Híreink

Női OB 1/B: két győzelem hétfőn

Hétfőn délelőtt 11 óra 30 perctől és délután 14 órától leány csapatunk mérkőzést játszott a Hajós Alfréd Sportuszodában. Az első meccsen a MAFC volt az ellenfelünk, itt a végeredmény fölényes KSI győzelem lett. Az OSC elleni mérkőzésünkön a találkozó második felében, csapatunk átvette a vezetést, amit aztán végig tartani tudott, így a végeredmény 14-11 lett. A találkozó szintén KSI győzelemmel zárult. 

Gólszerzőink az első meccsen: Lendvai Natasa Sára - 3, Ágner Janka - 3, Alaksza Kinga - 2, Bóta-Tóth Andrea - 1, Tidrenczel Hanna - 1, Dróth Izabella - 1, Forster Luca Julianna - 1, Kemény Amira Anna - 1. 

Gólszerzőink a második meccsen: Lendvai Natasa Sára - 5, Kiss Patrícia - 5, Tidrenczel Hanna - 3, Korpás Janka - 1.

Nádor Zsombor értékelése:

24 órán belül 4 mérkőzést játszottunk, ezért a hiányzók ellenére is muszáj volt rotálnom a mai csapatot.
Bár nem voltunk gyorsak és sokszor látszott a jogos fáradtság, mindkét mai mérkőzésünket folyamatosan ellépve, magabiztosan nyertük meg. Büszke vagyok a csapatomra, hogy az első OB1B-s szezonunkat úgy zártuk, hogy nem vesztettünk pontot nem OB1-es klub ellen.
Gratulálok, hajrá KSI!

Szalai Péter lövés közben

E.ON OB 1: utolsó meccs az OSC ellen

Szombaton 11 óra 30 perctől csapatunk az OSC-t fogadta otthonában az OB 1 alapszakasz utolsó fordulójában. 
Hasonlóan jól kezdtek a srácok, mint egy hete a Honvéd ellen. A mérkőzés első találatát az OSC szerezte, a negyed vége fele azonban átvettük a vezetést, amit majdnem a félidő kezdetéig tudtunk tartani. 

A harmadik 8 perc szorosan alakult, ellenfelünk nem tudott jelentős előnyre szert tenni. A találkozó az utolsó negyedben dőlt el, az OSC fokozatosan növelni tudta a különbséget, így a győzelmet és az ezzel járó három pontot ők vihették haza. Csapatunk szépen játszott, a végeredmény 10-18 lett.

Gólszerzőink: Szalai Péter Miklós - 3, Benedek Mór - 2, Irmes Márton - 1, Lantos István - 1, Bede Marcell - 1, Nagy Ákos - 1, Szépfalvi Gergely - 1.

OB 1 csapatkép a 2022/23-as szezonban

E.ON OB 1: szép kezdés a Honvéd ellen

Szombaton 11 óra 30 perctől csapatunk a Honvédot fogadta a Komjádi uszodában. 

Az első negyed KSI találattal indult, Szalai Péter értékesített egy büntetőt ekkor. A válasz egy Honvéd gól volt, azonban csapatunk 4-2-re el tudott lépni a 8 perc végére. A találkozó második negyedében tartani tudtuk magunkat, ellenfelünk a vezetést a félidő kezdete előtt tudta csak átvenni. 

Csapatunk három és fél negyeden keresztül végig lépést tartott a Honvéddal, a végén ellenfelünk átvette a vezetést és végül megszerezték a győzelmet. A végeredmény 9-16 lett a Honvéd javára. Büszkék vagyunk a fiúkra, jól játszottak ma!

Gólszerzőink: Nagy Ákos - 5, Szalai Péter Miklós - 3, Irmes Márton - 1. 

KSI SE - EPS-Honvéd : 9 - 16

/4-2, 1-4, 1-4, 3-6/

Iriczfalvi Gábor passzol

E.ON OB 1: nem sikerült a győzelem, megyünk tovább

Szerda délelőtt csapatunk a pécsieket fogadta a Komjádi uszodában. 
Fontos mérkőzésen ugrottak vízbe a fiúk szerdán. A cél a győzelem és az ezzel járó három pont megszerzése volt. Az első negyed szorosan alakult, amíg a pécsiek 3, mi 2 gólt szereztünk. A második játékrész alatt ellenfelünk jelentős előnyre tett szert, amit a meccs hátralevő részében nem tudtunk ledolgozni, így sajnos futottunk az eredmény után. A 3 pontot a Pécs szerezte meg, a végeredmény 5-9 lett ellenfelünk javára. 

Gólszerzőink: Bede Marcell - 1, Nagy Ákos - 1, Szalai Péter Miklós - 1, Országh Mihály - 1, Iriczfalvi Gábor - 1. 

KSI - PVSK-Mecsek Füszért : 5 - 9

/2-3, 2-5, 1-1, 0-0/

KSI OB 1 csapatkép

E.ON OB 1: UVSE-KSI összecsapás a Komjádiban

Szombaton a két margitszigeti csapat játszhatott egymás ellen mérkőzést a Komjádi uszodában 16 órától. 

A találkozó eleje szorosan indult, a két csapat fej-fej mellett haladt. A félidőre mindkét oldalon egyaránt 4-4 találatot tudtak értékesíteni a srácok.

A második negyed végétől az UVSE három emberelőnyt is ki tudott használni, így hátrányba kerültünk ellenfelünkkel szemben. A meccs hátralevő részében ez a három-négy gólos különbség fennmaradt a két csapat között, így az UVSE végeredményben 12-9-re megnyerte a találkozót. 

A pontszerzés most nem sikerült, de ahogy Horváth János is elmondta a sajtótájékoztató végén, megyünk tovább, szerdán fontos meccs következik a Pécs csapata ellen. 

Gólszerzőink: Nagy Ákos - 4, Szalai Péter Miklós - 2, Petrák Kevin - 1, Irmes Márton - 1, Iriczfalvi Gábor - 1. 

 

OB 1 csapatkép

E.ON OB 1: győzelem Szentesen

Szombaton este 18 órától csapatunk Szentesen játszott a hazaiak ellen. 

 

A mérkőzés első találatát a negyed első 2 percében szereztük, a gólt Lantos István értékesítette. Az ezt követő percekben a Szentes felzárkózott, majd át is vette a vezetést a negyed végére. 

A második játékrészben újra kiegyenlítettünk Nagy Ákos góljával. A negyed alatt a Szentes el tudott lépni 1-2 góllal, de előnyüket csapatunk mindig ledolgozta, így a félidőre 5-5 volt az állás. 

A harmadik negyedben a két csapat ismét fej-fej mellett haladt, ellépni azonban egyik sem tudott. A negyedik játékrész kezdetén elhoztuk a labdát, így mi támadhattunk a vezetésért. Ezt a helyzetet ki is használtuk, Irmes Márton talált be ellenfelünk kapujába. A mérkőzés hátralevő részében csapatunk nem csak megszerezte a vezetést, de növelni is tudta előnyét, így a bajnokságban először sikerült megszerezni a győzelmet és az ezzel járó három pontot. 

Gólszerzőink: Nagy Ákos - 3, Petrák Kevin - 2, Irmes Márton - 2, Bede Marcell - 2, Lantos István - 1, Pető Ádám - 1, Iriczfalvi Gábor - 1. 

KSI csapatkép

E.ON OB 1: BVSC győzelem a 20. fordulóban

Szerda este csapatunkat a BVSC fogadta otthonában a bajnokság 20. fordulójában. 

A találkozó első gólját ellenfelünk szerezte, nem kellett azonban sokat várni a mi gólunkra: Nagy Ákos emberelőnyből talált be a BVSC hálójába. A negyed végére hátrányunk 3 gólra nőtt.

A második játékrész büntetőkkel kezdődött, ezeket az ítéleteket mindkét csapat értékesíteni tudta, így az állás 5-2 volt ekkor. A félidőre megnőtt a BVSC előnye, a negyed során nálunk 3 gól született Szalai Péter, Irmes Márton és Bede Marcell jóvoltából. 

A játék második felében 6 találatot tudtunk értékesíteni összesen, ebből 4-et a harmadik negyedben. A srácok szépen tartották magukat végig a tabella jelenleg hetedik helyén álló BVSC ellen, a mai játék egy 13-10-es végeredményre volt elég. 

Gólszerzőink: Nagy Ákos - 3, Bede Marcell - 2, Szalai Péter Miklós - 2, Petrák Kevin - 1, Irmes Márton - 1, Bede Marcell - 1. 

BVSC-Zugló - KSI SE : 13 - 10

/3-1, 6-3, 2-4, 2-2/

Petrák Kevin meccs közben

E.ON OB 1: egri győzelem

Szombaton délelőtt csapatunk a Tigra-ZF-Eger ellen játszhatott meccset a Komjádi uszodában. 

Nehezen indult a mérkőzés számunkra; ellenfelünk már 3 góllal vezetett, amikor Nagy Ákos emberelőnyös találatával mi is megszereztük első gólunkat. A második negyedre 1-4-el tudtunk fordulni.  

A következő 8 perc során Iriczfalvi Gábor is feliratkozott a góllövő listára. Az Eger előnyét tovább tudta növelni, a különbség négy gól lett a két csapat között. 

A harmadik negyedben elhoztuk a labdát a ráúszás során, találat azonban nem született a támadásból. Csak úgy, mint az első játékrészben, itt is egy gólt lőttünk. Büntetőből Szalai Péter értékesítette a találatot. 

A játék utolsó negyedében Bede Marcell és Szépfalvi Gergely volt eredményes, így a találkozó alatt összesen 6 gólt tudtunk szerezni. A végeredmény 6 - 13 lett, a három pontot az Eger vihette haza. 

Gólszerzőink: Nagy Ákos - 2, Bede Marcell - 1, Szalai Péter Miklós - 1, Iriczfalvi Gábor - 1, Szépfalvi Gergely - 1.

KSI - Tigra-ZF-Eger : 6 - 13 /1-4, 2-3, 1-4, 2-2/

OB 1 csapatkép a 2022/23-as szezonban

E.ON OB 1: szenzációs mérkőzésen pontszerzés

Szerda este csapatunk Kaposvárra utazott, hogy megküzdjön a hazaiakkal a győzelemért és ezáltal a pontokért is. 

Alig telt el a mérkőzésből pár perc, amikor Bede Marcell két találatának köszönhetően megszereztük a vezetést ellenfelünk ellen. A negyed végére kiegyenlített a Kaposvár, a mi oldalunkon egy gól született még Nagy Ákos lövéséből. 

A folytatásban fej-fej mellett haladt a két csapat, a félidőre így 6-6 volt az állás. 

A harmadik negyed eleje nem volt kedvező számunkra, a Kaposvár így két góllal is el tudott lépni, de csapatunk újra behozta hátrányát és kiegyenlített a negyedik negyed közepére. A tizedik találtunkat Pető Ádám szerezte a mérkőzés vége előtt alig fél perccel, ekkor a srácok átvették a vezetést. Ellenfelünk szintén szerzett egy találatot nem sokkal a vége előtt, így a találkozó végeredménye egy 10-10-es döntetlen lett. 

Óriási küzdelemben így egy pontot tudtunk hazahozni Kaposvárról, szép volt fiúk!

Gólszerzőink: Petrák Kevin - 2, Bede Marcell - 2, Nagy Ákos - 2, Szalai Péter Miklós - 2, Lantos István - 1, Pető Ádám - 1. 

Kaposvári Vízilabda Klub - KSI SE : 10 - 10

/3-3, 3-3, 3-1, 1-3/

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket