Híreink

Szombati Budapest bajnoki eredmények

Az első mérkőzésen 10 órakor játszotta a 2002-es gyermek csapatunk Leányfalun az OSC VSE csapata ellen. Nehezen indult a mérkőzés az első két negyed után még 4-3-ra vezettünk. A félidő után belehúztunk és a harmadik negyedet 6-1-re nyertük meg ezzel hat gólos előnyre tettünk szert. Az utolsó negyed is jól sikerült, ahol még gólt se kaptunk. A végeredmény ezzel 13-4 lett.
Mérkőzés jegyzőkönyve: http://waterpolo.hu/meccs/36491

A következő mérkőzés 12 órakor volt Székesfehérváron a 2004-es kettes csapatunknak. Ők a Budafóka ellen játszottak egy nagyon szoros meccset. Az elejétől kezdve a Budafóka jutott előnyhöz és csapatunk csak kapaszkodni tudott. Az első negyedben még kettővel is vezettek, de két gyors gól után 4-4-re hoztuk a mérkőzést. A félidőben már mi vezettünk 7-6-ra, de nem tudtunk nagyobb előnyt szerezni. Egy lőtt gólra mindig jött a válasz. Az utolsó negyedben nagy hajrába kezdtek a gyerekek és 5-1-re nyerték meg az utolsó negyedet ezzel 14-10-es győzelemmel végződött a mérkőzés.
Mérkőzés jegyzőkönyve: http://waterpolo.hu/meccs/36342

Az Ifjusági csapatunk a népligetben játszott 13 órakor az Oázis ellen. Az elejétől kezdve mi uraltuk a mérkőzést. A félidőben már 10-4-re vezettünk. Nagyon stabilan játszottak a srácok és a második félidőben is sikerült tíz gólt lőni. Petrák Kevin csapatunk tagja nyolc gólt szerzett a találkozón. A végeredmény 20-8.
Mérkőzés jegyzőkönyve: http://waterpolo.hu/meccs/36591

A legsimább mérkőzést a Serdülő csapatunk játszotta 14 órakor a Margitszigeten. Kapott gól nélkül sikerült 44-0-ra nyerni a Bókay-KSI ellen. A mérkőzésen a kapusok kivételével mindenki lőtt gólt. Krisán György 6 illetve Némethy Dániel 7 gólt lőttek.
Mérkőzés jegyzőkönyve: http://waterpolo.hu/meccs/36568

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket