Híreink

Uhlmann Bence és Éder Soma a ráúszás előtt

Halassy Olivér Kupa és UVSE Torna

A hétvégén 2011-es és 2012-es csapataink a kicsiknek szóló tornán vettek részt.  

Július 31-én került megrendezésre a Budapesti Halassy Olivér Magyar Kupa, ezúttal a 2011-es korosztály számára. A csoportkörben elsőként az FTC, majd a Ceglédi VSE volt az ellenfelünk. Mindkét mérkőzés megnyugtató fölénnyel végződött, ami azt jelenti, hogy az elvégzett munka gyümölcsözőnek bizonyult. A döntőben az UVSE kiváló csapata várt bennünket, ahol egy igen kiélezett és szoros mérkőzésen felül tudtunk kerekedni ellenfelünkön és elhódítottuk a trófeát.

Erdélyi Annamária értékelése:

Elsőként szeretnék köszönetet mondani minden kollégának, aki részt vett és segített mind az előző szezonban, mind a nyári táborban a csapat munkájában. A mérkőzések elsősorban kiváló felmérők és útmutatók voltak az alapok megszerzése, letevése, a 21/22-es szezonra való felkészítés során, hiszen a hasonló éles helyzetekben jönnek ki legjobban a hibák, javítani valók, valamint a jól működő dolgok is. A gyerekeknek pedig kellenek a trófeák, visszajelzésképpen, hogy a legjobb helyen vannak a KSI-ben, valamint hogy a klub közel 60 éves tradíciói, öröksége mai napig működőképesek és meghatározóak a magyar vízilabdában. Örülök annak is, hogy a kicsi korosztály számára újra be lehetett mutatni Halassy Olivér példaértékű munkáját, nem mindennapi életútját, hiszen egyből azt kérdezték, kiről van a Kupa elnevezve, így megvalósul a sportági értékek megőrzése és átmentése több pólós generáción keresztül. Egy kiváló hangulatú és izgalmas napon vagyunk túl, ahol a játékosaink maximális hozzáállással, nagyfokú kreativitással méltán nyerték meg a kupát. Ismételten bebizonyosodott, hogy a klasszikus KSI iskola kiváló alapnak bizonyul már ebben a korosztályban is. Egyúttal ez volt az első, nyári kupasorozatban történő részvételünk ilyen kicsi gyerekekkel, és a bemutatkozás jól sikerült. Mindeközben számomra óriási élmény volt a 2012-es korosztály kupájának megtekintése, ahol a kolléganők - Zobin Krisztina, Jászberényi Krisztina, Bóta-Tóth Andrea - kiváló munkájába is betekintést nyerhettem, nagyon büszke vagyok rájuk és a gyerekekre. Egyszóval egy igen tartalmas és pozitív tanulságban mérhető napot zártunk. Remélem, hogy a folytatás is hasonló lesz a szezonban. Hajrá KSI!

A 2012-es csapatnak ez volt az első igazi megmérettetése. 3 meccset játszottak az elsőt az UVSE, a másodikat az Eger, a harmadikat pedig a Győr ellen. 

Zobin Krisztina értékelése:

Fantasztikus nap volt. Köszönettel tartozunk az UVSE-nek a szervezésért, a résztvevő csapatoknak a mérkőzésekért, a kollégáknak a segítségért, a szülőknek pedig a támogatásért. 6,5 hét edzőtáboron vagyunk túl. Nálunk év közben két előkészítő csoport működik: egy a Komjádiban, egy pedig a Szigeten. A célunk az volt, hogy az edzőtábor végére a két csapat megtanuljon együtt játszani. Azt gondolom ez sikerült. A gyerekek boldogok voltak, mi pedig nagyon büszkék vagyunk rájuk! A díjátadó során minden résztvevő emlékplakettet kapott. Méltó zárása volt a nyári edzőtábornak és jó visszajelzés mind a gyerekeknek, mind az edzőknek, hogy az elvégzett munka mindig meghozza a gyümölcsét.  

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket