Híreink

E.ON OB 1: első hazai meccs a szezonban

Szombaton 11 óra 30 perctől ugrottak a fiúk vízbe a Komjádi uszodában. A mérkőzésen a Tigra-Zf-Eger csapatát fogadták.

KSI SE - Tigra-Zf-Eger : 10 - 15

(2-5, 3-3, 3-3, 2-4)

Az első negyed nehezen indult számunkra, ellenfelünk 5 perc elteltével már 4-0-ra vezetett. A játékrész vége fele elkezdtük ledolgozni hátrányunkat.

A második negyed izgalmasan alakult. Fejes Kristóf ötméteres védése után sajnos nem tudtunk rögtön találatot szerezni, így az Eger tovább növelte előnyét. Időkérés után Iriczfalvi Gábor talált be ellenfelünk kapujába. Egy kihagyott lövés következett az Eger részéről, majd egy emberelőnyös gól a mi oldalunkon. A srácok elkezdték ledolgozni hátrányukat, ekkor 6-5 volt az állás. A félidőre megint kinyílt az olló a két csapat között, így a meccs második felét 5-8-as állással kezdtük. 

A második félidőt góllal kezdtük, majd a negyed során három találatot sikerült értékesítenünk, így 8-11-el fordultunk az utolsó negyedre. Az utolsó játékrészben igyekeztünk tartani magunkat, a győzelem és a három pont azonban az Eger csapatáé lett. A végeredmény 10-15 lett ellenfelünk javára. 

Gólszerzőink: Pető Ádám - 2, Szőke Benedek - 1, Mihov Attila - 1, Niklász Ádám - 1, Benedek Mór - 1, Bede Marcell - 1, Iriczfalvi Gábor - 1, Petrák Kevin - 1. 

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket