Híreink

2008: KSI győzelemmel zárult a BVSC elleni mérkőzés

E8F259DB 9A6E 412C 94FA E78256F15B22
Az első negyed alatt csapatunk nem tudott gólt szerezni, így a vezetés ellenfelünk kezébe került.

A különbség csupán 1 gól volt a két csapat között, amikor elkezdődött a második 7 perc. A negyed felénél Kopinitz Zalán büntetőből szerzett góljával kiegyenlítettünk. A BVSC az utolsó 1 percben ismét belelendült a támadásba és 2 helyzetet is góllal tudtak befejezni. Az állás a félidő kezdeténél 3:1 volt.

A harmadik játékrészben tudtunk faragni hátrányunkból Szűcs Botond góljával.

Az utolsó negyed kezdetére tehát ismét 1 gól volt a különbség a két csapat között. A BVSC fáradni látszott, lövéseik már nem értek találatot. Kevesebb, mint 40 másodperc volt hátra a mérkőzésből, amikor Tóth-Deme Bulcsú megszerezte a KSI 3. gólját és ezzel kiegyenlítette az állást. 18 másodperccel a vége előtt, csapatunk edzője, Lőrincz Lajos, időt kért. Az időkérés után Kemény Amira kiharcolt egy kiállítást, majd emberelőnyös helyzetünket kihasználva, gólt szerzett csapatának az utolsó másodpercben. Óriási küzdelem után a végeredmény a KSI-re nézve volt kedvező, a mérkőzést 4:3-ra sikerült megnyerni.

Lőrincz Lajos értékelése a meccs után:

"Egy újabb, nagyon küzdelmes mérkőzésen, egy utolsó másodperces góllal nyertünk. A védekezésünk rendben volt, továbbra is kevés gólon tudjuk tartani az ellenfeleinket. Viszont ma is rengeteg gólhelyzetet hagytunk ki. Különösen bosszantó, hogy köztük négy vagy öt 4 m-est is. Ezen dolgoznunk kell sokat a jövőben. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. A 2008-as csapat nevében a mai győzelmünket Pista bácsinak ajánlom. Köszönjük, hogy velünk voltál!" 

A mérkőzés jegyzőkönyvét itt tekinthetik meg.

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket