Híreink

Budapest Gyermek IV. - két győzelmet szereztek a fiúk

Szombaton 2012-es csapatunk a BVSC és a Fradi csapata ellen játszott meccset. Mindkét találkozó KSI győzelemmel ért végét. 

KSI SE - BVSC-Zugló : 17 - 3

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 6, Szél Soma - 3, Simon Tibor - 2, Ország Fülöp Mihály - 2, Éder Soma - 1, Kasza Gergő - 1, Hangody Vilmos - 1, Varró Ábel - 1. 

FTC-Telekom Waterpolo - KSI SE : 5 - 13

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 6, Éder Soma - 3, Uhlmann Bence - 1, Fedák Loránd - 1, Simon Tibor - 1, Horváth Vince - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Ma a BVSC és a FTC volt az ellenfelünk. Mind a két mérkőzésen azt kértem a srácoktól, hogy a védekezésre koncentráljunk. Azt gondolom, ezt kiválóan oldották meg, látva, hogy az egyik meccsen 3, a másikon 5 gólt kaptunk. Nagyon örültem, hogy mindenki be tudta bizonyítani saját magának, ha keményen dolgozik edzésen, annak gyümölcsét a meccseken le tudja aratni! Gratulálok a csapatomnak, nagyon büszke vagyok rájuk! Természetesen nagyon sok munka vár ránk, de remélem, hogy ezen a két mérkőzésen nyújtott teljesítmény nagy löketet ad mindenkinek! Hajrá KSI!

Budapest Gyermek IV. - két győzelem szombaton

Szombaton 12 órától és 14 órától játszott mérkőzést 2012-es csapatunk. Mindkét mérkőzés KSI győzelemmel zárult. 

KSI  - UVSE : 20 - 5

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 5, Horváth Vince - 4, Éder Soma - 2, Ország Fülöp - 2, Simon Tibor - 2, Szél Soma - 2, Berényi Botond - 1, Fedák Loránd - 1, Kasza Gergő - 1. 

Honvéd - KSI : 2 - 17

Gólszerzőink: Éder Soma - 6, Honti Ádám Boldizsár - 4, Uhlmann Bence - 2, Kasza Gergő - 2, Ország Fülöp - 1, Horváth Vince - 1, Simon Tibor - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Hétvégén az UVSE és a Honvéd volt az ellenfelünk. Az UVSE-vel kezdtünk. Azt kértem a srácoktól, hogy próbáljanak meg az első perctól, az utolsóig koncentráltan játszani. Ezt be is tartották! Ami nekem a lényeg volt, hogy viszontlássam azokat az alap dolgokat, amit az edzéseken tanulunk. Ez többnyire sikerült, a hibáinkból pedig tudunk tanulni. Örülök annak is, hogy mindenki kivétel nélkül tudott játszani, és minden játékosom a tudásának a legjavát adta ki magából. Fontosnak tartom azt is, hogy csapatként küzdöttek, játszottak. Sokszor élményszámba ment, hogy egymással lövettek gólokat. Nagyon büszke voltam. 1 óra pihenés után következett a Honvéd. Itt a kezdés nem sikerült, de az első negyed végére megnyugodtunk, és elkezdtük játszani a saját játékunkat. Ezen a mérkőzésen is mindenki játszott, bár már voltak a fáradságnak jelei, de végig fegyelmezett játék jellemzett minket. Összességében elégedett vagyok, de elmondtam a fiuknak, hogy ez már történelem, és még keményebben kell dolgoznunk ezután!

 

2012-es csapatkép

Budapest Gyermek IV. - két győzelem a hétvégén

Szombaton 2012-es csapatunk két mérkőzéssel kezdte a szezont. Az ellenfelünk az OSC és a Pécs csapatai voltak. Mindkét mérkőzés KSI győzelemmel zárult.

KSI - OSC : 11 - 5

Gólszerzőink: Éder Soma - 5, Honti Ádám Boldizsár - 4, Horváth Vince - 1, Dargai-Kis Örs - 1. 

PSN - KSI : 3 - 11

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 5, Éder Soma - 4, Uhlmann Bence - 1, Horváth Vince - 1. 

Szabó Zoltán értékelése: 

Az OSC ellen gyengén kezdtük a mérkőzést, ellenfelünk el is húzott 3-1-re. Ezután megnyugodtunk, összeállt a védekezés, és több lefordulásunk is volt, amivel sikerült egyenlíteni, majd átvenni a vezetést. Ezután jól tartottuk a védekezést, és a támadásaink is hatékonyak voltak, így végül megnyertük a mérkőzést.

A Pécs meccsünk egy óra múlva kezdődött. Azt kértem a fiuktól, hogy a védekezésre koncentráljunk! Ezt be is tartottuk, és a jó védekezésből sikerült lefordulnunk, és gólokat lőnünk. Összességében nem játszottunk rosszul, de még nagyon sok dolgunk lesz! Annak örülök, hogy minden játékosomon látszott, hogy a tudása legjavát akarja megmutatni! Csak így tovább, hajrá KSI!

2011-es csapat megbeszélés

Budapest Gyermek IV. - UVSE győzelem a szombati meccsen

Szombaton 13 órától 2011-es csapatunk az UVSE-vel játszott meccset a Népligetben. A mérkőzés ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 5-8 lett.

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 3, Takács Dániel - 2.

Bóta Krisztián értékelése:

Nagy iramú, látványos, fárasztó, izgalmas, mérkőzést játszottunk az UVSE csapatával. Az UVSE győzelmével zárult a mérkőzés, de nagyon büszke vagyok a fiúkra, mert végig nagy koncertrációval, remek védekezéssel, CSAPATKÉNT játszottak! Fizikálisan még erősebb az UVSE, megyünk tovább, nekünk is erősödnünk kell! Gratulálok mindkét csapatnak!

2011 megbeszélés meccs közben

Budapest Gyermek IV. - győzött az OSC

Szombaton 11 órától a Szőnyi úton 2011-es csapatunk az OSC ellen játszott mérkőzést. A találkozó ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 9-4 lett. 

Gólszerzőink: Gemeter Ákos - 2, Tóth Barnabás  - 1, Juhász Bodony - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Ismét egy olyan mérkőzés, amin semmi nem jön össze, mélyen magunk alatt játszottunk, sok bambulás, lassú gondolkodás, lassú cselekvés, sok rossz passz, állás és bizonytalanság ezek jutnak eszembe a mai mérkőzés kapcsán. Nagyon nem volt jó nézni ezt fiúk! Remélem a két nap pihenő rendet tesz a fejekben. Gratulálok az OSC-nek!

 

Ráúszás a 2011-es meccsen

Budapest Gyermek IV. - győzelem a szombati meccsen

Szombaton 14 órától a BVSC fogadta csapatunkat otthonában a Budapest Gyermek IV. Bajnokság soron következő fordulójában. A találkozó harmadik negyedében tudtunk jelentős előnyt kialakítani, a végeredmény 8-4 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Arányi Balázs - 3, Tóth-Barnabás Bendegúz - 1, Gemeter Ákos - 1, Takács Dániel - 1, László Zsombor - 1, Findeisz-Szentteleki Ákos - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Tatabánya után a BVSC uszodában játszottuk következő mérkőzésünket a BVSC 2011-es csapatával, volt miért visszavágnunk, hiszen előzőleg 8-6-ra kikaptunk tőlük.
Az első negyedben nem született gól, 0-0. A másodikban lőttünk 3 gólt, de a BVSC is így ez a negyed 3-3. A harmadik negyedben 5 gólt tudtunk lőni az ellenfél nem tudott ezt a negyedet 0-5-re nyertük. Az utolsó, negyedik negyedet pedig a BVSC nyerte 0-1-re, a mérkőzés vége 8-4 a javunkra.
Gratulálok a csapatomnak, CSAPAT-ként küzdöttek egymásért, ezt jó volt nézni!

 

2011 csapatkép

Budapest Gyermek IV. : győzelem Tatabányán

Kedden Tatabányán játszott 2011-es csapatunk az SE SK ellen. A találkozó KSI győzelemmel ért véget, a végeredmény 6-10 lett. 

Gólszerzőink: Findeisz-Szentteleki Ákos - 3, Gemeter Ákos - 2, Arányi Balázs - 2, Juhász Bodony Jácint - 2, Takács Dániel - 1. 

Bóta Krisztián értékelése: 

Húsvéti szünet után Tatabányán játszottunk egy izgalmas, brusztos, jó mérkőzést a SE SK 2011-es csapatával.

Az első negyedben elmentünk és 0-3 nekünk. A másodikban megilletődtünk az ellenfél ezt jól kihasználta és kaptunk 3 gólt ez a negyed 3-0 az ellenfélnek. A harmadik negyedben újra kezdődött a mérkőzés, ezt sikerült 2-1-re megnyernünk. Az utolsó, negyedik negyedet pedig 2-5-re nyertük, a mérkőzés vége 6-10 a javunkra.

Ez a mérkőzés is bizonyítja, hogy edzés nélkül ez a sport elég nehéz, kicsit még a húsvéti pihenőt éreztem a fiúkban. Ólmosan, fáradtan, nehézkesen mozogtunk.

Gratulálok a csapatomnak és az SE SK csapatnak is sokat fejlődtek.

 

 

Ivanics Máté a kapuban

Budapest Gyermek IV. - döntetlen az UVSE-vel

Szombaton 14 órától 2011-es csapatunk a saját korosztályában játszott meccset a Budapest Gyermek IV. Bajnokságban. Az ellenfél az UVSE volt. A mérkőzés végeredménye 7-7 lett.

Gólszerzőink: Takács Dániel - 3, Gemeter Ákos - 2, Findeisz-Szentteleki Ákos - 2

Bóta Krisztián értékelése: 

Az elején elment az UVSE 3 góllal, onnan kellett kemény munkával visszakapaszkodnunk a mérkőzésbe, de a remek védekezésünknek köszönhetően ez sikerült, a támadások indítása és kidolgozása is tetszett, de elől még sok helyzetet hagyunk ki. A végén kellett Máté nagy védése ahhoz, hogy a mérkőzés döntetlen maradjon! Gratulálok a Csapatomnak!

Ivanics Máté a kapuban

Budapest Gyermek IV. - győzelem az OSC ellen

2011-es csapatunk szombaton 10 óra 15 perctől játszott mérkőzést a Genesys OSC Újbuda ellen. Az előnyt a srácok már az első negyed alatt megszerezték és tartani tudták a meccs végéig, így KSI győzelem született. A végeredmény 5-3 lett a javunkra. 

Gólszerzőink: Findeisz-Szentteleki Ákos - 2, Gemeter Ákos - 1, Arányi Balázs - 1, Juhász Bodony Jácint - 1. 

Bóta Krisztián értékelése:

Nagyon jó védekezéssel sikerült megnyernünk az OSC elleni mérkőzésünket, remélem ez erőt ad a fiúknak a hétköznapok kemény munkájához!

Gratulálok a Csapatomnak!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket