Híreink

Országos Leány Gyerek Bajnokság: bronzérmes lett csapatunk

Pénteken kezdetét vette az Országos Leány Gyerek Bajnokság nyolcas döntője. A meccsek Győrben kerültek megrendezésre. Az első mérkőzésen fölényes győzelmet arattunk, azonban a döntőbe jutásért vívott csatában ötméteres párbajban alulmaradtunk a Szentes ellen. A lányok vasárnap így a bronzéremért játszhattak, amit viszont szép játékkal megnyertek. 

KSI SE - DIGI-EGER : 18 - 7

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 7, Lévai Rozália - 4, Horváth Lilla - 2, Szakváry Júlia - 2, Kókány Zsófia Renáta - 1, Rappai Réka Anna - 1, Tordai Réka - 1. 

KSI SE - ProInterier Szentes : 12 - 14

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 5, Lévai Rozália - 2, Kókány Zsófia Renáta - 2, Horváth Lilla - 2, Szabó Ágnes - 1. 

GYVSE-UNI-GYŐR - KSI SE : 5 - 14

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 4, Zilahy Aliz - 2, Kókány Zsófia Renáta - 2, Tordai Réka - 2, Szabó Ágnes - 1, Szakváry Júlia - 1, Fodor Boglárka - 1, Horváth Lilla - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Nagy reményekkel vágtunk bele a hétvégi bajnoki rájátszásba. Azért mentünk Győrbe, hogy bajnokcsapatként térjünk haza. A pénteki napon az Eger elleni meccs jól sikerült. Szombati napon is jól indult a mérkőzésünk a Szentes ellen, de félidőben elvesztettük a fonalat. Megremegett a kezünk és fontos helyzetekben hibáztunk. 5 m-es párbajba torkollott a mérkőzés, ahol alulmaradtunk. Vasárnapra sikerült a csapatnak kihúzni saját magát ebből a nehéz helyzetből. Becsületbeli ügy volt, hogy megnyerjük a vasárnapi meccset, ami sikerült. Emellett, úgy gondolom, hogy ez a harmadik helyezés igazából egy kis sebtapasz volt a szombati nagy sebre. Én és a csapatom is csalódásként élte meg ezt a harmadik helyet, ez egy fájó tanuló pénz. Köszönöm az egyesület, a kollégáim és a szülők támogatását.
Hajrá KSI!

Leány Gyermek 2 (2010-2011): két győzelem

Leány csapatunk szombaton két meccset játszott AQUA SE Nyíregyháza és az Amazounok Szolnok ellen. Mindkét találkozó KSI győzelemmel ért véget.

AQUA SE Nyíregyháza - KSI SE : 5 - 18

Gólszerzőink: Tordai Réka - 4, Antal Zsófia Teréz - 3, Ehmann-Nagy Bettina - 3, Szabó Veronika - 2, Nagy Anna Csenge - 2, György Katalin - 2, Horváth Manna - 1, Kőrösfőy Titanilla - 1. 

Amazounok Szolnok - KSI SE : 3 - 31

Gólszerzőink: Antal Zsófia Teréz - 5, Tordai Réka - 4, Kőrösfőy Titanilla - 3, Busák Dóra Hanna - 3, Szabó Veronika - 3, Ehmann-Nagy Bettina - 2, Balla Réka - 2, György Katalin - 2, Horváth Manna - 2, Deteky Melinda Erzsébet - 2, Csányi Ágnes - 2, Nagy Anna Csenge - 1.

Bozi Áron értékelése:

A Nyíregyháza és a Szolnok csapata ellen játszottunk. Az első mérkőzésen számítottunk nagyobb ellenállásra, ami az első negyedben meg is valósult. A védekezésünknek köszönhetően sikerült negyedről negyedre növelni az előnyünket a Nyíregyháza csapata ellen, és megnyerni a mérkőzést. A második mérkőzésen egy nálunk sokkal kevésbé tapasztalt csapattal játszottunk, és nyertünk.
 
 
 
 
 
 
 

Országos Leány Gyerek Bajnokság: szoros meccs az UVSE ellen

Vasárnap 15 óra 15 perctől gyerek csapatunk az UVSE-t fogadta a Széchy medencében. A találkozó végig szoros volt, így a rendes játékidőben döntetlen lett az eredmény. A mérkőzés végkimeneteléről büntetőpárbaj döntött, ahol az UVSE egy góllal többet tudott szerezni, így végül 13-14-re megnyerték a meccset. 

Gólszerzőink: Lévai Rozália - 4, Alaksza Kinga - 3, Horváth Lilla - 2, Zilahy Aliz - 2, Fodor Boglárka - 1, Kókány Zsófia Renáta - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Gratulálok az UVSE csapatának győzelemhez.
A mai mérkőzésen a tudásunk alatt játszottunk, lassúak voltunk, és pontatlanok. Több olyan nagy hibát is vétettünk, amiből gólt kaptunk. Bár 5 perccel a mérkőzés vége előtt sikerült ellépnünk négy góllal az ellenféltől, az utolsó 1 percben mégis sikerült az ellenfélnek két gólt lőni, amivel kiegyenlítették a mérkőzést. A döntetlen állás után jöhettek a büntetők, amiből, mi hibáztunk egyet, az ellenfél nem.
Megyünk tovább három hét múlva rájátszás amire gőzerővel készülünk.
Hajrá KSI!

Országos Leány Gyerek Bajnokság: győzelem a Fradi ellen

Vasárnap 11 óra 15 perctől leány gyerek csapatunk a Fradit fogadta a Széchy medencében. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 11-5 lett. 

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 3, Horváth Lilla - 3, Tordai Réka - 2, Lévai Rozália - 1, Szabó Ágnes - 1, Kókány Zsófia Renáta - 1. 

Bozi Áron értékelése:

A Fradi ellen játszani mindig kihívás. A lányok figyelmesen kezdték a mérkőzést. A támadásaink és a védekezésünk pontos volt, amikor nem sikerült a védekezés, kapusunk a helyén volt és kivette a részét a csapatmunkából. A mérkőzés félidejében 5-1 volt az állás és összesen 3 kiállítási hibánk volt amivel nagyon elégedett vagyok. A második félidőben is jól játszottunk, bár itt volt több hibánk. Összességében tetszett amit ma láttam, gratulálok a lányoknak a győzelemhez.

Országos Leány Gyerek Bajnokság: győzelem a Szentes ellen

Vasárnap 11 óra 15 perctől leány gyerek csapatunk játszott meccset a Szentes ellen idegenben. A találkozó KSI győzelemmel ért véget, az eredmény 3-12 lett.

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 4, Horváth Lilla - 3, Tordai Réka - 2, Kókány Zsófia Renáta - 1, Zilahy Aliz - 1, Szabó Ágnes - 1. 

Bozi Áron értékelése:

A mai mérkőzést nagyon jól kezdtük, védekezésben jól helyezkedtünk, a támadásokat sikerült góllal lezárni. A védekezés egész mérkőzés alatt jól ment. A támadásban a második negyed felétől a harmadik negyed feléig volt egy hosszabb gólcsendünk, ezt sikerült megtörni, és újra kihasználni a helyzeteinket.
Gratulálok a lányoknak ez szép munka volt.

Országos Leány Gyerek Bajnokság: győzelem idegenben

Leány gyerek csapatunk 11 óra 15 perctől játszott az egriek ellen idegenben. A második negyedben sikerült háromgólos előnyre szert tettünk, amit a későbbiekben növelni tudtunk, így KSI győzelem született, a találkozó végeredménye 7-14 lett.

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 6, Horváth Lilla - 3, Lévai Rozália - 2, Szakváry Júlia - 1, Tordai Réka - 1. 

Bozi Áron értékelése:

A mai mérkőzés nagyon rosszul indult számunkra. A védekezésünk lyukas volt, és ez elől is elbizonytalanította a lányokat. Emellett kapust is cseréltem. Az első negyed végén 5-3-ra vezetett az Eger, teljesen megérdemelten. Az első negyed után felhívtam a lányok figyelmét, hogy jobban koncentráljanak a védekezésre. A második negyedtől mintha kicserélték volna őket, nagyon fegyelmezett védekezést mutattak, és a támadások is jól sikerültek. A mérkőzés hátralévő részében összesen két gólt kaptunk. Összességében örülök, hogy a lányok higgadtak tudtak maradni, és tudtak váltani. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez! Hajrá KSI!

Országos Leány Gyerek Bajnokság: győzelem a Fradi ellen

Vasárnap leány csapatunk a Fradival játszott 14 óra 15 perctől a Népligetben. A találkozó KSI győzelemmel ért véget, az eredmény 11-18 lett.

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 7, Tordai Réka - 4, Horváth Lilla - 3, Lévai Rozália - 1, Antal Zsófia Teréz - 1, Kókány Zsófia Renáta - 1, Zilahy Aliz - 1.

Bozi Áron értékelése:

A mérkőzés nehezen indult számunkra. A Fradi védekezésben nagyon jól zárt, de a csapatom megértette, hogy sokat kell mozogni támadásban ahhoz, hogy sikeresek legyenek. A védekezésben is voltak hibák, de egy védekezés váltással sikerült stabilabbá tenni magunkat hátul. A harmadik negyedtől el tudtunk lépni az ellenféltől, és egyre nagyobbra növelni a két csapat közti eredményt. A mai és múlt heti meccsen is sok gólt kaptunk, amit szeretnék kijavítani a csapatomnál, így a következő két hét ennek a jegyében fog eltelni. Összességeben örülök a győzelemnek, és gratulálok a lányoknak. Hajrá KSI!

Országos Leány Gyerek Bajnokság: győzelem a Szentes ellen

Leány gyerek csapatunk vasárnap 11 óra 15 perctől a Széchy medencében játszott a Szentes csapata ellen. A meccs szorosan indult, aztán a harmadik negyedben sikerült nagyobb előnyre szert tenni, így végül KSI győzelem született. A végeredmény 16-11 lett.

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 9, Tordai Réka - 3, Kókány Zsófia Renáta - 2, Lévai Rozália - 1, Fodor Boglárka - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. A mai mérkőzésen nem játszottunk jól, ellenben nagyon sok jó egyéni megoldás született. A mérkőzés első két negyede elég kaotikusra sikeredett, amiből mi tudtunk előbb kijönni. A harmadik negyedben sikerült rendezni a védekezésünket és pontosabbá tenni a támadásainkat. Összességében örülök, hogy nyertünk, de sokkal fegyelmezettebben kell játszani és viselkedni.

Országos Leány Gyerek Bajnokság: győzelem az egriek ellen

Vasárnap leány gyerek csapatunk az Egert fogadta otthonában. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 21-6 lett.

Gólszerzőink: Tordai Réka - 6, Alaksza Kinga - 4, Szabó Ágnes - 3, Horváth Lilla - 3, Fodor Boglárka - 1, Rappai Réka Anna - 1, Kókány Zsófia Renáta - 1, Lévai Rozália - 1, Szakváry Júlia - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Elkezdődött a bajnokság középszakasza. Fontos a bajnokságnak ebben a részében, az egyre magabiztosabb játék kialakulása által az önbizalomszerzés, és egységes csapattá válás. A mérkőzés előtt a védekezés fontosságát emeltem ki a lányoknak. Ez jól működött, viszonylag kevés kiállítást kaptunk, és a kapott gólok mennyisége is elfogadható. Támadásokban is sokan eredményesek voltak, egy két hibától eltekintve az is jól ment. Gratulálok a lányoknak, csak így tovább!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket