Híreink

Országos Gyerek csapatkép

Országos Gyerek Bajnokság: az UVSE győzelmével zárult a meccs

Vasárnap 11 óra 30 perctől gyerek csapatunk játszott meccset az UVSE-vel az Országos Bajnokságban. A találkozó végeredménye 12-9 lett ellenfelünk javára. 

Gólszerzőink: Tyukodi Barnabás - 3, Zuberecz Richárd - 2, Rabb Benedek - 1, Szűcs Botond - 1, Skoflek Patrik - 1, Czirok Márton - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

A bajnokság talán legnagyobb favoritjával találkoztunk, és szenvedtünk vereséget. Ugyan jól indult a mérkőzés, de sajnos a folytatásban bele-bele hibáztunk, talán becsúszott néhány figyelmetlenség, a fegyelemmel is voltak gondjaink és ez ma, egy ilyen jó ellenfél ellen nem fért bele. Dicséretesen küzdöttünk és a negyedik negyed derekán felcsillant némi remény, emberelőnyből szerzett góllal felzárkóztunk egy gólra, de bő két perccel a vége előtt egy ártalmatlannak tűnő helyzetben labdát vesztettünk és az ezt követően megítélt büntető megpecsételte sorsunkat. Talán nagyvonalúan engedte el ezt a labdaszerzést a játékvezető és annak ellenére, hogy kapusunk szemből leszerelte a megúszó játékost, nagyon könnyen megítélték a büntetőt is. És ezzel elment a hajó, esett még néhány gól, de ezek már a lényegen nem változtattak semmit. 

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket