Híreink

Ifi csapatkép

Országos Fiú Bajnokság: három győzelem a szezon elején

Vasárnap országos csapataink a Kecskeméttel játszottak mérkőzést a Széchy medencében. 

Gyerek csapatunk 10 órakor ugrott vízbe és nagyarányú győzelmet aratott a mérkőzésen. A végeredmény 17-0 lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Tidrenczel Olivér - 5, Rácz Domonkos - 4, Tóth-Deme Bulcsú - 2, Czirok Márton - 2, Judák Zétény - 1, Vásárhelyi-Lakat Bence - 1, Pálfi-Kovács Márk - 1, Busás István - 1.

Keszthelyi Tibor értékelése:

A bajnokság első mérkőzésén hazai környezetben a Kecskemét csapatával játszottunk. Az első negyedben talán egy kicsit ellenfelünket meglepve jó játékkal kezdtünk és szereztünk jelentős előnyt. Hátul működött a szoros emberfogás, elől pedig szinte minden sikerült. A folytatásban már voltak gondjaink, elsősorban az átadások pontossága volt az, ami miatt  játékunk erősen döcögött. A mérkőzés kimenetele nem volt kérdéses, de rengeteg volt a pontatlan átadás, mely nagyban rontotta támadó játékunk hatékonyságát. A jó védekezés a mérkőzés végéig kitartott, elől pedig egy kicsit figyelmesebben játszottunk és így született a nagy gólkülönbség. Így elsőre panaszra azt hiszem nem lehet okunk, több-kevesebb sikerrel mindenki játszott, összességében úgy vélem megérdemelten győztünk.

11 óra 15 perctől serdülő csapatunk következett, ahol a fiúk szintén jelentős különbséget kialakítva tudtak nyerni a meccsen. A végeredmény 18-10  lett csapatunk javára. 

Gólszerzőink: Végső Balázs - 5, Tyukodi Barnabás - 3, Balogh Dávid - 2, Rónay Lénárd - 2, Várnagy Petúr - 2, Csendes Roland - 1, Barcsa Dániel - 1, Szekeres Áron - 1, Rabb Benedek - 1.

Dávid Zoltán értékelése:

Az évad első hivatalos mérkőzését játszottuk. Az általam elvárt teljesítménytől elmaradt a játékunk. A 18 lőtt gól nem számít rossznak, de ha a kihagyott helyzeteket is figyelembe veszem, és a kapott gólok számát, akkor kicsit árnyaltabb a kép. Néhány egyszerű és látszólag egyértelmű helyzetben, érthetetlen hibákat követtünk el, ugyanakkor tetszetős, és kreatív dolgokat csináltunk. A két véglet között nagy a különbség, arra kell törekednünk, hogy ne kövessük el ezeket az egyszerű hibákat. Ahogy az első negyedet el tudtuk veszíteni 3-2 re, és a másodikat megnyerni 6-1 re, ezek a hullámzások, nem fognak beleférni egy jó csapat ellen. Erősítenünk kell a jó dolgokat és minimalizálni a hibákat. Ezen dolgozunk...

Tegnap utolsóként ifi csapatunk ugrott vízbe. A srácok 16-7-es végeredménnyel fölényes győzelmet arattak. 

Gólszerzőink: Benedek Mór - 4, Nagy Zalán Márk - 3, Mérő Alex - 2, Niklász Ádám - 2, Cseh Alex - 1, Kiss Csanád Noel - 1, Szirtes Bátony - 1, Sudár Zalán - 1, Mihov Attila - 1. 

Horváth János értékelése:

Sok hibával tarkított rendkívül alacsony színvonalú mérkőzésen, elsősorban az első negyedben nyújtott magabiztos játékkal nyertünk. "Minden kezdet nehéz" ahogy mondja a szólás ez tökéletesen ráillik az idény kezdetünkre. Sokat kell még dolgoznunk, hogy elérhessük az általam elvárt színvonalat. Pozitív viszont, hogy egy év után újra játszott Mérő Alex, aki fontos része a csapatunknak. Dolgozunk tovább és próbáljuk leküzdeni az előttünk levő akadályokat! Hajrá KSI!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket