Híreink

Budapest Gyermek IV. - egy döntetlen és egy győzelem a hétvégén

2012-es csapatunk hétvégén az OSC és a Fradi csapatai ellen játszott a Széchy medencében. Az OSC ellen 11-11-et játszottunk, a Fradi elleni mérkőzésünk végeredménye pedig 12-6 lett a javunkra. 

Genesys OSC Újbuda - KSI SE: 11 - 11

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 8, Éder Soma - 3. 

KSI SE - FTC-Telekom Waterpolo : 12 - 6

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 5, Horváth Vince - 5, Éder Soma - 1, Uhlmann Bence - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Ma az Osc és az Ftc volt az ellenfelünk. Mind a két mérkőzés nehéz volt, főleg azért, mert mind a két meccsen nagyon hullámzó volt a teljesítményünk. Ami bizakodásra ad okot, és nagyon tetszett, hogy több nagyon szép megoldást is láttam a gyerekektől. Nagyon szeretném, hogy a hibáinkból tanuljunk, és a jó dolgokat megtartsuk! Bízom benne, hogy minden játékosom levonja a konzekvenciákat, és továbbra is alázattal, szorgalommal folytatja az edzéseket. Mert csak így tudunk fejlődni! Hajrá KSI!

Budapest Gyermek IV. - győzelem a Pécs ellen

Szombaton 14 óra 30 perctől 2012-es csapatunk a Kőér utcában játszott meccset, az ellenfél a Pécs csapata volt. A srácok jelentős előnyt kialakítva végig vezetve 6-17-re nyerték a mérkőzést. 

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 9, Simon Tibor - 2, Horváth Vince - 2, Uhlmann Bence - 2, Hangody Vilmos László - 1, Kasza Gergő - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Ma Pécs volt az ellenfelünk. A második és a harmadik negyed játékával tökéletesen elégedett vagyok, az első negyedben a védekezésünk akadozott, ezen javítanunk kell. A negyedik negyedben sok olyan helyzetet dolgoztunk ki, ahol a szép játék miatt passzolni kellett volna, és sokszor nem adtuk át a labdát! Összességében azt tudom mondani, hogy jól játszottunk, ezeket a hibákat viszont ki kell javítani. Hajrá KSI!

Budapest Gyermek IV. - győzelem az UVSE ellen

Szombaton 12 órától 2012-es csapatunk az UVSE ellen játszott a Szőnyi úton. Csapatunk már az első negyed során jelentős előnyre tett szert, amit a későbbiekben tovább tudtak növelni, így magabiztos győzelmet arattak a fiúk. A végeredmény 17-5 lett, a KSI javára. 

Gólszerzőink: Fedák Loránd Aurél - 4, Honti Ádám Boldizsár - 3, Simon Tibor - 2, Éder Soma - 2, Horváth Vince - 2, Uhlmann Bence - 1, Hangody Vilmos László - 1, Szél Soma - 1, Kasza Gergő - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Ma az UVSE volt az ellenfelünk. Amit kértem a játékosoktól, a védekezés, a támadásoknál az összjáték szuper volt. Most sajnálom igazán, hogy a jegyzőkönyvben nem tüntetik fel az asszisztokat, mint a hokiban! Több játékosom is ebben jeleskedett a mai napon! Ezt sajnos csak azok látták akik ott voltak a meccsen! Pedig ezt igen nagyra kell értékelni. Gratulálok srácok! Ez ma nagyon szép munka volt! Hajrá KSI!

Budapest Gyermek IV. : két győzelem szombaton

Szombaton a 2012-es fiúk két mérkőzést játszottak a balatoni és tatabányai csapatok ellen a Szőnyi úton. Mindkét meccs KSI győzelemmel zárult. 

Balatoni Vízilabda Klub - KSI SE : 1 - 13

Gólszerzőink: Éder Soma - 4, Honti Ádám Boldizsár - 1, Fedák Loránd Aurél - 1, Szél Soma - 1, Kasza Gergő - 1, Simon Tibor - 1, Ország Fülöp Mihály - 1, Hangody Vilmos László - 1, Horváth Vince - 1, Korabi-Birkás András - 1. 

KSI SE - Tatabányai VSE : 20 - 8

Gólszerzőink: Éder Soma - 5, Honti Ádám Boldizsár - 4, Berényi Bence - 2, Simon Tibor - 2, Uhlmann Bence - 1, Kasza Gergő - 1, Horváth Vince - 1, Szél Soma - 1, Hangody Vilmos László - 1, Fedák Loránd Aurél - 1, Korabi-Birkás András - 1.

Szabó Zoltán értékelése:

Ma az Balaton és a Tatabánya volt az ellenfelünk. A Balaton ellen fantasztikusan játszottunk! A védekezésünk szinte hiba nélküli volt! Mindenki végig maximálisan koncentrált és fegyelmezett volt! Öröm volt nézni, ahogy játszottak a srácok. A Tatabánya ellen, már egy kicsivel alábbhagyott a koncentráció, több hiba is becsúszott, de összességében nagyon örültem! Büszke vagyok a játékosaimra! Hajrá KSI!

Budapest Gyermek IV. - győzelem az OSC csapata ellen

Szombaton 10 órától 2012-es csapatunk az OSC ellen játszott mérkőzést a Hajós uszodában. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 13-14 lett. 

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 7, Kasza Gergő - 3, Éder Soma - 2, Uhlmann Bence - 1, Simon Tibor - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Ma az OSC volt az ellenfelünk. Kemény meccset játszottunk. Sajnos nagyon hullámzó volt a teljesítményünk mind a védekezésünkben, mind a támadásainkban. Egész héten látszott, hogy zavar van a fejekben, és ez a mérkőzésen ki is ütközött! Ma sok játékosomnál hiányzott az akarat, az alázat, a küzdés, ehhez párosult sok fegyelmezetlenség is! Nem tudtuk hozni azt a játékot, amit szerettem volna látni! Meg kell érteni mindenkinek, hogy ha fejlődni akarunk, ahhoz több kell annál, hogy lejövünk edzésre és jól érezzük magunkat! Csak az visz előre, ha folyamatosan feszegetjük a határainkat! Mindenesetre sokat tudunk tanulni ebből a meccsből is… Hajrá KSI!

Budapest Gyermek IV. : győzelem szombaton az FTC és a Pécs ellen

Szombaton 2012-es csapatunk a Fradi és a Pécs ellen játszott mérkőzést a Komjádi uszodában. Mindkét meccs KSI győzelemmel zárult. 

KSI - FTC : 8 - 5 

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 4, Éder Soma - 2, Horváth Vince - 1, Ország Fülöp Mihály - 1.

Pécs - KSI : 10 - 15 

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 11, Éder Soma - 2, Kasza Gergő - 1, Simon Tibor - 1. 

Szabó Zoltán értékelése: 

Ma a Fradi és a Pécs volt az ellenfelünk! Tudtam, hogy nehéz mérkőzéseknek nézünk elébe, mert több hátráltató tényező is volt a héten, és a meccs alatt is! Ami viszont óriási pozitívum, hogy a gyerekek nem adták föl, és vert helyzetből is fel tudtunk állni! Emiatt nagyon büszke vagyok rájuk, de lesz mit kijavítanunk… most nem is szeretnék többet mondani, mert nekem is végig kell gondolnom a látottakat, és a videót kielemezve átbeszélni a gyerekekkel is! Hajrá KSI!

Budapest Gyermek IV. Bajnokság: két győzelem szombaton

Szombaton 2012-es csapatunk két meccset játszott az UVSE és a Balatoni Vízilabda Klub ellen. Mindkét találkozó KSI győzelemmel zárult. 

KSI SE - UVSE : 20 - 5

Gólszerzőink: Éder Soma - 6, Kasza Gergő - 3, Fedák Loránd Aurél - 3, Berényi Bence - 2, Honti Ádám Boldizsár - 1, Dargai-Kis Örs - 1, Uhlmann Bence - 1, Simon Tibor - 1, Berényi Botond - 1, Szél Soma - 1.  

Balatoni Vízilabda Klub - KSI SE : 3 - 16

Gólszerzőink: Éder Soma - 3, Uhlmann Bence - 2, Honti Ádám Boldizsár - 2, Horváth Vince - 2, Szél Soma - 2, Kasza Gergő - 1, Ország Fülöp Mihály - 1, Simon Tibor - 1, Berényi Botond - 1, Fedák Loránd Aurél - 1.

Szabó Zoltán értékelése:

Az év utolsó meccsein az UVSE és a Balaton volt az ellenfelünk. Az első meccsen nagyon jól játszottunk, mind a védekezésünk, mind a támadásunk hatékony volt, így sikerült nyernünk. A második meccsen a Balaton volt az ellenfelünk. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, mert ellenfelünk egy nagyon fegyelmezett, ügyes csapat! Ez a meccs bebizonyította, nem véletlenül úszunk az edzéseken ilyen sokat, mert míg ellenfelünk a harmadik negyedre elfáradt, addig mi végig tudtuk hajtani a mérkőzést. Nagy örömmel tölt el, hogy ma olyan játékosaim is önbizalommal telve nyújtottak szuper játékot, akik eddig nem nagyon mertek vállalkozni! A befektetett munkának meg van az eredménye! Csak így tovább, HAJRÁ KSI, HAJRÁ KSI 2012 CSAPAT! Ezúton kívánok mindenkinek Áldott Karácsonyt és Sikerekben gazdag boldog új évet!

Budapest Gyermek IV. - két győzelmet szereztek a fiúk

Szombaton 2012-es csapatunk a BVSC és a Fradi csapata ellen játszott meccset. Mindkét találkozó KSI győzelemmel ért végét. 

KSI SE - BVSC-Zugló : 17 - 3

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 6, Szél Soma - 3, Simon Tibor - 2, Ország Fülöp Mihály - 2, Éder Soma - 1, Kasza Gergő - 1, Hangody Vilmos - 1, Varró Ábel - 1. 

FTC-Telekom Waterpolo - KSI SE : 5 - 13

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 6, Éder Soma - 3, Uhlmann Bence - 1, Fedák Loránd - 1, Simon Tibor - 1, Horváth Vince - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Ma a BVSC és a FTC volt az ellenfelünk. Mind a két mérkőzésen azt kértem a srácoktól, hogy a védekezésre koncentráljunk. Azt gondolom, ezt kiválóan oldották meg, látva, hogy az egyik meccsen 3, a másikon 5 gólt kaptunk. Nagyon örültem, hogy mindenki be tudta bizonyítani saját magának, ha keményen dolgozik edzésen, annak gyümölcsét a meccseken le tudja aratni! Gratulálok a csapatomnak, nagyon büszke vagyok rájuk! Természetesen nagyon sok munka vár ránk, de remélem, hogy ezen a két mérkőzésen nyújtott teljesítmény nagy löketet ad mindenkinek! Hajrá KSI!

Budapest Gyermek IV. - két győzelem szombaton

Szombaton 12 órától és 14 órától játszott mérkőzést 2012-es csapatunk. Mindkét mérkőzés KSI győzelemmel zárult. 

KSI  - UVSE : 20 - 5

Gólszerzőink: Honti Ádám Boldizsár - 5, Horváth Vince - 4, Éder Soma - 2, Ország Fülöp - 2, Simon Tibor - 2, Szél Soma - 2, Berényi Botond - 1, Fedák Loránd - 1, Kasza Gergő - 1. 

Honvéd - KSI : 2 - 17

Gólszerzőink: Éder Soma - 6, Honti Ádám Boldizsár - 4, Uhlmann Bence - 2, Kasza Gergő - 2, Ország Fülöp - 1, Horváth Vince - 1, Simon Tibor - 1. 

Szabó Zoltán értékelése:

Hétvégén az UVSE és a Honvéd volt az ellenfelünk. Az UVSE-vel kezdtünk. Azt kértem a srácoktól, hogy próbáljanak meg az első perctól, az utolsóig koncentráltan játszani. Ezt be is tartották! Ami nekem a lényeg volt, hogy viszontlássam azokat az alap dolgokat, amit az edzéseken tanulunk. Ez többnyire sikerült, a hibáinkból pedig tudunk tanulni. Örülök annak is, hogy mindenki kivétel nélkül tudott játszani, és minden játékosom a tudásának a legjavát adta ki magából. Fontosnak tartom azt is, hogy csapatként küzdöttek, játszottak. Sokszor élményszámba ment, hogy egymással lövettek gólokat. Nagyon büszke voltam. 1 óra pihenés után következett a Honvéd. Itt a kezdés nem sikerült, de az első negyed végére megnyugodtunk, és elkezdtük játszani a saját játékunkat. Ezen a mérkőzésen is mindenki játszott, bár már voltak a fáradságnak jelei, de végig fegyelmezett játék jellemzett minket. Összességében elégedett vagyok, de elmondtam a fiuknak, hogy ez már történelem, és még keményebben kell dolgoznunk ezután!

 

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket