Híreink

Aranyérmes 2009-es csapat

Leány Gyermek II. - megvan az aranyérem

Szombaton leány csapatunk Egerben két meccset játszott a hazai csapattal. Mindkét mérkőzés magabiztos KSI győzelemmel zárult, ahol a végeredmény 5-21 és 7-22 lett. Csapatunk ezzel megnyerte a bajnokságot és megszerezte leány szakágunk első aranyérmét. Gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk az egész csapatra! 

Gólszerzőink az első meccsen: Lévai Rozália - 6, Alaksza Kinga - 3, Horváth Lilla - 3, Zilahy Aliz - 2, Fodor Boglárka - 2, Szabó Ágnes - 1, Rappai Réka Anna - 1, Kókány Zsófia Renáta - 1, Szakváry Júlia - 1, György Katalin - 1. 

Gólszerzőink a második meccsen: Horváth Lilla - 6, Alaksza Kinga - 5, Lévai Rozália - 3, Fodor Boglárka - 3, Papp Szonja Napsugár - 1, Szabó Ágnes - 1, Zilahy Aliz - 1, Kovács Eszter Dóra - 1, Kókány Zsófia Renáta - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Az országos leány 2009-2010-es bajnokságban ma játszottuk az utolsó két mérkőzésünket, annak tudatában, hogy ha megnyerjük ezt a kettőt, akkor megnyerjük a bajnokságot is.
Az elmúlt napokban már többször átbeszéltük a lányokkal, hogy csak is arra kell koncentrálni a mérkőzéseken, hogy megcsináljuk a megbeszélt és begyakorolt elemeket. Az elejétől kezdve nagyon koncentráltan játszottak, aminek nagyon örültem, mert így lehetőséget adtak többször a mérkőzések alatt arra, hogy csak gyönyörködjek a játékukban, az egymásért való küzdésükben, abban ahogy egymást biztatják, örülnek a csapattársak góljainak. Ma igazán szép élménnyel gazdagodtunk mindnyájan. Köszönöm a lányok és a magam nevében a szülőknek azt az odaadást, amit azért tesznek, hogy a lányok eljussanak edzésre, a meccsekre, hogy itt lehessenek a KSI-ben.
Köszönöm a szakosztály vezetésének a bizalmat és a kollégáknak a segítséget. Külön köszönet Lőrincz Lajos bácsinak az állandó külön edzésekért, Bóta-Tóth Andi néninek a meccseken való segítségeket.
Sok időnk nincs az örömködésre, mert két hét múlva újabb megmérettetés vár ránk.
Hajrá Lányok!

Leány csapatkép

Leány Gyermek II. - győzelem a Szentes ellen

Szombaton 10 órától és 11 óra 30 perctől játszott mérkőzést a Szentes ellen leány csapatunk a Széchy medencében. Az első meccs végeredménye 13-4, a másiké pedig 21-6 lett a KSI javára. 

Gólszerzőink az első meccsen: Alaksza Kinga - 5, Lévai Rozália - 3, Nagy Eszter - 2, Horváth Lilla - 2, Szakváry Júlia - 1. 

Gólszerzőink a második meccsen: Alaksza Kinga - 7, Horváth Lilla - 4, Nagy Eszter - 3, Fodor Boglárka - 2, Lévai Rozália - 1, Rappai Réka Anna - 1, Zilahy Aliz - 1, Antal Zsófia Teréz - 1, Kókány Zsófia Renáta - 1. 

Bozi Áron értékelése:

Két mérkőzést játszottunk a Szentes csapata ellen, ahol mind a két mérkőzésen mutatott teljesítménnyel elégedett vagyok. Fizikailag is nagyon jól bírták mind a két meccset a lányok. Láttam szép megoldásokat mind védekezésben mind támadásban. Gratulálok a csapatomnak, csak így tovább lányok.

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket