Híreink

2011-es csapat megbeszélés

Budapest Gyermek IV. - UVSE győzelem a szombati meccsen

Szombaton 13 órától 2011-es csapatunk az UVSE-vel játszott meccset a Népligetben. A mérkőzés ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 5-8 lett.

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 3, Takács Dániel - 2.

Bóta Krisztián értékelése:

Nagy iramú, látványos, fárasztó, izgalmas, mérkőzést játszottunk az UVSE csapatával. Az UVSE győzelmével zárult a mérkőzés, de nagyon büszke vagyok a fiúkra, mert végig nagy koncertrációval, remek védekezéssel, CSAPATKÉNT játszottak! Fizikálisan még erősebb az UVSE, megyünk tovább, nekünk is erősödnünk kell! Gratulálok mindkét csapatnak!

2011 megbeszélés meccs közben

Budapest Gyermek IV. - győzött az OSC

Szombaton 11 órától a Szőnyi úton 2011-es csapatunk az OSC ellen játszott mérkőzést. A találkozó ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 9-4 lett. 

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 2, Tóth Barnabás  - 1, Juhász Bodony - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Ismét egy olyan mérkőzés, amin semmi nem jön össze, mélyen magunk alatt játszottunk, sok bambulás, lassú gondolkodás, lassú cselekvés, sok rossz passz, állás és bizonytalanság ezek jutnak eszembe a mai mérkőzés kapcsán. Nagyon nem volt jó nézni ezt fiúk! Remélem a két nap pihenő rendet tesz a fejekben. Gratulálok az OSC-nek!

 

Ráúszás a 2011-es meccsen

Budapest Gyermek IV. - győzelem a szombati meccsen

Szombaton 14 órától a BVSC fogadta csapatunkat otthonában a Budapest Gyermek IV. Bajnokság soron következő fordulójában. A találkozó harmadik negyedében tudtunk jelentős előnyt kialakítani, a végeredmény 8-4 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Arányi Balázs - 3, Tóth-Barnabás Bendegúz - 1, Gemeter Ákos - 1, Takács Dániel - 1, László Zsombor - 1, Findeisz-Szentteleki Ákos - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Tatabánya után a BVSC uszodában játszottuk következő mérkőzésünket a BVSC 2011-es csapatával, volt miért visszavágnunk, hiszen előzőleg 8-6-ra kikaptunk tőlük.
Az első negyedben nem született gól, 0-0. A másodikban lőttünk 3 gólt, de a BVSC is így ez a negyed 3-3. A harmadik negyedben 5 gólt tudtunk lőni az ellenfél nem tudott ezt a negyedet 0-5-re nyertük. Az utolsó, negyedik negyedet pedig a BVSC nyerte 0-1-re, a mérkőzés vége 8-4 a javunkra.
Gratulálok a csapatomnak, CSAPAT-ként küzdöttek egymásért, ezt jó volt nézni!

 

2011 csapatkép

Budapest Gyermek IV. : győzelem Tatabányán

Kedden Tatabányán játszott 2011-es csapatunk az SE SK ellen. A találkozó KSI győzelemmel ért véget, a végeredmény 6-10 lett. 

Gólszerzőink: Findeisz-Szentteleki Ákos - 3, Gemeter Ákos - 2, Arányi Balázs - 2, Juhász Bodony Jácint - 2, Takács Dániel - 1. 

Bóta Krisztián értékelése: 

Húsvéti szünet után Tatabányán játszottunk egy izgalmas, brusztos, jó mérkőzést a SE SK 2011-es csapatával.

Az első negyedben elmentünk és 0-3 nekünk. A másodikban megilletődtünk az ellenfél ezt jól kihasználta és kaptunk 3 gólt ez a negyed 3-0 az ellenfélnek. A harmadik negyedben újra kezdődött a mérkőzés, ezt sikerült 2-1-re megnyernünk. Az utolsó, negyedik negyedet pedig 2-5-re nyertük, a mérkőzés vége 6-10 a javunkra.

Ez a mérkőzés is bizonyítja, hogy edzés nélkül ez a sport elég nehéz, kicsit még a húsvéti pihenőt éreztem a fiúkban. Ólmosan, fáradtan, nehézkesen mozogtunk.

Gratulálok a csapatomnak és az SE SK csapatnak is sokat fejlődtek.

 

 

Ivanics Máté a kapuban

Budapest Gyermek IV. - döntetlen az UVSE-vel

Szombaton 14 órától 2011-es csapatunk a saját korosztályában játszott meccset a Budapest Gyermek IV. Bajnokságban. Az ellenfél az UVSE volt. A mérkőzés végeredménye 7-7 lett.

Gólszerzőink: Takács Dániel - 3, Gemeter Ákos - 2, Findeisz-Szentteleki Ákos - 2

Bóta Krisztián értékelése: 

Az elején elment az UVSE 3 góllal, onnan kellett kemény munkával visszakapaszkodnunk a mérkőzésbe, de a remek védekezésünknek köszönhetően ez sikerült, a támadások indítása és kidolgozása is tetszett, de elől még sok helyzetet hagyunk ki. A végén kellett Máté nagy védése ahhoz, hogy a mérkőzés döntetlen maradjon! Gratulálok a Csapatomnak!

Ivanics Máté a kapuban

Budapest Gyermek IV. - győzelem az OSC ellen

2011-es csapatunk szombaton 10 óra 15 perctől játszott mérkőzést a Genesys OSC Újbuda ellen. Az előnyt a srácok már az első negyed alatt megszerezték és tartani tudták a meccs végéig, így KSI győzelem született. A végeredmény 5-3 lett a javunkra. 

Gólszerzőink: Findeisz-Szentteleki Ákos - 2, Gemeter Ákos - 1, Arányi Balázs - 1, Juhász Bodony Jácint - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Nagyon jó védekezéssel sikerült megnyernünk az OSC elleni mérkőzésünket, remélem ez erőt ad a fiúknak a hétköznapok kemény munkájához!

Gratulálok a Csapatomnak!

Labdára úszás

Budapest Gyermek IV. - a BVSC győzelmével zárult meccs

Szombaton 12 órától 2011-es csapatunk játszott mérkőzést a BVSC ellen. A harmadik negyedig fej-fej mellett haladt a két csapat, az utolsó játékrészben azonban ellenfelünk két góllal többet szerzett, így végeredményben 8-6-ra megnyerték a találkozót. 

Gólszerzőink: Arányi Balázs - 3, Findeisz-Szentteleki Ákos - 2, Gemeter Ákos - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Izgalmas, brusztos, jó mérkőzést játszottunk a BVSC 2011-es csapatával. Az elején jól védekeztünk, labdákat szereztünk, de sok helyzetet kihagytunk elől. Az ellenfél nem adta fel, végig fej-fej mellett haladtunk, de az utolsó negyed második felére elfáradtunk és kaptunk két elkerülhető gólt, ezzel a vége két gólos vereség lett. Gratulálok a BVSC-nek és az én csapatomnak is, megyünk tovább, edzünk keményen!

2011 csapat megbeszélés

Budapest Gyermek IV. - a TVSE győzelmével ért véget a mérkőzés

Szombaton 2011-es csapatunk a Tatabánya ellen játszott meccset a Hajós Alfréd uszoda 33 m-es medencéjében. Kevés találat született a mérkőzésen, a három pontot ellenfelünk kapta. A végeredmény 3-7 lett a TVSE javára. 

Gólszerzőink: Takács Dániel - 1, Arányi Balázs - 1, Findeisz-Szentteleki Ákos - 1. 

Bóta Krisztián értékelése: 

Van olyan hogy semmi nem jön össze, ez a mérkőzés pont olyan volt, rengeteg helyzet kimaradt és ezekből jöttek a védekezési hibák. Sajnos mindenki tudása alatt játszott, nem volt olyan aki a hátán vitte volna a csapatot. 

Ma nem volt jó nézni a mérkőzést, szégyelltük is magunkat utána, de van ilyen, komolyabban kell venni az edzéseket!

Gratulálok a Tatabányának!

2011-es csapat megbeszélés

Budapest Gyermek IV. - győzelem a Pécs csapata ellen

Szombaton 13 órától 2011-es csapatunk játszott mérkőzést a Pécs ellen a Széchy medencében. A végeredmény 14-7 lett a KSI javára. 

Gólszerzőink: Arányi Balázs - 5, Findeisz-Szentteleki Ákos - 3, Takács Dániel - 2, Juhász Bodony Jácint - 2, Gemeter Ákos - 1, Cseh Márton Sidiki - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Ma csapatként játszottak a fiúk, remek védekezés, visszasegítések, labdaszerzések, lefordulások, passzok, összjáték ezek jellemezték a játékunkat, látszott, hogy mindenki élvezi a vízilabdát!

Jó volt nézni! Gratulálok a csapatnak!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket