Híreink

Országos Gyerek csapatkép

Országos Gyerek Bajnokság: győzelem a vasárnapi meccsen

Vasárnap 10 órától gyerek csapatunk játszott meccset a Tigra-Zf-Eger ellen a Széchy uszodában. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 18-10 lett. 

Gólszerzőink: Vojnisek Péter - 5, Rabb Benedek - 4, Zuberecz Richárd - 4, Tyukodi Barnabás - 3, Tidrenczel Olivér - 1, Skoflek Patrik - 1.

Keszthelyi Tibor értékelése:

A középszakasz utolsó fordulójában az Eger csapatát fogadtuk. Különösebb izgalmak nélkül, szerintem érvényesült a papírforma. Ugyan kicsit soknak tűnik a tíz bekapott gól, de a fordulás után már nem nagyon volt kérdéses a mérkőzés kimenetele. Olykor ugyan lazult a fegyelem, de amikor fegyelmezetten játszottunk eredményesek is voltunk. Sok gólt lőttünk, volt néhány káprázatos megoldás, kapusaink káprázatosan indítottak.

Rabb Benedek lövése

Országos Gyerek Bajnokság: győzelem Szolnokon

Vasárnap 11 órától gyerek csapatunk Szolnokon játszott meccset a hazaiak ellen. A találkozó szoros volt, de KSI győzelemmel ért véget. A végeredmény 6-8 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Rabb Benedek - 3, Skoflek Patrik - 2, Vojnisek Péter - 2, Nagy Bulcsú Zétény - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

A Országos Gyermek Fiú Bajnokság középszakaszának 8. fordulójában Szolnokra látogattunk. Jól kezdtünk, kettő perc sem telt még el és már két gólos előnyünk volt, sőt esélyünk volt a 3 : 0-ra is, de sajnos ezt már elhibáztuk. És mint ahogy ez ilyenkor lenni szokott ellenfelünk felébredt és elkezdett felzárkózni. Fokozatosan kiegyenlítetté vált a játék és a második negyed derekán már döntetlen volt a mérkőzés állása, ellenfelünk kiegyenlített. A félidőig azért még sikerült egy akciógólt szerezni, sőt belőttünk egy emberelőnyt is és ezzel így kétgólos előny birtokában fordultunk. Nagy volt a küzdelem, a Szolnok rendre fegyelmezetten visszazárt és így nem nagyon tudtunk lefordulni. Ellenfelünk akarata érvényesült, sokszor felállt védelem ellen kellett játszanunk és ez a játék sajnos nem tartozik az erősségeink közé. Riválisunk zóna védekezését nem tudtuk feltörni, talán keveset is mozogtunk és a mérkőzés ezen szakaszában átlövésből nem voltunk eredményesek. A negyed hajrájában emberhátrányba kerültünk, a Szolnok idő kért, és végül ezt az emberelőnyt belőtték és ezzel egy gólra felzárkóztak. A záró negyed közepén kaptunk egy előnyt melyet belőttünk, szűk egy perccel később végre sikerült fordulnunk ezt szépen megjátszottuk és belőttük, tulajdonképpen eldőlt a mérkőzés. Végre átlövésből is szereztünk egy hatalmas gólt melyre ugyan érkezett válasz de szépen csendesen befejeződött a mérkőzés. Tanulságos mérkőzésen értékes és fontos pontokat szereztünk.

Országos Gyerek csapatkép

Országos Gyerek Bajnokság: győzelem a Szeged csapata ellen

Vasárnap országos csapataink Szegedre utaztak, hogy megküzdjenek a hazaiak ellen a győzelemért. Gyerek csapatunk 10 óra 15 perckor ugrott vízbe, majd a mérkőzésen végig vezetve, magabiztos győzelmet aratott. A végeredmény 6-15 lett a KSI javára. 

Gólszerzőink: Rabb Benedek - 4, Szűcs Botond - 2, Skoflek Patrik - 2, Fodor Damian - 2, Vojnisek Péter - 2, Tidrenczel Olivér - 1, Tóth-Deme Bulcsú - 1, Czirok Márton - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Nehezen indult, korán reggel keltünk, álmosak és figyelmetlenek voltunk. A védekezésünk összességében azért rendben volt végig, ellenfelünk veszélyes játékosait sikerrel semlegesítettük. Gondjaink inkább a támadásokkal adódtak, lassan fordultunk, körülményesen játszottunk  és nem mindig találtuk meg a jó megoldásokat. Lassacskán néhányan felébredtek, ellenfelünk is fáradni látszott és így szépen fokozatosan eldőlt minden. A záró negyedben támadó játékunk jelentősen feljavult, született néhány szemet gyönyörködtető megoldás is. Biztos, hogy nem ez volt a legjobb meccsünk, biztos becsúszott néhány hiba is, de mindenki igyekezett, küzdött és akart és ez az ami mindennél többet ért ezen a napon. 

Országos Gyerek csapatkép

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem az FTC ellen

Vasárnap 11 óra 15 perctől gyerek csapatunk a Fradi ellen játszhatott hazai pályán. A találkozó szorosan alakult, de végül KSI győzelem született. A végeredménye 10-6 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Rabb Benedek - 3, Zuberecz Richárd - 3, Vojnisek Péter - 1, Skoflek Patrik - 1, Tyukodi Barnabás - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Talán túlzás nélkül mondható, hogy a forduló egyik rangadóját játszottuk közvetlen riválisunk, az FTC ellen. A felkészülésünk sajnos nem volt zavartalan, betegség és sérülés is zavarta a munkánkat, voltak hiányzók is, így aztán az előjelek nem voltak túl kedvezőek. Lehet hogy ezért, vagy talán valami másért, nem tudom, de elsősorban védekezésben mindenki szívvel - lélekkel fegyelmezetten tette a dolgát. És ami nagyon fontos volt és döntőnek bizonyult, kapusaink is jól teljesítettek. A mérkőzés folyamán ellenfelünk többféle taktikával próbálta feltörni a védekezésünket, de végig álltuk a sarat. Jó volt látni azt is, hogy elől sok helyzetet sikerült kialakítani, de itt már azért be-be csúszott néhány figyelmetlenség, néhány elméleti és technikai hiba is. Azt hiszem, hogy gyermek korosztályban ritkán látható jó meccset játszottunk, talán jobban bírtuk egy kicsivel, és azt gondolom, hogy megérdemelten győztünk és nagyon megdolgoztunk ezért a sikerért.

Országos Gyerek csapatkép

Országos Gyerek Bajnokság: az UVSE győzelmével zárult a meccs

Vasárnap 11 óra 30 perctől gyerek csapatunk játszott meccset az UVSE-vel az Országos Bajnokságban. A találkozó végeredménye 12-9 lett ellenfelünk javára. 

Gólszerzőink: Tyukodi Barnabás - 3, Zuberecz Richárd - 2, Rabb Benedek - 1, Szűcs Botond - 1, Skoflek Patrik - 1, Czirok Márton - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

A bajnokság talán legnagyobb favoritjával találkoztunk, és szenvedtünk vereséget. Ugyan jól indult a mérkőzés, de sajnos a folytatásban bele-bele hibáztunk, talán becsúszott néhány figyelmetlenség, a fegyelemmel is voltak gondjaink és ez ma, egy ilyen jó ellenfél ellen nem fért bele. Dicséretesen küzdöttünk és a negyedik negyed derekán felcsillant némi remény, emberelőnyből szerzett góllal felzárkóztunk egy gólra, de bő két perccel a vége előtt egy ártalmatlannak tűnő helyzetben labdát vesztettünk és az ezt követően megítélt büntető megpecsételte sorsunkat. Talán nagyvonalúan engedte el ezt a labdaszerzést a játékvezető és annak ellenére, hogy kapusunk szemből leszerelte a megúszó játékost, nagyon könnyen megítélték a büntetőt is. És ezzel elment a hajó, esett még néhány gól, de ezek már a lényegen nem változtattak semmit. 

Országos Gyerek csapatkép

Országos Gyerek Bajnokság: győzelem a BVSC ellen

Vasárnap 11 óra 15 perctől gyerek csapatunk játszott mérkőzést hazai pályán a BVSC-Zugló ellen. A találkozó KSI győzelemmel zárult a végeredmény 13-9 lett. 

Gólszerzőink: Tyukodi Barnabás - 5, Zuberecz Richárd - 3, Skoflek Patrik - 2, Deák Mátyás - 1, Tidrenczel Olivér - 1, Czirok Márton - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

A kedvezőtlen előjelek és körülmények ellenére sikerült egy jó ellenfelet legyőzni. Sok volt a hiányzónk, de szerencsére sok játékosunknak sikerült felnőni a feladathoz és szinte végig vezetve nagy küzdelem árán azt hiszem megérdemelten arattunk sikert.  Talán a körülményekhez egy kicsit jobban is alkalmazkodtunk, kapusaink mint már oly sokszor most is jól védtek, elől pedig a sok bemozgás rengeteg ítéletet hozott. Ugyan emberelőnyös játékunk messze nem volt hibátlan, olykor figyelmetlenek is voltunk, néhány lefordulásunkat nem sikerült jól befejezni, de összességében azt hiszem jól teljesítettünk, minden játékosunk nagy - nagy dicséretet érdemel.
 
 
Országos Gyerek csapatkép

Országos Gyerek Bajnokság: győzelem a Fradi ellen

Vasárnap gyerek csapatunk is játszott az Országos Bajnokságban, az ő ellenfelük is az FTC-Telekom volt. A mérkőzés KSI győzelemmel ért véget, az eredmény 7-11 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Rabb Benedek - 4, Tyukodi Barnabás - 2, Zuberecz Richárd - 1, Szűcs Botond - 1, Skoflek Patrik - 1, Czirok Márton - 1, Vojnisek Péter - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

A forduló rangadóján az FTC otthonába látogattunk és ott sikerült közvetlen riválisunktól értékes három bajnoki pontot szerezni. Az első negyedben sikerült ellenfelünket meglepni és jó védekezés mellett taktikus jó játékkal némi előnyt szerezni. A folytatásban a Fradi védekezést váltott és a szoros emberfogásos védekezésben érvényesülni látszott fizikai fölényük és így felzárkóztak egy gólra. A harmadik negyedben még keményebbé vált a játék,  még inkább a küzdelem dominált. Felvettük a kesztyűt és egyéni villanásokból, három akcióból szerzett góllal sikerült minimális előnyünket növelni. A záró negyedben már két rendkívül fáradt csapat küzdött, de még ekkor is, néha ugyan szerencsével, de élni tudtunk azzal a kevés lehetőséggel ami adódott. Kapusaink nagyon jól védtek, ezzel megalapozták a jó védekezést, és igazából ebből tudtunk fordulni. És amikor nem tudtunk lefordulni akkor mozgásból, sőt még centerből is eredményesek voltunk. Összességében azt hiszem, hogy ezen a meccsen a játék szinte minden elemében riválisunknál jobban teljesítettünk és arattunk megérdemelt győzelmet. Dicséret illet minden játékost, hiszen fizikálisan és mentálisan mindenki tudása legjavát nyújtotta. 

Országos Gyerek csapatkép

Országos Gyerek Bajnokság: győzelem a Vasas ellen

Vasárnap 11 óra 15 perctől gyerek csapatunk játszott meccset a Vasas ellen. A végeredmény, csak úgy, mint a serdülő mérkőzésen, 20-7 lett és KSI győzelemmel zárult a találkozó. 

Gólszerzőink: Rabb Benedek - 5, Zuberecz Richárd - 5, Tyukodi Barnabás - 5, Vojnisek Péter - 2, Szűcs Botond - 1, Skoflek Patrik - 1, Czirok Márton - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Jól kezdtük a mérkőzést, jól védekeztünk, kapusunk mindent védett és elől is szinte hiba nélkül játszottunk. Úgy vélem, hogy a játék szinte minden elemében jobbak voltunk, és ez ma az eredményben is mutatkozott. A harmadik negyedben ugyan picit döcögött a gépezet, de a folytatásban helyreállt a világ rendje és ismét sok szép megoldásnak örülhettünk. Azt hiszem jól játszottunk, sok volt a jó egyéni teljesítmény, megérdemelten győztünk.

Országos Gyerek csapatkép

Országos Gyerek Bajnokság: győzelem a Pécsi Sportiskola ellen

Vasárnap 12 óra 15 perctől gyerek csapatunk játszott mérkőzést hazai pályán a pécsiek ellen. Szorosan alakult a játék, egyetlen góllal sikerült felülkerekedni ellenfelünkön, így a meccs KSI győzelemmel zárult. A végeredmény 9-8 lett. 

Gólszerzőink: Rabb Benedek - 3, Skoflek Patrik - 3, Zuberecz Richárd - 1, Czirok Márton - 1, Vojnisek Péter - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Izgalmas végjátékkal, talán a kicsit szerencsésebb csapat szerezte meg a győzelmet. Ha csak az utolsó negyedet vizsgáljuk, született 1 - 1 gól akcióból, mi belőttük a megítélt két fórunkat és kivédekeztünk három hátrányt, és tulajdonképpen ez döntött. A mérkőzés elején sikerült némi előnyt szerezni, de ezt ellenfelünk ledolgozta, sőt a harmadik negyedben fordított is. Úgy sikerült nyerni, hogy néhányan kishitűen, remegő kézzel próbáltak vízilabdázni. Annak ellenére, hogy kapusaink szerintem jól teljesítettek rengeteg gólt kaptunk akcióból, és ami a játékunkra eddig nem volt jellemző, hogy sok-sok technikai és fájó elméleti hibát is vétettünk. Kiderült, hogy még az utolsó negyedben is egész  jól bírjuk, hogy felállt zóna védekezés ellen bőven van még mit gyakorolni, hogy lövő erőben talán még az átlagot sem érjük el, és az is, hogy kiélezett helyzetben kiben mi lakozik. Próbáljuk feldolgozni és elemezni a látottakat, sokat labdázni, még többet lőni, gyakorolni a felállt védelem elleni játékot. Hajrá KSI, a neheze most következik!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket