Híreink

E.ON OB 1 - Play-out: 3. forduló

Szombat este megrendezésre került a kiesési rangadó harmadik fordulója, ahol a Pécs fogadott otthonában. 

A play-out harmadik fordulójában újabb izgalmas összecsapásra került sor Pécsen, ahol a tét óriási volt, elsősorban csapatunk számára, hiszen ellenfelünk már két győztes meccset tudhatott maga mögött.

Az első percekben úgy tűnt, hogy csapatunk képes lesz felvenni a versenyt a Péccsel, hiszen az első negyedben még sikerült tartani magunkat. Sajnos a második nyolc percnek, a Pécs hatalmas lendülettel indult neki, így a félidőben már 7-2-re vezettek.

Innentől kezdve a mérkőzés már szinte eldőlt, ellenfelünk folyamatosan növeli tudta előnyét, míg mi a találkozó végéig összesen 3 gólt értékesítettünk még. A végeredmény 11-5 lett, ezzel a pécsiek biztosították bennmaradásukat az OB 1-ben. 

Gólszerzőink: Irmes Márton - 2, Csendes Roland - 1, Bede Marcell - 1, Nagy Zalán Márk - 1.

PVSK-Mecsek Füszért - KSI SE: 11 - 5

(2-1, 5-1, 1-2, 3-1)

E.ON OB 1 - Play-out: 2. forduló

A férfi vízilabda OB I Play-out 2. fordulójában a Pécs csapatát fogadtuk a Komjádi uszodában. Ellenfelünk már egy győzelmet szerzett, a párharc az egyik fél három győztes mérkőzéséig tart. 

 

A mérkőzés kezdetén ellenfelünk megszerezte a vezetést, majd előnyét végig tartani tudta. A harmadik negyedig csapatunk elég gyengén játszott. A negyedik játékrészben 3-7-ről visszahozták a fiúk 6-7-re az eredményt. A Pécs azonban egy akcióból szerzett góllal elvette tőlünk a lehetőséget, hogy egyenlíteni tudjunk, így a végeredmény 6-8 lett ellenfelünk javára, ezzel megszerezték a második győzelmüket is. Szombaton tudunk szépíteni Pécsen! 

Gólszerzőink: Bede Marcell - 2, Benedek Mór - 1, Nagy Zalán Márk - 1, Iriczfalvi Gábor - 1, Pető Ádám - 1.

KSI SE - PVSK-Mecsek Füszért : 6 - 8

(1-2,1-2,1-3,3-1)

A meccs az alábbi linken visszanézhető. 

E.ON OB 1 - Play-out: 1. forduló

Szerda este kezdetét vette az OB 1 play-out 1. fordulója. A 3 győzelemig tartó párharcot a Pécs csapatával vívjuk. 

A mérkőzés rendkívül szorosan alakult, a két csapat már az első negyedben fej-fej mellett haladt. A félidőben az állás 5-5 volt. A harmadik játékrész során egyetlen találat sem született. Az utolsó 8 perc alatt dőlt el a mérkőzés sorsa, a Pécs egyel több találatot tudott értékesíteni így 8-7-re megnyerték az első fordulót. 

Gólszerzőink: Bede Marcell - 2, Irmes Márton - 2, Iriczfalvi Gábor - 1, Benedek Mór - 1, Mihov Attila - 1. 

PVSK-Mecsek Füszért - KSI SE : 8 - 7

(2-2,3-3,0-0,3-2)

E.ON OB 1: vereség az Eger ellen

Szombaton 16 órától csapatunk az Eger ellen játszott mérkőzést idegenben. 

Az első negyed gólcsendesen alakult, ekkor egész jól tartottuk magunkat. A második 8 percben az egriek sajnos jelentős előnyre tudtak szert tenni, így az állás a félidőben már 9-4 volt a javukra. A harmadik játékrészben döntetlent játszottunk, de ez a teljesítmény nem volt elég a pontszerzéshez. A végeredmény 18-10 lett ellenfelünk javára. 

Gólszerzőink: Bede Marcell - 3, Irmes Márton - 2, Csendes Roland - 2, Petrák Kevin - 1, Pető Ádám - 1, Benedek Mór - 1. 

Digi-Eger - KSI SE : 18 - 10

(2-1,7-3,5-5,4-1)

E.ON OB 1: nem sikerült a bravúr

Szombaton este csapatunk Pécsett játszott mérkőzést a hazaiak ellen. 

A legutóbbi találkozón egy utolsó másodperces góllal nyert csapatunk a Pécs ellen hazai pályán. Míg akkor tudott a két csapat fej-fej mellett haladni, most ellenfelünk már a második negyed végére jelentős előnyt tudott kialakítani. A mérkőzés második felében egy picit tudtunk szépíteni góljaink számán, de a Pécs fölényes győzelme már nem forgott kockán. A végeredmény 16-5 lett. 

Gólszerzőink: Benedek Mór - 2, Irmes Márton - 1, Petrák Kevin - 1, Bede Marcell - 1. 

PVSK-Mecsek Füszért - KSI SE : 16- 5

(5-2,5-0,3-1,3-2)

E.ON OB 1: az UVSE győzelmével zárult a meccs

Szombaton 11 óra 30 perctől az UVSE csapatával játszottunk mérkőzést a Komjádi uszodában.

 

Az első negyedben jól kezdett csapatunk, viszonylag hamar háromgólos előnyt sikerült elérni. A félidőben még mindig vezetni tudtunk, ekkor 6-5 volt az állás. A mérkőzés második felében nagyon hosszú ideig egy gólt sem tudtunk értékesíteni, amit ellenfelünk nagyon gyorsan ki is használt és megszerezte a vezetést. A végén tudtunk még szépíteni az eredményen, de az UVSE győzelme már nem forgott veszélyben. A végeredmény 8-10 lett a javukra. 

Gólszerzőink: Iriczfalvi Gábor - 2, Mérő Alex - 2, Benedek Mór - 2, Irmes Márton - 1, Niklász Ádám - 1. 

KSI - UVSE : 8 - 10

(3-1,3-4,0-4,2-1)

E.ON OB 1: győzelem a Miskolc ellen

Hosszú pihenő után ma újra vízbe ugrott csapatunk az Országos Bajnokság középszakaszának első fordulóján. Az ellenfél a Miskolc csapata volt.

Az első negyed elején ellenfelünk ellépett három góllal. Időkérés után elkezdtük ledolgozni hátrányunkat, ki is egyenlítettünk a negyed végére, de az utolsó másodpercben a Miskolc ismét szerzett egy gólt. A félidőre fordult a kocka és átvettük a vezetést, az állás ekkor 9-7 volt, csapatunk javára. 

A mérkőzés második felében csapatunk tudta tartani előnyét, így végezetül sikerült megszereznünk a győzelmet és az ezzel járó három pontot. 

Gólszerzőink: Bede Marcell - 4, Iriczfalvi Gábor - 3, Rajna Péter - 2, Mihov Attila - 2, Balogh Mátyás - 1, Végső Balázs - 1, Nagy Zalán Márk - 1.

KSI SE - PannErgy-MVLC-Miskolc : 14 - 12

(4-5,5-2,3-3,2-2)

Komjádi Kupa: 3 meccs 2 nap alatt

Hétvégén került megrendezésre a Komjádi Kupa, ahol 2001-ben és később született játékosaink játszhattak. A két nap alatt csapatunk három meccsen ugrott vízbe, ahol egy győzelem és két vereség született. 

UVSE - KSI : 16 - 10

Gólszerzőink: Nagy Zalán - 4, Iriczfalvi Gábor - 2, Benedek Mór - 2, Végső Balázs - 1, Barcsa Dániel - 1. 

Fehérvári Vízilabda SE - KSI : 11 - 18

Gólszerzőink: Mérő Alex - 7, Niklász Ádám - 3, Balogh Mátyás - 2, Iriczfalvi Gábor - 2, Bede Marcell - 1, Barcsa Dániel - 1, Kósi Kelly Dominic - 1, Rácz Richárd - 1. 

KSI - Honvéd : 8 - 12

Gólszerzőink: Bede Marcell - 3, Nagy Zalán - 1, Mihov Attila - 1, Iriczfalvi Gábor - 1, Benedek Mór - 1, Pető Ádám - 1. 

Horváth Dániel értékelése a két napról:

Szombat: Az UVSE ellen kezdtünk a Komjádi Kupában, viszonylag jól indult a mérkőzés, az első negyedben vezettünk. A folytatás már nem sikerült ilyen jól. Rengeteg helyzetet sikerült kidolgozni amiket borzasztó arányban tudtunk csak értékesíteni, rossz döntéseket hoztunk a befejezéseknél. Védekezésben is egyre többet hibáztunk, nem tartottuk magunkat a megbeszéltekhez.
Délután a Fehérvár csapata ellen folytattuk, sajnos védekezésben most is gyermeteg hibákat vétettünk, nagyon sok elkerülhető gólt kaptunk. Támadásaink eredményesebbek voltak mint délelőtt. 1-2 remek egyéni teljesítménynek köszönhetően sikerült megnyerni a mérkőzést.
Védekezésbe sokkal több munkát kell beletegyünk csapat szinten és fegyelmezettebben kell játszanunk. Holnap a Honvéd ellen lehet javítani!

Vasárnap: Ma a Honvéd ellen játszottunk és a vereség ellenére dicséret illeti a srácokat. A tegnapi gyengécske teljesítmény után tudtunk egy jó meccset játszani. Sokat javult a védekezésünk, voltak blokkok és védések. Azt gondolom, hogy erre lehet alapozni a jövőben. Gratulálok a Honvédnak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést és a csoportot, sok sikert kívánok nekik a folytatásban!

 

E.ON OB 1: vereség a Vasas ellen

Kedd este hazai pályán mégis vendégként ugorhattunk vízbe a Vasas csapata ellen. 

A találkozó első negyedében a Vasas hamar megszerezte a vezetést, majd folyamatosan növelte előnyét. A második játékrészben döntetlent játszottunk, így a félidőben 9-5 volt az állás. A meccs második felében a Vasas előnyét tovább tudta növelni, a három pontot és a győzelmet ők szerezték. A végeredmény 20-9 lett. 

A-HÍD VASAS PLAKET - KSI SE : 20 - 9

(5-1,4-4,5-1,6-3)

Gólszerzőink: Petrák Kevin - 2, Mihov Attila - 2, Szőke Benedek - 1, Niklász Ádám - 1, Iriczfalvi Gábor - 1, Irmes Márton - 1, Végső Balázs - 1. 

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket