Híreink

KSI csapatkiáltás

Országos Fiú Bajnokság: három meccs három győzelem

Vasárnap délután országos csapataink a Genesys OSC Újbudát fogadták a Hajós Alfréd Sportuszodában. Mindhárom meccs KSI győzelemmel zárult. 

Gyerek mérkőzés

KSI - OSC : 16 - 7

Gólszerzőink: Rabb Benedek - 7, Zuberecz Richárd - 3, Vojnisek Péter - 3, Nagy Bulcsú Zétény - 1, Skoflek Patrik - 1, Tyukodi Barnabás - 1.

Keszthelyi Tibor értékelése:

Ezen a hétvégén a középszakasz vége felé közeledve az OSC Újbuda csapatával játszottunk. Ha csak a végeredményre nézünk azt is gondolhatnánk, hogy minden rendben ment, végül egy nagyarányú sima győzelmet sikerült elérnünk. De ha egy kicsit jobban a számok mögé nézünk már kissé árnyaltabb a kép. Álmoskásan kezdtünk, és ez elsősorban a helyzeteink kihasználásában volt tetten érhető. Nem igazán tetszett ellenfelünk szoros emberfogásos játéka sem, mely szerintem néhol már - már a durvaság határát is súrolta. Azt hiszem mi sem játszottunk igazán jól, talán nem is volt nagyon magas a játék színvonala, de sajnos ehhez a sípmesterek is tevőlegesen hozzájárultak. Én talán egy kicsit más szemüvegen keresztül nézem a dolgokat, és tény, hogy a játékosok vétik a hibákat, de  csapatunk csak nagyon nehezen és kevés sikerrel tudott alkalmazkodni a mérkőzésen tapasztalt, többször is változó, nehezen értelmezhető bírói felfogáshoz. És az is tény, hogy ez a fajta kihívás a még sokkal rutinosabb felnőtt játékosok számára is olykor  komoly gondot jelent, hát még ezeknek a 13 - 14 - 15 éves gyerekeknek.. A fordulás után kicsit megnyugodtunk, talán egy kicsit kevesebbet is hibáztunk, javult a védekezésünk, fokozatosan nőtt a különbség, eldőlt a mérkőzés.  

Serdülő mérkőzés

KSI - OSC : 9 - 7

Gólszerzőink: Benedek Mór - 4, Rácz Richárd - 1, Kiss Csanád Noel - 1, Szabó Kristóf - 1, Barcsa Dániel - 1, Végső Balázs - 1.

Dávid Zoltán értékelése:

A mérkőzés különlegességét adta, hogy az előző mérkőzésen az OSC második számú centere még a KSI játékosa volt. Ettől eltekintve a 4. helyezett játszott ma az 5. helyezettel, szóval egy kiélezett csatára lehetett számítani. A mérkőzés folyamán szinte végig futottunk az eredmény után, az elején nagyon sok elméleti hibát vétettünk, és a jó döntések kivitelezése is a gyenge szóval volt jellemezhető. Ennek ellenére végig meccsben tudtunk maradni. Egy jó iramot diktáltunk, amiben aztán, a végére, véleményem szerint az OSC elfáradt, így meg tudtuk fordítani a eredményt. Külön szeretnék gratulálni a 2007-es játékosaimnak ők hozták a mérkőzést, nagyon dinamikusan és szépen játszottak, illetve Kiss Gergelynek aki annak ellenére, hogy kapott két szerencsétlen gólt, nem tört össze és stabilan tartotta a védelmünket. Mindent egybevetve, ha a mai napon gyengébb teljesítményt nyújtó játékosok is hozzák amit tudnak, nagyot léphetünk előre. Gratulálok a csapatnak, hogy volt erőnk felállni és megfordítani a mérkőzést, így sokkal nehezebb nyerni, viszont a győzelem íze is édesebb.

Ifi meccs

KSI - OSC : 14 - 7

Gólszerzőink: Mihov Attila - 5, Iriczfalvi Gábor - 3, Nagy Ákos - 2, Szépfalvi Gergely - 2, Szalai Péter Miklós - 1, Pető Ádám - 1.

Horváth János értékelése:

Gratulálok a csapatomnak! Szokatlan időpontban, vasárnap este megrendezett mérkőzésen megfelelő alázattal és fegyelmezett játékkal álltunk a mérkőzéshez. Tudtunk gyakorolni eddig nem játszott taktikai elemeket, továbbá tudtunk "könnyű gólokat " lőni… Ez fontos egy rájátszásra készülő csapatnál. Helyzetkihasználásunkon javítanunk kell. Örülök , hogy mindenki sokat tudott játszani! Hajrá KSI!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket