Híreink

Leány serdülő csapatkép

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem Székesfehérváron

Vasárnap 12 óra 30 perctől serdülő csapatunk Székesfehérváron játszott a hazaiak ellen. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 2-23 lett. 

Gólszerzőink: Forster Luca Julianna - 6, Tordai Réka - 6, Ábrahám Teréz - 3, Móger Léna - 2, Kikindai Magdaléna - 2, Lévai Rozália - 2, Szabó Ágnes - 1, Horváth Lilla - 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A fehérvári mérkőzésen nagyrészt a fiatalabbak kaptak lehetőséget, amivel maradéktalanul élt is mindenki, szép megoldásokat láttunk, fegyelmezett védekezéssel. Gratulálok lányok!

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem a Tatabánya ellen

Vasárnap 10 órától serdülő lányaink a Tatabánya csapatát fogadták a Széchy medencében. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 13-5 lett. 

Gólszerzőink: Binder Dorka - 3, Alaksza Kinga - 3, Forster Luca Julianna - 2, Korpás Janka - 2, Kemény Amira Anna - 1, Paupa Eszter - 1, Horváth Lilla - 1. 

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

Az alapszakasz második körébe fordultunk a Tatabánya elleni mérkőzéssel. Ezúttal jobban sikerült az ellenfél kiemelkedő játékosainak semlegesítése, mint az első fordulóban, köszönhetően a magasabb koncentrációnak, ezzel együtt a stabil védekezésnek. Támadásainkat szépen szövögettük, amelyekben még mindig sok a hiba, páran fáradtabbak a szokásosnál, de szerencsére mindig akadnak kiemelkedő teljesítmények, amik átlendítenek a holtpontokon! Gratulálok lányok!

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem vasárnap a BVSC ellen

Vasárnap 14 órától serdülő lányaink a BVSC csapatát fogadták a Széchy medencében. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 10-3 lett. 

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 2, Kemény Amira Anna - 2, Forster Luca Julianna - 2, Binder Dorka - 2, Péter Nóra - 1, Paupa Eszter - 1. 

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

Vasárnap a jól szervezett BVSC volt az ellenfelünk. Már a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és apránként léptünk el a zuglóiaktól. A védekezésünk egészen extra volt, az ellenfél meghatározó játékosait jól semlegesítettük, ehhez hozzájárult kapusunk parádés teljesítménye, sokszor kisegítve a csapatot egy-egy figyelmetlenség kapcsán. Elől szinte végig zóna ellen támadtunk, tudtuk gyakorolni az ehhez szükséges taktikai elemeket. Ezekbe csúsztak hibák, de ez benne van a tanulási folyamatban. Gratulálok lányok, szép volt!

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem a Polo SC ellen

Vasárnap 17 órától serdülő lányaink a Polo SC ellen játszottak a Hajósban. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 6-22 lett. 

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 4, Alaksza Kinga - 4, Korpás Janka - 4, Péter Nóra - 3, Dimitrovics Nia - 2, Horváth Bodza - 2, Binder Dorka - 1, Forster Luca Julianna - 1, Péter Alma Gabriella - 1.

Vasárnap a Polo SC volt az ellenfelünk és a várakozásoknak megfelelően magabiztos győzelmet arattunk, DE! Nagyon hullámzó a teljesítményünk, negyedeken belül tudunk igen magas szinten játszani, ami egyébként szerintem a valós tudásunk, és utána jön menetrendszerűen a rövidzárlat, néhol érthetetlen hibákkal. Az edzéseken befektetett rengeteg energia így nem mindig tükröződik a játékban, ami fejben dől el elsősorban, ezen szeretném, ha javítanánk! Gratulálok a győzelemhez, folytatjuk az utunkat!

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem vasárnap

Vasárnap 14 óra 30 perctől serdülő lányaink a Dunaújváros csapatát fogadták a Hajósban. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 11-7 lett. 

Gólszerzőink: Kemény Amira Anna - 5, Binder Dorka - 2, Péter Nóra - 2, Kikindai Magdaléna - 1, Korpás Janka - 1. 

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

Vasárnap a Dunaújváros csapatát fogadtuk. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, viszontagságos időszakban vagyunk. Nagyon jól kezdtünk, 4-0-ás villámrajtot vettünk, azután megtört a lendület, ellenfelünket meccsbe hoztuk egy-egy elkapkodott lövéssel, megoldással, rossz visszarendeződéssel és ezt cipeltük végig szinte az egész meccs alatt. Látszik, hogy továbbra sem találjuk a csapatjátékunkat támadásban, az összeszokás hiánya egyelőre itt érződik jobban. Ami biztató, hogy a védekezés kezd összeállni, a kapusteljesítmény is stabil, kiemelkedő egyéni teljesítmények is voltak, erre lehet építkezni, türelmesen dolgozunk tovább! Gratulálok lányok!

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem a Tatabánya ellen

Vasárnap serdülő lányaink is a Tatabányával játszottak mérkőzést 13 órától idegenben. A meccs végeredménye 7-13 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Binder Dorka - 4, Kemény Amira Anna - 3, Korpás Janka - 3, Dimitrovics Nia - 1, Péter Nóra - 1, Horváth Lilla - 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

Idei első mérkőzésünket Tatabányán játszottuk. Nagyon rosszul kezdtünk, nyomát sem láttam az elmúlt hetekben az edzéseken mutatott játékunknak, dekoncentráltnak és görcsösnek tűntek a lányok. Szünetben rendeztük a sorokat, a fiatalabbak lendületet tudtak adni és végül magabiztos győzelmet arattunk. Látszik, hogy nagyon az elején vagyunk, új csapatot építünk, ennek vannak állomásai, ez volt az első, megyünk és dolgozunk tovább! Gratulálok lányok!

Országos Leány Serdülő csapatkép

Országos Leány Serdülő Bajnokság: UVSE győzelem

Vasárnap leány serdülő csapatunkat az UVSE fogadta a Hajós uszoda fedett medencéjében. A sok gólos találkozó ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 20-14 lett. 

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 6, Kiss Patrícia - 2, Alaksza Kinga - 2, Forster Luca Julianna - 2, Binder Dorka - 1, Kemény Amira Anna - 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A bajnoki középszakasz utolsó fordulójában a legnagyobb favorit UVSE csapatával játszottunk. Célunk az előző meccshez hasonlóan az volt, hogy végig kiélezett csatára késztessük a felnőtt és korosztályos válogatottakkal felálló ellenfelünket. A lányok minden várakozásomat felülmúlták, rendkívül kreatívan és bátran támadtak, egymást segítve védekeztek, volt jó pár kiemelkedő egyéni teljesítmény, ennek megfelelően a harmadik negyed végén még döntetlent mutatott az eredményjelző. A negyedik játékrészre elfáradtunk, de az utolsó pillanatig küzdöttünk, nagyon jó volt ezt látni! Köszönöm a lányoknak az ezen a mérkőzésen, valamint az eddig eltelt szezonban a mutatott játékot és hozzáállást! Gratulálok és folytatjuk tovább a megkezdett munkát, vár ránk a rájátszás!

Leány serdülő csapat megbeszélés

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem az egriek ellen

Vasárnap 14 órától leány serdülő csapatunk játszott meccset a Tigra-Zf-Eger ellen a Komjádi uszodában. A találkozó magabiztos KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 18-6 lett. 

Gólszerzőink: Kiss Patrícia - 3, Serfőző-Celik Aranka Lana - 3, Alaksza Kinga - 3, Binder Dorka - 2, Péter Nóra -  2, Forster Luca Julianna - 2, Lendvai Natasa Sára - 1, Korpás Janka - 1, Dimitrovics Nia - 1.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A középszakasz hetedik fordulójában az Eger csapatát láttuk vendégül. Az egri mérkőzésen elért nagy különbségű győzelmünk ellenére kemény csatára számítottunk, ami be is igazolódott. Ellenfelünk rendkívül harcosan állt bele a meccsbe, olykor talán túl keményen is, ez okozott némi fejtörést és még több higgadtságot igényelt tőlünk. Ugyanakkor úgy láttam, hogy a nehézségek nagy lökést adtak a csapatnak, szebbnél szebb akciókat vezettünk, az összes! emberelőnyünket gólra váltottuk és egymást segítve védekeztünk. Nagyszerű teljesítmény volt, gratulálok lányok!

Leány serdülő csapat megbeszélés

Országos Leány Serdülő Bajnokság: győzelem a BVSC csapata ellen

Vasárnap 14 órától leány serdülő csapatunk játszott a Széchy medencében a BVSC-Zugló ellen. A találkozó KSI győzelemmel ért véget, az eredmény 11-4 lett.

Gólszerzőink: Lendvai Natasa Sára - 4, Kiss Patrícia - 3, Alaksza Kinga - 2, Kemény Amira Anna - 2.

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A BVSC elleni idei második mérkőzésünk is a stabil védelemről és a remek kapusteljesítményről szólt, ezúttal azonban a támadásainkban nem voltunk elég élesek, sokszor éreztem szétszórtságot és tanácstalanságot, főként a kevésbé rutinos játékosoknál, amiben rengeteget kell még fejlődniük. A mérkőzés végén még jött álomszerű, rendkívül kreatív 4 perces szakasz, amivel szépen zártuk a meccset és magabiztosan nyertünk. Gratulálok lányok, megyünk tovább!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket