Híreink

A csapat tagjai: GIbsz Jakab, Elemér Teszt, Fikusz Kukisz, Fortisszima Fingus,

Csapathíreicikkjeiaktualitásai

Országos Fiú Ifi Bajnokság: UVSE győzelem

Vasárnap az ifi fiúk 12 óra 30 perctől játszottak az UVSE csapata ellen, hogy megküzdjenek a győzelemért. A meccs szorosan kezdődött, aztán ellenfelünk annyival meg tudta növelni előnyét, hogy győzelmük már nem forgott kockán. A végeredmény 7-11 lett az UVSE javára.

Gólszerzőink: Benedek Mór - 2, Niklász Ádám - 1, Mérő Alex - 1, Nagy Zalán Márk - 1, Mihov Attila - 1, Csendes Roland - 1, 

Horváth János értékelése:

Gratulálok az UVSE-nek, megérdemelten nyertek!
Szerettünk volna egy jó meccset játszani, de főleg az első negyedben elkövetett banális hibáink, fegyelmezetlenségeink meghatározták a mérkőzés végeredményét! Akartunk, mentünk előre, de valahogy a fontos helyzetekben rosszul döntöttünk!
Sajnálom, mert ha fegyelmezettebben játszunk lett volna keresni valónk! Javulnunk kell az elkövetkező fordulókban!

Országos Fiú Ifi Bajnokság: győzelem a BVSC ellen

Szerda este a Széchy medencében fogadtuk a BVSC csapatát. Előnyünket folyamatosan tudtuk növelni, így a találkozó végeredmény 16-11 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Niklász Ádám - 6, Benedek Mór - 5, Mérő Alex - 2, Rabb Benedek - 1, Mihov Attila - 1, Végső Balázs - 1. 

Horváth János értékelése:

Hétvégi nyilatkozatomban mondtam, hogy ,,A Hit hegyeket mozgat… de a hegyek nem mozogtak!” Hát ma mozogtak!!!!! Gratulálok a csapatomnak, különösen a nyolc darab serdülő játékosnak, akik túl egy nagyon magabiztos serdülő győzelmen, szívüket-lelküket kitéve, a mérkőzést végig kontrollálva, magabiztos győzelmet arattak egy nagyon jó BVSC ellen! Fontos győzelem volt, amiből építkezhetünk, erőt meríthetünk! Good job! Hajrá KSI!

Országos Fiú Ifi Bajnokság: Fradi győzelem

Vasárnap ifi csapatunk a Fradi otthonában játszott mérkőzést. A találkozó ellenfelünk győzelmével zárult, a végeredmény 11-5 lett.

Gólszerzőink: Nagy Zalán Márk - 3, Mihov Attila - 2, Mérő Alex - 1, Kiss Ádám - 1. 

Horváth János értékelése:

A bajnoki címvédő otthonába látogattunk a hétvégén! Szerettünk volna egy jó mérkőzést játszani. ,, A Hit hegyeket mozgat!” Hát ma a hegyek nem mozogtak….. Kihagytunk két büntetőt és kb 5 db általam kihagyhatatlannak minősített ziccert! Nem bíztunk eléggé magunkban és sok fegyelmezetlen, pontatlan passzal könnyű gólokat adtunk ellenfelünknek. Fizikailag erősebb volt a Ferencváros, de ezt tudtuk előre mivel hét serdülő játékossal álltunk fel ma is! Ki fog bízni bennünk ha mi nem bízunk saját magunkban????!!!! Gratulálok a Fradinak! Hajrá KSI!

Országos Fiú Ifi Bajnokság: győzelem az Eger csapata ellen

Vasárnap 12 óra 30 perckor ifi csapatunk ugrott vízbe, hogy megküzdjön az Eger ellen a győzelemért. A meccs első fele szorosan alakult, majd a második félidőben csapatunknak sikerült ellépnie, így a találkozó KSI győzelemmel zárult. Az eredmény 12-8 lett. 

Gólszerzőink: Mérő Alex - 4, Niklász Ádám - 3, Mihov Attila - 1, Rabb Benedek - 1, Végső Balázs - 1, Kiss Csanád Noel - 1, Nagy Zalán Márk - 1.

Horváth János értékelése:

Szép hétvégét zártunk! Miután szombaton meglepetés győzelmet arattunk az alsóházat vezető Miskolc ellen, kíváncsian vártam mi lesz vasárnap. Sok pozitív energiát kaptunk az OBI-es győzelemből, ilyenkor gyakran az euforikus hangulatból gyorsan jön a pofon! Hát most nem jött! Nem játszottunk jól vasárnap az Eger ellen, de vitt minket a hév, a szív, viszonylag gyenge kezdés után úgy érzem elsősorban fizikailag őröltük fel a harmadik negyedre ellenfelünket. Itt sikerült ellépnünk és még az is belefért, hogy az utolsó negyedben "szekérnyi" helyzetet hagytunk ki. Összességében gratulálok a csapatomnak ehhez a hétvégéhez, megyünk tovább a saját utunkon! Hajrá KSI!

Országos Fiú Ifi Bajnokság: győzelem a Pécs ellen

Vasárnap 13 órától ifi csapatunk Pécsen játszott a hazaiak ellen. A találkozó szorosan alakult, végül mi kerültünk ki győztesen. A végeredmény 12-14 lett.

Gólszerzőink: Niklász Ádám - 3, Nagy Zalán Márk - 3, Benedek Mór - 3, Mérő Alex - 3, Rónay Lénárd - 1, Rácz Richárd - 1. 

Horváth János értékelése:

Fontos mérkőzést játszottunk Pécsett. Építkezünk, és ez a meccs fontos tégla volt a falban. Tartottunk a mérkőzéstől, egyrészt azért, mert az elmúlt két hétben szinte mindenkin átfutott a vírus (hol kisebb, hol nagyobb áldozatokkal…) másrészt 7 serdülő játékosunk már játszott egy meccset. Nagyon jól kezdtünk, pillanatok alatt elléptünk 2-0-ra. Utána szokás szerint kihagytuk a helyzeteinket és az ellenfelünk ripsz-ropsz fordított. 3. negyed végéig mindig a Pécs vezetett egy-egy góllal, mi mindig egyenlitettunk. Rengeteg emberhátrányt kaptunk, melyek kivédekezése extra energiákat emésztett. 3. Negyed végén sikerült több góllal ellépnünk ami lehetővé tette, hogy az utolsó játékrészt ,,okosan lehozva” hazavigyük a 3 pontot. Büszke vagyok a csapatomra, mert nehéz helyzetben nagyot küzdöttünk. Kaptunk 3-4 blokkról bepattanó gólt ami nem szegte kedvünket! Összességében elégedett lehetek, gratulálok a srácoknak! Hajrá KSI!

Országos Fiú Ifi Bajnokság: két győzelem az alapszakasz végén

Fiú ifi csapatunk két mérkőzést játszott a hétvége alatt, szombaton a Kaposvár, míg vasárnap az AVUS ellen szálltak vízbe. Mindkét találkozó KSI győzelemmel zárult. 

KSI - Kaposvár : 24 - 7

Gólszerzőink: Benedek Mór - 5, Nagy Zalán Márk - 4, Mihov Attila - 3, Kiss Csanád Noel - 3, Mérő Alex - 2, Rabb Benedek - 2, Cseh Alex - 2, Végső Balázs - 1, Niklász Ádám - 1, Kiss Ádám - 1. 

AVUS - KSI : 9 - 16

Gólszerzőink: Benedek Mór - 4, Mérő Alex - 3, Várnagy Petúr - 2, Végső Balázs - 2, Niklász Ádám - 2, Csendes Roland - 1, Nagy Zalán Márk - 1, Kiss Ádám - 1.

Horváth János értékelése:

Két nap alatt két forduló…. Így végződött az alapszakasz. Őszi enyhén szólva rapszódikus teljesítményünk után, az alapozás kellős közepén magabiztos győzelmeket vártunk magunktól! Szombaton a Kaposvári csapatot fogadtuk. Magabiztos jó játékkal, önbizalomtól duzzadva fegyelmezett védekezéssel és koncentrált pontos támadás vezetéssel nagy gólaranyú győzelmet arattunk! Vasárnap Szombathelyre látogattuk de itt már nem sikerült átmentenünk az előző napi jó formánkat. Sok hibával, pontatlan játékkal gyakorlatilag az utolsó negyedig nyílt volt a mérkőzés! A negyedik játékrészben aztán bedaráltuk ellenfelünket. Amennyire szombaton elégedett voltam a csapatom hozzáállásával és játékával vasárnap bőven maradt bennem hiányérzet! Dolgunk tehát van bőven, tornyosulnak előttünk a feladatok! Hajrá KSI!

Országos Fiú Ifi Bajnokság: UVSE győzelem a hétvégén

Vasárnap 13 órától az UVSE ellen játszott ifi csapatunk a Hajós 33 m-es medencében. A mérkőzés szorosan alakult, a végeredmény 10-9 lett az UVSE javára. 

Gólszerzőink: Nagy Zalán Márk - 2, Barcsa Dániel - 2, Végső Balázs - 2, Kiss Csanád Noel - 1, Mérő Alex - 1, Niklász Ádám - 1. 

Horváth János értékelése:

UVSE csapatával játszottuk a Margitsziget El Classico-ját. Gyengén kezdtük a mérkőzést, sorozatban olyan helyzetekből kaptuk a gólokat, amelyek elkerülésére direkt felhívtuk a figyelmet. Kapus csere után stabilizálódott a védekezésünk és elkezdtünk vízilabdázni! Rengeteg helyzetet sikerült kidolgoznunk, melyek tetemes része sajnos kimaradt! Egy gólos vereségünk oka a gyenge helyzetkihasználás! Ezen próbálunk javítani az elkövetkező edzéseken! Hajrá KSI!

Országos Fiú Ifi Bajnokság: szegedi győzelem

Vasárnap 11 óra 15 perctől ifi csapatunk Szegeden játszott mérkőzést a hazaiak ellen. Ellenfelünk a harmadik negyedben jelentősebb előnyre tett szert. A találkozó a Szeged győzelmével ért véget, az eredmény 15-11 lett.

Gólszerzőink: Niklász Ádám - 2, Rácz Richárd - 2, Nagy Zalán Márk - 1, Sudár Zalán - 1, Mérő Alex - 1, Kiss Ádám - 1, Végső Balázs - 1, Cseh Alex - 1, Benedek Mór - 1. 

Horváth János értékelése:

Nehéz küzdelmes mérkőzést játszottunk mely végén gratulálnunk kell a Szegednek! Az első két negyedben abszolút partnerei voltunk ellenfelünknek. Még úgy is, hogy volt egy időszaka a mérkőzésnek amikor perceken keresztül elől kontra-hátul kiállítás mederben folyt a játék. Második negyedben az egyik kulcsjátékosunk súlyosnak látszó sérülést szenvedett (hála istennek nem tűnik annak..!), aminek következtében ellépett a harmadik negyedben a Szeged! A mérkőzés végén kozmetikázni tudtuk az eredményt! Összességében sok buta hibát vétettünk amit ellenfelünk kíméletlenül megbüntetett!

 

Országos Fiú Ifi Bajnokság: győzelem hazai pályán

Vasárnap 12 óra 30 perctől ifi csapatunk játszott meccset a debreceniek ellen. A találkozó fölényes KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 26-1 lett. 

Gólszerzőink: Niklász Ádám - 6, Mihov Attila - 4, Benedek Mór - 4, Nagy Zalán Márk - 3, Cseh Alex - 2, Várnagy Petúr - 1, Rácz Richárd - 1, Rónay Lénárd - 1, Kopinitz Zsombor - 1, Kiss Ádám - 1, Mérő Alex - 1, Sudár Zalán - 1. 

Horváth János értékelése:

Szakmailag értékelhetetlen mérkőzésen sima győzelmet arattunk, amihez gratulálok a csapatomnak! Sok munka vár még ránk! Hajrá KSI

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket