Híreink

A csapat tagjai: GIbsz Jakab, Elemér Teszt, Fikusz Kukisz, Fortisszima Fingus,

Csapathíreicikkjeiaktualitásai

Országos Ifi csapatkép

Országos Ifi Bajnokság: győzelem az Eger ellen

Vasárnap 12 óra 30 perctől a Tigra-Zf-Eger ellen játszott a Margitszigeten. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 17-9 lett.

Gólszerzőink: Szépfalvi Gergely - 5, Iriczfalvi Gábor - 3, Bede Marcell - 2, Szalai Péter Miklós - 2, Pető Ádám - 1, Mihov Attila - 1, Nagy Zalán Márk - 1, Kósi Kelly Dominic - 1, Niklász Ádám - 1.

Horváth János értékelése:

A bajnokság utolsó fordulójában egy másodpercig sem forgott veszélyben a győzelmünk. Sok gólt lőttünk de sajnos sokat is kaptunk. Ziccereket hagytunk ki, pontatlanok, figyelmetlenek voltunk. Az egész mérkőzés lassú, vontatott volt, kicsit olyan ,,legyünk túl rajta”! Kíváncsian várom a rájátszást, hogy képesek leszünk-e felpörögni, önmagunkat legyőzni! A bajnoki érmeket két hét múlva osztják! Hajrá KSI!

Danka Benedek és Iriczfalvi Gábor mérkőzés előtt

Országos Ifi Bajnokság: győzelem a Honvéd ellen

Szerdán 13 órától országos ifi csapatunk a Honvéd ellen játszott a Hajós Alfréd uszodában. A mérkőzés KSI győzelemml zárult, a végeredmény 14-8 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Szalai Péter Miklós - 3, Pető Ádám - 3, Bede Marcell - 2, Iriczfalvi Gábor - 2, Mihov Attila - 2, Pocsai Péter - 1, Országh Mihály - 1. 

Horváth János értékelése:

A bajnokság utolsó meccseit játszuk. Mindenki fáradt, dekoncentrált. A csapat túlnyomó többsége érettségizik…. Ez mind-mind meglátszott a játékunkon! Az első két negyedben még hellyel közel jól játszottunk, itt el is dőlt a mérkőzés sorsa. Utána rengeteget hibáztunk sok helyzetet hagytunk ki, így a vártnál szorosabb lett az eredmény! Nyilván a rájátszásban ennél több kell! Addig van még 2 hét egy meccs és az érettségi. Hajrá KSI!

Szépfalvi Gergely labdavezetés közben

Országos Ifi Bajnokság: győzelem Szegeden

Vasárnap országos csapataink Szegedre utaztak, hogy megküzdjenek a győzelemért a hazaiak ellen. Az ifik meccse 11 óra 30 perckor kezdődött és szorosan indult az első negyed. A későbbikben csapatunknak sikerült ellépnie, így a végeredmény egy 6-10-es győzelem lett a KSI javára.

Gólszerzőink: Szépfalvi Gergely - 3, Nagy Ákos - 2, Szalai Péter Miklós - 1, Pocsai Péter - 1, Országh Mihály - 1, Mihov Attila - 1, Niklász Ádám - 1. 

Horváth János értékelése:

Nehéz mérkőzésre számítottam! Egyrészt a Szeged egy jó csapat, másrészt nem tudtam, hogy mit hoz ki belőlünk az előző este Szentesen megszerzett első OBI-es győzelmünk. Egy érzelmi hullámvasút volt ez a hétvége. Nem játszottunk jól, buta gyermeteg hibákat vetettünk, győzelmünk mégis magabiztosnak mondható. Építkezni kell ebből a hétvégéből, mert bár már csak másfél hónap van az idényből rengeteg feladat vár még ránk! Büszke vagyok a csapatra, hajrá KSI!

Országos ifi csapatkép

Országos Fiú Ifi Bajnokság: győzelem az FTC ellen

Országos ifi csapatunk 12 óra 30 perctől játszott meccset az FTC-Telekom Waterpolo ellen. A találkozó KSI győzelemmel ért véget, a végeredmény 12-7 lett. 

Gólszerzőink: Iriczfalvi Gábor - 3, Szépfalvi Gergely - 3, Nagy Ákos - 2, Szalai Péter Miklós - 1, Mihov Attila - 1, Benedek Mór - 1, Niklász Ádám - 1.

Horváth János értékelése:

Sok sérülés és betegség ellenére, talán-talán megindultunk felfelé… sok hiba volt a játékunkban de ezzel most nem is szeretnék foglalkozni. Örülök annak, hogy hosszú hetek után majdnem mindenkit be tudtam írni. Volt aki csak egyet edzett a meccs előtt volt aki egyet sem, de az érzet, hogy mindenki a fedélzeten volt felbecsülhetetlen! Gratulálok a győzelemhez, hajrá KSI!

Szalai Péter lövés közben

Országos Ifi Bajnokság: a Pécs győzelmével ért véget a találkozó

Vasárnap 13 órától ifi csapatunk játszott mérkőzést Pécsen, a hazai csapat ellen. Nagyon szoros meccs volt, ahol végül ellenfelünk nyert. A meccs végeredménye 9-8 lett a Pécs javára. 

Gólszerzőink: Szalai Péter Miklós - 3, Iriczfalvi Gábor - 3, Pocsai Péter - 1, Rácz Richárd - 1. 

Horváth János értékelése:

Gratulálok a Pécsnek! Gondjaink az elmúlt héten tovább mélyültek. A hét vége felé volt olyan nap, hogy öt mezőnyjátékossal edzettünk. Ehhez képest legalább ki tudtunk állni… Bízom benne, hogy lassan vége szakad ennek a rémálomnak ami hónapok óta üldöz bennünket. Magáról a mérkőzésről: borzasztóan kezdtünk, négy lövésből négy gólt kaptunk, elől rengeteget hibáztunk. Kapust cseréltem ami stabilizálta a védekezésünket de mivel az egész rosszkéz oldalunk hiányzott nem tudtuk a saját játékunkat játszani. Nyilván ilyenkor bosszantó hibák jönnek amin nem sikerült túl lépnünk. Végig mi üldöztük a Pécset akik taktikus játékkal, megérdemelten behúzták a mérkőzést! Mégegyszer gratula az ellenfelünknek, próbálunk felállni!

Nagy Zalán lóba

Országos Ifi Bajnokság: egy góllal nyert az UVSE

Vasárnap 13 órától ifi csapatunk a Hajós Alfréd uszodában játszott meccset az UVSE ellen. Szoros meccs volt, végig kevés különbség volt a két csapat között, végeredményben ma azonban ellenfelünk jobbnak bizonyult. Az eredmény 13-12 lett az UVSE javára. 

Gólszerzőink: Nagy Zalán Márk - 3, Szépfalvi Gergely - 3, Iriczfalvi Gábor - 2, Mihov Attila - 2, Szirtes Bátony - 1, Niklász Ádám - 1. 

Horváth János értékelése:

Gratulálok az Újpestnek! Sok hibával tarkított mérkőzésen ők jobban használták ki a hianyosságainkat, fegyelmezetlenségeinket! Nehéz sorozaton vagyunk túl, pár hétig most ,,csak” az ifjúsági bajnokságban kell helyt állnunk, megpróbáljuk rendezni a sorokat…! Hajrá KSI!

Ifi csapatkép

Országos Ifi Bajnokság: győzelem a BVSC ellen

Vasárnap 12 óra 30 perctől a BVSC-Zugló csapatát fogadtuk a Széchy medencében. A meccsen összesen 17 találatot tudtunk értékesíteni, ezzel a győzelmet és a három pontot is sikerült megszereznünk. 

Gólszerzőink: Nagy Ákos - 5, Szalai Péter Miklós - 5, Bede Marcell - 2, Szépfalvi Gergely - 2, Pocsai Péter - 1, Iriczfalvi Gábor - 1, Mihov Attila - 1. 

Horváth János értékelése:

Gratulálok a csapatomnak! Méghozzá két dolog miatt…! Egyrészt, hogy viszonylag simán megnyertük ezt a mai mérkőzést és ezzel az alapszakaszt! Másrészt, hogy a tegnap kapott irgalmatlan gyomrosból sikerült ha nem is felállni, de legalább feltérdelni. Értehetetlen ami velünk történik, borzasztóan ingadozik a teljesítményünk. Sokat kell még dolgoznunk, hogy fiatal korunk ellenére képesek legyünk viszonylag egyenletes teljesítményre! Hajrá KSI!

Bede Marcell lóba

Országos Ifi Bajnokság: győzelem az FTC ellen

Vasárnap 11 óra 15 perctől ifi csapatunk a Fradi otthonában játszott mérkőzést a hazai csapat ellen. A meccs KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 10-17 lett. 

Gólszerzőink: Nagy Ákos - 5, Szépfalvi Gergely - 4, Bede Marcell - 3, Iriczfalvi Gábor - 2, Szalai Péter Miklós - 1, Kósi Kelly Dominic - 1, Gaál Botond - 1. 

Horváth János értékelése:

Gratulálok a csapatomnak! Tegnapi jó játékunkat sajnos nem tudtuk megközelíteni, végül mégis, ha nyögvenyelős játékkal is de nyertünk. Év vége van, elfáradtunk de ez mégsem lehet magyarázat a rengeteg rossz döntésre amit ma hoztunk. Jövő héten még van egy rangadónk remélem szebbik arcunkat mutatjuk! Hajrá KSI! 

Országos Ifi csapatkép

Országos Ifi Bajnokság: győzelem a Vasas ellen

Vasárnap 12 óra 30 perctől ifi csapatunk játszott mérkőzést a Vasas ellen hazai pályán. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 14-6 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Szalai Péter Miklós - 4, Bede Marcell - 2, Nagy Ákos - 2, Mihov Attila - 2, Kósi Kelly Dominic - 2, Iriczfalvi Gábor - 1, Benedek Mór - 1. 

Horváth János értékelése:

Gratulálok a csapatomnak! Nehéz 2 héten vagyunk túl. Egy hete ki sem tudtunk állni az Eger ellen annyi betegünk volt. Hét vége felé tudtunk normálisan, csapatként edzeni. Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. A mutatott játék néha akadozott, de jelen pillanatban ez a maximum ami elvárható a csapattól. Hozzáállásunk megfelelően alázatos volt így szép lassan felőröltük ellenfelünket! Külön örömmel tölt el, hogy az eddig kevesebb szerephez jutó játékosaimnak is sok játéklehetőséget tudtam biztosítani! Két kemény hetünk van még az évből, megpróbáljuk végig tartani a ,,tüzet”! Gratulálok ugyanakkor volt játékosomnak Bóbis Máténak, aki szépen összerakta ezt a Vasast! Biztos vagyok benne, hogy éremért fognak küzdeni! Továbbra is úgy érzem legnagyobb ellenfelünk saját magunk vagyunk! Jobbulást kívánunk a kórházban levő Mérő Alexnak, akit nagyon várunk vissza! Hajrá KSI!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket