Híreink

Leány serdülő csapatkép
Országos Leány Serdülő csapatkép

Országos Leány Serdülő Bajnokság: UVSE győzelem

Vasárnap leány serdülő csapatunkat az UVSE fogadta a Hajós uszoda fedett medencéjében. A sok gólos találkozó ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 20-14 lett. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 6, Kiss Patrícia - 2, Alaksza Kinga - 2, Forster Luca Julianna - 2, Binder Dorka - 1, Kemény Amira Anna - 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A bajnoki középszakasz utolsó fordulójában a legnagyobb favorit UVSE csapatával játszottunk. Célunk az előző meccshez hasonlóan az volt, hogy végig kiélezett csatára késztessük a felnőtt és korosztályos válogatottakkal felálló ellenfelünket. A lányok minden várakozásomat felülmúlták, rendkívül kreatívan és bátran támadtak, egymást segítve védekeztek, volt jó pár kiemelkedő egyéni teljesítmény, ennek megfelelően a harmadik negyed végén még döntetlent mutatott az eredményjelző. A negyedik játékrészre elfáradtunk, de az utolsó pillanatig küzdöttünk, nagyon jó volt ezt látni! Köszönöm a lányoknak az ezen a mérkőzésen, valamint az eddig eltelt szezonban a mutatott játékot és hozzáállást! Gratulálok és folytatjuk tovább a megkezdett munkát, vár ránk a rájátszás!

Leány serdülő csapat megbeszélés

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem az egriek ellen

Vasárnap 14 órától leány serdülő csapatunk játszott meccset a Tigra-Zf-Eger ellen a Komjádi uszodában. A találkozó magabiztos KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 18-6 lett. 

Gólszerzőink: Kiss Patrícia - 3, Serfőző-Celik Aranka Lana - 3, Alaksza Kinga - 3, Binder Dorka - 2, Péter Nóra -  2, Forster Luca Julianna - 2, Lendvai Natasa Sára - 1, Korpás Janka - 1, Dimitrovics Nia - 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A középszakasz hetedik fordulójában az Eger csapatát láttuk vendégül. Az egri mérkőzésen elért nagy különbségű győzelmünk ellenére kemény csatára számítottunk, ami be is igazolódott. Ellenfelünk rendkívül harcosan állt bele a meccsbe, olykor talán túl keményen is, ez okozott némi fejtörést és még több higgadtságot igényelt tőlünk. Ugyanakkor úgy láttam, hogy a nehézségek nagy lökést adtak a csapatnak, szebbnél szebb akciókat vezettünk, az összes! emberelőnyünket gólra váltottuk és egymást segítve védekeztünk. Nagyszerű teljesítmény volt, gratulálok lányok!

Leány serdülő csapat megbeszélés

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem a BVSC csapata ellen

Vasárnap 14 órától leány serdülő csapatunk játszott a Széchy medencében a BVSC-Zugló ellen. A találkozó KSI győzelemmel ért véget, az eredmény 11-4 lett.

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 4, Kiss Patrícia - 3, Alaksza Kinga - 2, Kemény Amira Anna - 2.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A BVSC elleni idei második mérkőzésünk is a stabil védelemről és a remek kapusteljesítményről szólt, ezúttal azonban a támadásainkban nem voltunk elég élesek, sokszor éreztem szétszórtságot és tanácstalanságot, főként a kevésbé rutinos játékosoknál, amiben rengeteget kell még fejlődniük. A mérkőzés végén még jött álomszerű, rendkívül kreatív 4 perces szakasz, amivel szépen zártuk a meccset és magabiztosan nyertünk. Gratulálok lányok, megyünk tovább!

Leány serdülő csapatkép

Leány Serdülő Bajnokság: UVSE győzelem vasárnap

Vasárnap 10 órától serdülő lány csapatunk játszott meccset a Széchy medencében. Az ellenfél az UVSE volt. A találkozó szorosan alakult, a végeredmény 9-10 lett, a győzelmet ellenfelünk szerezte. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 3, Kiss Patrícia - 2, Alaksza Kinga - 2, Péter Nóra - 1, Kemény Amira Anna - 1. 

Bóta-Tóth Andrea értékelése: 

A középszakasz 4. fordulójában a bajnokság favoritja, a felnőtt- és juniorválogatott játékosokkal felálló UVSE volt az ellenfelünk. A meccs igazi erőfelmérőnek ígérkezett. Az első pár percben kissé megszeppenve játszottunk, de hamar rendeztük a sorainkat és felvettük a ritmust. Folyamatosan ott voltunk a nyomukban, nem hagytuk őket leszakadni, küzdöttünk, hajtottunk. Ennek eredményeképpen a 3. negyed második felére döntetlent mutatott az eredményjelző, meccsben maradva, innentől folyamatosan fej-fej mellett haladtunk. Végül a döntetlent nem sikerült megtartani, jó pár nagy helyzetünk is kimaradt, így egygólos vereség lett a vége, ami így is óriási teljesítmény. A védekezésünk az egész mérkőzésen rendkívül magas színvonalú volt, támadásban is bátrak voltunk, jó volt látni, hogy bármi történjék is, CSAPAT vagyunk! Köszönöm lányok és gratulálok!

Országos Leány Serdülő csapatkép

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem a Szentes ellen

Vasárnap serdülő csapatunk játszott a Széchy medencében a Szentes ellen. A találkozó KSI győzelemmel ért véget, az eredmény 11-8 lett a javunkra.

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 3, Kemény Amira Anna - 2, Serfőző-Celik Aranka Lana - 2, Alaksza Kinga - 2, Kiss Patrícia - 1, Korpás Janka - 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A nagyszerű erőkből álló szentesi csapat érkezett hozzánk a második fordulóban. Már az első perctől kezdve kemény fizikális játék alakult ki, amely komoly kihívás elé állított minket. Folyamatosan fej-fej mellett haladt a két csapat, védekezésünkbe néhol be-be csúszott egy-két hiba, amit ellenfelünk rendre ki is használt, elől sem jöttek be lövések, így a 4. negyed elején is még döntetlenre álltunk. Ott azonban feljebb tudtunk kapcsolni, kiváló volt a védekezésünk, amire alapozva előbb lefordulásból, majd emberelőnyből, végül akcióból is eredményesek voltunk, megnyerve ezzel a mérkőzést. Örülök annak, ahogyan a csapat a nehézségekre reagálni tudott, az esetleges hibákat kijavítva haladunk tovább! Szép volt lányok, gratulálok!

Leány serdülő időkérés

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem a BVSC ellen

Vasárnap 12 óra 30 perctől serdülő csapatunk ugrott vízbe a Szőnyi úti uszodában, ahol az ellenfelük a hazai pályán játszó BVSC-Zugló volt. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 2-15 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 4, Kemény Amira Anna - 3, Korpás Janka - 2, Péter Nóra - 1, Kiss Patrícia - 1, Osztheimer Lujza - 1, Dimitrovics Nia - 1, Alaksza Kinga - 1, Serfőző-Celik Aranka Lana - 1. 

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A középszakasz első fordulójában a Szőnyi útra látogattunk. Már az elejétől kezdve magunkhoz ragadtuk az irányítást és magabiztosan haladtunk végig az egész mérkőzésen. Stabil volt a védekezésünk, támadásban szép megoldásokat választottunk, igazi csapatjáték volt! Gratulálok lányok, szép volt! És külön gratuláció az ifjúsági csapatnak a győzelemhez!

Országos Leány Serdülő Bajnokság

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem a Dunaújváros ellen

Vasárnap 15 óra 30 perctől leány serdülő csapatunk idegenben játszott a Dunaújváros ellen. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 8-16 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 5, Serfőző-Celik Aranka Lana - 3, Forster Luca Julianna - 2, Binder Dorka - 1, Kiss Patrícia - 1, Korpás Janka - 1, Dimitrovics Nia - 1, Alaksza Kinga - 1, Hámori Dóra Tilda - 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

Ellenfelünk 2 meghatározó játékosa nélkül érkezett a mérkőzésre, így az más mederben zajlott, mint azt megszoktuk. Jól játszva már az elején jelentős előnyre tettünk szert, amit végig tartani is tudtunk, a koncentráció csak a negyedik negyedben hagyott alább valamivel, de ma még ez is belefért. Gratulálok lányok!

Országos Serdülő csapatkép

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem Tatabányán

Vasárnap 17 órától serdülő lányaink ugrottak vízbe, hogy megküzdjenek a győzelemért a Tatabánya ellen. Csapatunk folyamatosan növelve előnyét 4-11-re nyerte meg a találkozót. 

Gólszerzőink: Binder Dorka - 2, Kiss Patrícia - 2, Korpás Janka - 2, Lendvai Natasa Sára - 1, Forster Luca Julianna - 1, Dimitrovics Nia - 1, Osztheimer Lujza - 1, Alaksza Kinga - 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

Az idei utolsó mérkőzésünket Tatabányán játszottuk. Maximális koncentrációt kértem és a védekezés fontosságára hívtam fel a lányok figyelmét. Ezt teljes egészében végre is hajtották, az egész meccsen nagyon magas színvonalú volt a zónánk, ami mögött Schmuck Tünde remekül védett, 4 gólon tartva ellenfelünket. Támadásban is igazi csapatjátékot mutattunk be, amit jól mutat, hogy 8 játékosunk is betalált. Gratulálok lányok!

Országos Serdülő lány csapatkép

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem az FTC ellen

Vasárnap 14 óra 30 perctől leány serdülő csapatunk játszott a Fradi ellen a Hajós uszoda 33 m-es medencéjében. A lányok szép játékkal 15-13-ra megnyerték a mérkőzést. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 7, Kiss Patrícia - 6, Forster Luca Julianna - 1, Alaksza Kinga - 1. 

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A jó erőkből álló Ferencváros csapatával játszottunk bajnoki mérkőzést. A lányoktól maximális koncentrációt kértem már az elejétől fogva, amit maradéktalanul teljesítettek is. Hátul nagyon jól zártunk, elől eredményesen játszottunk, ennek megfelelően nagyobb előnyre tettünk szert félidőben. Ez kicsit elaltatott minket, könnyelművé váltunk, ellenfelünk mindent egy lapra feltéve minimálisra dolgozta le hátrányát, így nagyon szoros végjátékra fordultunk. Ahol igazi csapatként megújultunk és két góllal megnyertük a mérkőzést! Nagyon örülök, hogy újabb nehéz feladatot sikerült megoldanunk, büszke vagyok a lányokra!

A fotókat köszönjük Nyolczas Ivettnek!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket