Híreink

Leány Gyermek csapatkép

Országos Leány Gyerek Bajnokság: UVSE győzelem

Vasárnap 15 óra 30 perctől csapatunkat az UVSE fogadta a margitszigeti fedett uszodában. Szorosan kezdődött a meccs, az utolsó negyedben ellenfelünk azonban jelentős előnyt alakított ki, így a végeredmény 22-15 lett a javukra. 

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 6, Dimitrovics Nia - 4, Horváth Lilla - 3, Péter Nóra - 1, Szabó Ágnes - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Először is gratulálok az UVSE csapatának a győzelemhez.
A csapatommal kapcsolatosan, pozitív és negatív dolgok egyaránt kavarognak bennem. Pozitív dolgok között, az egyik, hogy három negyedig szoros volt a mérkőzés, annak ellenére, hogy volt két hiányzónk is. Emellett többször kinyílhatott volna az olló a két csapat között, mégis sikerült meccsben maradni a negyedik negyed elejéig. Pozitívum az is, hogy 15 gólt tudtunk lőni, sok szép megoldással. Negatívumok leginkább a védekezésünkben vannak. A kapott gólok mennyisége az nagyon sok, és hiába, hogy az egyik legjobb csapat ellen játszottunk a huszonkét gólnak a felét is sokallanám.
Ebből a bajnokságból még van 12 negyedünk hátra, szeretnénk a legjobbat kihozni magunkból. Van három hetünk az első negyedig, ennyi időnk van a hibáink kijavítására.
Hajrá Lányok!

Leány Gyermek csapatkép

Országos Leány Gyerek Bajnokság: győzelem az Eger ellen

Leány gyerek csapatunk vasárnap 15 óra 15 perctől játszhatott mérkőzést a Tigra-Zf-Eger ellen. A mérkőzés csapatunk győzelmével zárult, a végeredmény 18-10 lett. 

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 7, Péter Nóra - 3, Dimitrovics Nia - 3, Péter Alma Gabriella - 2, Kikindai Magdaléna - 1, Lévai Rozália - 1, Zilahy Aliz - 1. 

Bozi Áron értékelése:

A mérkőzést sikerült fegyelmezetten kezdeni védekezésben, támadásban viszont lassúak és körülményesek voltunk, de így is sikerült az első negyed végére 3-1-re vezetni. A második és harmadik negyedben sorra követtük el a nagyobbnál nagyobb védekezési hibákat amiket ki is használt az ellenfelünk. Ebben a szakaszban az eredményes támadójátékunknak köszönhetően tudtuk növelni a két csapat közti különbséget. Az utolsó negyedet sikerült az első negyedhez hasonlóan fegyelmezetten játszani és csak 1 gólt kapni. Gratulálok a győzelemhez, de a védekezésben rendet kell tenni a fejekben.

Leány Gyermek csapatkép

Leány Gyermek II. - győzelem a Dunaújváros ellen

Leány csapatunk szombaton két mérkőzést játszott a DFVE ellen, a Hajós Alfréd uszodában. Mindkét meccs KSI győzelemmel zárult, az első végeredménye 14-6, míg a másodiké 12-9 lett. 

Gólszerzőink az első meccsen: Horváth Lilla - 7, Alaksza Kinga - 5, Szabó Ágnes - 1, Lévai Rozália - 1. 

Gólszerzőink a második meccsen: Alaksza Kinga - 6, Lévai Rozália - 4, Horváth Lilla - 1, Fodor Boglárka - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Az első mérkőzésen sikerült egyből nagy előnyre szert tenni, amit a mérkőzés végéig meg tudtunk tartani. A második mérkőzés izgalmasabbra sikeredett. A félidő végén még vezetett az ellenfelünk. A meccs kulcsa az volt, hogy a lányok elkezdtek szorosabban keményebben védekezni amiből sikerült megúszás gólokat lőni, illetve több betörést csináltak támadásban, így sikerült megnyerni a második meccset is. Gratulálok a lányoknak sok szép megmozdulással örvendeztették meg a közönséget illetve engem. Köszönöm.

Országos lány csapatkép

Országos Leány Gyermek Bajnokság: győzelem a BVSC ellen

Vasárnap 15 óra 15 perctől gyerek csapatunk játszott mérkőzést hazai pályán a BVSC-Zugló ellen. A találkozó 2 gólos KSI előnnyel ért véget, az eredmény 14-12 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Péter Nóra - 5, Alaksza Kinga - 5, Lévai Rozália - 2, Dimitrovics Nia - 1, Horváth Lilla - 1. 

Bozi Áron értékelése:

A mai nap a BVSC volt az ellenfél. A mérkőzés előtt mindenkiben nagy volt a bizonyítási vágy, hogy megmutassuk saját magunknak, hogy jobbak vagyunk mint a BVSC. Ehhez képest szörnyen indult a mérkőzés. A támadásainkban lassúak voltunk és nem sikerült megcsinálni a megbeszélt taktikát a BVSC zónája ellen. A mérkőzésen már 7-2 arányban is vezetett az ellenfelünk. Innen sikerült szép lassan rendezni a védekezésünket és váltani támadásban is, ami meghozta a sikert. A harmadik és a negyedik negyedre sikerült megérkezni a meccsre, megjött az önbizalmunk bátran és gyorsan játszottunk. Nagyon büszke vagyok a lányokra, mert kéz a kézben sikerült egymást kihúzni a gödörből és kiharcolni ezt a mai győzelmet. GRATULÁLOK!

Leány gyerek csapat

Leány Gyermek Országos Bajnokság: az UVSE győzött a meccsen

Vasárnap délelőtt leány gyermek csapatunk játszott meccset a Széchy medencében az UVSE ellen. A találkozó végeredménye 9-13 lett, ellenfelünk javára. 

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 6, Péter Nóra - 2, Lévai Rozália - 1. 

Bozi Áron értékelése: 

Gratulálok az UVSE csapatának a győzelemhez. A mérkőzés első három negyedében fej fej mellett haladt a két csapat, bár többnyire mi szaladtunk az eredmény után. Nyolc nyolcas állásnál az ellenfél újból két gólos előnyt szerzett, ahonnan már nem tudtunk felállni. A mérkőzést egészében tekintve, mainál jobban kell védekeznünk az ilyen jó csapatok ellen. Támadásban még több mozgásra van szükség. Dolgozunk tovább!

Leány gyerek csapatkép

Országos Leány Gyermek Bajnokság: győzelem az Eger csapata ellen

Vasárnap 11 óra 15 perctől gyerek csapatunk játszott meccset a Bárány uszodában, Egerben. A lányok nagyarányú győzelmet arattak, a végeredmény 9-16 lett a KSI javára.

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 5, Dimitrovics Nia - 4, Horváth Lilla - 3, Lévai Rozália - 2, Péter Nóra - 1, Péter Alma Gabriella - 1.

Bozi Áron értékelése:

A mai mérkőzésünket sok hibával kezdtük a támadásokban. Az elől kihagyott helyzetek miatt sikerült az első két negyedet szorossá tennünk. A harmadik negyedben elléptünk az Egertől, és végül magabiztos győzelmet arattunk. A védekezésünkben sok hibát vétettünk, sokszor elaludtak a lányok. Ezeket a hibákat ki kell javítani. Ugyanakkor jó volt látni, hogy régebben használt taktikai elemeket, amiket mostanában nem gyakoroltunk elő tudott venni a csapat és sikerrel használta. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez.

Leány Gyermek csapatkép

Országos Leány Gyerek Bajnokság: győzelem a Dunaújváros ellen

Vasárnap 14 óra 15 perctől leány gyermek csapatunk Dunaújvárosban játszott mérkőzést a hazai csapat ellen. Szorosan alakult a meccs végül azonban a KSI-s lányok győzelmet tudtak aratni. A végeredmény 11-12 lett a javunkra. 

Gólszerzőink: Horváth Lilla - 4, Alaksza Kinga - 3, Dimitrovics Nia - 2, Péter Alma Gabriella - 2, Szabó Ágnes - 1. 

Bozi Áron értékelése:

A mérkőzést védekezésben nagyon fegyelmezetten kezdtük, de támadásban sokszor távol maradtunk az ellenfél kapujától, így kevés helyzetünk volt az első két negyedben. A harmadik negyedben sikerült támadásban ritmust váltanunk, feljebb toltuk a támadásunkat, többet járt a labda fent, ezáltal jobban megtaláltuk a centereinket, illetve a beinduló játékosokat. Sajnos ezzel párhuzamosan egyre több kiállítást kaptunk. Bár a mérkőzés alatt volt négy gólos különbség is, az Újvárosnak sikerült visszazárkóznia. A végjáték szorosra sikerült, de higgadt tudott maradni a csapat, így egy góllal győzni tudtunk. Annak tudatában, hogy ez a Dunaújváros egy héttel korábban megverte a Fradi csapatát, aki ezt csoportot vezeti, ez egy értékes győzelem volt a számunkra. Alapvetően a lányokhoz az volt a kérésem mérkőzés előtt, hogy a védekezés legyen rendben, ezt úgy gondolom, hogy két negyedig nagyon ügyesen megcsinálták. Továbbiakban törekednünk kell arra, hogy ezt a védekezést bírjuk egész mérkőzésen. Gratulálok a lányoknak.

Országos lány csapatkép

Országos Leány Gyerek Bajnokság: a Tatabánya nyert otthonában

Vasárnap 15 óra 45 perctől leány gyerek csapatunk mérkőzött meg a Tatabányával. A meccs ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 9-7 lett a javukra. 

Gólszerzőink: Péter Nóra - 3, Horváth Lilla - 3, Alaksza Kinga - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Gratulálok a Tatabányának a győzelemhez. Ezen a mérkőzésen sikerült megverni saját magunkat. A mérkőzés előtti megbeszélésen több dologra hívtam fel a lányok figyelmét, amiket mégis sorra elkövettünk. Két gólt is távoli szabaddobásokból kaptunk, és tudtuk, hogy melyik játékosokra kell figyelni, még is ők lőtték a gólokat. Támadásban nem sikerült tempót váltanunk, pontatlanok voltunk. Több emberünknek sikerült gólhelyzetbe kerülni, de sorra kimaradtak a helyzetek. Amikor sikerült felzárkózni, akkor rendre óriási hibákat követtünk el. Labdát adtunk el, rosszul helyezkedtünk védekezésben, amire kaptuk a kiállításokat és a gólokat.

Leány Gyermek csapatkép

Leány Gyermek II. - két mérkőzésen is győzelem született a Tatabánya ellen

Szombaton 13 óra 30 perctől és 15 órától is mérkőzést játszott leány csapatunk a Tatabánya ellen. A lányok mindkét találkozót győzelemmel zárták. 

Tatabánya - KSI : 0 - 25

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 5, Horváth Lilla - 5, Zilahy Aliz - 4, György Katalin - 3, Lévai Rozália - 2, Kovács Eszter Dóra - 2, Papp Szonja Napsugár - 1, Rappai Réka Anna - 1, Csányi Ágnes - 1, Kőrösfőy Titanilla - 1. 

Tatabánya - KSI : 3 - 25

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 5, Szakváry Júlia - 5, Lévai Rozália - 4, Horváth Lilla - 4, Rappai Réka Anna - 3, György Katalin - 2, Zilahy Aliz - 1, Csányi Ágnes - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Ebben a bajnokságban most játszottuk a második és kilencedik fordulót. Itt oda-visszavágó rendszer van, így két mérkőzést játszottunk a Tatabányával. Mind a két meccsen jól védekeztünk, de folyamatosan fel kellett hívni a lányok figyelmét, mert hajlamosak a könnyelműségre. Nagyon örültem, hogy a fiatalabb korosztály is jól megállta a helyét a vízben. Gratulálok a lányoknak.

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket