Híreink

Országos Leány Gyerek Bajnokság: győzelem a BVSC ellen

Vasárnap gyerek csapatunk 15 óra 15 perctől a BVSC-vel játszott mérkőzést a Széchy medencében. Lányaink előnyüket folyamatosan növelve megnyerték a mérkőzést, a végeredmény 15-2 lett. 

Gólszerzőink: Horváth Lilla - 5, Tordai Réka - 3, Zilahy Aliz - 2, Kókány Zsófia Renáta - 2, Alaksza Kinga - 2, Fodor Boglárka - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Gratulálok a csapatomnak, a győzelemhez. Védekezésben nagyon jó teljesítményt mutattak a lányok, igazi csapatmunka volt. A támadásokban sokszor körülményesek és lassúak voltunk. Emellett, azért ott is láttam szép megoldásokat.

Országos Leány Gyerek Bajnokság: KSI győzelem a Hajósban

Vasárnap leány gyerek csapatunk is vízbe ugrott 15 óra 45 perctől a Polo SC ellen. A végeredmény 7-21 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Tordai Réka - 6, Lévai Rozália - 4, Szabó Ágnes - 4, Szakváry Júlia - 2, Zilahy Aliz - 1, Szabó Veronika - 1, Rappai Réka Anna - 1, Szabados Lili Anna - 1, Papp Szonja Napsugár - 1. 

Bozi Áron értékelése:

A mai napon egy nálunk gyengébb ellenfél ellen játszottunk, így tudtunk olyan dolgokat gyakorolni, ami még nem mennek jól, de szoros mérkőzésen egy egy, ilyen szituáció jól lereagálása jelentheti a sikert.
Védekezésben történtek elalvások, amik meg is bosszulták magukat. Ezek azért zavaróak, mert egyszerű helyzetekben történtek. Jó volt látni, hogy a fiatalabb játékosok is ügyesen helyt álltak.
Összességében jó gyakorlás volt, és volt tanulsága mindenki számára.

Országos Leány Gyerek Bajnokság: győzelem gyerek csapatunknál is

Vasárnap 17 órától leány gyerek csapatunk ugrott vízbe a Dunaújváros ellen. A meccs KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 14-7 lett. 

Gólszerzőink: Tordai Réka - 4, Horváth Lilla - 3, Alaksza Kinga - 3, Lévai Rozália - 2, Zilahy Aliz - 1, Fodor Boglárka - 1. 

Bóta-Tóth Andrea értékelése:

A hétvégi fordulóban a dunaújvárosi csapat ellen ugrottunk medencébe. A mérkőzés elején érződött, hogy mindenki nagyon izgult, ennek ellenére szép rajtot vettünk. A második negyedben aztán egy elég nagy rövidzárlat következett, kicsit elvesztettük a fonalat, amitől a háromgólos vezetésünk elfogyott. Időkérés után aztán visszavettük az irányítást, fokozatosan őröltük fel az újvárosiak ellenállását, mindig jött egy-egy kimagasló egyéni teljesítmény, amivel a csapat átlendült a nehézségeken és végül magabiztos győzelmet arattunk! Amit ki szeretnék emelni, az a csapatjáték, a fegyelmezett védekezés, mindenki nagyon akart, segített a társának, amikor kellett, ebben láttam a győzelem kulcsát! Gratulálok Mindenkinek!

Leány Gyermek 2: két győzelem szombaton

Szombaton leány csapatunk két mérkőzést játszott a 2010-2011-es bajnokságban. Mindkét mérkőzés KSI győzelemmel zárult.

KSI - BVSC : 18 - 6

Gólszerzőink: Tordai Réka - 6, Kókány Zsófia Renáta - 3, Nagy Anna Csenge - 2, Antal Zsófia Teréz - 2, Szados Lili Anna - 2, Szabó Veronika - 2, Ehmann-Nagy Bettina - 1.

KSI - AQUA SE : 19 - 11

Gólszerzőink: Tordai Réka - 9, Nagy Anna Csenge - 3, Szabó Veronika - 2, Kőrösfőy Titanilla - 1, Gyenes Lilla - 1, Csányi Ágnes - 1, Busák Dóra Hanna - 1, Ehmann-Nagy Bettina - 1.

Bozi Áron értékelése:

KSI-BVSC: A szezon első mérkőzése volt ebben a bajnokságban. Nagyon sok ügyes játékosunk van ebben a korosztályban, akikkel még a csapattá formálódás elején vagyunk. Mindenki nagyon akart, ennek a vége nyögés lett. Bár az eredmény nem ezt mutatja, de a játék nagyon akadozva ment. Összességében az eredménnyel elégedett voltam, a játékkal nem.

KSI-AQUA Nyíregyháza: Ezen a mérkőzésen elég hamar több játékosunknak két személyi hibája volt. Ezt csapat szinten sikerült megoldani, mert mindenki végig tudta játszani a mérkőzést. Hibákból itt se volt hiány a részünkről, de a csapat szinten sikerült előre lépnünk az előző meccshez képest.

Országos Leány Gyerek Bajnokság: győzelem a Tatabánya ellen

Vasárnap 11 óra 45 perctől gyerek csapatunk Tatabányán játszott a hazaiak ellen. A lányok nagyarányú győzelmet arattak, a végeredmény 4-32 lett.

Gólszerzőink: Tordai Réka - 6, Szabó Ágnes - 5, Horváth Lilla - 4, Lévai Rozália - 3, Zilahy Aliz - 3, Szabó Veronika - 3, Szakváry Júlia - 2, Kókány Zsófia Renáta - 2, Rappai Réka Anna - 1, György Katalin - 1, Papp Szonja Napsugár - 1, Fodor Boglárka - 1.

Bozi Áron értékelése:

Az volt a kérésem a lányokhoz, hogy fegyelmezett és határozott védekezéssel játszanak hátul, elöl pedig kapkodás nélkül. Ezeket sikeresen megvalósították. Szép összjátékokat láthattam a csapattól védekezésben és támadásban is, amit külön öröm volt nézni. Szép volt lányok!

Tehetséggondozó 2011-2012

Bozi Áron beszámolója:

A szombati napon két mérkőzést játszottunk ebben a bajnokságban, a BVSC és az UVSE csapatával. Az első mérkőzés 13-10 lett a javunkra, második mérkőzés 8-8-as döntetlennel zárult. Bár az eredmények ismertetésével kezdtem, ez ebben a bajnokságban és ebben a korosztályban egyáltalán nem számít, annyira, hogy nem is a lőtt gólok számát nézik, hanem hogy ki nyerte meg az adott negyedet és az alapján állapítják meg a győztest így elkerülve a nagyarányú vereségeket. Itt a fő szempont, hogy a lányokkal megismertessük és megszerettessük a vízilabdát, és minél több mérkőzés tapasztalatot szerezzenek. Azok a lányok, akik már előzőleg is nálam edzettek, nagyon ügyesen játszottak, segítették az előkészítő csoportból feljátszó lányokat. Jó volt látni, hogy a feljátszó lányok sem ijedtek meg feladattól és nagyon ügyesen helytálltak. Létszámunk még kicsi, de a lelkesedés és a munka annál nagyobb. Csak így tovább lányok, és ha bárki az ismeretségetekben kedvet kapna a vízilabdához, várjuk szeretettel. Hajrá KSI!

Leány Gyermek csapatkép

Országos Leány Gyerek Bajnokság: UVSE győzelem

Vasárnap 15 óra 30 perctől csapatunkat az UVSE fogadta a margitszigeti fedett uszodában. Szorosan kezdődött a meccs, az utolsó negyedben ellenfelünk azonban jelentős előnyt alakított ki, így a végeredmény 22-15 lett a javukra. 

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 6, Dimitrovics Nia - 4, Horváth Lilla - 3, Péter Nóra - 1, Szabó Ágnes - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Először is gratulálok az UVSE csapatának a győzelemhez.
A csapatommal kapcsolatosan, pozitív és negatív dolgok egyaránt kavarognak bennem. Pozitív dolgok között, az egyik, hogy három negyedig szoros volt a mérkőzés, annak ellenére, hogy volt két hiányzónk is. Emellett többször kinyílhatott volna az olló a két csapat között, mégis sikerült meccsben maradni a negyedik negyed elejéig. Pozitívum az is, hogy 15 gólt tudtunk lőni, sok szép megoldással. Negatívumok leginkább a védekezésünkben vannak. A kapott gólok mennyisége az nagyon sok, és hiába, hogy az egyik legjobb csapat ellen játszottunk a huszonkét gólnak a felét is sokallanám.
Ebből a bajnokságból még van 12 negyedünk hátra, szeretnénk a legjobbat kihozni magunkból. Van három hetünk az első negyedig, ennyi időnk van a hibáink kijavítására.
Hajrá Lányok!

Leány Gyermek csapatkép

Országos Leány Gyerek Bajnokság: győzelem az Eger ellen

Leány gyerek csapatunk vasárnap 15 óra 15 perctől játszhatott mérkőzést a Tigra-Zf-Eger ellen. A mérkőzés csapatunk győzelmével zárult, a végeredmény 18-10 lett. 

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 7, Péter Nóra - 3, Dimitrovics Nia - 3, Péter Alma Gabriella - 2, Kikindai Magdaléna - 1, Lévai Rozália - 1, Zilahy Aliz - 1. 

Bozi Áron értékelése:

A mérkőzést sikerült fegyelmezetten kezdeni védekezésben, támadásban viszont lassúak és körülményesek voltunk, de így is sikerült az első negyed végére 3-1-re vezetni. A második és harmadik negyedben sorra követtük el a nagyobbnál nagyobb védekezési hibákat amiket ki is használt az ellenfelünk. Ebben a szakaszban az eredményes támadójátékunknak köszönhetően tudtuk növelni a két csapat közti különbséget. Az utolsó negyedet sikerült az első negyedhez hasonlóan fegyelmezetten játszani és csak 1 gólt kapni. Gratulálok a győzelemhez, de a védekezésben rendet kell tenni a fejekben.

Leány Gyermek csapatkép

Leány Gyermek II. - győzelem a Dunaújváros ellen

Leány csapatunk szombaton két mérkőzést játszott a DFVE ellen, a Hajós Alfréd uszodában. Mindkét meccs KSI győzelemmel zárult, az első végeredménye 14-6, míg a másodiké 12-9 lett. 

Gólszerzőink az első meccsen: Horváth Lilla - 7, Alaksza Kinga - 5, Szabó Ágnes - 1, Lévai Rozália - 1. 

Gólszerzőink a második meccsen: Alaksza Kinga - 6, Lévai Rozália - 4, Horváth Lilla - 1, Fodor Boglárka - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Az első mérkőzésen sikerült egyből nagy előnyre szert tenni, amit a mérkőzés végéig meg tudtunk tartani. A második mérkőzés izgalmasabbra sikeredett. A félidő végén még vezetett az ellenfelünk. A meccs kulcsa az volt, hogy a lányok elkezdtek szorosabban keményebben védekezni amiből sikerült megúszás gólokat lőni, illetve több betörést csináltak támadásban, így sikerült megnyerni a második meccset is. Gratulálok a lányoknak sok szép megmozdulással örvendeztették meg a közönséget illetve engem. Köszönöm.

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket