Híreink

Országos Gyerek csapatkép

Országos Gyerek Bajnokság: győzelem a Szeged csapata ellen

Vasárnap országos csapataink Szegedre utaztak, hogy megküzdjenek a hazaiak ellen a győzelemért. Gyerek csapatunk 10 óra 15 perckor ugrott vízbe, majd a mérkőzésen végig vezetve, magabiztos győzelmet aratott. A végeredmény 6-15 lett a KSI javára. 

Gólszerzőink: Rabb Benedek - 4, Szűcs Botond - 2, Skoflek Patrik - 2, Fodor Damian - 2, Vojnisek Péter - 2, Tidrenczel Olivér - 1, Tóth-Deme Bulcsú - 1, Czirok Márton - 1. 

Keszthelyi Tibor értékelése:

Nehezen indult, korán reggel keltünk, álmosak és figyelmetlenek voltunk. A védekezésünk összességében azért rendben volt végig, ellenfelünk veszélyes játékosait sikerrel semlegesítettük. Gondjaink inkább a támadásokkal adódtak, lassan fordultunk, körülményesen játszottunk  és nem mindig találtuk meg a jó megoldásokat. Lassacskán néhányan felébredtek, ellenfelünk is fáradni látszott és így szépen fokozatosan eldőlt minden. A záró negyedben támadó játékunk jelentősen feljavult, született néhány szemet gyönyörködtető megoldás is. Biztos, hogy nem ez volt a legjobb meccsünk, biztos becsúszott néhány hiba is, de mindenki igyekezett, küzdött és akart és ez az ami mindennél többet ért ezen a napon. 

KSI Vízilada logója

KSI Vízilabda Klub

1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

E-mail:

Kövess minket