Híreink

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem a Pécs ellen

Vasárnap 11 óra 45 perctől gyerek csapatunk a pécsiek ellen játszott meccset. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 6-15 lett. 

Gólszerzőink: Czirok Márton - 5, Fodor Damian - 4, Rácz Domonkos - 2, Tidrenczel Olivér - 2, Merényi Milán Attila - 1, Hüse István - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Az Országos Fiú Gyermek Bajnokság folytatásában a sok megbetegedés miatt az első mérkőzésünk elmaradt, így a PVSK ellen kezdtünk idegenben. Játékunk közel sem volt tökéletes, de a lényegi dolgok tulajdonképpen már az elején eldőltek. Ugyan hullámzó volt a játékunk, elkövettünk kisebb - nagyobb hibákat is, de összességében panaszra nem nagyon lehet okunk. Mindenki kapott lehetőséget és csalódást nem is okozott senki. Talán a legnagyobb kihívást az utazás jelentette, de ezt is minden gond nélkül megoldottuk.

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem a Kaposvár és AVUS csapatai ellen

Szombaton és vasárnap is vízbe ugrott gyerek csapatunk az országos bajnokságban. Mindkét meccs KSI győzelemmel zárult.

KSI - Kaposvár: 17 - 5

Gólszerzőink: Fodor Damian - 5, Tidrenczel Olivér - 3, Rácz Domonkos - 2, Bíró Márk - 2, Csendes Alex - 2, Hüse István - 1, Judák Zétény - 1, Merényi Milán - 1. 

AVUS - KSI : 4 - 10

Gólszerzőink: Fodor Damian - 4, Rácz Domonkos - 3, Czirok Márton - 1, Bíró Márk - 1, Merényi Milán - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Az alapszakasz utolsó két mérkőzésére került sor ezen a hétvégén. Szombaton a Kaposvár csapatával játszottunk és mondhatni egyenletesen jó játékkal arattunk győzelmet. Védekezésünk szinte hiba nélkül működött, elől pedigi a kínálkozó lehetőségek többségét kihasználtuk. Mivel januárban a felkészülésünkben a hangsúly elsősorban az úszáson volt, a látottakkal maximálisan elégedettek lehetünk. Vasárnap Szombathelyre utaztunk és ott már sajnos nem sikerült megismételni a szombati jó játékot. Sajnos csapatunk egyik alapembere, Tidrenczel Olivér a hét folyamán már sérüléssel bajlódott, megsérült, így nélküle vágtunk neki a nagy utazásnak. A védekezéssel most sem volt baj, hiszen mindössze négy gólt kaptunk, de elől már figyelmetlenek, enerváltak voltunk. Talán ezért is, de helyzeteink többségét kihagytuk, részünkről nem volt túl magas a színvonal. A negyedik negyedben egy kicsit összeszedtük magunkat és ha nem is valami szép játékkal, de hoztuk a kötelezőt.

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem az FTC ellen

Vasárnap 11 óra 15 perctől gyerek csapatunk a Fradit fogadta a Széchy medencében. A meccs szinte fej-fej mellett haladt, a fiúk az utolsó negyedben tudták növelni az előnyüket. A végeredmény 9-6-os KSI győzelem lett. 

Gólszerzőink: Tóth-Deme Bulcsú - 2, Busák István - 2, Fodor Damian - 1, Bíró Márk - 1, Tidrenczel Olivér - 1, Merényi Milán Attila - 1, Judák Zétény Bulcsú - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

A Fiú Országos Gyermek Bajnokság 12. fordulójában az FTC csapatával játszottunk. A hét folyamán helyzetünk tovább romlott, a hiányzók száma nem csökkent, sőt  még tovább növekedett,. Az utolsó pillanatokban még két játékosunk lebetegedett, így a két kapus mellett mindössze tíz játékosunk maradt bevethető. A mérkőzésen ahogy az várható volt, a csapatok a fő hangsúlyt a védekezésre helyezték, a küzdelem erősen dominált. A mérkőzés folyamán végig kiegyenlített volt a játék, mindkét csapat sokat játszotta a szoros emberfogást, kicsi volt a csapatok közötti különbség, apróságok döntöttek. A négy negyedből csak egyben volt döntetlen, míg hármat sikerült aprócska egy-egy góllal megnyernünk. Döntőnek bizonyult, hogy hét játékosunk is gólt, gólokat szerzett, csapatként tudtuk ellenfelünkkel felvenni a versenyt. Nem igazán száguldoztunk, de sikerült keveset hibázva jól védekezni és a kínálkozó kevés lehetőségből jó arányban gólokat szerezni. Egy jó csapat ellen szereztünk értékes győzelmet, mindenkit nagy - nagy dicséret illet.

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: UVSE győzelem

Vasárnap 11 óra 30 perctől gyerek csapatunk játszott meccset az UVSE ellen. A találkozó ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 7-6 lett. 

Gólszerzőink: Busák István - 3, Judák Zétény Bulcsú - 1, Tóth-Deme Bulcsú - 1, Bíró Márk - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Ebben a fordulóban ugyan született néhány szoros eredmény, de azt hiszem mondhatjuk, hogy a forduló egyik rangadóját játszottuk az UVSE csapatával. A kiegyenlített első negyed után a második negyedben egy olyan mérkőzésen ahol viszonylag kevés gól született, produkáltunk egy 0:4-et és tulajdonképpen ezzel el is dőlt minden. A folytatásban ugyan a védekezésünk jelentősen feljavult, de támadó játékunk finoman fogalmazva sem volt hatékony. Ellenfelünk zóna védekezését a meccs folyamán mindössze kétszer sikerült átlőni, lövéseink sokszor voltak pontatlanok. Néhány gyengécskébb egyéni teljesítmény mellett viszont üde színfolt volt Csomortányi Dániel védése és Busák István három csodálatos ejtése, melyeknek köszönhetően végül is egy vállalható eredmény született.

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem a Vasas ellen

Vasárnap 11 óra 15 perctől fiú gyerek csapatunk fogadta a Vasast a Széchy medencében. Szoros mérkőzés volt, végül a KSI került ki győztesen. A végeredmény 5-4 lett. 

Gólszerzőink: Bíró Márk - 1, Hüse István - 1, Tóth-Deme Bulcsú - 1, Fodor Damian - 1, Judák Zétény Bulcsú - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Az Országos Bajnokság 10. fordulójában közvetlen riválisunkkal, a Vasassal játszottunk. Ezen a mérkőzésen nagyon kevés gól született, mindkét kapus kiválóan védett, a csapatok fegyelmezetten és hatékonyan védekeztek, a küzdelem dominált. Ugyan az első két negyedben kétgólos előnyt szereztünk, de a harmadik negyedben ezt ellenfelünk kiegyenlítette és minden kezdődött elölről. A záró negyedben végül egy akcióból szerzett góllal sikerült megszerezni az értékes győzelmet.

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem a Szeged ellen

Vasárnap 12 óra 30 perctől gyerek csapatunk játszott meccset a szegediek ellen. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 9-15 lett. 

Gólszerzőink: Fodor Damian - 6, Tidrenczel Olivér - 3, Tóth-Deme Bulcsú - 2, Bíró Márk - 2, Busák István - 1, Fórián Alex - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Szegeden játszottunk a Bajnokság 9. fordulójában és nem voltak túl jók a kilátások. Két játékosunk is betegség miatt kidőlt a sorból, míg Czirok Marci az iskolai tornaórán szenvedett lábtörést. Ezen kedvezőtlen előjelek ellenére a csapat példamutatóan teljesített, olyanok is vállukra vették a csapatot, akik eddig egy kicsit a háttérben küzdöttek. Kapusunk jól védett, lehetőségeinkhez mérten többnyire jól is védekeztünk és nagyon jól fordultunk. Elsősorban a lefordulások révén voltunk veszélyesek, melyek többségét sikerült is gólokra váltani, de olykor - olykor felállt védelem ellen hátulról és rosszkéz oldalról is szereztünk fontos gólokat. Az eredmény alakulása alapján jobban is bírtuk és azt hiszem a látottak alapján győzelmünk teljesen megérdemelt. 

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem vasárnap

Vasárnap 10 órától gyerek csapatunk a debrecenieket fogadta a Széchy medencében. A találkozó KSI győzelemmel ért véget, az eredmény 22-4 lett. 

Gólszerzőink: Tidrenczel Olivér - 8, Fodor Damian - 3, Czirok Márton - 3, Judák Zétény Bulcsú - 2, Busák István - 1, Bíró Márk - 1, Rácz Domonkos - 1, Tóth-Deme Bulcsú - 1, Henter Ákos - 1, Éder Barnabás - 1.

Keszthelyi Tibor értékelése:

A Bajnokság 8. fordulójában az eddig nyeretlen Debrecen csapatával játszottunk. Különösebb izgalmak nélkül, csendesen csordogált végig a mérkőzés. Több - kevesebb sikerrel mindenki játszott, talán csak a nem túl acélos helyzetkihasználás, a sok akcióból kapott gól és egy végleges kiállítás volt az ami egy kicsit borzolta a kedélyeket.

Fiú Gyermek csapat: győzelem a szombati és vasárnapi fordulón

Országos gyerek csapatunk vasárnap 14 óra 30 perctől játszott meccset a Hajósban, míg szombaton 15 óra 30 perctől a Komjádiban. Az ellenfél a Budapesti Honvéd Sportegyesület volt mindkét alkalommal. A találkozó KSI győzelemmel zárult, szombaton 18-3, míg vasárnap 16-10 lett a végeredmény. 

Szombati gólszerzőink: Fodor Damian - 4, Busák István - 3, Bíró Márk - 3, Tidrenczel Olivér - 3, Rácz Domonkos - 1, Hüse István - 1, Judák Zétény Bulcsú - 1, Tóth-Deme Bulcsú - 1, Fórián Axel - 1. 

Vasárnapi gólszerzőink: Czirok Márton - 5, Tidrenczel Olivér - 3, Tóth-Deme Bulcsú - 2, Judák Zétény Bulcsú - 2, Rácz Domonkos - 2, Fodor Damian - 1, Bíró Márk - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Ezen a hétvégén a Budapesti Szívós István Gyermek I. Fiú Bajnokságban és a Fiú Gyermek Országos Bajnokságban is a Budapesti Honvéd csapata volt az ellenfelünk. Az őszi szünetnek köszönhetően ezen a héten a szokásosnál is többet tudtunk edzeni és azt hiszem ennek is köszönhető, hogy jól sikerült a hétvégénk. Szombaton ellenfelünk egy fiatalabb csapattal jelent meg, de a vasárnap már az előző fordulókban megszokott kerettel érkezett. A mérkőzés nem indult jól, hiszen az első néhány perc után már két gólos hátrányban voltunk, de a negyed végére azért sikerült fordítanunk és minimális előnyt szereznünk. A második negyedben nem sokat változott a játék képe, ugyan helyzeteinket jó százalékban sikerült belőni, de védekezésben azért láthattunk néhány csodát. A folytatásban támadó játékunk továbbra is hatékony maradt, a kínálkozó lehetőségek többségét kihasználtuk, míg hátul egyre kevesebbet hibáztunk. A záró negyed elején ugyan még elkövettünk néhány hibát és így volt még némi izgalom, de sikerült rendezni a sorokat és végül viszonylag nagy gólkülönbséggel zártuk a találkozót. Szerintem megérdemelten arattunk győzelmet, jobban bírtuk és kevesebbet hibáztunk, a kapott tíz gól ellenére jobban is védekeztünk és láthattunk néhány rendkívül jó teljesítményt.

Országos Fiú Gyermek Bajnokság: BVSC győzelem a vasárnapi találkozón

Vasárnap 10 órától gyerek csapatunk játszott mérkőzést a BVSC-Zugló ellen. A találkozó ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 8-5 lett. 

Gólszerzőink: Czirok Márton - 3, Rácz Domonkos - 2.

Keszthelyi Tibor értékelése:

Az Országos Bajnokság 6. fordulójában a BVSC vendégeként szálltunk vízbe. Álmoskásan kezdtünk, és néhány percnyi játék után már kétgólos hátrányban voltunk. Az első három támadásunk rossz átadással zárult és hátul a jó védekezés utáni rossz passzunkat is góllal bűntette ellenfelünk. A folytatásban ugyan védekezésben volt némi javulás, támadásban azonban tovább döcögött a gépezet, elkerülhető, gyermeteg hibák sokaságát vétettük. Fásultan, tompán játszottunk és ehhez sikerült még kifogni egy olyan játékvezetőt, aki nem ismerte az aktuális játékszabályokat. Az utolsó negyedben a nem túl acélos támadó játékunk mellett is feljöttünk egy gólra, hat - ötös állásnál felcsillant egy halvány reménysugár, de egy megítélt támadó szabálytalanság utáni kontrából bekapott gól eldöntött mindent. Azt gondolom, hogy a látottak alapján ellenfelünk összességében megérdemelten aratott győzelmet, frissebb volt, jobban játszott. Úgy vélem, tanulságokkal teli mérkőzésen vagyunk túl és megpróbálunk majd hibáinkból tanulni. Fény derült arra, hogy miben kell még sokat javulni, mit kell még sokat gyakorolni. Arra viszont nehéz felkészülni és egy gyerek csapatot felkészíteni amit ezen a délelőttön az egyik játékvezető produkált.

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket