Híreink

Leány serdülő csapatkép

Országos Leány Serdülő Bajnokság: UVSE győzelem vasárnap

Vasárnap 14 órától az UVSE csapatával játszottunk a Széchy medencében. A találkozó ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 8-12 lett.

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 4, Péter Nóra - 2, Alaksza Kinga - 1, Korpás Janka - 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

Az középszakasz utolsó fordulójában az UVSE csapatát fogadtuk. Az előző, rosszul sikerült egymás elleni meccsünk után a célunk az volt, hogy megmutassuk, sokkal többre is képesek vagyunk. Már a kezdésnél látszódott, hogy egyenrangú felek tudunk lenni, kemény volt az iram, de tartottuk a lépést. A harmadik negyedben védekezést váltottunk, ezzel feljöttünk 2 gólra, viszont egy-két kulcs szituációban rutintalan hibákat vétettünk, ebből az ellenfél szerzett könnyű gólokat, így négygólos vereség lett a vége. Összességében azt mondhatom, hogy nagyon jó meccset játszottunk, sok tapasztalattal gazdagodtunk és erre a teljesítményre lehet építeni! Dolgozunk tovább, fontos feladatok várnak még ránk!

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem a Fradi ellen

Vasárnap 10 órától serdülő lányaink a Fradit fogadták a Széchy medencében. A mérkőzés szorosan alakult, végül 9-6-ra csapatunk nyerte a találkozót. 

Gólszerzőink: Dimitrovics Nia - 2, Tordai Réka - 2, Kemény Amira Anna - 2, Alaksza Kinga - 1, Péter Nóra - 1, Forster Luca Julianna - 1. 

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A múlt heti rosszul sikerült meccsünk után a Fradi ellen az volt a célunk, hogy újra visszataláljunk a saját utunkra. Nagyon jól kezdtünk, sok helyzetet alakítottunk ki, hátul jól zártunk annak ellenére, hogy plusz nehézséget okozott a játékvezetői felfogás, túlzóan sokszor kerültünk emberhátrányba (összesen 17 hibapontunk lett a végére) a zónavédekezésünk ellenére. A csapat és a lányok erejét mutatja, hogy egy percre sem zökkentették ki őket a külső körülmények, fegyelmezetten védekezték ki a hátrányokat egymás után, elől jöttek a jó megoldások és magabiztosan nyertünk. Szép volt lányok, gratulálok!

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem Szentesen

Vasárnap serdülő lányaink Szentesen játszottak mérkőzést 12 óra 30 perctől. A találkozó szorosan alakult, végül csapatunk győzelmet aratott. A végeredmény 7-8 lett.

Gólszerzőink: Péter Nóra - 3, Kemény Amira Anna - 2, Binder Dorka - 1, Dimitrovics Nia - 1, Horváth Lilla 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

Vasárnap Szentesen ugrottunk medencébe. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hátul remekül zártunk, elől szépen dolgoztuk ki a helyzeteket, félidőre látszólag megnyugtató előnyt sikerült szereznünk. Azonban a harmadik negyedben elkezdtünk hibázni támadásban, kicsit egyénileg próbáltuk megoldani és átlendülni a holtponton, emiatt a védekezésben is bele-bele hibáztunk, így teljesen nyitott maradt minden a végéig. A negyedik negyedben két akciógóllal elléptünk és ez elégnek bizonyult. A találkozó végül egy Schmuck Tünde védéssel zárult, ami szimbolikus, hiszen óriási érdemei vannak abban, hogy idegenben is nyerni tudtunk! Gratulálok lányok, megyünk tovább!

Országos Serdülő Leány Bajnokság: győzelem az Eger ellen

Serdülő lányaink 12 óra 30 perctől játszottak az egriek ellen, a Bitskey uszodában. A mérkőzés csapatunk győzelmével zárult, a végeredmény 6-9 lett.

Gólszerzőink: Dimitrovics Nia - 4, Kemény Amira Anna - 3, Forster Luca Julianna - 1, Péter Nóra - 1.
 
Bóta-Tóth Andrea értékelése:
Egerben ugrottunk medencébe vasárnap. Azt kértem, hogy az előző meccsünkhöz képest a védekezésünkre jobban figyeljünk, mert az első fordulóban több elkerülhető gólt kaptunk. Ezt a lányok három és fél negyedig maradéktalanul megvalósították, remekül váltogatva az egyes védekezési variációkat, ehhez egy egészen fantasztikus kapusteljesítmény párosult. Támadásban gyakoroltuk az Eger által alkalmazott zóna elleni játékot, megvoltak a helyzetek, ezeket ugyan kis százalékban értékesítettük, de ez is a gyakorlás része, arról nem is beszélve, hogy a legtöbbüknek a második mérkőzése volt a mai napon. Az utolsó három percben egy váratlan rövidzárlat miatt kaptunk 3 gólt, ami miatt talán lehetne egy kis hiányérzetünk, de olyan sorozatban vagyunk, hogy benne van a pakliban. Minden elismerésem a lányoké, hiszen hétről hétre több fronton is helytállnak, mindig van tartásuk és a hétköznapokban is mindent megtesznek, hogy jobbak legyenek! Gratulálok lányok!
 
 
 
 
 
 
 
 

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem a Fradi ellen

Vasárnap délután serdülő lányaink játszottak a Fradi ellen idegenben. A meccs elején kevés gól született, csapatunk a második félidőben tudott ellépni. A végeredmény 5-9 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 6, Alaksza Kinga - 2, Péter Nóra - 1. 

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A Ferencváros csapata ellen ugrottunk medencébe a Népligetben vasárnap. Védekezésben ismét szenzációs teljesítményt nyújtottunk, jól olvastuk az ellenfél játékát, kapuban ismét jött az extra 5 gólon tartva a Fradit. Támadásban viszont a kemény egész pályás szoros emberfogás sokáig megakasztott minket, nehezen találtuk a játékunkat hiába készültünk rá, kapkodva próbáltuk megjátszani a helyzeteket sokszor rossz döntéseket hozva. Ahogy haladtunk előre a meccs második felében elkezdtek kitisztulni a fejek, kulcsmomentumokban megtaláltuk a helyes megoldásokat ezzel megnyertük a mérkőzést. Látszik, hogy jó a kondíciónk és stabil a védelem, ezek biztos alapokat adnak, a támadásainkban viszont van hova fejlődni, dolgozunk tovább és haladunk az utunkon! Gratulálok lányok, szép volt!

Országos Serdülő Leány Bajnokság: győzelem a Szentes ellen

Serdülő leány csapatunk vasárnap 10 órától a Szentes ellen játszott mérkőzést hazai pályán. A két csapat sokáig fej-fej mellett haladt, lányaink a meccs vége felé tudtak ellépni ellenfelüktől. A végeredmény 9-6 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 4, Kemény Amira Anna - 3, Horváth Lilla - 1, Dimitrovics Nia - 1. 

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

Vasárnap a szentesi csapatot fogadtuk, ami igazi erőpróbának ígérkezett. A védekezés fontosságára hívtam fel a lányok figyelmét, illetve ebből türelmes támadásvezetést kértem. Ez szinte maradéktalanul megvalósult, védekezésben fegyelmezetten zártunk, a számtalan blokkhoz, labdaszerzéshez extra kapusteljesítmény párosult, 6 gólon tartva az ellenfelet. Aminek külön örülök, hogy a második félidőben csak 2 gólt kaptunk. Támadásban döcögős volt a helyzetkihasználás, ez betudható annak, hogy védekezésben extra energiákat mozgósítottunk, ennek ellenére sok helyzetünk volt és megint voltak kiemelkedő teljesítmények, amikkel átlendültünk a nehézségeken. Gratulálok lányok, szép volt!

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem az Eger ellen

Vasárnap 10 órától leány serdülő csapatunk az egriek ellen játszhatott hazai pályán. A mérkőzés KSI győzelemmel ért véget, az eredmény 14-8 lett.

Gólszerzőink: Kemény Amira 3 - Horváth Lilla 2 - Tordai Réka 2 - Péter Nóra 1 - Forster Luca 1 - Binder Dorka 1 - Korpás Janka 1 - Szabó Ágnes 1 - Lévai Rozália 1 - Móger Léna 1.

A felsőházi rájátszásban először az Eger csapatával találkoztunk. Az első két negyedben csak kerestük önmagunkat, számtalan helyzetet dolgoztunk ki, ítéleteket szereztünk, de egyszerűen nem találtuk a helyes megoldásokat elől, ennek következtében a védekezésben is becsúsztak hibák, emiatt több gólt kaptunk, mint amit szoktunk. Félidőben rendeztük a sorokat, védekezésünk összeállt, ebből jöttek a lefordulások, amivel elléptünk az egriektől és magabiztosan hoztuk a meccset. Kicsit döcögős volt ugyan a játékunk, de van ilyen, pozitív, hogy felül tudtunk kerekedni a nehézségeken és csapatmunkával nyerni tudtunk! Szép volt lányok!

 
 
 
 
 
 

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem a BVSC ellen

Vasárnap a Szőnyi úton játszott serdülő csapatunk 16 óra 30 perctől, ahol az ellenfél a BVSC volt. A találkozó KSI győzelemmel ért véget, a végeredmény 3-14 lett.

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 4, Forster Luca Julianna - 2, Alaksza Kinga - 2, Horváth Bodza - 2, Binder Dorka - 1, Tordai Réka - 1, Péter Nóra - 1, Korpás Janka - 1. 

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

Az alapszakasz utolsó fordulójában a Szőnyi útra látogattunk. A védekezésünk nagyon rendben volt, az ellenfél támadásait jól olvastuk, sok besegítéssel, blokkokkal segítettük kapusunkat, jól mutatja ezt a 3 kapott gól is. Ez megalapozta a támadásainkat, sorra alakítottuk ki a helyzeteket, amit nagy százalékban értékesítettünk is. Látszik, hogy jó erőben vannak a lányok, a kettős terhelést jól bírják, egyre jobban színesedik a játékunk, szépen haladunk az utunkon! Gratulálok mindenkinek!

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem a Polo SC ellen

Vasárnap 10 órától serdülő lányaink játszottak mérkőzést a Széchyben, az ellenfél a Polo SC volt. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 22-7 lett. 

Gólszerzőink: Alaksza Kinga 5 - Korpás Janka 4 - Dimitrovics Nia 3 - Péter Nóra 3- Forster Luca 2 - Horváth Bodza 1 - Kikindai Magdaléna 1 - Horváth Lilla 1 - Binder Dorka 1 - Szabó Ágnes 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

Idei első mérkőzésünket a Polo SC ellen vívtuk. Nagyon jó lehetőség volt, hogy felelevenítsük, amit ősszel elkezdtünk, illetve támadásban a játékkapcsolatokat tovább erősítsük. Azt gondolom ez sikerült, szép dolgokat láttunk elől. Ami kicsit hiányérzetem van, az egy-egy elleni védekezés, hiába játszottunk szoros emberfogást, túlzóan sok kiállítást kaptunk, ezen is dolgozunk tovább! Gratulálok a gyermek kapusoknak, szépen mutatkoztak be, illetve nagy gratuláció a tegnapi OBI/B-s meccshez, szép volt lányok!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket