Híreink

2012-es csapatkép

2012-es csapatunk elmúlt mérkőzéseinek beszámolója

BUDAPEST BABY (2012) BAJNOKSÁG
2012-es csapatunk a Budapest Baby Bajnokság 6., 7. és 8. fordulójában az FTC, a Cegléd és a BVSC ellen játszott.

6. forduló KSI SE – FTC Telekom 2022. dec. 04. FTC uszoda
7. forduló Ceglédi VSE - KSI SE 2022. dec. 18. Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda
8. forduló KSI SE- BVSC Zugló 2023. jan. 08. Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda

A csapatunknak a saját korosztályában sűrű volt az év végén a bajnoki menetrend és rögtön a téli szünet után január első hétvégéjén már vízbe csobbantak a legkisebbek.

Erdélyi Annamária értékelése:

Rengeteg betegséggel és hiányzással kellett szembenézni az év végén és az év elején is, ez természetesen hektikussá tette a játékosaink teljesítményét a mérkőzések alatt. A kötelezőt hozták a gyerekek, de rengeteg hibával játszott a csapat mindhárom mérkőzésen. A BVSC elleni találkozó már kezdett arra hasonlítani, amit elvárok a gyerekektől a saját korosztályukban. Az szezon végéig még van 9 forduló ebben a bajnokságban, így van bőven lehetőség javítani a hibákon, és magasabb szintre emelni a képességeket.

BUDAPEST KŐNIGH GYÖRGY GYERMEK IV (2011) BAJNOKSÁG

Rájátszás 1. forduló BFSE – KSI SE II. 2023. január 14. Kőér uszoda

2012-es csapatunk az egy korosztállyal nagyobb bajnokságban kiváló őszi szezonnal megnyerte a csoportját és feljebb jutott a B csoportba. A rájátszás első fordulójának mérkőzése januárra halasztódott, melyben a BFSE ellenfelei voltunk.

Erdélyi Annamária értékelése:

Jeleztem a csapatomnak, hogy megérkeztünk a bajnokság azon szakaszába, ahol mi leszünk a pofozózsák, és mivel semmiféle eredménykényszer nincs rajtunk, bátran játszhatunk. Az elmúlt egy hónap kissé kaotikusan alakult a felkészülés szempontjából, főleg a sok hiányzás miatt. Ennek ellenére iramban nagyon jól bírták a sokkal erősebb ellenfél ellen a játékot, ami azt jelenti, hogy az úszástudásunk kiváló, ami végül is a saját korosztályából is kiemeli a csapatot. Viszont egy az egyben nem bírtuk el a nálunk jóval nagyobb fizikai erejű játékosokkal a harcot, így a legtöbb hibák az egyéni védekezésekben voltak. Egyáltalán nem vagyok elégedetlen a látottakkal, kiváló útmutató volt a mérkőzés ahhoz, hogy a képzésben merre tovább. Nagyon tetszett, hogy a játékosaim az utolsó pillanatig oroszlánként harcoltak, voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények is a mérkőzés során. Remélem, hogy rendeződünk az elkövetkezendő hetekben, mert a következő két meccsünk az előző fordulókból jól ismert KÓPÉ és ASI Vasas lesznek, ezeken kiváló ki-ki meccsekre számítok. Megyünk tovább az alapok építésében, motiváltan várjuk a következő mérkőzéseket!
Hajrá KSI!!!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket