Híreink

A csapat tagjai: GIbsz Jakab, Elemér Teszt, Fikusz Kukisz, Fortisszima Fingus,

Csapathíreicikkjeiaktualitásai

Országos Fiú Ifi Bajnokság: szegedi győzelem

Vasárnap 11 óra 15 perctől ifi csapatunk Szegeden játszott mérkőzést a hazaiak ellen. Ellenfelünk a harmadik negyedben jelentősebb előnyre tett szert. A találkozó a Szeged győzelmével ért véget, az eredmény 15-11 lett.

Gólszerzőink: Niklász Ádám - 2, Rácz Richárd - 2, Nagy Zalán Márk - 1, Sudár Zalán - 1, Mérő Alex - 1, Kiss Ádám - 1, Végső Balázs - 1, Cseh Alex - 1, Benedek Mór - 1. 

Horváth János értékelése:

Nehéz küzdelmes mérkőzést játszottunk mely végén gratulálnunk kell a Szegednek! Az első két negyedben abszolút partnerei voltunk ellenfelünknek. Még úgy is, hogy volt egy időszaka a mérkőzésnek amikor perceken keresztül elől kontra-hátul kiállítás mederben folyt a játék. Második negyedben az egyik kulcsjátékosunk súlyosnak látszó sérülést szenvedett (hála istennek nem tűnik annak..!), aminek következtében ellépett a harmadik negyedben a Szeged! A mérkőzés végén kozmetikázni tudtuk az eredményt! Összességében sok buta hibát vétettünk amit ellenfelünk kíméletlenül megbüntetett!

 

Országos Fiú Ifi Bajnokság: győzelem hazai pályán

Vasárnap 12 óra 30 perctől ifi csapatunk játszott meccset a debreceniek ellen. A találkozó fölényes KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 26-1 lett. 

Gólszerzőink: Niklász Ádám - 6, Mihov Attila - 4, Benedek Mór - 4, Nagy Zalán Márk - 3, Cseh Alex - 2, Várnagy Petúr - 1, Rácz Richárd - 1, Rónay Lénárd - 1, Kopinitz Zsombor - 1, Kiss Ádám - 1, Mérő Alex - 1, Sudár Zalán - 1. 

Horváth János értékelése:

Szakmailag értékelhetetlen mérkőzésen sima győzelmet arattunk, amihez gratulálok a csapatomnak! Sok munka vár még ránk! Hajrá KSI

Országos Fiú Ifi Bajnokság: győzelem a Honvéd ellen

Vasárnap 17 óra 30 perctől ifi csapatunk játszott mérkőzést a Honvéd ellen a Margitszigeten. A találkozó KSI győzelemmel ért véget, az eredmény 11-8 lett. 

Gólszerzőink: Cseh Alex - 2, Mérő Alex - 2, Mihov Attila - 2, Nagy Zalán Márk - 2, Végső Balázs - 1, Benedek Mór - 1, Niklász Ádám - 1. 

Horváth János értékelése:

Azt mondják az igazán jó csapatok rossz játékkal is képesek nyerni! Azt nem tudom mi mennyire vagyunk jók, de ma nagyon gyenge napot fogtunk ki! Nyilván mindenki annyira játszik amennyire hagyják, a Honvéd ma nem hagyott bennünket amihez gratulálok nekik! Csalódott vagyok kulcsjátékosaim teljesítménye miatt. A múlt héten nagyszerűen játszva kikaptunk, ma gyenge játékkal nyertünk, ilyen a sport! Mégegyszer gratulálok a Honvédnak a jó mérkőzéshez a saját csapatomnak meg a győzelemhez! Dolgozunk tovább!

Országos Fiú Ifi Bajnokság: BVSC győzelem

Vasárnap 11 óra 15 perckor ugrott vízbe ifi csapatunk, hogy megküzdjön a győzelemért a BVSC-Zugló ellen. A meccs végig szorosan alakult, végül ellenfelünk került ki győztesen. Az eredmény 13-12 lett a BVSC javára.

Gólszerzőink: Mérő Alex - 5, Benedek Mór - 2, Mihov Attila - 2, Niklász Ádám - 1, Végső Balázs - 1, Barcsa Dániel - 1. 

Horváth János értékelése:

Jó meccset játszottunk amihez gratulálok úgy a Bvsc-nek, mint a saját csapatomnak! Az szokták mondani, hogy ,,A HIT hegyeket mozgat!”! Ezt a hitet hiányoltam egy picit, valami még hiányzik a játékunkból ahhoz, hogy ilyen mérkőzéseket meg tudjunk nyerni. Ugyanakkor a fejlődés kézzel fogható, az előző fordulókhoz képest összeszedettebben játszunk. Bízom benne folytatjuk ezt az utat. Hajrá KSI!

Országos Fiú Ifi Bajnokság: győzelem a Pécs ellen

Vasárnap a Komjádi uszodában országos ifi csapatunk játszott mérkőzést 17 órától a Pécs ellen. A találkozó szorosan alakult, végül csapatunk 8-6-ra tudott nyerni.

Gólszerzőink: Mérő Alex - 4, Cseh Alex - 2, Mihov Attila - 1, Nagy Zalán Márk - 1.

Horváth János értékelése:

Fontos mérkőzésen jó védekezéssel értékes három pontot szereztünk. Ahogyan látom, az ifi bajnokság nagyon kiegyenlített. Keresgéljük a játékunk, és néha bizonyos részfeladatokra már egészen jól rákoncentrálunk. A probléma általában a mérkőzések elejével van, ahol elléphetnénk ellenfeleinktől de ehelyett buta hibákból könnyű gólokat adunk a másik csapatnak. Dolgozunk tovább, hogy stabilabb kiegyensúlyozott játékkal eredményesek is tudjunk lenne. Gratulálok a csapatomnak, hajrá KSI!

Országos Fiú Ifi Bajnokság: szolnoki győzelem a Széchyben

Vasárnap 12 óra 30 perctől fiú ifi csapatunk játszott meccset a szolnokiakkal. Szoros mérkőzésen végül ellenfelünk nyert, a végeredmény 14-17 lett.

Gólszerzőink: Mihov Attila - 4, Benedek Mór - 3, Végső Balázs - 3, Niklász Ádám - 2, Cseh Alex - 1, Kiss Csanád Noel - 1.

Horváth János értékelése:

Gratulálok a Szolnoknak, megérdemelten nyerték a mérkőzést. Picit váratlanul ért a gyenge teljesítményünk, mert a hétközi edzőmérkőzésen egészen jól muzsikáltunk. Több kulcs játékosunk gyengén teljesített és sajnos nem védekeztünk. Támadásban pontatlanok voltunk, ziccereket, büntetőket hibáztunk ennek ellenére úgy gondolom, hogy 14 lőtt góllal illik megnyerni egy mérkőzést. Elemi hibákat vétettünk és sajnos a megbeszéltek töredékét sem tartottuk be. Változtatni kell a hozzáálláson a taktikai fegyelmen. Ha mindez sikerül akkor léphetünk előre. A hétvégi teljesítmény a hétköznapokban dől el….

Országos Ifi Bajnokság: győzelem Egerben

Vasárnap ifi csapatunk 10 órától Egerben játszott mérkőzést a hazai csapat ellen. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 7-10 lett. 

Gólszerzőink: Benedek Mór - 4, Mihov Attila - 3, Nagy Zalán Márk - 1, Sudár Zalán - 1, Mester Bulcsú - 1.

Horváth János értékelése:

Idei első vidéki meccsünket Egerben játszottuk. Nehezen indult a mérkőzés, hibátlanul védekeztünk ugyanakkor könnyelműen, pontatlanul támadtunk. Vízilabdában furcsa 0-0-ás első negyed után a másodikban elkezdtünk játszani. Az egyetlen értékelhető játékrész elég volt a mérkőzés megnyeréséhez. Fásultak voltunk és rengeteg hibával játszottunk. Ennél mindenképpen többet kell mutatnunk, már a jövő héten a Szolnok ellen. Dolgos napok következnek, míg remélhetőleg rátalálunk a helyes útra! Hajrá KSI!

 

Országos Ifi csapatkép

Országos Ifi Bajnokság: győzelem az Eger ellen

Vasárnap 12 óra 30 perctől a Tigra-Zf-Eger ellen játszott a Margitszigeten. A találkozó KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 17-9 lett.

Gólszerzőink: Szépfalvi Gergely - 5, Iriczfalvi Gábor - 3, Bede Marcell - 2, Szalai Péter Miklós - 2, Pető Ádám - 1, Mihov Attila - 1, Nagy Zalán Márk - 1, Kósi Kelly Dominic - 1, Niklász Ádám - 1.

Horváth János értékelése:

A bajnokság utolsó fordulójában egy másodpercig sem forgott veszélyben a győzelmünk. Sok gólt lőttünk de sajnos sokat is kaptunk. Ziccereket hagytunk ki, pontatlanok, figyelmetlenek voltunk. Az egész mérkőzés lassú, vontatott volt, kicsit olyan ,,legyünk túl rajta”! Kíváncsian várom a rájátszást, hogy képesek leszünk-e felpörögni, önmagunkat legyőzni! A bajnoki érmeket két hét múlva osztják! Hajrá KSI!

Danka Benedek és Iriczfalvi Gábor mérkőzés előtt

Országos Ifi Bajnokság: győzelem a Honvéd ellen

Szerdán 13 órától országos ifi csapatunk a Honvéd ellen játszott a Hajós Alfréd uszodában. A mérkőzés KSI győzelemml zárult, a végeredmény 14-8 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Szalai Péter Miklós - 3, Pető Ádám - 3, Bede Marcell - 2, Iriczfalvi Gábor - 2, Mihov Attila - 2, Pocsai Péter - 1, Országh Mihály - 1. 

Horváth János értékelése:

A bajnokság utolsó meccseit játszuk. Mindenki fáradt, dekoncentrált. A csapat túlnyomó többsége érettségizik…. Ez mind-mind meglátszott a játékunkon! Az első két negyedben még hellyel közel jól játszottunk, itt el is dőlt a mérkőzés sorsa. Utána rengeteget hibáztunk sok helyzetet hagytunk ki, így a vártnál szorosabb lett az eredmény! Nyilván a rájátszásban ennél több kell! Addig van még 2 hét egy meccs és az érettségi. Hajrá KSI!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket