Híreink

Komjádi Kupa: 3 meccs 2 nap alatt

Hétvégén került megrendezésre a Komjádi Kupa, ahol 2001-ben és később született játékosaink játszhattak. A két nap alatt csapatunk három meccsen ugrott vízbe, ahol egy győzelem és két vereség született. 

UVSE - KSI : 16 - 10

Gólszerzőink: Nagy Zalán - 4, Iriczfalvi Gábor - 2, Benedek Mór - 2, Végső Balázs - 1, Barcsa Dániel - 1. 

Fehérvári Vízilabda SE - KSI : 11 - 18

Gólszerzőink: Mérő Alex - 7, Niklász Ádám - 3, Balogh Mátyás - 2, Iriczfalvi Gábor - 2, Bede Marcell - 1, Barcsa Dániel - 1, Kósi Kelly Dominic - 1, Rácz Richárd - 1. 

KSI - Honvéd : 8 - 12

Gólszerzőink: Bede Marcell - 3, Nagy Zalán - 1, Mihov Attila - 1, Iriczfalvi Gábor - 1, Benedek Mór - 1, Pető Ádám - 1. 

Horváth Dániel értékelése a két napról:

Szombat: Az UVSE ellen kezdtünk a Komjádi Kupában, viszonylag jól indult a mérkőzés, az első negyedben vezettünk. A folytatás már nem sikerült ilyen jól. Rengeteg helyzetet sikerült kidolgozni amiket borzasztó arányban tudtunk csak értékesíteni, rossz döntéseket hoztunk a befejezéseknél. Védekezésben is egyre többet hibáztunk, nem tartottuk magunkat a megbeszéltekhez.
Délután a Fehérvár csapata ellen folytattuk, sajnos védekezésben most is gyermeteg hibákat vétettünk, nagyon sok elkerülhető gólt kaptunk. Támadásaink eredményesebbek voltak mint délelőtt. 1-2 remek egyéni teljesítménynek köszönhetően sikerült megnyerni a mérkőzést.
Védekezésbe sokkal több munkát kell beletegyünk csapat szinten és fegyelmezettebben kell játszanunk. Holnap a Honvéd ellen lehet javítani!

Vasárnap: Ma a Honvéd ellen játszottunk és a vereség ellenére dicséret illeti a srácokat. A tegnapi gyengécske teljesítmény után tudtunk egy jó meccset játszani. Sokat javult a védekezésünk, voltak blokkok és védések. Azt gondolom, hogy erre lehet alapozni a jövőben. Gratulálok a Honvédnak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést és a csoportot, sok sikert kívánok nekik a folytatásban!

 

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket