Híreink

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: UVSE győzelem vasárnap

Vasárnap 11 óra 15 perctől gyerek csapatunk az UVSE-vel játszott mérkőzést a Széchy medencében. Ellenfelünk szinte majdnem végig vezetve 5-11-re nyerte meg a mérkőzést.

Gólszerzőink: Tidrenczel Olivér - 2, Judák Zétény Bulcsú - 1, Fodor Damian - 1, Tóth-Deme Bulcsú - 1.

Keszthelyi Tibor értékelése:

A 8. forduló rangadóján az UVSE csapatával játszottunk. Sajnos csak a mérkőzés feléig volt rangadó a rangadó, a folytatásban fokozatosan elfáradtunk, sokat hibáztunk. Védekezésben figyelmetlenek, tompák voltunk, hibáinkért pedig rendre gólokkal fizettünk. Emberelőny - emberhátrány játékban volt legnagyobb különbség, sajnos nem a mi javunkra. Tanulságokkal teli volt a mérkőzés remélhetőleg tanulni is fogunk ezekből.

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem Kaposváron

Vasárnap 12 óra 15 perctől gyerek csapatunk játszott meccset Kaposváron a hazaiak ellen. A találkozón győzelmünk nem forgott kockán, a végeredmény 5-16 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Tidrenczel Olivér - 5, Bíró Márk - 3, Merényi Milán Attila - 2, Judák Zétény Bulcsú - 2, Pálfi-Kovács Márk - 2, László Barnabás - 1, Czirok Márton - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

A középszakasz 7. fordulójában Kaposvárra látogattunk. Csendesen folydogált a mérkőzés, az eddigiekhez képest végre egy kicsit kevesebb volt az izgalom. Több-kevesebb sikerrel de mindenki játszott, a nagyobb kihívást talán az utazás jelentette. Az igyekezet, az elszántság mint általában, most is rendben volt, a figyelem lankadt egy kissé, de ez most bőven belefért.

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem a Honvéd ellen

Csütörtök este fiú gyerek csapatunk játszott meccset a Tüzér utcában, a Honvéd ellen. A találkozón sok gól született mindkét részről, a győzelmet csapatunk szerezte meg. A végeredmény 14-19 lett. 

Gólszerzőink: Tidrenczel Olivér - 6, Bíró Márk - 4, Judák Zétény Bulcsú - 3, Rácz Domonkos - 2, Fodor Damian - 2, Tóth-Deme Bulcsú - 1, Czirok Márton - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

A Fiú Gyermek Országos Vízilabda Bajnokság középszakaszának elhalasztott első mérkőzését csütörtökön este végre sikerült lejátszani. A Honvéd otthonában, a Tüzér utcában játszottunk egy nagyon fontos mérkőzést és azt hiszem az eredménnyel és a látottakkal is elégedettek lehetünk. Csapatként, nagy igyekezettel játszottunk, támadó játékunk hatékony volt, egy jó csapat ellen szereztünk sok-sok gólt akcióból. Jó volt látni, hogy nem csak sok gólt lőttünk akcióból, de számtalan olyan megoldás is sikerült, amire méltán lehet büszke a gólszerző. Kapusunk jól védett, védekezésünk elsősorban a meccs első felében jól is működött, ellenfelünk kulcsjátékosait szinte végig jól semlegesítettük. Úgy vélem a játék szinte minden elemében jobban játszottunk, megérdemelten arattunk győzelmet.

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem az OSC ellen

Vasárnap 11 óra 15 perctől gyerek csapatunk az OSC-t fogadta hazai pályán. A mérkőzés szorosan alakult, végül csapatunk került ki győztesen. Az eredmény 9-7 lett a javunkra. 

Gólszerzőink: Fodor Damian - 3, Bíró Márk - 3, Tidrenczel Olivér - 2, Judák Zétény Bulcsú - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

A bajnokság középszakaszának 6. fordulójában hazai pályán az OSC csapatát fogadtuk.
Jól kezdődött a mérkőzés, az első negyedben akcióból szerzett gólokkal sikerült háromgólos előnyt szerezni. Sajnos a folytatás már döcögösebbre sikerült, elsősorban azért mert támadásainkat rendere elhibáztuk. Ziccerek sorát hagytuk ki, de sajnos hátul is elkövettünk néhány egyszerű hibát. A harmadik negyedben felváltva estek a gólok, míg a negyedik negyedben végre a lefordulásainkat sikerült gólokra váltani és ezzel a negyed derekára eldőlt minden. 

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: BVSC győzelem a meccsen

Szerdán 17 óra 15 perctől gyerek csapatunk ugrott vízbe, hogy megküzdjön a BVSC-vel a győzelemért. A találkozó szorosan haladt a harmadik negyed végéig, végül ellenfelünk 5-8-ra megnyerte a mérkőzést. 

Gólszerzőink: Tóth-Deme Bulcsú - 2, Hüse István - 1, Henter Ákos - 1, Fábián Mátyás Benedek - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

A Fiú Országos Gyermek Vízilabda Bajnokság középszakaszának hétközi 5. fordulójában a BVSC csapatát láttuk vendégül. Az első támadásunk végén gólt szereztünk, de ezt ellenfelünk a következő támadásból azonnal kiegyenlítette, majd a negyed végén ismét akcióból gólt szerezve már ellenfelünknél volt az előny. A második negyed hullámzó játékot hozott, elsősorban a védekezés dominált. A negyed végén ugyan még sikerült kiegyenlíteni, de a maradék tíz másodpercet nem tudtuk kivédekezni és ismét hátrányba kerültünk. Fordulás után még egyszer kiegyenlítettünk, de a harmadik negyed végére már kétgólos volt a hátrányunk. Tulajdonképpen itt eldőlt a mérkőzés, a folytatásban csak tovább nőtt a különbség. Kikaptunk egy jó csapattól, ez előfordul, ez mással is megesik. Sajnos nem tudom, hogy formánk miért ennyire ingadozó, a játék képe, az amit láttunk, ahogyan kikaptunk az szomorú és elkeserítő. Nem játszottunk jól, nyolcból hat gólt kaptunk akcióból, de 8 kapott góllal még lehet együtt élni, igazából a támadó játékunk volt az ami gyengére sikerült. Ha nem tudunk fordulni, akkor elöl kezdődnek a gondok és a jobb csapatok ellen csak elvétve fordulunk le.

Országos és Budapest Gyerek Bajnokság: két győzelem egy vereség a hétvégi mérleg

Gyerek csapatunk szombaton és vasárnap is mecset játszott, először a Budapest, majd az Országos Bajnokságban. A három találkozóból kettőt csapatunk nyert. 

Budapest Bajnokság

BVSC - KSI : 5 - 8

Gólszerzőink: Fodor Damian - 3, Merényi Milán Attila - 1, Tidrenczel Olivér - 1, Tóth-Deme Bulcsú - 1, Czirok Márton - 1, Busák István - 1.

KSI - UVSE : 11 - 4

Gólszerzőink: Hüse István - 3, Merényi Milán Attila - 3, Judák Zétény Bulcsú - 2, Rácz Domonkos - 1, Henter Ákos - 1, Bíró Márk - 1. 

Országos Bajnokság

FTC - KSI : 14 - 8

Gólszerzőink: Csendes Roland - 3, Kiss Csanád Noel - 2, Végső Balázs - 2, Rácz Richárd - 1.

Keszthelyi Tibor értékelése:

Szombaton két mérkőzést játszottunk a Budapesti Szívós István Gyermek Fiú Bajnokság keretében és a sorozat eddigi legjobb játékával leptünk meg mindenkit. Fegyelmezetten, ugyanakkor felszabadultan játszottunk, öröm volt látni a jobbnál jobb megoldásokat és a csillogó szemeket. Sajnos a folytatásban, vasárnap a Fiú Gyermek Országos Vízilabda Bajnokság már nem úgy alakult ahogy vártuk, vagy ahogyan sokan reméltük. Nem indult jól a mérkőzés, már az első negyedben kétgólos hátrányba kerültünk, de ezt még a második negyed elején sikerült egalizálni. Igazából a játék képe volt az, ami a várakozásokat jelentősen alulmúlta. Kishitűen, enerváltan játszottunk, de ami még ennél is nagyobb gondot okozott, hogy nem sikerült a megbeszéltek szerint játszanunk. A második negyed második felében döntőnek bizonyult, hogy hasonló szituációkban mi hibáztunk, ellenfelünk viszont gólokat szerzett. Például 3 : 3- nál kétszer is emberelőnyben voltunk, ugyanúgy 5 : 4 -nél is, de ezeket a lehetőségeket mi rendre elvétettük. És hogy a végén ne legyen semmi izgalom, egy meglepetésszerű, kevesek által látott támadó hiba, egy kettős emberhátrány, és ezekkel végleg el is dőlt minden. Azt hiszem, hogy a Fradi jobban használta ki a helyzeteit, talán jobban is játszott, úgy vélem megérdemelten győzött. Viszont azt is gondolom és nem ezzel akarom felmenteni a csapatot, de a mérkőzés folyamán azonos helyzetekben különböző ítéletek születtek, ezekből az itéletekből mi rendre rosszul jöttünk ki, és ezzel a játékvezetők erősen és feleslegesen borzolták a játékosok, a nézők és az edzők hangulatát.

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem az Eger ellen

Vasárnap gyerek csapatunk hazai pályán fogadta a Tigra-Zf-Egert. A fiúk folyamatosan növelve előnyüket megnyerték a mérkőzést, a végeredmény 15-3 lett.

Gólszerzőink: Bíró Márk - 4, Rácz Domonkos - 3, Tidrenczel Olivér - 2, Czirok Márton - 2, Fodor Damian - 2, Busák István - 1, Merényi Milán Attila - 1.

Keszthelyi Tibor értékelése:

Hazai pályán játszottunk az Eger csapatával. Álmoskásan kezdtünk és ez szinte a mérkőzés egészére jellemző is maradt. A védekezés mondhatni rendben volt, a gondok akkor kezdődtek amikor elkezdtünk támadni. Rengeteg helyzetet sikerült kialakítani, ami azért örömteli és jó hír, de ezekből sajnos sokat el is hibáztunk. Helyzeteink kihasználásában feltétlenül javulni kell, ellenkező esetben komolyabb ellenfeleink ellen esélyeink a minimálisra csökkennek.

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem a Pécs ellen

Vasárnap 11 óra 45 perctől gyerek csapatunk a pécsiek ellen játszott meccset. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 6-15 lett. 

Gólszerzőink: Czirok Márton - 5, Fodor Damian - 4, Rácz Domonkos - 2, Tidrenczel Olivér - 2, Merényi Milán Attila - 1, Hüse István - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Az Országos Fiú Gyermek Bajnokság folytatásában a sok megbetegedés miatt az első mérkőzésünk elmaradt, így a PVSK ellen kezdtünk idegenben. Játékunk közel sem volt tökéletes, de a lényegi dolgok tulajdonképpen már az elején eldőltek. Ugyan hullámzó volt a játékunk, elkövettünk kisebb - nagyobb hibákat is, de összességében panaszra nem nagyon lehet okunk. Mindenki kapott lehetőséget és csalódást nem is okozott senki. Talán a legnagyobb kihívást az utazás jelentette, de ezt is minden gond nélkül megoldottuk.

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem a Kaposvár és AVUS csapatai ellen

Szombaton és vasárnap is vízbe ugrott gyerek csapatunk az országos bajnokságban. Mindkét meccs KSI győzelemmel zárult.

KSI - Kaposvár: 17 - 5

Gólszerzőink: Fodor Damian - 5, Tidrenczel Olivér - 3, Rácz Domonkos - 2, Bíró Márk - 2, Csendes Alex - 2, Hüse István - 1, Judák Zétény - 1, Merényi Milán - 1. 

AVUS - KSI : 4 - 10

Gólszerzőink: Fodor Damian - 4, Rácz Domonkos - 3, Czirok Márton - 1, Bíró Márk - 1, Merényi Milán - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Az alapszakasz utolsó két mérkőzésére került sor ezen a hétvégén. Szombaton a Kaposvár csapatával játszottunk és mondhatni egyenletesen jó játékkal arattunk győzelmet. Védekezésünk szinte hiba nélkül működött, elől pedigi a kínálkozó lehetőségek többségét kihasználtuk. Mivel januárban a felkészülésünkben a hangsúly elsősorban az úszáson volt, a látottakkal maximálisan elégedettek lehetünk. Vasárnap Szombathelyre utaztunk és ott már sajnos nem sikerült megismételni a szombati jó játékot. Sajnos csapatunk egyik alapembere, Tidrenczel Olivér a hét folyamán már sérüléssel bajlódott, megsérült, így nélküle vágtunk neki a nagy utazásnak. A védekezéssel most sem volt baj, hiszen mindössze négy gólt kaptunk, de elől már figyelmetlenek, enerváltak voltunk. Talán ezért is, de helyzeteink többségét kihagytuk, részünkről nem volt túl magas a színvonal. A negyedik negyedben egy kicsit összeszedtük magunkat és ha nem is valami szép játékkal, de hoztuk a kötelezőt.

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket