Híreink

2012 csapatkép

2012-es csapatunk elmúlt mérkőzéseinek beszámolója

BUDAPEST BABY (2012) BAJNOKSÁG
2012-es csapatunk a Budapest Baby Bajnokság 6., 7. és 8. fordulójában az FTC, a Cegléd és a BVSC ellen játszott.

6. forduló KSI SE – FTC Telekom 2022. dec. 04. FTC uszoda
7. forduló Ceglédi VSE - KSI SE 2022. dec. 18. Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda
8. forduló KSI SE- BVSC Zugló 2023. jan. 08. Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda

A csapatunknak a saját korosztályában sűrű volt az év végén a bajnoki menetrend és rögtön a téli szünet után január első hétvégéjén már vízbe csobbantak a legkisebbek.

Erdélyi Annamária értékelése:

Rengeteg betegséggel és hiányzással kellett szembenézni az év végén és az év elején is, ez természetesen hektikussá tette a játékosaink teljesítményét a mérkőzések alatt. A kötelezőt hozták a gyerekek, de rengeteg hibával játszott a csapat mindhárom mérkőzésen. A BVSC elleni találkozó már kezdett arra hasonlítani, amit elvárok a gyerekektől a saját korosztályukban. Az szezon végéig még van 9 forduló ebben a bajnokságban, így van bőven lehetőség javítani a hibákon, és magasabb szintre emelni a képességeket.

BUDAPEST KŐNIGH GYÖRGY GYERMEK IV (2011) BAJNOKSÁG

Rájátszás 1. forduló BFSE – KSI SE II. 2023. január 14. Kőér uszoda

2012-es csapatunk az egy korosztállyal nagyobb bajnokságban kiváló őszi szezonnal megnyerte a csoportját és feljebb jutott a B csoportba. A rájátszás első fordulójának mérkőzése januárra halasztódott, melyben a BFSE ellenfelei voltunk.

Erdélyi Annamária értékelése:

Jeleztem a csapatomnak, hogy megérkeztünk a bajnokság azon szakaszába, ahol mi leszünk a pofozózsák, és mivel semmiféle eredménykényszer nincs rajtunk, bátran játszhatunk. Az elmúlt egy hónap kissé kaotikusan alakult a felkészülés szempontjából, főleg a sok hiányzás miatt. Ennek ellenére iramban nagyon jól bírták a sokkal erősebb ellenfél ellen a játékot, ami azt jelenti, hogy az úszástudásunk kiváló, ami végül is a saját korosztályából is kiemeli a csapatot. Viszont egy az egyben nem bírtuk el a nálunk jóval nagyobb fizikai erejű játékosokkal a harcot, így a legtöbb hibák az egyéni védekezésekben voltak. Egyáltalán nem vagyok elégedetlen a látottakkal, kiváló útmutató volt a mérkőzés ahhoz, hogy a képzésben merre tovább. Nagyon tetszett, hogy a játékosaim az utolsó pillanatig oroszlánként harcoltak, voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények is a mérkőzés során. Remélem, hogy rendeződünk az elkövetkezendő hetekben, mert a következő két meccsünk az előző fordulókból jól ismert KÓPÉ és ASI Vasas lesznek, ezeken kiváló ki-ki meccsekre számítok. Megyünk tovább az alapok építésében, motiváltan várjuk a következő mérkőzéseket!
Hajrá KSI!!!

Baby csapat

Baby Bajnokság: mérkőzés a KÓPÉ UVSE ellen

2012-es csapatunk saját korosztályában, a Budapest Baby Bajnokság ötödik fordulójában a Kópé UVSE ellen játszott.

Erdélyi Annamária értékelése:

A mérkőzés első felében sikerült a terveknek megfelelően lelassítani a játékot és az edzésen tanultakat teljes mértékben gyakorolni. A harmadik-negyedik negyed kapkodósra sikerült, sok felesleges munkát adtunk magunknak. Tovább dolgozunk az alapokon, és aminek nagyon örülök, hogy a csapat kimagasló úszástudással rendelkezik, amelyre nagyon szépen fel lehet építeni a korosztálynak megfelelő játékelemeket. A bajnokság előnye, hogy nincs eredménykényszer, mindenkinek kötelező játszania, így mindenki játékélménnyel térhet haza, ami a legnagyobb motiváció a kisgyerekeknél. Gratulálok a csapatomnak, hajrá KSI!!!

2012-es csapatkép

2012-es csapatunk mérkőzés beszámolói

BUDAPEST BABY (2012) BAJNOKSÁG

2012-es csapatunk a Budapest Baby Bajnokság harmadik, illetve negyedik fordulójában a Latorca és az OSC csapataival játszott.

3. forduló KSI SE – LATORCA 2022. október 30. BVSC uszoda, 4. forduló KSI SE – Genesys OSC Újbuda 2022. november 6. FTC uszoda

A csapatunknak ez a saját korosztálya, az itt lejátszott mérkőzéseken teljes mértékben az alapokra koncentrálhatunk, és sok játékost meg lehet forgatni, így mindenki tud játszani, hogy élesben is gyakorolhassuk az edzésen megtanultakat.

BUDAPEST KŐNIGH GYÖRGY GYERMEK IV (2011) BAJNOKSÁG

4. forduló ASI VASAS – KSI II 2022. október 29. Érd Aréna, 5. forduló KSI SE II – BHSE II 2022. november 5. III. Kerületi TVE Uszoda, 6. forduló KÓPÉ UVSE – KSI II 2022. november 12. Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda

2012-es csapatunk az egy korosztállyal nagyobb bajnokságban sűrű programnak nézett elébe az elmúlt hetekben, zsinórban három fordulót játszott le, elsőként az ASI VASAS, majd a Budapesti Honvéd Sportegyesület, s végül a KÓPÉ UVSE ellen. A három találkozót két győzelemmel és egy vereséggel zártuk. Csoportunk két legerősebb ellenfelével is játszottunk a fordulók alatt, amely igazán jó visszajelzéseket adott a képzést illetően. A Vasas elleni mérkőzésen megilletődve játszottak a gyerekek, a Honvéd ellen félgőzzel ment a mérkőzés, viszont a csoportelsőséget eldöntő meccsen és egyben legerősebb ellenfelünk, a Kópé UVSE ellen hatalmas motivációval dolgozott a csapat. Míg az előző két mérkőzésen elmaradtunk a szokásos szép építkező játéktól, a tanultak szórványosan előfordulva köszöntek vissza a medencében, a harmadikon szép összjátékkal, egymást segítve mind védekezésben, mind támadásban, rengeteg labdaszerzéssel és leúszással az első két negyedben szisztematikusan elléptünk az ellenfelünktől, de a harmadik negyedben védelmi hibák miatt igencsak döcögött a játék, majd a negyedikben 0-7-es negyedet produkálva bebiztosította csapatunk egyaránt a mérkőzés- és csoportgyőzelmet.

ASI VASAS – KSI II 11-10
gólszerzők: Antal Zsófia - 4, Fedák Loránd - 3, Éder Soma - 2, Simon Tibor - 1.

KSI SE II – BHSE 13 -5
gólszerzők: Éder Soma - 4, Antal Zsófia - 2, Fedák Loránd - 2, Horváth Vince - 2, Kasza Gergő - 1, Ország Fülöp - 1, Hangody Vilmos - 1.

KÓPÉ UVSE – KSI SE II 6-16
gólszerzők: Fedák Loránd - 6, Éder Soma - 5, Kasza Gergő - 3,Antal Zsófia - 1, Simon Tibor - 1.

Erdélyi Annamária értékelése:

Két hét leforgása alatt 5 mérkőzésen van túl a csapatunk, ennek köszönhetően egy-egy nehezebb meccsen kijöttek a védekezési hibák, így most kicsit visszalépünk megint az alapokhoz az év hátralévő részében. Annak kimondottan örülök, hogy a 2011-es bajnokságban eggyel erősebb csoportba sikerült feljutni, mert itt már csak éles meccseink lesznek, ahol a legtöbb hiányosság és hiba ki fog jönni, így tudni fogom, a képzést hol kell még stabilabb lábakra tenni. A Baby Bajnokság továbbra is kiváló lehetőség arra, hogy mindenki játszhasson, vissza lehet lassítani a játékot és a hibákat ki lehet javítani. Gratulálok a csapatomnak, hajrá KSI!!!

Juhász Bodony lövésre készül

Halassy Olivér Kupa és UVSE Torna

A hétvégén 2011-es és 2012-es csapataink a kicsiknek szóló tornán vettek részt.  

Július 31-én került megrendezésre a Budapesti Halassy Olivér Magyar Kupa, ezúttal a 2011-es korosztály számára. A csoportkörben elsőként az FTC, majd a Ceglédi VSE volt az ellenfelünk. Mindkét mérkőzés megnyugtató fölénnyel végződött, ami azt jelenti, hogy az elvégzett munka gyümölcsözőnek bizonyult. A döntőben az UVSE kiváló csapata várt bennünket, ahol egy igen kiélezett és szoros mérkőzésen felül tudtunk kerekedni ellenfelünkön és elhódítottuk a trófeát.

Erdélyi Annamária értékelése:

Elsőként szeretnék köszönetet mondani minden kollégának, aki részt vett és segített mind az előző szezonban, mind a nyári táborban a csapat munkájában. A mérkőzések elsősorban kiváló felmérők és útmutatók voltak az alapok megszerzése, letevése, a 21/22-es szezonra való felkészítés során, hiszen a hasonló éles helyzetekben jönnek ki legjobban a hibák, javítani valók, valamint a jól működő dolgok is. A gyerekeknek pedig kellenek a trófeák, visszajelzésképpen, hogy a legjobb helyen vannak a KSI-ben, valamint hogy a klub közel 60 éves tradíciói, öröksége mai napig működőképesek és meghatározóak a magyar vízilabdában. Örülök annak is, hogy a kicsi korosztály számára újra be lehetett mutatni Halassy Olivér példaértékű munkáját, nem mindennapi életútját, hiszen egyből azt kérdezték, kiről van a Kupa elnevezve, így megvalósul a sportági értékek megőrzése és átmentése több pólós generáción keresztül. Egy kiváló hangulatú és izgalmas napon vagyunk túl, ahol a játékosaink maximális hozzáállással, nagyfokú kreativitással méltán nyerték meg a kupát. Ismételten bebizonyosodott, hogy a klasszikus KSI iskola kiváló alapnak bizonyul már ebben a korosztályban is. Egyúttal ez volt az első, nyári kupasorozatban történő részvételünk ilyen kicsi gyerekekkel, és a bemutatkozás jól sikerült. Mindeközben számomra óriási élmény volt a 2012-es korosztály kupájának megtekintése, ahol a kolléganők - Zobin Krisztina, Jászberényi Krisztina, Bóta-Tóth Andrea - kiváló munkájába is betekintést nyerhettem, nagyon büszke vagyok rájuk és a gyerekekre. Egyszóval egy igen tartalmas és pozitív tanulságban mérhető napot zártunk. Remélem, hogy a folytatás is hasonló lesz a szezonban. Hajrá KSI!

A 2012-es csapatnak ez volt az első igazi megmérettetése. 3 meccset játszottak az elsőt az UVSE, a másodikat az Eger, a harmadikat pedig a Győr ellen. 

Zobin Krisztina értékelése:

Fantasztikus nap volt. Köszönettel tartozunk az UVSE-nek a szervezésért, a résztvevő csapatoknak a mérkőzésekért, a kollégáknak a segítségért, a szülőknek pedig a támogatásért. 6,5 hét edzőtáboron vagyunk túl. Nálunk év közben két előkészítő csoport működik: egy a Komjádiban, egy pedig a Szigeten. A célunk az volt, hogy az edzőtábor végére a két csapat megtanuljon együtt játszani. Azt gondolom ez sikerült. A gyerekek boldogok voltak, mi pedig nagyon büszkék vagyunk rájuk! A díjátadó során minden résztvevő emlékplakettet kapott. Méltó zárása volt a nyári edzőtábornak és jó visszajelzés mind a gyerekeknek, mind az edzőknek, hogy az elvégzett munka mindig meghozza a gyümölcsét.  

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket