7-3,5-5,4-1)

E.ON OB 1: nem sikerült a bravúr

Szombaton este csapatunk Pécsett játszott mérkőzést a hazaiak ellen. 

A legutóbbi találkozón egy utolsó másodperces góllal nyert csapatunk a Pécs ellen hazai pályán. Míg akkor tudott a két csapat fej-fej mellett haladni, most ellenfelünk már a második negyed végére jelentős előnyt tudott kialakítani. A mérkőzés második felében egy picit tudtunk szépíteni góljaink számán, de a Pécs fölényes győzelme már nem forgott kockán. A végeredmény 16-5 lett. 

Gólszerzőink: Benedek Mór - 2, Irmes Márton - 1, Petrák Kevin - 1, Bede Marcell - 1. 

PVSK-Mecsek Füszért - KSI SE : 16- 5

(5-2,5-0,3-1,3-2)

E.ON OB 1: az UVSE győzelmével zárult a meccs

Szombaton 11 óra 30 perctől az UVSE csapatával játszottunk mérkőzést a Komjádi uszodában.

 

Az első negyedben jól kezdett csapatunk, viszonylag hamar háromgólos előnyt sikerült elérni. A félidőben még mindig vezetni tudtunk, ekkor 6-5 volt az állás. A mérkőzés második felében nagyon hosszú ideig egy gólt sem tudtunk értékesíteni, amit ellenfelünk nagyon gyorsan ki is használt és megszerezte a vezetést. A végén tudtunk még szépíteni az eredményen, de az UVSE győzelme már nem forgott veszélyben. A végeredmény 8-10 lett a javukra. 

Gólszerzőink: Iriczfalvi Gábor - 2, Mérő Alex - 2, Benedek Mór - 2, Irmes Márton - 1, Niklász Ádám - 1. 

KSI - UVSE : 8 - 10

(3-1,3-4,0-4,2-1)

Női OB 1/B: fontos győzelem a Fradi ellen

Szombaton 10 órától a lányok a Fradit fogadták hazai pályán a bajnokság 8. fordulójában. A találkozó szorosan alakult, végül csapatunk győzedelmeskedett. A végeredmény 9-7 lett.

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 7, Kiss Patrícia - 2. 

Nádor Zsombor értékelése:

Okos, taktikus, de ugyanakkor lendületes és motivált csapatjátékkal játszottak ma a lányok, amihez néhány extra egyéni teljesítmény is társult. Gratulálok hozzá, fontos győzelem volt!

E.ON OB 1: győzelem a Miskolc ellen

Hosszú pihenő után ma újra vízbe ugrott csapatunk az Országos Bajnokság középszakaszának első fordulóján. Az ellenfél a Miskolc csapata volt.

Az első negyed elején ellenfelünk ellépett három góllal. Időkérés után elkezdtük ledolgozni hátrányunkat, ki is egyenlítettünk a negyed végére, de az utolsó másodpercben a Miskolc ismét szerzett egy gólt. A félidőre fordult a kocka és átvettük a vezetést, az állás ekkor 9-7 volt, csapatunk javára. 

A mérkőzés második felében csapatunk tudta tartani előnyét, így végezetül sikerült megszereznünk a győzelmet és az ezzel járó három pontot. 

Gólszerzőink: Bede Marcell - 4, Iriczfalvi Gábor - 3, Rajna Péter - 2, Mihov Attila - 2, Balogh Mátyás - 1, Végső Balázs - 1, Nagy Zalán Márk - 1.

KSI SE - PannErgy-MVLC-Miskolc : 14 - 12

(4-5,5-2,3-3,2-2)

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket