Híreink

E.ON OB 1: első hazai meccs a szezonban

Szombaton 11 óra 30 perctől ugrottak a fiúk vízbe a Komjádi uszodában. A mérkőzésen a Tigra-Zf-Eger csapatát fogadták.

KSI SE - Tigra-Zf-Eger : 10 - 15

(2-5, 3-3, 3-3, 2-4)

Az első negyed nehezen indult számunkra, ellenfelünk 5 perc elteltével már 4-0-ra vezetett. A játékrész vége fele elkezdtük ledolgozni hátrányunkat.

A második negyed izgalmasan alakult. Fejes Kristóf ötméteres védése után sajnos nem tudtunk rögtön találatot szerezni, így az Eger tovább növelte előnyét. Időkérés után Iriczfalvi Gábor talált be ellenfelünk kapujába. Egy kihagyott lövés következett az Eger részéről, majd egy emberelőnyös gól a mi oldalunkon. A srácok elkezdték ledolgozni hátrányukat, ekkor 6-5 volt az állás. A félidőre megint kinyílt az olló a két csapat között, így a meccs második felét 5-8-as állással kezdtük. 

A második félidőt góllal kezdtük, majd a negyed során három találatot sikerült értékesítenünk, így 8-11-el fordultunk az utolsó negyedre. Az utolsó játékrészben igyekeztünk tartani magunkat, a győzelem és a három pont azonban az Eger csapatáé lett. A végeredmény 10-15 lett ellenfelünk javára. 

Gólszerzőink: Pető Ádám - 2, Szőke Benedek - 1, Mihov Attila - 1, Niklász Ádám - 1, Benedek Mór - 1, Bede Marcell - 1, Iriczfalvi Gábor - 1, Petrák Kevin - 1. 

A mérkőzés jegyzőkönyve.

OB 1 csapatkép

E.ON OB 1: tisztes helytállás a címvédő ellen

Szerda este elstartolt az E.ON OB I Férfi Bajnokság. Az első forduló alkalmával csapatunkat a címvédő Ferencváros fogadta otthonában. 

 

FTC Telekom Waterpolo - KSI SE : 17 - 11

(3-1,5-2,6-3,3-5)

Az első negyed elején csapatunk elhozta a labdát, a támadást azonban nem sikerült gólra váltani. A meccs első találatát ellenfelünk szerezte. Csapatunk részéről Cseh Alex volt az első gólszerző, aki emberelőnyből tudott találatot értékesíteni.  

A második játékrész során két gólt tudtunk szerezni, a különbség viszont elkezdett nőni a két csapat között. A félidőnél a Fradi 8-3-ra vezetett. 

A következő negyedben tovább nőtt a Fradi előnye, viszont csapatunk az utolsó 8 percet 5-3-ra megnyerte. A fiúk szépen tartották magukat, a győzelem és az ezzel járó pontok ellenfelünk otthonában maradtak, a végeredmény 17-11 lett. 

Gólszerzőink: Irmes Márton - 3, Mihov Attila - 2, Cseh Alex - 1, Benedek Mór - 1, Szőke Benedek - 1, Nagy Zalán Márk - 1, Petrák Kevin - 1, Bede Marcell - 1. 

A mérkőzés jegyzőkönyve

OB 1 csapatkép 2023-2024 szezon

Magyar Kupával indult a szezon

Augusztus közepén elindult a Magyar Kupa, ahol csapatunk három meccset játszott Egerben, az Eger, BVSC és Szeged csapatai ellen. 

Idén jóval fiatalabb csapattal álltunk rajthoz, mint tavaly. Vezetőedzőnk, Horváth János a mérkőzések előtti interjúban elmondta, hogy célunk elsősorban a fejlődés, hogy a srácok mérkőzésről mérkőzésre fejlődjenek. A Magyar Kupában való részvétel remek kezdési lehetőség volt játékosaink számára, különösebb elvárás nem volt a csapat felé. Játékosunk Bede Marcell azt nyilatkozta a meccs előtt, hogy elsősorban a gyorsaságra próbálják meg fektetni a hangsúlyt.

Első és egyben legszorosabb meccsünket a hazaiak ellen játszottuk, a végeredmény 10-13 lett ellenfelünk javára. Péntek este a BVSC-Zugló csapata várt még ránk, ezen a mérkőzésen már nagyobb volt a különbség a két csapat között. A vasút 21 találatot tudott értékesíteni ellenünk. Szombaton a srácok a Szegeddel mérkőzhettek meg, itt szintén ellenfelünk vitte el a győzelmet. Számunkra a Magyar Kupa ezzel véget ért, várjuk az Országos Bajnokság kezdetét. 

 

Szalai Péter lövés közben

E.ON OB 1: utolsó meccs az OSC ellen

Szombaton 11 óra 30 perctől csapatunk az OSC-t fogadta otthonában az OB 1 alapszakasz utolsó fordulójában. 
Hasonlóan jól kezdtek a srácok, mint egy hete a Honvéd ellen. A mérkőzés első találatát az OSC szerezte, a negyed vége fele azonban átvettük a vezetést, amit majdnem a félidő kezdetéig tudtunk tartani. 

A harmadik 8 perc szorosan alakult, ellenfelünk nem tudott jelentős előnyre szert tenni. A találkozó az utolsó negyedben dőlt el, az OSC fokozatosan növelni tudta a különbséget, így a győzelmet és az ezzel járó három pontot ők vihették haza. Csapatunk szépen játszott, a végeredmény 10-18 lett.

Gólszerzőink: Szalai Péter Miklós - 3, Benedek Mór - 2, Irmes Márton - 1, Lantos István - 1, Bede Marcell - 1, Nagy Ákos - 1, Szépfalvi Gergely - 1.

OB 1 csapatkép a 2022/23-as szezonban

E.ON OB 1: szép kezdés a Honvéd ellen

Szombaton 11 óra 30 perctől csapatunk a Honvédot fogadta a Komjádi uszodában. 

Az első negyed KSI találattal indult, Szalai Péter értékesített egy büntetőt ekkor. A válasz egy Honvéd gól volt, azonban csapatunk 4-2-re el tudott lépni a 8 perc végére. A találkozó második negyedében tartani tudtuk magunkat, ellenfelünk a vezetést a félidő kezdete előtt tudta csak átvenni. 

Csapatunk három és fél negyeden keresztül végig lépést tartott a Honvéddal, a végén ellenfelünk átvette a vezetést és végül megszerezték a győzelmet. A végeredmény 9-16 lett a Honvéd javára. Büszkék vagyunk a fiúkra, jól játszottak ma!

Gólszerzőink: Nagy Ákos - 5, Szalai Péter Miklós - 3, Irmes Márton - 1. 

KSI SE - EPS-Honvéd : 9 - 16

/4-2, 1-4, 1-4, 3-6/

Iriczfalvi Gábor passzol

E.ON OB 1: nem sikerült a győzelem, megyünk tovább

Szerda délelőtt csapatunk a pécsieket fogadta a Komjádi uszodában. 
Fontos mérkőzésen ugrottak vízbe a fiúk szerdán. A cél a győzelem és az ezzel járó három pont megszerzése volt. Az első negyed szorosan alakult, amíg a pécsiek 3, mi 2 gólt szereztünk. A második játékrész alatt ellenfelünk jelentős előnyre tett szert, amit a meccs hátralevő részében nem tudtunk ledolgozni, így sajnos futottunk az eredmény után. A 3 pontot a Pécs szerezte meg, a végeredmény 5-9 lett ellenfelünk javára. 

Gólszerzőink: Bede Marcell - 1, Nagy Ákos - 1, Szalai Péter Miklós - 1, Országh Mihály - 1, Iriczfalvi Gábor - 1. 

KSI - PVSK-Mecsek Füszért : 5 - 9

/2-3, 2-5, 1-1, 0-0/

KSI OB 1 csapatkép

E.ON OB 1: UVSE-KSI összecsapás a Komjádiban

Szombaton a két margitszigeti csapat játszhatott egymás ellen mérkőzést a Komjádi uszodában 16 órától. 

A találkozó eleje szorosan indult, a két csapat fej-fej mellett haladt. A félidőre mindkét oldalon egyaránt 4-4 találatot tudtak értékesíteni a srácok.

A második negyed végétől az UVSE három emberelőnyt is ki tudott használni, így hátrányba kerültünk ellenfelünkkel szemben. A meccs hátralevő részében ez a három-négy gólos különbség fennmaradt a két csapat között, így az UVSE végeredményben 12-9-re megnyerte a találkozót. 

A pontszerzés most nem sikerült, de ahogy Horváth János is elmondta a sajtótájékoztató végén, megyünk tovább, szerdán fontos meccs következik a Pécs csapata ellen. 

Gólszerzőink: Nagy Ákos - 4, Szalai Péter Miklós - 2, Petrák Kevin - 1, Irmes Márton - 1, Iriczfalvi Gábor - 1. 

 

OB 1 csapatkép

E.ON OB 1: győzelem Szentesen

Szombaton este 18 órától csapatunk Szentesen játszott a hazaiak ellen. 

 

A mérkőzés első találatát a negyed első 2 percében szereztük, a gólt Lantos István értékesítette. Az ezt követő percekben a Szentes felzárkózott, majd át is vette a vezetést a negyed végére. 

A második játékrészben újra kiegyenlítettünk Nagy Ákos góljával. A negyed alatt a Szentes el tudott lépni 1-2 góllal, de előnyüket csapatunk mindig ledolgozta, így a félidőre 5-5 volt az állás. 

A harmadik negyedben a két csapat ismét fej-fej mellett haladt, ellépni azonban egyik sem tudott. A negyedik játékrész kezdetén elhoztuk a labdát, így mi támadhattunk a vezetésért. Ezt a helyzetet ki is használtuk, Irmes Márton talált be ellenfelünk kapujába. A mérkőzés hátralevő részében csapatunk nem csak megszerezte a vezetést, de növelni is tudta előnyét, így a bajnokságban először sikerült megszerezni a győzelmet és az ezzel járó három pontot. 

Gólszerzőink: Nagy Ákos - 3, Petrák Kevin - 2, Irmes Márton - 2, Bede Marcell - 2, Lantos István - 1, Pető Ádám - 1, Iriczfalvi Gábor - 1. 

KSI csapatkép

E.ON OB 1: BVSC győzelem a 20. fordulóban

Szerda este csapatunkat a BVSC fogadta otthonában a bajnokság 20. fordulójában. 

A találkozó első gólját ellenfelünk szerezte, nem kellett azonban sokat várni a mi gólunkra: Nagy Ákos emberelőnyből talált be a BVSC hálójába. A negyed végére hátrányunk 3 gólra nőtt.

A második játékrész büntetőkkel kezdődött, ezeket az ítéleteket mindkét csapat értékesíteni tudta, így az állás 5-2 volt ekkor. A félidőre megnőtt a BVSC előnye, a negyed során nálunk 3 gól született Szalai Péter, Irmes Márton és Bede Marcell jóvoltából. 

A játék második felében 6 találatot tudtunk értékesíteni összesen, ebből 4-et a harmadik negyedben. A srácok szépen tartották magukat végig a tabella jelenleg hetedik helyén álló BVSC ellen, a mai játék egy 13-10-es végeredményre volt elég. 

Gólszerzőink: Nagy Ákos - 3, Bede Marcell - 2, Szalai Péter Miklós - 2, Petrák Kevin - 1, Irmes Márton - 1, Bede Marcell - 1. 

BVSC-Zugló - KSI SE : 13 - 10

/3-1, 6-3, 2-4, 2-2/

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket