Híreink

2012-es csapatkép

2012-es csapatunk mérkőzés beszámolói

BUDAPEST BABY (2012) BAJNOKSÁG

2012-es csapatunk a Budapest Baby Bajnokság harmadik, illetve negyedik fordulójában a Latorca és az OSC csapataival játszott.

3. forduló KSI SE – LATORCA 2022. október 30. BVSC uszoda, 4. forduló KSI SE – Genesys OSC Újbuda 2022. november 6. FTC uszoda

A csapatunknak ez a saját korosztálya, az itt lejátszott mérkőzéseken teljes mértékben az alapokra koncentrálhatunk, és sok játékost meg lehet forgatni, így mindenki tud játszani, hogy élesben is gyakorolhassuk az edzésen megtanultakat.

BUDAPEST KŐNIGH GYÖRGY GYERMEK IV (2011) BAJNOKSÁG

4. forduló ASI VASAS – KSI II 2022. október 29. Érd Aréna, 5. forduló KSI SE II – BHSE II 2022. november 5. III. Kerületi TVE Uszoda, 6. forduló KÓPÉ UVSE – KSI II 2022. november 12. Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda

2012-es csapatunk az egy korosztállyal nagyobb bajnokságban sűrű programnak nézett elébe az elmúlt hetekben, zsinórban három fordulót játszott le, elsőként az ASI VASAS, majd a Budapesti Honvéd Sportegyesület, s végül a KÓPÉ UVSE ellen. A három találkozót két győzelemmel és egy vereséggel zártuk. Csoportunk két legerősebb ellenfelével is játszottunk a fordulók alatt, amely igazán jó visszajelzéseket adott a képzést illetően. A Vasas elleni mérkőzésen megilletődve játszottak a gyerekek, a Honvéd ellen félgőzzel ment a mérkőzés, viszont a csoportelsőséget eldöntő meccsen és egyben legerősebb ellenfelünk, a Kópé UVSE ellen hatalmas motivációval dolgozott a csapat. Míg az előző két mérkőzésen elmaradtunk a szokásos szép építkező játéktól, a tanultak szórványosan előfordulva köszöntek vissza a medencében, a harmadikon szép összjátékkal, egymást segítve mind védekezésben, mind támadásban, rengeteg labdaszerzéssel és leúszással az első két negyedben szisztematikusan elléptünk az ellenfelünktől, de a harmadik negyedben védelmi hibák miatt igencsak döcögött a játék, majd a negyedikben 0-7-es negyedet produkálva bebiztosította csapatunk egyaránt a mérkőzés- és csoportgyőzelmet.

ASI VASAS – KSI II 11-10
gólszerzők: Antal Zsófia - 4, Fedák Loránd - 3, Éder Soma - 2, Simon Tibor - 1.

KSI SE II – BHSE 13 -5
gólszerzők: Éder Soma - 4, Antal Zsófia - 2, Fedák Loránd - 2, Horváth Vince - 2, Kasza Gergő - 1, Ország Fülöp - 1, Hangody Vilmos - 1.

KÓPÉ UVSE – KSI SE II 6-16
gólszerzők: Fedák Loránd - 6, Éder Soma - 5, Kasza Gergő - 3,Antal Zsófia - 1, Simon Tibor - 1.

Erdélyi Annamária értékelése:

Két hét leforgása alatt 5 mérkőzésen van túl a csapatunk, ennek köszönhetően egy-egy nehezebb meccsen kijöttek a védekezési hibák, így most kicsit visszalépünk megint az alapokhoz az év hátralévő részében. Annak kimondottan örülök, hogy a 2011-es bajnokságban eggyel erősebb csoportba sikerült feljutni, mert itt már csak éles meccseink lesznek, ahol a legtöbb hiányosság és hiba ki fog jönni, így tudni fogom, a képzést hol kell még stabilabb lábakra tenni. A Baby Bajnokság továbbra is kiváló lehetőség arra, hogy mindenki játszhasson, vissza lehet lassítani a játékot és a hibákat ki lehet javítani. Gratulálok a csapatomnak, hajrá KSI!!!

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket