Híreink

Országos Fiú Gyerek Bajnokság: győzelem a Szeged ellen

Vasárnap 12 óra 30 perctől gyerek csapatunk játszott meccset a szegediek ellen. A mérkőzés KSI győzelemmel zárult, a végeredmény 9-15 lett. 

Gólszerzőink: Fodor Damian - 6, Tidrenczel Olivér - 3, Tóth-Deme Bulcsú - 2, Bíró Márk - 2, Busák István - 1, Fórián Alex - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Szegeden játszottunk a Bajnokság 9. fordulójában és nem voltak túl jók a kilátások. Két játékosunk is betegség miatt kidőlt a sorból, míg Czirok Marci az iskolai tornaórán szenvedett lábtörést. Ezen kedvezőtlen előjelek ellenére a csapat példamutatóan teljesített, olyanok is vállukra vették a csapatot, akik eddig egy kicsit a háttérben küzdöttek. Kapusunk jól védett, lehetőségeinkhez mérten többnyire jól is védekeztünk és nagyon jól fordultunk. Elsősorban a lefordulások révén voltunk veszélyesek, melyek többségét sikerült is gólokra váltani, de olykor - olykor felállt védelem ellen hátulról és rosszkéz oldalról is szereztünk fontos gólokat. Az eredmény alakulása alapján jobban is bírtuk és azt hiszem a látottak alapján győzelmünk teljesen megérdemelt. 

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket