Híreink

Országos Leány Gyerek Bajnokság: bronzérmes lett csapatunk

Pénteken kezdetét vette az Országos Leány Gyerek Bajnokság nyolcas döntője. A meccsek Győrben kerültek megrendezésre. Az első mérkőzésen fölényes győzelmet arattunk, azonban a döntőbe jutásért vívott csatában ötméteres párbajban alulmaradtunk a Szentes ellen. A lányok vasárnap így a bronzéremért játszhattak, amit viszont szép játékkal megnyertek. 

KSI SE - DIGI-EGER : 18 - 7

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 7, Lévai Rozália - 4, Horváth Lilla - 2, Szakváry Júlia - 2, Kókány Zsófia Renáta - 1, Rappai Réka Anna - 1, Tordai Réka - 1. 

KSI SE - ProInterier Szentes : 12 - 14

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 5, Lévai Rozália - 2, Kókány Zsófia Renáta - 2, Horváth Lilla - 2, Szabó Ágnes - 1. 

GYVSE-UNI-GYŐR - KSI SE : 5 - 14

Gólszerzőink: Alaksza Kinga - 4, Zilahy Aliz - 2, Kókány Zsófia Renáta - 2, Tordai Réka - 2, Szabó Ágnes - 1, Szakváry Júlia - 1, Fodor Boglárka - 1, Horváth Lilla - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Nagy reményekkel vágtunk bele a hétvégi bajnoki rájátszásba. Azért mentünk Győrbe, hogy bajnokcsapatként térjünk haza. A pénteki napon az Eger elleni meccs jól sikerült. Szombati napon is jól indult a mérkőzésünk a Szentes ellen, de félidőben elvesztettük a fonalat. Megremegett a kezünk és fontos helyzetekben hibáztunk. 5 m-es párbajba torkollott a mérkőzés, ahol alulmaradtunk. Vasárnapra sikerült a csapatnak kihúzni saját magát ebből a nehéz helyzetből. Becsületbeli ügy volt, hogy megnyerjük a vasárnapi meccset, ami sikerült. Emellett, úgy gondolom, hogy ez a harmadik helyezés igazából egy kis sebtapasz volt a szombati nagy sebre. Én és a csapatom is csalódásként élte meg ezt a harmadik helyet, ez egy fájó tanuló pénz. Köszönöm az egyesület, a kollégáim és a szülők támogatását.
Hajrá KSI!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket